| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 10:25
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
pak tu mám ještě dva rotvajleří dojížděče, to se domluf s nima, eslti ti něco nechajů.
řeknu Náně at se s nima domluví,gdo jí zná,je mu jasný gdo bé vítěz
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 10:28
- Nahlásit
lucYnka XIII
krásná fotka
jdu nakrájet točenák a hurá cvičit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 10:32
- Nahlásit
davidkova renata
těžko
sem si mohla myslet, že mi zamlčíte důležitosti ...třá svarbu s Psíčkem
no mohli byste mít štvrtýho třá..
dej pokoj ... až přijede Balinka, tak tu budu mít čtyři a asi si půjdu hodit špagát na trám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 10:36
- Nahlásit
lidijové, pomozte mi prosím, sháním dárce krve, pro Ešusí mamičku, bohužel synek je debil u kterýho by se odběr nejspíš nezdařil. nemáte někdo možnost nám pomoct??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 10:39
- Nahlásit
Nazdar všichni van helsingové, co lovíte upíry v jejich rakvích!
nevim, co bych vám dávala dorty každej den, dyš lucynka vyváří jak závodní jídelna, za chvíli fšichni budete tlustý jak já!
Svátky prostě jednou tejdně, vzhledem k mý dovolený od zítra vám teda zapřeju dnes, ale dort nebude ,bude zlato a perly, jsi vám to neva.
Takže v tomto týdnu mají a měli svátek:
Stahyjová f pondělí, fčéra Můdr a neska mamkáá! Takže fšem tadytěm paninkám přejeme hodně peněs, dyjamantůch, zlata, vjěčinovej podíl v nejvjěčích firmách svjěta a taky šecko nejlepčí.
Jinak nic zásadního, přijde mi, že maryje asi trošku hubne, už jí fakt musim zvážit - fčéra sem jí vařila svačinku: rozmašírovala sem syrovou mrkef, nastrouhala japko a broskef, šecko to smíchala s kefírem a zakrabičkovala na každej den jednu, tzn do soboty to vystačí. neska bdue mít ty kuřecí žalutky, tak uvidíme, jesi se něco stane, ale asi ne. Vono s tou zeleninou jí to tráví dobře. Ráno zase běhali s tim jejím novým oblíbencem, Mařena je dobrý běžec, ale nevydrží.
Jak se jinak máte?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 10:51
- Nahlásit
Zdar nosorošcíííí, je tady něco novýho? Stalo se něco strašnýho? Nebo že by sodomagomora a že by se přihodilo i něco hezkýho?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:02
- Nahlásit
ty perly a dijamanty sou ještě lepčí, neš žrádlo
Čus baby, mám kafe, tak si ho vypiju v žumpě
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:06
- Nahlásit
PetraK
čera sem neměla k dispozici ubrousek a tužku,
no to je prusvih! Ja ten tvuj mam este schovanej
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:09
- Nahlásit
Nosorošci, je tu něgdo schopnej ňákýho normálního výcucu? Za důležité informace považuji zejména, kdo zmlátil psa, jakou nemocí nyní trpí isdpch, kdo se s kým rozchází a schází, kdo koho pokousal, kdo komu nedal nažrat a kdo souhlasí s vyhnáním čoklů na zimu ven na mráz a sníh.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:10
- Nahlásit
Teda sních.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:15
- Nahlásit
Garfield
kdo souhlasí s vyhnáním čoklů na zimu ven na mráz a sníh.
bych je vyhnala uš teď, ať si tam na ten sních počkají
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:32
- Nahlásit
v sobotu se prijde podivat zajemkyne na Vitu jsem napnuta jak guma v trenclich, abych poznala jestli jsou to ti pravy. Maj domek nekde v Liberci, maj uz myslim tri kocky - nejmladsi Gargield si nema s kym hrat bo britka nad nim ofrnuje nos, tak by mel Vita s kym radit. Byl by jen v byte, ale nekde maj pozemek kde stavej barak nebo chatu na bezpecnem miste (bez silnic, atd) atam by casem moh i ven. A jeste maj nake jorksirske tojrieri. A jsou velka rodina, ze by nebyval doma sam.
Poradte jak poznat jestli jsou to ti spravni? Strasne se bojim, ze blbe vyberu.
V so by se jen predstavili jeste by ho nebrali, bo se dnes ockovat tak by pockali tak tyden tudiz bych mela cas na rozmyslenou, ale stejne se STRASITANSKY BOJIM,CO KDYZ NEBUDOU TI NEJLEPSI A JA TO NEPOZNAM.
Mimochodem dle jakeho sistemu se prirazuji svatky? Rada bych upozornila na to, ze ja jeste zadny svatek tu nemela a to kazderano delam snidane A kdybych ho nahodou podle systemu mela tak rozhodne nechci perly, chci vetrniky a dorty a pizzu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:42
- Nahlásit
lucYnka XIII
všecko nejlepčí k svátku!
větrníky, dorty a pica došli, bo sem je sežrala
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:47
- Nahlásit
gabifi
dekuju - lepsi neco nez nic
ale sezrat oslavenci vetrniky je moc osklive - tytytyty
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 11:58
- Nahlásit
Garfield
kdo souhlasí s vyhnáním čoklů na zimu ven na mráz a sníh.
já už je mám venku a na sních čekaj ....zatím měli molitanovej , když mi v pračce praskl psí polštářek a molitan. drť se mi vysypala ouplně všude ( navíc mi ucpala pračku...)
lucYnka XIII
se svátkem musíš na Gerdu..ta je vede v patrnosti a ví, kde je ještě místo
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:12
- Nahlásit
My chceme vyhodit čokla na mráz rovněž, ale musíme si ňák zbastlit psí boudu, je to ta z těch prací, co zaberou člověku chvíli, jen se donutit začít. Donucujeme se už měsíc. Zatím spí venku s kunou a jsou oba spokojení.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:18
- Nahlásit
Garfield
čus souško ,jak vám dupou slepice?
Vejcuc bude celkem asi dost nemožnej se vobávám ,dlouho ste tu nebyla. ispidich měl bud něco s kolenem nebo ramenem,si to pletu a taky má úpa červenej vocas.Esi nevěříte voptejte se erin,má ho doma f kleci bo ho Žanek koupil tudle ve zvěráči Já si asi beru trotla,erin určila datum na 1. výročí jeho pochřpu,teda 2.11.- taxe stafte,bé žranice Březen trénuje na skoušky s Dastym,ale neumí čelem vzat,fpravo ani vlevo vbok.Březen myslim..Jinak sou to nějaký noví lidi co mi ráno sežrali vajxle k snídani Jo a lucynka bé mít novej heskej xicht bo jí na něj budou dávat novou kůži přmo z řiti .(tagže se asi budem hodně podobný )
My chceme vyhodit čokla na mráz rovněž, ale musíme si ňák zbastlit psí boudu
a proč jako?? tam se přet mrazem snadno ukryje,ten hajzl
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:19
- Nahlásit
tak jsem si zapekla,hermelínovej salát a housky,to je žrádlo
jinak dasty makal jak šroub,dokonce už i zatáčí po levé noze
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:21
- Nahlásit
Garfield
tak u nás je bouda.... Brut z ní vrčí na Al, ale nepustí jí dovnitř. Když se tam piraňa dostane první, tak se v ní akorát porvou, páč o je bouda pána smečky. Mrňavka se naštěstí do jejich soubojů nemontuje ( ale to určitě jen do doby, než vyroste, pak se s velkou radostí přidá). Na noc chodí spát do chodby, protože od doby, kdy k nám bezdomovci z azyláku házej kdejaký hnus, se bojím, aby je někdo neotrávil ( přes den jsem schopná vše ohlídat). Navíc Brut v noci "loví" a na kde jaký šustnutí vylítne a řve...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:22
- Nahlásit
davidkova renata
a pak že vejcuc nejde
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:25
- Nahlásit
brut
a pak že vejcuc nejde
A ještě zapoměla na mě a na Cecýlyji!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:32
- Nahlásit
jo a musím se pochlubit - miluji postižený lidi na vozejku ,tak jsme viděli paní s se synem jak sbíraj kaštany a zároven koukaj na mojí smečku,tak jsem si je drapla a říkám tomu klukovi,jestli si chce pohladit a on že jo,paní byla velice milá a byla jenom ráda,tak jsem dala dastymu povel - sedni - sednul a začal dastyho Jíří,tak se jmenoval ten kluk,hladit,dasty bez problému držel a myslel si svoje,pak jsem drapla sindy a pak elis,jiří byl nadšenej a paní byla taky ráda
pak jsme se rozloučili a paní moooooc děkovala,že jsem mohla jiřímu dovolit pohladit psiska
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:43
- Nahlásit
davidkova renata
Jo a lucynka bé mít novej heskej xicht bo jí na něj budou dávat novou kůži přmo z řiti
pani mate neauktualni informace, uz jsem psala, ze mam zlatyho stafilogoga takze se novej ksicht odklada, ted ho hubej a jestli se povede tak mozna tak o mesic se to odlozi, jestli ho nevyhubej tak nevi jestli nekdy bude novej ritoksicht
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:46
- Nahlásit
lucYnka XIII
pani mate neauktualni informace
nemám,vim že máte koka,ale snat tam nebé hnízdit navjeky né?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:52
- Nahlásit
Dobrý den celý den!
na víc se už nezmůžu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 12:53
- Nahlásit
davidkova renata
nemám,vim že máte koka,ale snat tam nebé hnízdit navjeky né?
doufejmez
Podivejte jake upne nadherne zvize je v utulku v Moste, je nadherna. Vemte si ji nekdo.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 13:11
- Nahlásit
lucYnka XIII
co bylo na sval?
no to, jak ste si hnedle po mym prichodu svorne popraly dobrou noc!
na jakej? na biceps?
..na ublizenej
davidkova renata
nerada bych abyste se rvali vo alfapozici!
hele, na alfapozici ja rezignovala uz davno, krz tu dezinfekci tenkrat (alfadin) ..navic nehodlam pokouset nadblesky!
Gerda
hodně peněs, dyjamantůch, zlata, vjěčinovej podíl v nejvjěčích firmách svjěta a taky šecko nejlepčí
to je haaazky ..ale este bych si neskromne prosila jednu presdrzku, bo jsem si -krava!- zas rano pustila marvinuv pokoj... (krokodyl!)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 13:14
- Nahlásit
jo a nazdarte vseci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 13:16
- Nahlásit
StaHi
este bych si neskromne prosila jednu presdrzku
Tady jí máte:
NA TUMÁŠ SRABE! BENK BENK!
Právě sem zjistila, že mám do konce roku ještě 18 dnůch dovolené. Co s tim mám dělat?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2009 13:20
- Nahlásit
Gerda
Právě sem zjistila, že mám do konce roku ještě 18 dnůch dovolené. Co s tim mám dělat?
Okamžitě si je vyber a přijeďte s Mařenkou udělat mýmu sousedovi NA TUMÁŠ SRABE! BENK BENK!
|