| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:35
- Nahlásit
PetraK
díky, pani, já pak po víkendu poreferuju
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:40
- Nahlásit
Uááá, tak jsem právě zjistila, že tu nejsem vůbec sama!!! Jak všici vodjeli, tak se ke mě do kanclu přesunulo asi padesát komárů, jeden mě už džognul do ruky, druhej do kozy Jednoho jsem vyhodila za dveře, další dva za duhovej most, du bojovat se zbytkem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:40
- Nahlásit
Tinta76
a co že tomu rexikovi je, že pořád tak pokulhává? malá davítková teďkonc taky trošku kulhala, asi si něco uskřinula - to ho fakt Kytice-buldozeřice mohla klidně nabodyčkovat a narazit hnátičku. Pěkně ho nechejte na gaučíku, pusťte mu pohátku - doporučuju Čert ví proč - bo tam hraje Liška úplně debilního čerta a je to mocinky pěkná pohátka. A dejte mu za nás pěkné pohlazení.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tinta76
druhej do kozy
tak to nebyl komár, ale buďto Argošek a nebo Benda, kterej je ščastnej, že ňákou konečně našel
díky, pani, já pak po víkendu poreferuju
ale fakt až po víkendu, jinak to tady v tom bordelu nenajdu
Gerda
Čert ví proč ne, Anděl páně je lepčí!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:49
- Nahlásit
PetraK
Čert ví proč ne, Anděl páně je lepčí!
Já teda s těch "novějších" pohádek mám najratši Lotranda a Zubejdu . Já mám totiš ráda písničkový pohádky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:52
- Nahlásit
Baico
no já zas právě ty píšničkový ne a Anděl je pro mě hodně vyvedená a promyšlená věc, páč ty hlášky tam nemají chybu. Asi si to budu muset pustit. ale vůbec nevím kdyyyyyy!!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:53
- Nahlásit
Gerda
Pani, von je to už stařešina ... má artrózu, ale doteď (tedy někdy do jara) měl problémy jenom s páteří a zadníma nohama ... Jako doufám, že to je jenom namožený ... Vo víkendu bude mít na výběr ze tří gaučíků + vyhřátou zimní zahradu, béme totiš hlídat u rodičů Žeryčka s Dejzou Možná, že i na tu pohádku dojde. Pohlazení vyřídím
Můžete mi někdo vysvětlit, proč si ta trupka Kytka nehraje se Žeryčkem, kterej je velikostně úplně stejnej, proč vona rači rasí Rexíka? A na Žeryčka se chnusně gestí?
A taky co mám dělat - hodně lidí nám už řeklo, že jsou Rexík s Kytkou tlustý ale vono na tom asik něco bude, Rex moc pohybu nemá, dyš nemůže, a Kytku to bez Rexe nebaví. Voba papaj senijorský grncle a vypadaj, že by toho snědli víc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:55
- Nahlásit
PetraK
No tak v Zubejdě jsou taky hlášky, to je holt Svěrák
No ale tak já jako můžu obecně pohádky jako dost
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:58
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/krimi/179368-zena-jezdila-na -koni-po-vaclavskem-namesti-v-praze-a-modlila-se.h tml
A já o to přišla. Jsme mohla zadarmo přijít ke koni a já si jedu domu očkovat králíky
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:59
- Nahlásit
PetraK
buďto Argošek a nebo Benda
že by další pohřep?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:00
- Nahlásit
Tinta76
pani s grnclema já neporadim, ale třeba je dorazit zeleninou? Směsí nějakou, na trošiiiilince oleje, že aby to nebylo tak jako úpa suchý? A dělíte jim dáfku na ráno a večír?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:01
- Nahlásit
Tinta76
že by další pohřep?
tak dem, no. ale už je to monotematycký jak Davídkojc a Biluše
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:05
- Nahlásit
PetraK
Krmíme ráno a večír právě. Zeleninu jako ještě navrch k těm granulím, aby neměli hlat? Ale to budou mít ještě víc jídla, ne? Jinak berou voba pravidelně pangamin, Rex ho má naordinovanej vod veta, Kytka ho dostává kvůlivá srsti ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:07
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=ndyQpDsGMqE
už zase pláču
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 11:08
- Nahlásit
Tinta76
Zeleninu jako ještě navrch k těm granulím, aby neměli hlat?
tak po zelenině nepřiberou, ta je zaplní, takže bys jim mohla něco z těch granclí ubrat. Si myslim. Já lajka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 12:48
- Nahlásit
Objevila jsem hru jako stvořenou pro mě a pro Gerdu.
http://www.studna.zizkov.org/
Zvláště když si přečtete v Pravidlech ta doporučení
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 12:51
- Nahlásit
Baico
nádherná doporučení, úplně vylučujou, abychom spolu tvořily my dvě tým.... )))))))))))
|
Falco
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 12:55
- Nahlásit
Tinta76
Já míchám svému nenažranci granule půl na půl s brokolicí, květákem nebo mrkví (vše mírně povařeno). Protože aby netloustl, je dávka granulí tak malá, že by si snad ani nevšiml, že něco sežral. A večer granule přelévám horkou vodou a nechám chvíli stát, aby nabobtnaly, bo je toho pak taky víc.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:04
- Nahlásit
Falco
Tak to teda bude jak píše i PetraK, zkusim to nějak teda zkombinovat s tou zeleninou, snad to bude papkat. Jinak my granule podáváme taky přelitý horkou vodou + ještě smíchaný buď s troškou konzervy, tvarohem, jogurtem nebo syrovym vajíčkem. To aby jako líp jedli. HA! Tak to je dobrý! Teď jsem si vlastně sama vodpověla na svůj dotaz ... Budou to asik dostávat suchý a bez ničeho, jen ať se vofrňujou, třeba zhubnou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:09
- Nahlásit
Tinta76
Navíc pangamin je Béčko a to podporuje chuť k jídlu (tím ani nenaznačuju, že nedávat, on je to celkem zázrak), takže je asi logický, že maj větší apetit.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:25
- Nahlásit
kachna_
Jako von ten apetit je na nich fakt vidět, ty se tak na to žrádlo strašně těšej, že ho přímo vdechnou a to teda nebejvalo zvykem
Pangamin budou brát pořád, to je jasný. Ale mám jim dávat normální množství "hnusnejch suchejch stereotypních" granulí, nebo vochucený granule pokaždy něčim jinym (tak jak to milujou), ale menší množství. Asi uberu ty vochucený a nastavim to tou zeleninou. U suchejch by asik zhubli, ale děsně by se u toho trápili
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:30
- Nahlásit
zdar.. prolitam.. jenom..
Gerda
Ty vado, koupíme si to na nějakou společnou hospodu!
no bat'
..nazdar!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 13:59
- Nahlásit
SIM, SIM, držte palce Ešusí mamičce je na tom hodně špatně, ale bojuje, tak snad to vybojuje, není ještě tak stará.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:03
- Nahlásit
von je pohřep,kdo umřel?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:07
- Nahlásit
PetraK
jejda, pani, držíme ... co se jí stalo?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:09
- Nahlásit
tady jsou konečně ty fotky
je tam jedna nebo 2 fotky dokonalé,dasty má vodu v hubě
http://vlacekachvilka.rajce.idnes.cz/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:11
- Nahlásit
Tinta76
totální neregenerativní anémie, či tak něco, prostě totál blbá kref. Má za sebou první transfůzi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brezen2008
to neni péf, to je chrámovej chrlič vody :
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:14
- Nahlásit
PetraK
jo ty fotky sjou skvělí a pak je tam jedna po které mám mráz na zádech, v tom prokopáku,jak eliška stojí a řve na mámu - kdejsííííííííííííííííííííííííííííííííííí )))))))))))))
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 14:18
- Nahlásit
PetraK
chjo snad se z toho vyhrabe ...
|