Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3393 . 3394 . 3395 . 3396 . 3397 . 3398 . 3399 . 3400 . 3401 . 3402 . 3403 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:27
- Nahlásit

Biluška
Z hlaváku si sedneš na metro C a dojedeš až na stanici kobylisy, kerá je kupodivu v kobylisích, kousek nad tim je ten důchoďák, kde sme na tebe s Mášenkem čekali.

StaHi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:27
- Nahlásit

davidkova renata
nefim,no
no a co? my mame taky chatu asi 4 kilaky vot baraku
(jezdi tam strejc.. my spis pesky)

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:28 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

isdpch
vy jste pani pako ..... ale recht máte

No to si myslím.....teda,že mám jako recht.Fšak její indijánský méno mluví za fšechno........"ječelaašpadalolistí"

StaHi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:32
- Nahlásit

Gerda
koupime to helium, ne?

Biluška
Člen
- Nahlásit

Nedoporučovala bych Gerdě, aby jí to přestalo bavit i u mně, protože v tom případě po ní šmátne krutý kapitalista Biluše a Gerda pak bude psát strašlivé horory formou reportáží
Gerda shání práci jo? Tož se Gerdi sbal, zítra přifičím do Práglu, ty si vezmeš batůžek a zpátky už můžeš jet se mnou . Zimy tu máme dost, práce taky, spát můžeš na spartakijádním lehátku, nebo na gauči . Příští týden se začíná pokládat podlaha v chodbě. Tagže práce bude mooooooc

brut
Člen
- Nahlásit

jablunka
No holka je z ní zadělaná aš za ušima,ale vhledem k tomu,co vyfásla ve škole,ji mám zase já
u nás si holka pořídila čubinu, tak má teď hoňku mezi školou, prací a psem ( se docela bavím), kterého hlídám jen v nejnutnějších případech

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:33
- Nahlásit

Biluška
Mám novýho kocoura, menuje se Karlík a dostala sem ho od jedné paní páč jí čůral v bytě a nechtěl chodit na záchod. Je moc hezkej, takovej vypasenej, prostorově výraznej
Existuji jen tri duvody proc kocky curaj mimo zachod
1. nejsou kastrovanetak znackuji
2. stres (neco se zmenilo a oni tou nerozumi)
3.NEMOC
Je kastrovanej? Jestli jo a stejne cural v byte mimo zachod tak je dost pravdepodobne, ze je nemocen. Kocky hodne trpi na ledviny a mocove cesty a necistotnost byva v 90% zpusobena nemoci. Kocku to na zachode boli tak zkousi curat jinde. Zkus mu odebrat moc (kdyz pujde curat strc pod nej nejakou misticku nebo lzici) a vem moc na veterinu strci do toho ph papirek a budes vedet jestli je ok. Vysetreni ph papirkem stoji asi dvacku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:34
- Nahlásit

isdpch
Zdar soudruhu, budeš na mě mít zítra čas? Že byste mi zasejc ukázali kousek Prahy? Třá Kardlův most eště neznám
Přivezu buď Lilátko, nebo Bagetu.

Gerda
Kuji paní, přesně do toho důchoďáku se potřebuju dostat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:36
- Nahlásit

lucYnka XIII
Je kastrovanej. Ta paní má asi dvanáct koček v garsonce. On prý chodil značkovat protože chtěl být alfakocour, nebo co. Prdlačku těm kočkám rozumím.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:38
- Nahlásit

Biluška
sem četla, že máš Králíka ...asi budu potřebovat brejle i na monitor

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:39
- Nahlásit

Gerda
seš z chodova? Přes les seš moje sousetka....
jj z chodova a ty ses na kacaku? tak to jsme fakt kousinek, nekdy prid na navstevu i s Marenkou, muzem jit spolu na prochajdu, ale upozornuju, ze toho moc nenachodim jsem linej tvor a chodim pomaloucku. A Skuby si snu asi hrat nebude bo je taky linej tvor.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:42
- Nahlásit

StaHi
Helium musíme koupit už dohospody, co děda plánuje, k vám ho nakoupíme taky ))

lucYnka XIII
hele tak pojďme na nějakou lesní prochajdu - mařka si taky nehraje, má asi jen dva psy, se kterejma tak nějak popoběhne, jinak ani prt, to musej chodit okolo srny, aby běhala.

Biluška
Dyš vystoupíš na kobylisích, půjdeš směrem nahoru, do kopce a tušim že prní větší odbočka doleva a dostaneš se až k důchoďáku.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:43
- Nahlásit

Biluška
Je kastrovanej. Ta paní má asi dvanáct koček v garsonce. On prý chodil značkovat protože chtěl být alfakocour, nebo co. Prdlačku těm kočkám rozumím.
aha tak to jo dvanact kocek je na garsonku mocinky moc, kocka neni stadni zvire i kdyz vetsina je rada kdyz ma nejakeho kamose ale nektere proste chtej bejt sami nebo v mensim poctu, je to pro ne stres a nektere pak znackujou.

To si Karlik pomoh vymenil dvanact kocek za dvanact psu
ale je fakt, ze u vas ma vic prostoru

StaHi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 14:50
- Nahlásit

Gerda
už dohospody, co děda plánuje
budu sledovat hlasani.. uz se tusi kdy? nemam ted fufniky a nechci vo vodikovou prcu prijit!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 15:01
- Nahlásit

StaHi
no měli bychom se sejít zase nějak brzy...asi hnedle v půlce října, ne? Sjednotíme se na procházce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 15:40
- Nahlásit

Píseň pro ošklivé myslifce! http://www.youtube.com/watch?v=Fc_xfZZuWlI

StaHi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 15:47
- Nahlásit

no bat'

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:05
- Nahlásit

Prosim vás, já dneska vůbec nic nestíhám, ale až tu upečete tu heligónovou párty, dá mi někdo vědět?? JÁ CHCI TAKY MLUVIT HLÁSKEM JAKO KONIPÁSKEM!
Napadá mě, že krom hélia ale musíme vobjdednat i větší množství pemprzůch.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:08
- Nahlásit

jé to je marůška!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:09
- Nahlásit

StaHi
Člen
- Nahlásit

helejte, mobil mi ted predved neznamej divnej zvuk, tak koukam a na displeji ctu 'vitejte volajici originale, jako uvodni melodii si nastavte xindl x' ..pak to zmizlo
nevim co to melo znamenat, ale nejspis me to urazilo

PetraK
Člen
- Nahlásit

jako by nestačilo, že jsem teď na veterině při boji s Ešusem odhalovala poprsí , ešče budu v hospodě tasit zadek nad stručkou. Ne, já si balim do batůžku želvičku a pemprzy.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:18
- Nahlásit

StaHi
jako uvodni melodii si nastavte xindl x'
tak to bé anděl co tě dostal na povel a má f kapce lubrikační gel.

StaHi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:21
- Nahlásit

jablunka
to bé anděl co tě dostal na povel a má f kapce lubrikační gel
? jdu guglit ksindla, at jsem v obraze

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:24
- Nahlásit

StaHi
janika
Ten se hodí vždycky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:25
- Nahlásit

jablunka
Brej den pani, jak se dari Tedikoj?
A Céca? Holite ji este? Btw, kterej soused vam leje vodu na cokle?? Nemam to zase tak daleko, vemu bojovy vemena a pak uz vam na pozemek nepoleze.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:27
- Nahlásit

janika
na co potřebuješ želvičku

aby tam nebylo pemprzám smutno

prej že bejt veterinářem nejni vzrůšo

no, evidentně kapek adrenalinový zaměstnání. Pan dochtor má dost sílu a postřeh, páč když Ešus letěl z toho stolu, drap ho v letu a držel v úrovni svý hlavy 31 kilo zmítajících se svalůch.

StaHi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:27
- Nahlásit

jablunka
no tyvoeee!

A já ti řeknu, vo co tady de.
Poslali mě ze shora, abych ti dal do života radu
jasně, že ne zadáčo, ty káčo, to myslíš, že kradu.
Tak cáluj a neříkej, žes žádnou pomoc nechtěla
To se přece nedělá, držet si od těla svýho strážnýho anděla

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 16:47
- Nahlásit

Fifi
Brej den pani, jak se dari Tedikoj?
Brej den pani,zatím to de,jen je rychle unavenej.
A Céca? Holite ji este?
Teď né,aš to trochu doroste voholíme zase.
Btw, kterej soused vam leje vodu na cokle?? Nemam to zase tak daleko, vemu bojovy vemena a pak uz vam na pozemek nepoleze.
To hovedo inženýrský vot vedle!
StaHi
no tyvoeee!
Dobrý,co?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2009 17:03
- Nahlásit

jablunka
To hovedo inženýrský vot vedle!
Posli tu pevnou. A to mate vodemcenou branku? Ze si tam jen tak nakraci? Todle ja nepochopim proste.

<< 1 ... 3393 . 3394 . 3395 . 3396 . 3397 . 3398 . 3399 . 3400 . 3401 . 3402 . 3403 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání