| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:07
- Nahlásit
PetraK
jestli myslíš dastyho,tak ten bude štastnej dokud bude běhat,až jednou nevstane.......bude to konečná
ten pokud může lítat,blbnout ve vodě.... to je jeho svět běhat a né stát
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:10
- Nahlásit
PetraK
DEM VOD TOHO
jo dem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:11
- Nahlásit
StaHi
jo dem
NO! A řeknite kdy budete v prahé, abychom udělaly balónkovou sešn!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:13
- Nahlásit
brezen2008
a vyzvedneš ráno tu ilonu? nebo jak to teda je?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:14
- Nahlásit
StaHi
PetraK
no to bysme se mohli sejít
StaHi
spát se dá kdyžtak u mě )))
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:16
- Nahlásit
PetraK
na balonovej mejdan ja si udelam cas dycky! tim napadem jsem vot vcerejska naprosto nadsena
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:16
- Nahlásit
Gerda
no jasně,já jsem s ilonkou domluvená,já jívyzvednu,tady u nás předám a pak na tu 14 hodinu pojedu do helpíka,tam se sejdem a já pak asi udělám venčení a cvičení někde tam a pak pojedu zas dom
prostě bitvu vynechám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:17
- Nahlásit
Balím kufry a letím za hošíčkem. Dem si užít dne.
Háskej víkend lidijové a Tinto- ať je Rexidlu líp
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:18
- Nahlásit
brezen2008
Hele pokud to bdue drahý, my tam samo taky nepudem, to je jasný - určitě nejdeme do toho placenýho areálu, nejsme magoři, budem chodit jen za plotem nebo za páskou, rozhodně za to nebudem dávat peníze, takže neboj, půjdeš s námi.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:22
- Nahlásit
Gerda
jestli je to takle,tak jo
já že mám vejplatu až v pondělí,tak jo,už mlčím.......
a těším se
heled zejtra volej kdykoliv kdyby něco
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:22
- Nahlásit
Gerda
taky myslim, ze dyby nekdo chtel penize, mohla by davitkojc vlna odporu vazne narusit..az jako prehlusit bitevni rekonstrukci
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:24
- Nahlásit
StaHi
Gerda
no fakt píšou na stránkách,že tam nesměj agresivní psi a vstup je 150 za člověka nebo rodinné vstupné za 400.-
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:24
- Nahlásit
Lidičky, krásnej víkend - my jsme povenčili a teď se jdem připravit na stěhování do domkuuu ))))))) od zítřka už bydlíme
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:30
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ted se jdete pripravit na stehovani a zejtra uz bydlite?
bud mate nadprirozeny schopnoste, nebo ne upa realnej casovet vothat!
jinac uprimnou soustrast )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:35
- Nahlásit
PetraK
Známému vcelku nedávno umřel mladý pit na babesiózu. Taky se to nejdřív projevovalo na krvi. V USA to je celkem běžné, ale u nás taková nemoc nikoho nenapadne dokud není pozdě. Myslím že se to projeví úbytkem krvetvroby, slabostí apod.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 15:36
- Nahlásit
StaHi
ty ani nevíš jak jim závidím,krásná chaloubka z roku 1900,kousek za Prahou,nikde nikdo,lidi jsou tam staří mladí krásní ošklivý,auto projede jednou za čas......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 17:15
- Nahlásit
čus žumpice, nejsem tu, jenom procházím
Dneska si asi něco udělám....udělám si kyj a někoho zabiju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 17:16
- Nahlásit
Holky ten Jirka byl ale kretén, že?: http://www.super.cz/sex-a-vztahy/vztahy/34357-moje -posedlost-mi-znicila-vztah.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 17:39
- Nahlásit
StaHi
mohla by davitkojc vlna odporu vazne narusit..az jako prehlusit bitevni rekonstrukci
mohla by tu bitvu aji zbagatelizovat bo to co bysem předvedla já,tu bitvu hravje přetčí Jinak jo,fstup se sice platí,ale jen za těma páskama co sou vytyčený a tam se mydlej.Já dycky přídu aš s kříškem po bitvje tagže neplatim samo nic ,chodim si tam jen potrénovat Nány vodolnost vůči střelbje coš teda můžu úpa f pohodě 5 km ot místa činu bo sou to neuvěřitelný šlupky Na bitvu přímo bych jí netáhla,je tam postavený takový podium(teda bylo aspon) a lidí jak sraček,ani by se tam nemohla hejbat.Ale to neva,můžem bejt na dalších 3/4 tý vobrofský louky,sou tam koňové,divný lidijové v divnejch mantlech,divný velký ptáci..asi Kani ,prostě socializačka super.Navíc bitka je od 14 hodin,coš budem na helppesu a pak už se tam jen můžem courat.Já tam teda takhle byla uš 2krát,dycky ke konci..
Gerda
Jirka byl ale kretén, že
jirka vůbec nebyl zlatovláska,byl to úpa debil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 18:12
- Nahlásit
Tak jo, zasekla sem se na kontingenční tabulce, bohužel vůbec nevim, jak dál. Tak si tady hraju s excelem, různě si řadim pole, cvakám na tlačítko kontingenční graf, vybírám si tvar grafu a tim vlastně končim. Jediný, co umim, je vyndat si data ze sytému do excelu. To se dělá samo, takže to mi jde dobře. Bohužel nic dalšího ze mne asi dnes nevypadne. Sem vlastně ráda, že si pamatuju názef kontingenční tabulka. Je to velmi heský názef.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 18:19
- Nahlásit
Gerda
Jediný, co umim, je vyndat si data ze sytému do excelu
já si umim vyndat prádlo z pračky a jídlo z ledničky,dobrý ne?
kontingenční tabulka. Je to velmi heský názef
tak nějak k hovnu bysem řekla..du dřít
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 18:32
- Nahlásit
davidkova renata
tak jo šéfko,ještě nevím jestli vemu holky,bop budu mít co dělat s dastym
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 18:55
- Nahlásit
davidkova renata
ty se nekoukej,
byla i na nově ve zprávách
http://zlin.cz/index.php?ID=61084
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 18:57
- Nahlásit
davidkova renata
tě upozornuju,že jsem tu čubu vořvala
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 19:08
- Nahlásit
tady je to video celé
http://tn.nova.cz/zpravy/doporucujeme/vzala-si-psa -z-utulku-a-malem-ho-utyrala-hladem.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 19:09
- Nahlásit
Ve zprávách řikali, že na tu čubu už je deset zájemců. Myslíte, že chtějí jenom tu medijální, nebo si těch devět, na který se nedostane veme jinou čubu z útulku?
Gerda
Tu tabulku neznám, ale to slovo kontingenční (nebo ňáký takový podobný) používá Mášenek taky. Essi chceš tak mu řeknu ať ti s tím poradí, essi je to teda ta samá tabulka. Ale musíš počkat, páč se ztratil v Bruntálově když tam hledá třídu Edvárda Beneša. Nechápu jak ji může nenajít když je dlouhá přes půlku města :smajlikťukajicisinačelo:
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 20:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Achoj orchestre: tady sem našla společnou fotku:
a pozor na čokly:
http://www.panlakonian.com/video/kdopakToSezral.wm
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 20:46
- Nahlásit
brezen2008
tě upozornuju,že jsem tu čubu vořvala
tak to sme dvě,já to viděla u rybníka v Blesku
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 20:47
- Nahlásit
Co vy sovy? Zítra jedem přes Phu, ale nevím jestli se mi bude chtít stavot, podle času.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 20:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Mucholabka
tak číslo máš,my budem v Jílovým asi po poledni kolem 13 pojedem na Helppes na superden,taxe staf ne?
|