Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3375 . 3376 . 3377 . 3378 . 3379 . 3380 . 3381 . 3382 . 3383 . 3384 . 3385 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 13:41
- Nahlásit

lucYnka XIII

díkec za svíčkovou,mrncal se mi po ní jazyk uš 14 dní.Sem si teda strejchla,ale Gerdě to neříkej.

Biluška

Zrušte zákaz vycházení, sem doma.

Jak ho můžem rušit,dyš jsi neudala svou trasu ráno,no nevíš?!

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 13:49
- Nahlásit

Erin
Jak ho můžem rušit,dyš jsi neudala svou trasu ráno,no nevíš?!
Jo aha, sorry, sem ráno nestíhala. Sem byla v Bruntálově, ale to už není podstatné když už je konec záchazu vycházení

Zítra jedu daleko, to zas bude krizový. Budu se pohybovat kolem Moravského Berouna, pak udělám dlouhý přejezd ke Šterberku (tam je to krizový místo co se pokaždý nabourám ) a dom přijedu až večer (pokud teda dojedu )

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 14:04
- Nahlásit

Erin
díkec za svíčkovou
no dobře, nevztekam se, zůstanu tady jako pomník tvojí krutosti. Budeš se muset dívat, jak trpim. A kdo ví, jesi z toho v budoucnu nebudeš mít ňákou blokaci nebo noční můru.

(jako zas tak trpět nebudu, samozřejmě sem si dala k obědu koprofku mou milovanou ňaminkovanou nejoblíbenější)

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 14:34
- Nahlásit

Gerda
gerdi kdyby něco,pište na to číslo,já ten tel budu mít 2 dny u sebe ,hlavně v tu sobotu
psala jsem vedle ilonce sz,aby mi dala vědět v kolik a kam dorazí abych věděla kam pro ní zajet a tobě někde předat

je po dešti,tak jdem lítat ven s psíkama

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 14:34
- Nahlásit

Gerda
zůstanu tady jako pomník

dřevěnej? Broznovej? kamenneJ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 14:36
- Nahlásit

Gerda
zůstanu tady jako pomník
budou na tě srát holubi..to ti nevadí?
du ven, nepsat!

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 14:36
- Nahlásit

PetraK
kamenneJ?
Jako Mácha, kterej je vlastně bronzovej

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 14:48
- Nahlásit

davidkova renata
budou na tě srát holubi..to ti nevadí

aneb... holup nemaje estetického cítětí,nedumá nad tím, kde by si měl ulevit.

Měla by si to Gerda fakt rozmyslet

Baico
Jako Mácha, kterej je vlastně bronzove

další co má ztrátu identity

StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:02
- Nahlásit

Baico
plyšovýho houpacího koně jsem nikdy neměla. A taky jsem ho nutně potřebovala. Nesu si z toho z dětsví pěkný trauma. Jak pak ze mě mohl vyrůst kvalitní jedinec?
mluvite mi z duse pani ...ja dyndala nekolik rokuch a dockala se jenom drevenyho houpaciho kohouta! ..a traumicko stran skakaci koule (ten balon s ceckama), kterou mi rodicove soustavne odmitali zakoupit s tim, ze je to 'jen rozmar' (prala jsem si ji minimalne vosum let ke kazdejm naroskam, vanocum..), jsem poresila az ve vosumnacti.. teda muj tehdejsi poresil...a pak mi ji sezrali buldocci... sakva... tze ja todle traumicko mam vlastne porat

jinac nazdarte pri malym patecku, mame tu dnes tropy - ca 25 stupnuch a chcije

budou na tě srát holubi..
V parku naproti sobě už léta stojí dvě sochy, chlapa a ženské. Jednoho dne k nim přiletí anděl a říká: „Stojíte už tu dlouho, smíte se na sebe jen dívat, tak se Pán Bůh rozhodl dát vám půl hodiny života a můžete si dělat, co chcete.”
Sochy celé radostné seskočí z podstavců a hupnou spolu do křoví. Za chvíli už se ozývá hekání a potom smích... Po 15 minutách vylezou oba z křoví a anděl jim povídá: „No, vidím, že se vám to líbilo. Navic máte ještě čtvrt hodiny, tak můžete ještě jednou.”
A socha chlap se otočí k ženě a povídá: „Tak jo, ale teď obráceně - já toho holuba podržím a ty ho posereš...”

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:14
- Nahlásit

StaHi
A socha chlap se otočí k ženě a povídá: „Tak jo, ale teď obráceně - já toho holuba podržím a ty ho posereš.

bože vy ste jako Aleksa, taky by vám měli zakázat psát

ten balon s ceckama),
já sem ho neměla s ceckama, ale s koňskou hlavou. Vůbec nevim, jak k tomu máma přišla-nikde jinde jsem to neviděla, ale myslím, že někde v práci. Dělala na Xaverově, tehdejší ředitel tam protlačil chov koní, tak asi v rámci nějaký družby někdo něco takovýho dovalil. Ale ta hlava byla krásná!! Balon zemřel stejnou smrtí jako ten váš, jen ho teda nezabil buldoček, ale potulnej vořech, kterýho jsem tehdy dotáhla domů a pomenovala Šmudla

StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:19
- Nahlásit

PetraK
s konskou hlavou? jako vobraskem? si to nejako neumim predstavit, ale tusim dalsi traumicko ..co vsechno mi rodicove jeste zatajili!?!
..ja balonem s ceckama minim todle:

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:29
- Nahlásit

doprčic svíčková a já tady nebyla

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

StaHi
s konskou hlavou? jako vobraskem?

nee, místo těch cecků tam byla koňská hlava, která měla držátka z boku krku. Skákala sem na tom parkůr přes postel.
Někdy do skříně teda, když mi nevyšel vodskok
Ten balon byl takovej víc pevnej, než ty ceckatý, a voranžovej. Ale princip ten co máte na vobrásku, jen místo cecků koňská hlava. Sem byla důležitá, vostatní mi to záviděli. Dalo se s tím totiž hopsat i venku.

gabifi
doprčic svíčková a já tady nebyla

a taky má trauma!

kinta
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:37
- Nahlásit

PetraK
koňská hlava, která měla držátka z boku krku

JO, tak todle měla moje bohatá kamarádka, které tatík jezdil na montáže do zahraničí. Ty jo, jak já jsem jí to záviděla! Jednak hračky, druhak tatíka, třeťak mamínku, která vypadala jako modélka. Nás bylo doma hafo, i ty boty sme si pučovali.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:38
- Nahlásit

PetraK
a taky má trauma!
trauma a chuť!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 15:54
- Nahlásit

něměli byste tam třebas k jídlu - pěkně propečenej bůček,hooooodně zelí a asi tak 8 tlustejch knedlíků?

StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 16:00
- Nahlásit

PetraK
nee, místo těch cecků tam byla koňská hlava, která měla držátka z boku krku. Skákala sem na tom parkůr přes postel.
ja to vedela! dalsi traumicko!
a jasny ze ceckaty balony sou na ven.. dokonce bych rekla hlavne na ven.. domaci je bezceckova varyjanta (gymnastickej mic).. ty sou zas dobry, ze sou velky (kamoska dostala jeden v tehu..mel vic jak metr! )

Sem byla důležitá, vostatní mi to záviděli
ja si musela pockat do vosumnacti, ale taky jsem ten pocit zazila! ..mela jsem prevelikou radost a krz helium, kerym mi balona naplnili, bylo i prevelice veselo (zis! ty spominky! musim nekde nutne sehnat helium..nemate tip? )

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 16:05
- Nahlásit

StaHi
(zis! ty spominky! musim nekde nutne sehnat helium..nemate tip? )
my dycky kradli v práci pézetkám balonky 1/6 při děckym dnu f parku, pak sme je vdechovali a natáčeli se. Prostě banda kreténů, no. A když k tomu přičtu můj normálně nepříjemnej vysokej hlas oheliovanej balonkem, zvuk linoucí z chřtánu byl fakt velice strašnej! Takže kraď harantům balonky, bestak sou malý a nemůžou se bránit. Takže upravuju - kraď je jen malejm pézetkám.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 16:08
- Nahlásit

Gerda
tak to zas někdy natoč )))

StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 16:16
- Nahlásit

Gerda
ja je kradla na filmfestu ve varech... na stanku kina bez barier bylo taky dost veselo ...ted uz ale par let (nevim proc) zdobej termala neveselejma balonkama (nevim co je to za plyn.. balona to udrzi ve vzduchu, ale jinak nic) a stejska se mi...
s heliem jsem totis kompletni pepa melen

..tze vazne! nevite nekdo, esi a kde se da (nejlip legalne) sehnat helium?

StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 16:21
- Nahlásit

..tak koukam do guugla a von je to normalni byznys! jupik! bude mejdaaaaaaan!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 16:30
- Nahlásit

StaHi
byznys stran helia az měny hlasu? Ty vado, koupíme si to na nějakou společnou hospodu!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 16:37
- Nahlásit

Gerda
heled zaloto,už víš kam přijede ilonka a v kolik?
a ty smi neřekla,kam nejlépe pro tebe jí hodit?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 17:50
- Nahlásit

Strašlivý beránčí útok!

brezen2008
Přijede až v sobotu, eště sme se nedomluvily. Přijede na hlaváík někdy kolem osmé ráno. Jestli se ti chce, dovez ji ke krčské nemocnici, jestli se ti nechce, vem ji třeba na parukářku a já si pak pro ní v cca 9 přijedu na jiřák. Domluvíme se zítra.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 17:56
- Nahlásit

PetraK
Budu na vás moc myslet. Maximalisticky.
dekuju jste moc hodnej clovek

neudu si ho brat nemuzu podminky a rodice to nedovolujou

to je škoda, vím jak vám je. Rodičové by se třeba tetkon dali zrovna kapek vydírat (když jsem měla jít na operaci s vokem, vyvydírala sem si plyšovýho houpacího koně, kterýho sem tehdá nutně potřebovala) , ale jestli k tomu nejsou podmínky, tak je to na pytel.

myslim, ze rodicove byse nezlomili nebot jsem svatosvate slibila, ze pokud mi ke trema kockam dovoli obcas jeste jednu nebo dve depozitovat tak uz je nikdy nebudu premlouvat na dalsi zvire krom rybicek ty se nepocitaj
a navic bych si sama na dalsiho psa ted netroufla, pokud bych bydlela sama a zvladlase o ni samapostarat tak mozna na starsi klidnou linou a tlustou fenku - bo Skuby by byl za holcicku radsi nez za kluka
ale bohuzel se jeste prilis casto stava, ze potreuji pomoc nasich treba kdyz jsem churava a nemuzu prinest dalsiho psa, kdyzse o nej nejsem schopna se stopro postarat

Biluška
ve Vsetine Sid jesice krizenej a jsou mu dva, tak mirne vybocuje vasim pozadavkum, ale tu ho mate
http://www.utulek-vsetin.estranky.cz/stranka/psi-k -adopci

Alík neni zlatak, ale je peknej
http://utulek-orlova.wbs.cz/Nabidka_psu.html

Brit by moh bejt kdyby se mu dala paruka
je v Moste

tu jich je dost jenom jsou starsi, bylo by nutne psovi rictat nepriznava vek
http://www.retrivri.estranky.cz/stranka/zlaty-retr iever

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 18:58
- Nahlásit

Erin
pipinka:
http://www.youtube.com/watch?v=0bt9xBuGWgw

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 19:09
- Nahlásit

Zabiju Bilusi!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 19:37
- Nahlásit

tak psiska právě jedi: hrubomleté,vločky,rajčata,okurku,broskev a elis už to má skoro všechno v sobě )

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 23:51
- Nahlásit

cus flus uz zase fsichni spite? Jaspala cele odpoledne asi vod jedny do sedmy tak ted se mi jeste nechce. Jdu vyvencit Skubynozku a pak vam mozna udelam snidani jestli nezapomenu.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2009 02:34
- Nahlásit

dnes k snidani bude rohlik s pastikou

azacvicime si na micich ( bez cecku)

<< 1 ... 3375 . 3376 . 3377 . 3378 . 3379 . 3380 . 3381 . 3382 . 3383 . 3384 . 3385 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání