Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3375 . 3376 . 3377 . 3378 . 3379 . 3380 . 3381 . 3382 . 3383 . 3384 . 3385 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:51
- Nahlásit

PetraK
Ešus fčéra evidentně poměl, páč měl k večeři rovnou i snídani
Psi měli mít dneska k snídani jogurt. No takže ukradli kuřecí s droby - dvoukilovku. To mají na celý den.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 08:59
- Nahlásit

čus žestě
zasej du,tak nepište nic důležitýho coš tady asi ani moc nehrozí
a nekrmte ty psy furt!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:02
- Nahlásit

davidkova renata
mi je musíme krmit,bo je máme rádi )

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:19
- Nahlásit

kachna_
Psi měli mít dneska k snídani jogurt. No takže ukradli kuřecí s droby - dvoukilovku. To mají na celý den.

jehehéé, takže se daří nejen u nás.
No Ešus spotsejval játříčka s ledvinkama

davidkova renata
a nekrmte ty psy furt!!!!

to ste měla říct fčera Brtnikovi, esi bude krmit von, bude z Ešusa bečka a já budu mít prázdnej mrazák

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:36 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

http://pepikb.rajce.idnes.cz/Sen_zvirat_Vinor_12.9 .2009/#album

http://sofatko.rajce.idnes.cz/Sen_zvirat_12.9.2009 /#album

ještě nějaké fotky ze snu zvířat 2009

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:51
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/stranka/roxi nkand
pamatuješ si na ní?,pamatuješ,tak mi monika,jako vedoucí utulku říkala,že se má báječně,spí v posteli a krásně nabrala )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:58
- Nahlásit

brezen2008
pamatuješ si na ní
no aby ne! to je bezva,ten čokl si to zasloužil..teda ne že by vostatní ne,samosebou.
PetraK
já budu mít prázdnej mrazák
aspo nebéte muset mlátit pjestí chudáka hrubomletýho jako tet

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 09:59
- Nahlásit

davidkova renata
aspo nebéte muset mlátit pjestí chudáka hrubomletýho jako te

hrubomletýho ne. Zeleninovýho. No ale koho teda budu mlátit???? Páč někoho zmlátit musim.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:09
- Nahlásit

PetraK
do skříní ))))))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:18
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co mají zlomený prst na noze! A taky všem, co si zasmradili byt hrubomletým hovězím, a taky všem, co zachránili flexinou kočičku-hračku ze stromu na louce!

Zas je tu malý pátek, to znamená, že se blíží víkend, a taky to znamená, že se zase trošku blíží výplata. Ta říjnová. A nesmíme zapomínat, že příští víkend je prodloužený, takže se máme na co těšit. A já jedu pod stan ke kamarádce na chaloupku na moravu, odkud přivezu slivovici - víno ne, bo je hnusné a smradlavé. Dnes se ráno nic nestalo, co stálo za to řikat.
Svátky až zejtra, zatim si počkejte, až přijde lucynka a dá nám snídošku a rozcvičku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:21
- Nahlásit

PetraK
No ale koho teda budu mlátit???? Páč někoho zmlátit musim.
hm,to je jasný,to musíte..tak brtníka?? nebo nějakýho souseda?

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:22
- Nahlásit

Gerda
Dobré ráno všem, co mají zlomený prst na noze!
No to je dobrý. Naše mami se rozhodla, že si po 30 letech půjde zahrát tenis. A jak myslíte, že to dopadlo? Vykloubila si malíček na pravé ruce. Má na něm takouvou tu hliníkovou dlahu a všichni jsme jí včera povinně počítali modřiny a ségra jí dneska ráno musela zapínat podprdu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:24
- Nahlásit

Gerda
heled vklidu
já ilonku někde v praze vyzvednu,pak jí dopravím,kam potřebuješ,rozloučíme se,vy pojedete na cvičák,až se budete vracet,pošlete sms,já vyrazím do helpíka,tam se sejdem a najdem a pak zas pojedu na vypich,podívám se na bitvu a kdyžtak ilonka,když bude chtít,jet s emnou domu a spát u nás přes noc
jako já na cvičák jezdit nemusím,takle,jde vo to,že i kdybych se k tobě do auta vešla,tak bych musela nechat doma zbytek,ale jde vo to m,že se mě nebude chtít pro holky vracet domů a zas se vracet zpátky,to se mě nechce..... jako že je to hrozná stráta času

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:31 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

brezen2008
hele ale my sme původně myslely,že na ten cvičák pojede s náma..
aha,tak nic,dobrý

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:36 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

davidkova renata
jo aha,no ale to se stím blbounem tam nevejdem do auta i kdybych jela bez holek,že jo? já toiž nevím co má ilonka za psíka
jako asi by se vešli,s dastym a nyý do zádu a mařka by musela někomu se dět na nohou,ale to nevím jak by gerdička prořešila
já klidně holky voželím .....
ale nechám to zcela na řidiči
vono je fakt,že by dasty konečně vochutnal zas cvičák
heled nebo se podívám co tam jede jako vlak nebo tak něco,bych přijela klidně vlakem nebo busem ......
v kolik tam budete? a kde to přesně je?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:41
- Nahlásit

brezen2008
nevejdete se už ani náhodou,bohužel..
nemůžem vzít ani Ilu dceru kdyby chtěla,takže nic

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:41
- Nahlásit

tak tu cestu jsem zavrhla,jede tam sice vlak ale přes hodinu a čtvrt...takže nee

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:43
- Nahlásit

davidkova renata
no tak se sejdem až v helpíku,já si ilonku vyzvednu a ukážu trochu prahu
takle to bude asi nejlepší,ale záleží na vás.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:48
- Nahlásit

brezen2008
do skříní

to bolí!!!

davidkova renata
ak brtníka

toho tluču už i tak, tak musim kouknout po sousedovi nějakým. Možná zkusim toho novýho šamstra vod tý báby z pátýho patra. Zrovinka dneska sem měla tu čest ho potkat, když jsem šla na tramvaj. Voni vypadli z tý tramvaje co přijela-vylitý jak vázy byly a von vyřvával na řidiče, že je k...a smradlavá a že ho zabije. Tak tam bych se mohla možná uplatnit

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:48
- Nahlásit

davidkova renata
brezen2008
Holky neblbněte, dyť víte, jak je knédl malinkej....sme domluvený s Ilonou, tu vezmem k alekse, pokud chce jet k alekse i březen, musí si dopravu pořešit sama, na čemž sme se shodly, takže březen vyzvedne ilonu na nádru, já si jí převezmu někde po praze, dojedem pro mamku, vyrazíme na jílový, s březnem se domluvíme na srazu na hlepíku, slezem se tam cca kolem druhé, pak vyrazíme společně na bitvu. Komprende?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:52
- Nahlásit

Gerda
takže já někde vyzvednu ilonku,tu tipak předám,pojedete na cvičák a pak kolem 2 dorazím do helpíku,kde už si mě najdete a pak pojedem na bitvu,chápu to takle správně?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:52
- Nahlásit

brezen2008
jako asi by se vešli
Hele i kdyby se vešli jako sardinky, tak tohledělat nebudu, kdyby mě chytli policajti, platili bychom slušnou pokutu, a věř tomu, že byste jí platili se mnou, což není moc lákavá vyhlídka. Ilona má kolii psa-psa, takže nána + potr + dasty + mařena + ilona + ty + davítková se do knédla prostě nevedjou ))

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:54
- Nahlásit

brezen2008
chápu to takle správně?
přesně tak.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 10:54
- Nahlásit

Gerda
kde bydlí alex?
no jasně,to chápu ......
kam jí chceš dopravit ilonku? nejlépe před tvojí práci,ale neví m jestli to nemáš z ruky?

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 11:04
- Nahlásit

Zdravím symfonické těleso ŽUMPA
(Žesťový UměleckýMimosmyslově Paralizující Ansábl)

Chčije a chčije,jak ponurý to čas.
Včera sem se koukla na Tanec s Patrikem a připadla jsem si jak Růžičková ve Slunce....dyž koukala na Angeliku.

Spešl pro Biluši,makám,ale pomalu,aby mě ta práce dlouho vydržela.Proto jsem taky začala až v deset.

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 11:09
- Nahlásit

Erin
Včera sem se koukla na Tanec s Patrikem a připadla jsem si jak Růžičková ve Slunce
To si asi nebaly sama. Takovejch nás bylo víc.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 11:15
- Nahlásit

Erin
Baico
já jsem nebrečela,já brečím u ducha

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 11:15
- Nahlásit

Erin

(Žesťový UměleckýMimosmyslově Paralizující Ansábl)

něco pro vás paninko
http://www.youtube.com/watch?v=4Cd-B1f6YZk

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 11:19
- Nahlásit

PetraK
to je dokonalí )))))))))))))

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2009 11:24
- Nahlásit

zdravím všecky, co musí zvládnout psaní na klávesnici jenom levou rukou, páč pravou ruku musí mít celodenně položenou na šoltii.....jináč by se ta šoltie urazila.

<< 1 ... 3375 . 3376 . 3377 . 3378 . 3379 . 3380 . 3381 . 3382 . 3383 . 3384 . 3385 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání