| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:11 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Gerda
to jako že je nebezpečné v autě zapínat pračku?
no tak todle asejc normální čék nedělá ... ale uvjedomte si, pani, že máte v autě elektrycký vobvody a zařízení, který s elektrykou pracujou, jako například světla, stěrače a hlavně tendlencten startér
PetraK
sem taky přepjetá! Kdo vochrání mě?
Brtnik?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:15
- Nahlásit
Biluška
Bilu, Movalis bral Kendy po úrazu a dovoluji si tvrdit, že u něj žádné účinky proti bolesti neměl. Ale jelikoš sou různý typy bolesti, zkus to.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:16
- Nahlásit
Biluška
Nebo někdo kdo má zkušenosti s dlouhodobým podáváním léků proti bolesti psům?
Bůca tři a půl roku rimadyl,gdyš vidím že je jí vopravdu těško....podzim a zima téměř přád a Tedík taktéž jen rok.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:17
- Nahlásit
Biluška
. Místní debylové, dobytci a degeni mají eště evidentně strach po mé včerejší jízdě
Dyk to povidám,že se modlej a klaněj bohu eště teď.
Evidentně ji to bolí, evidentně asi hodně
A diagnoza?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Erin
.možná by mohl vést voddávající proslof na svajbě
zas tak přepjetá teda evidentně nejste, dyš máte takhle genijální nápady
ale teda podle toho co píšete se ani moc nedivim, že ste přepjetá. kam jedete?
Tinta76
Brtnik?
to nebude úplně ščastný řešení, páč dyš já sem přepjetá, tak předevšim někdo musí chránit chudáka Brtnika. Přede mnou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:20
- Nahlásit
gabifi
No sem právě taky gdysi brala Movalis na záda a stejně tak jsem mohla brát třá lenochodí plivance
Vono to hlavně má mít jakési účinky na uvolňování svalstva či tak něco a to by u Rózy asi bylo nežádoucí páč má zadní nohy v háji
jablunka
Bůca tři a půl roku rimadyl,gdyš vidím že je jí vopravdu těško....podzim a zima téměř přád a Tedík taktéž jen rok.
Rimadyl bere Hesinka. Jenže ten je taky na klouby, já potřebuju něco na bolest ucha . Nebo myslíš, že to bude stejný?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:21
- Nahlásit
Tinta76
uvjedomte si, pan
no a vy si zase pani uvědomte, že...
no tak todle asejc normální čék nedělá
nemluvíte s normálním čékem, ale s Gerdou.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:21
- Nahlásit
PetraK
kam jedete?
http://www.tullamorecup.estranky.cz/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:24
- Nahlásit
Erin
to vypadá hodně slibně. Si to užijete nakonec, uvidíte.
Sem koukala, ešivá se tam třeba nezúčastní jedna moje dávnější známá - má výmara a nedávno si pořídila vlkouše. Ale nejni tam.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:27
- Nahlásit
Erin
A diagnoza?
No klasicky, zánět ucha . Copak některý můj pes může mít něco jiného?
Ne, vážně, má těžký zánět v obou uších. Trvá to nejspíš už několik let, následkem toho je hluchá a má úplně zdeformované zvukovody. Taky ušní boltce se jí tím zdeformovali, má je úplně pokroucené, vypadají jako květák. Do zvukovodu se prakticky nedostaneš. Krom toho má rakovinu mléčné žlázy a hodně špatně chodí na zadní nohy. Vždycky po pár krocích jí spadne zadek na zem. Je obézní. Docela fest. Přitom strašně málo a špatně žere, jsou dny kdy do ní nedostanu vůbec nic. Ale zase jindy jsou dny kdy sežere i polovinu dávky . Život ji zatím evidentně těší, takže o utracení rozhodně neuvažuju. Ale ráda bych jí pomohla od té bolesti uší. Zánět jako takový je nevyléčitelný, ale přece musí existovat lék vyloženě na bolest.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:29
- Nahlásit
Biluška
Rimadyl bere Hesinka. Jenže ten je taky na klouby, já potřebuju něco na bolest ucha . Nebo myslíš, že to bude stejný?
Myslím,že je to prostě lék proti bolesti a je jedno jaké.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:30
- Nahlásit
Zdar dechy nebo zdechy?
PetraK
dobrý den celý den
a dál?? jak je to celý?
Tinta leze komínem?????
Gerda
Stran technický - nevíte, kde můžou bejt v autě pojistky?
teda JÁ je mám v takový taštičce s ostatníma kravinama co musej bejt v autě a v podstatě jsou mi naprt
gabifi
du schánět svatební dary,
nebylo by pro ně praktičtější třá todle:
gdyž už sou voba mrtví
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:31
- Nahlásit
Na bolest je dobrý aulin
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:31
- Nahlásit
Biluška
No vzhledem k popsanému, ten Movalis není až tak velká zátěž,spíše úleva.Rimadil bych volila já,ale nejsem vet.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:42
- Nahlásit
Alexa
no to je krásný! Hnet bych to brala taky, třá do ložnice
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:51
- Nahlásit
gabifi
Moc hezký svatební dárek, to mi připomíná, že jsem vám chtěla říct, že jsem byla včera ve Zvěrokruhu a koupila jsem si dvě barevné myšky...já kdysi měla myšky šedivé, a barevné jsem chtěla od té doby, co jsem si půjčila v knihovně coby capart časopis Světem zvířat a tam tyhle barevné myšky ukazovali jako novinku...mám dvě černobílé,heheč, a je to lepší než pískomil, páč prý nežerou klec...zatím se do ní fakt nepustili. musím jim vymyslet jména. A taky jim musím koupit jídlo, s granulema pro psy mi asi nevydrží moc dlouho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:14
- Nahlásit
Alexa
Tinta leze komínem?????
enemže prej už to neplatí zasáhla vyšší moc a rýmička a Tinta na to prej prdí
gdyž už sou voba mrtví
nevim. je tam hodně místa, aby jim tam pak ešče někoho nepřišoupli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 15:57
- Nahlásit
čus svarepčanííí,gde je PSISKO?????
klasicky se vypaří dyš je potřeba dojednat detajly ,gdy máme termit? dary heský,psisko bé spát f tej kleci na křečky a já se budu s dovolením rozvalovat v rakvi
Biluška
hele písni můdr meyla,nevim esi se semka dogestí,mě by to strašně vytáčelo,musí to bolet jak kráva ,ale netuchám essi nějakej takovej prášek je,si vem,že dyš tě bolí zup nebo ucho,nepomůže stejnak nic,co jinej vet?nějakej zkušenější třá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 16:09
- Nahlásit
davidkova renata
sem se fčéra po sto letech potulovala po Filajce a potkala Tédika. Je to velkej péf uš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 16:13
- Nahlásit
PetraK
Je to velkej péf uš
to jo,uš je velkej kluk bo s náma chodí kousat tártovje
hele vy ste nám jako nedala žádnej dárek???????????????,
Du dřít(uš jen krátce pak mě bé živit mandžel ),ale aš se vrátim cíííí to tu mít!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 16:18
- Nahlásit
davidkova renata
hele vy ste nám jako nedala žádnej dárek
ne, dostanete až k rozvodu, takže hned vodpoledne po svarbě
o jo,uš je velkej kluk bo s náma chodí kousat tártovje
takže má pak vjetčí školu, dyš se načtve?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 16:19
- Nahlásit
Mucholabka
musím jim vymyslet jména
Pat a Mat?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 16:21
- Nahlásit
davidkova renata
Že se vměšuju,ale dárek se dáva až na svajbjě.Terminus bych volila na 1 výročí hůmrtí chvdího alias psíka tj.2.11 to bé dost času na organizaci.Ale zase s darama si nedělejte velké iluze..jak se říká :"do hrobu si to nevemu",tak nebudeme v krizové době plýtvat okázalými dary,že?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 16:28
- Nahlásit
PetraK
takže má pak vjetčí školu, dyš se načtve?
von mu Fanda dycky dá pjestí a je klit
Erin
ale dárek se dáva až na svajbjě
no ale někteří předbjehli dobu a dali mi ho uš ted!
tj.2.11
ale no tak snat i jo...já si toho vola teda vemu ,nakonec mám uš na vdafky vjek taxe usadim.Nebo usadim jeho..to podle situace. tak zahajte teda přípravy at to pak něgde nevázne! rozdělte si úkoly jako dyš sem měla pochřep,to ste pořešili moc pjekně Jo napiště něgdo Psisku,že se vdává tak at se laskavje dostaví na mojí foru f určený datum!
do hrobu si to nevemu",
no já klidně bo su lakomé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 16:30
- Nahlásit
Svatební veselí neorganizuju, dělám pohřby, vemte si to někdo jinej. Musim uš trénovat ajne vajse s bajko na zopcofky, bude přectavení, bude to k jejich prvnímu manželskýmu tanci. Valčík mamko.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 16:56
- Nahlásit
custe vsici tak vylet do nemocnice se odklada nasli mi v nose nejakou breberku - zlateho stafílogoga a prej s nim se vooperovt nic nebude, tak ted hubim stafilogoga antibiotikama a jeste nejakyma strikacima do nosu kazdejch 6 hodin coz nevim jak udelam bo ja musim spataspon 10 hodin v kuse jinak jsem nerudna
uz ma nevjesta vybrane svatebnisaty? ja bych doporucila tyto
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:10 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Čus žumpice,gdo se zase fdává? Měla bych jednu drůžičku :
http://www.rajce.idnes.cz/img/blank.gif
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:14
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ty se budou Psíčkovi líbit
davidkova renata
tak zahajte teda přípravy at to pak něgde nevázne! rozdělte si úkoly jako dyš sem měla pochřep,to ste pořešili moc pjekně Jo napiště něgdo Psisku,že se vdává tak at se laskavje dostaví na mojí foru f určený datum!
Toš já si teda vezmu na starost tohlenc. Víc toho nejspíš nestihnu,maximálně napeču ňáký ty goláče aby bylo co jest. Ale tak maksimálně dva-tři plechy, znáš můj fstach ke kuchyni.
Du pa, máme s kozou roztrénovaný nový triky . Učím ji dávat pac Teda kopejtko
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:26
- Nahlásit
Biluška
Toš já si teda vezmu na starost tohlenc. Víc toho nejspíš nestihnu,maximálně napeču ňáký ty goláče aby bylo co jest. Ale tak maksimálně dva-tři plechy,
Ne, ty dovalíš aktuální podobiznu Kadlíka,co bysme daly na voznámení a do svatebního albuma!!???Ať se vokáže a není srab...stejnak je už mrkvej,tak to v této realitě nemůže poškodit(to jen na vokraj,pokud by se bál,že)
Du došmikat pudlíka ...znám ho 12 let a už je to stařeček (14)dycinky mě to rozbulí,jak jim ten čas rychle běží.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 17:27
- Nahlásit
lucYnka XIII
Tak jesi se mamka vdává f tomhle, deš jí za světka a za jediného svatebního hosta! ))))))))))))
Neessi
Nevidim drůůůžičku, nevidim!
Biluška
Učím ji dávat pac Teda kopejtko
Uč jí rači pac, to vypadá líp....neš kopejtko....
|