Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:16
- Nahlásit

davidkova renata

co má fšech 5 pohromadě

ste si jistá???? Na stopro?? Páč jak může mít fšech 5 pohromadě někdo kdo furt lozí komínem??

prej máš husu,kryso?
jo. a Ispidich zbaběle mlčí. Mohla sem ho podarovat. Takhle místo na hopiky půjdu tak akorát do řiťky.

a fčéra sem vzbudila převeliký pozdvižení v baňce. Když jsme čekali na to až na nás příde řada, abychom si mohli vyzvednout ty svý milijouny, tak už sem to nemohla vydrže a povidám Brtnikovi: "DROGY! Já chci drogyyyy!" Asi sem to řekla nějak moc nahlas, páč se okamžitě kolem nás vylidnilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:17
- Nahlásit

davidkova renata
no to se mušíte voptat jinde

by mě zajímalo, jak to bylo řešený dál.

Tinta76
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:20
- Nahlásit

davidkova renata
no a vod toho máte mě,pani,abysem vás dycky nakopala do prdele dyš vyrukujete s takovejma kydama bo vy nejste žádnej chudák,kerýmu muší něgdo řikat co má a co nemá!Ste normální svéprávnej čék co má fšech 5 pohromadě a nemá důvod si myslet,že snad jako nejni dost dobrej bo co,kurva!
to jste pani řekla moc hesky

Tinta76
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:21
- Nahlásit

PetraK
ste si jistá???? Na stopro?? Páč jak může mít fšech 5 pohromadě někdo kdo furt lozí komínem??

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:24
- Nahlásit

Tinta76
to sem prostě nemohla nechat ležet ladem.
A co Rexidlo?

Tinta76
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:26
- Nahlásit

lidí, já mám dneska děsnou radost páč jsme na konci srpna dělali akci, na který byli samý známý, přátelé a kamarádi, a manžoj tam někdo šlohnul přeprafku, ve který měl tašku (s mobilem, peněženkou a kreditkama), hadry a boty na převlečení a hromadu cédéček ... hroznej pocit, že by to mohl bejt někdo z těch lidí ... dneska chrániči a pomahači dovalili mobil a pár kusů cédéček, že to našli u nějakýho "nepřizpůsobivýho vopčana" ... uffff

Tinta76
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:28
- Nahlásit

PetraK
že má te tu krysu huso husu kryso, tak vám tedy budiš vodpuštěno ...

A co Rexidlo?
jsem to včéra psala davídkojc v mejlu - protáhl se večer způsobem, kterej nepoužil vod tý doby, co má problémy se zádíčkama ...

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:29
- Nahlásit

lucYnka XIII
Hillsem už nekrmím, tak bohužel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:35
- Nahlásit

Tinta76
lidí, já mám dneska děsnou radost

tý žjofka!! tak tomu rozumim. A radost má člověk hnedle dvakrát. Nejdřív že to nebyl nikdo kdo tam byl a druhak že se to našlo. No a vlastně i Treťjak, páč že policajti fungujou. Prima den, žejo?

protáhl se večer způsobem, kterej nepoužil vod tý doby, co má problémy se zádíčkama ...

Pipinááááááááá čikovnáááááá! Doufám, že dostal hudlana na rypák!
Možná že ty homeo řešej nejen noženku , ale i zádíčka??
Dáme Hyjéně řád! Dostane ŘÁD HOMEO KULIČKY!

lucYnka XIII
taky nepomůžu, granulema nekrmím, tak bohužel

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:39
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
PetraK
nevadi hodim to tu jeste do samostatneho tematu.

Ja bych taky nekrmila granulemi a jak jsem psala davam mu je moc nerada ale presvedcili me vysledky potom co asi tri mesice po vsem srackoval je ted v poho. Urcite planuju se vratit k masu ale aspon chvilu jeste u tehlke diety zustanu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:40
- Nahlásit

čauky,pc mám asi v háji,takže nevím,kdy se z domova dostanu na pc
pa dárek

Tinta76
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:41
- Nahlásit

PetraK
A radost má člověk hnedle dvakrát. Nejdřív že to nebyl nikdo kdo tam byl a druhak že se to našlo. No a vlastně i Treťjak, páč že policajti fungujou. Prima den, žejo?
No tak nějak Akorát se ještě nenašlo všechno a asi ani nenajde ... a cajti taky nejsou světový, páč je to nahlášený jako ztráta, na krádež neměli čas, museli by to tam jít nafotit a to by bylo až za dlouho a museli by tam jet a tak by to vlastně bylo strašně moc pracný ... takže se vlastně vůbec divim, že se zabejvali něčim, co někdo "ztratil"

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:44
- Nahlásit

lucYnka XIII

ale jo f klidu pani, to nemyslim nijak maso x granulářsky. Enem že nevypomůžu, no.

Tinta76

. takže se vlastně vůbec divim, že se zabejvali něčim, co někdo "ztratil"

no naštěstí nejsou fšichni lemry a najsou se i tací, kteří tu práci dělaj vopravdovsky.

Tinta76
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:45
- Nahlásit

PetraK
Doufám, že dostal hudlana na rypák!
no hudlana zrovna ne, ale pomazleníčko pořádný ...
Možná že ty homeo řešej nejen noženku , ale i zádíčka??
Dáme Hyjéně řád! Dostane ŘÁD HOMEO KULIČKY!

taky mě to napadlo, a taky to, že kdybych tohle věděla už dříf, že by nemusel dopadnout, jak dopadl (ty jeho příšerný bolestínský stavy) ... se mu to rozjelo po půldennim vejletečku na Luž v mlhavym počasí ... možná by ta arnika zabrala na přetažení a nerozjelo by se to tolik ... kdo ví ... každopádně HYJENĚ MOC MOC DĚKUJU!

kinta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:46
- Nahlásit

lucYnka XIII
Pani, dobrej den! Sem Vás tady dlouho nevíděla. Teda taky teď jen prolítávám a ani nestíhám psát. Sem myslela, že ste už ve špitále. Gdy Vás to čeká? Abych mohla zintenzívnit myšlénkovou potporu.
Jinak s granulema taky nepomůžu, bo sme teť narazili na jedny, po kerejch konečně nesračkujem. Tak to klepu na svou palici dubovou a uš nechci nic jinýho skoušet.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:54
- Nahlásit

kinta
Sem myslela, že ste už ve špitále.
jeste ne nastupuju 30.9. pokud budou vsechny vysledky OK

tyhlety granule jsou vazany na vet. predpis takze to by bylo spis fakt pro nekoho kdo je svemu psovi dava a ne na experimenty

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:56
- Nahlásit

Tinta76
ale pomazleníčko pořádný

no ták!

a taky to, že kdybych tohle věděla už dříf, že by nemusel dopadnout, jak dopadl

kdyby.... houno sladilo, tak se séře do kafe. Víme? ČLověk nemůže znát a vědět všechno, tak klídek. Důležitý je, že je mu líp, prdovi chlupatýmu

kinta
Gdy Vás to čeká? Abych mohla zintenzívnit myšlénkovou potporu

tetkon, třicátýho. esli sem dobře četla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:57
- Nahlásit

že dřu jak Bulhar, aby jiní mohli kecat celý dny na fórech

děkuju.

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:02
- Nahlásit

promińte, že ruším, je tu nějaký pokročilý němčinář?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:10
- Nahlásit

A když jsem se onehdá ptala, kdo tady umí německy,tak se mi nikdo neozval!!! Zrovna předevčírem jsem vymýšlela německý mejl ve spolupráci s googlem.

Tinta76
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:17
- Nahlásit

PetraK
kdyby.... houno sladilo, tak se séře do kafe. Víme? ČLověk nemůže znát a vědět všechno, tak klídek. Důležitý je, že je mu líp, prdovi chlupatýmu
a však jo ... já jen, že se čék furt učí

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:17
- Nahlásit

Tinta76
á jen, že se čék furt učí

Lenine!!

Tinta76
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:19
- Nahlásit

janika
4) Pro zasvěcené, co ví, o co go: Držte mi palec, dnes uzavřu poslední kapitolu předchozího života.
asi tak nějak tušim, tak držím palec

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:23
- Nahlásit

čus sekretáři
normálně jsem z vás tak zblblá, že jsem něco hledala v katalogu prací a čtu SEKTÁŘ místo SEKRETÁŘ

PetraK
Mathea
To je hnusny...Ovcoun byl drif tak krasny zvire
jo, je to hnusný
Všechny plemena vypadají jinak než dřívějc. měla jsem v ruce starej atlas psůch z komančskejch dob - a všicí vypadali jinak, než dneska. LIdem by měli zakázat chovat cokoliv.

Mě se teda víc líbí moderní NO třá tendle je dost dobrej:

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:31
- Nahlásit

janika
co přesně znamená
AUSZUNEHMEN

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:32
- Nahlásit

janika
mám vteřinu na to vás pozdravit, takže doufám, že mi alespoň odpovíte...
Ahoj

Se musim pochlubit. Opravila jsem si pračku - za pomoci šroubováku, jehly na špízy a kypřícího prášku (francouzák se nepočítá, bo mi byl k ničemu a vy byste si domejšlely bůhví co. Jáááá. Má drahá polovička řekla, že neví co s tím je a tim to pro ní skončilo.
Tímto se omlouvám všem, nad jejichž příšpěvky jsem se ušklíbala, když popisovaly neschopnost svých drahých

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:33
- Nahlásit

Alexa
vás tak zblblá,

na něco se člověk vymluvit musí, to je pravda

Mě se teda víc líbí moderní NO

no já sem v tomdle zpátečka - jednak kvůlivá těm zádům a pak protože mi prostě přijde že ten pes je na tom skorem jako hat. Hat dyš de, tak leží. Enóno dyš de, tak sedí . ALe mě neberte v potaz a neberte to jako rejpání. já to tak jen prostě vidím. no. A hlavně tam vidim ty záda na starý ovčounský kolena. Tak se nezlopte, ju? Ale - dyby nebylo toho sklonu, tak hásčí je to bez pochyby. To zase jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:36
- Nahlásit

kachna_

Opravila jsem si pračku - za pomoci šroubováku, jehly na špízy a kypřícího prášku (francouzák se nepočítá, bo mi byl k ničemu a vy byste si domejšlely bůhví co. Jáááá

TY VADO!!!! Vy ste terno do rodiny!!!! Víte to??

Jo a tůdle sem vám zapomněla skrzevá ty moje záda vodpovědít, jak ste psala s tou rozmixovanou zeleninou a vodou. Já jí nemixuju, dávám mu jí v kusech. Takže tam vodu jako takovou nepropašuju, leč sem začla dávat teda tu krvavou voděnku i když se mi to dost ,a le jako hodně moc ekluje. Včéra sem dostala vynadáno, že v akvárku už nejni voda! tak tetkonc máme zase asi picí dny.

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:38
- Nahlásit

PetraK
Tak se nezlopte, ju? Ale - dyby nebylo toho sklonu, tak hásčí je to bez pochyby. To zase jo.

se nezlobim. Jen když pominu fakt extrémy, který ale zas nikdo nechce, tak si málo lidí uvědomuje, že ti psi jsou tagle postavený do postoje a normálně ten hřbet tak moc dolů nemaj

Tinta76
# Zasláno: 22 Zář 2009 10:47
- Nahlásit

Alexa
a normálně ten hřbet tak moc dolů nemaj
jak který tudle jsem viděla jednoho a ten v tom postoji i chodil, normálně zametal vocasem, hnus to byl vám povídám

<< 1 ... 3384 . 3385 . 3386 . 3387 . 3388 . 3389 . 3390 . 3391 . 3392 . 3393 . 3394 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání