| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 05:34
- Nahlásit
Vstávat a makat! Dnes je malá sobota, to nám to půjde od ruky! Cvičení už mám za sebou a rohlík s paštikou jsem Vám sežrala. Dobře Vám tak, gdyž nevíte, gdy se vstává!
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 06:27
- Nahlásit
kinta
jj, jen je srovnej do latě. člověk tu vstává v 5 hodin a všici ještě chrní.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 06:46
- Nahlásit
fstavat a cvicit!!!!!!!!!!
http://www.wagreflex.com/2009/07/one-heck-of-a-dog -trainer.html
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 07:09
- Nahlásit
Steph
tak to musej ti naši psi v tom nebi taky zahrát ))
dobrej den všem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 07:55
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
člověk tu vstává v 5 hodin a všici ještě chrní
co to žvaníš?! já chuděra fstávám každej den ve štyry a eště mi něgdo sežere rohlík s paštikou ,to uš přesahuje fšcky mesky a to počkite,aš dorazí gerda a zjistí,že snídaně uš je sežraná ,to vám teda nezávidim
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 07:57
- Nahlásit
davidkova renata
heledte paní - hárá nyný?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:01
- Nahlásit
brezen2008
hárá nyný?
možná je na začátku kdy to nejni ještě tak zřejmý,ale dělej nás vod toho fteřiny
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:03
- Nahlásit
davidkova renata
ježiši kriste !!!!!!!! chudák dasty
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:08
- Nahlásit
dneska mám nějaké běhání,ale pak musím se vyležet,bo smrkám a to dost,večer jsem si dala dobrovolně paralaen a čaj a je to trochu lepší
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:13
- Nahlásit
davidkova renata
zejtra ti něco přinesu,jestli bude čas si to přečíst,dnes vyšlo 10/2009 PPČ a je tam téma Quo vadis? a je to vo tom,jak se chovaj lidi k psům na cvičáku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:27
- Nahlásit
brezen2008
a jéje,to bude něco pro hlavní kádrovačku ,to zas bé mít tedlenten vorganyzmus
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:28
- Nahlásit
davidkova renata
hezky je to tam napsané:
mnoho psů,kteří předvádějí vrcholovévýkony,nebylo na obyčejné vycházce,neznají normální život v rodině,nepoznali skutečné přátelství a lásku člověka. Takový pes zná jen kotec,cvičák,vozík za auto a některé pomůcky,případně míček.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:30
- Nahlásit
davidkova renata
Tak ve čtyři jsem byla taky vzhůru, ale jen jsem se otočila na druhej bok a spala dál.
Sežraná snídaně mi jako fakt nava, bo sem měla lepšejší, kterou mi sežralo miminko, takže sem měla stejně hov..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:31
- Nahlásit
davidkova renata
já mívám vorganyzmus,když vidím z vokna,jak lidi tady venčej svoje psi a pak mě zastavěj v krámu nebo v petku a říkaj jak svoje psi týrám,když chodej na kopec,když snimi jezdim na vejlety a když jim kupuji sejra a že s dastym svičím u jejich baráku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:35
- Nahlásit
davidkova renata
tak a maj to i vedle,jsem zvědavá kdo to smázne,nebo mi daj banána ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:36
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
ale jen jsem se otočila na druhej bok a spala dál
tak tu negesti,laskavje,ty povaleči!
brezen2008
říkaj jak svoje psi týrám,když chodej na kopec,když snimi jezdim na vejlety a když jim kupuji sejra a
ser na ně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:40
- Nahlásit
Hojda fšem.....
Dneska mám pro vás jen nenutnější zpravodajství.
www.adnes.cz
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 08:46
- Nahlásit
jablunka
já se ztebe
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:10
- Nahlásit
Dobré ráno!
Jsem si denska trošku přispala,budu dlouho v práci. Jdeme se spolačakama svejšky do kina. Nejspíš na nějakou pohádku, asi DObu ledovou nebo na ty morčecí agenty, jak jsou teď noví.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kinta
tak todle měla moje bohatá kamarádka, které tatík jezdil na montáže do zahraničí
aha, takže takhle nějak se to mohlo vzít v ČR, že to bylo ze zahr. To bylo nějaký nedopatření osudu,že se to u nás ocitlo, páč máma s náma byla sama, takže vodvaz rozhodně nehrozil, ale tohle fakt byla bomba!! Milovala sem to.
StaHi
do vosumnacti, ale taky jsem ten pocit zazila!
no ale že to je pak zážiteček
krz helium, kerym mi balona naplnili, bylo i prevelice veselo
tak todle sem s tim balůnem nezkoušela
Gerda
byznys stran helia az měny hlasu? Ty vado, koupíme si to na nějakou společnou hospodu!
joooooooooo!! máte ženyjální nápady
lucYnka XIII
myslim, ze rodicove byse nezlomili nebot jsem svatosvate slibila, ze pokud mi ke trema kockam dovoli obcas jeste jednu nebo dve depozitovat tak uz je nikdy nebudu premlouvat na dalsi zvire krom rybicek ty se nepocitaj
nojo, no. sliby se maj plnit nejen vo vánocích, takže chápu.
ale bohuzel se jeste prilis casto stava, ze potreuji pomoc nasich treba kdyz jsem churava a nemuzu prinest dalsiho psa, kdyzse o nej nejsem schopna se stopro postar
píšu vám 1s * páč ste velmi zodpovědnej čék
JOOO A DOBRÝ RÁNO NA PIJÁNO
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:26
- Nahlásit
jablunka
Dneska mám pro vás jen nenutnější zpravodajství.
:
Nána, nána. Jablůnka je supernána!!!
Já si krupla do textilu a chudák březen ta to vzala durch a důkladně. Ta se rovnou psrala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
pipinka:
se mi z tý pipinky normálně motá makovice
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:37
- Nahlásit
Dobrý den, celý den, všem co lezou komínem
a taky všem, co jsou v práci úplně sami
Lidi, achjo, Rexík zase kulhá ... tentokrát ale na pravou přední a když leží, tak je vidět, že se vo tu nohu nechce vopírat ... Když to přes víkend nepřejde, v pindělí svištíme k vetoj ... Možná, že je jenom namoženej - předevčírem jsem neukočírovala Kytku a vona ho chvíli atakovala svojí drsnou hrou - ale proč ho to bolí, dyš je na Rimadylu?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:39 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Tinta76
Zkus homeopatika Arnica montana CH 9, třikrát denně kuličkua postupně snižovat na 2x denně až 1x denně. Nejlíp rozpustit do čisté tj. nepoužité stříkačky a stříknout do tlamky.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:41
- Nahlásit
Jo akorát nemám zkušenost, co to udělá s Rimadylem dohromady, ale sna by to mělo fungovat.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:44 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Hyena
Arnica montana CH 9
A na co konkrétně je to?
Edit: už jsem něco vygůglila, asi to vyzkoušim,
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:49
- Nahlásit
Tinta76
http://vilcakul.extra.hu/modules.php?name=Content& pa=showpage&pid=26
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2009 09:55
- Nahlásit
Hyena
Díky. Jen doufám, že ji budou mít tady v lékárně. Některý homeopatika jsou na vobjednávku ...
Nenapadá mě, co by to s tim Rimadylem mohlo dohromady udělat ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:00
- Nahlásit
Dobré ráno, neřádi, zlořádi a upíři, o fšem akorát tak pijete kref!!!!!!
S těma rohlícíma ste mě fakt naštvali, bo mě ves do práce kamarát, takže sem si nekoupila ani snídani, ani cigárka, ani nevybrala prachy z bankomatu, čiže mám u sebe bratru rovných 8 Kč, což není mnoho, přiznejme si, za to si jeden koupí tak leda dvě housky. Mařka dnes v lese pěkně běhala jo a pozortééé - už má ráda domek dovopravdy, hrápe v něm i v noci. A je to velmi dobře, bo až si máma udělá z pokojíčku kancl, bude muset vystrnadit gaučisko a Mařka tam bude mít místečko v domku. Tak je dobré, že už ho má dobrovolně ráda, jinak by to měla blbý, bo u mámy už pod žádnou postel nemůže Dnes přijede do práce Stanoušek, asi nám sežere Bertíčka. Mařenica dělala ráno milouňátko, prostě najednou z ničeho nic na procházce zastavila, začala na mě děsně vrtět vocáskem, kroutit se jak hovno v proutí, otírat se mi o nohy, lehat na záda, prostě milouňátko )))) Sem se musela děsně smát. Ten les je poránu dobrej, bo mi tam běhá za klackem, sama si ho najde. Na sídlu mi na veselostě prdí.
Tento týden měli svátek:
Aleksa, Brut, taťka Benda, já, AlenaD a v neděli bude mít Lucie Kratochvíloj.
Všem přejeme šecko nejlepčejší, tady máme dort a dárky a pak nám složíme krásnou ódu:
tohle je uvnitř těch dárkůch:
Jinak se fčéra večer nic zvláštního nestalo, teda krom toho, že v ordinaci umřel hovárt, kerýho ubil tyčí zloděj, umíral celej díl! Se picnu, dyš jednou stihnu díl seriálu, zrovínka tam musí humírat pes po celou dobu dílu!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2009 10:20
- Nahlásit
Tinta76
Lidi, achjo, Rexík zase kulhá
, pupík malej, . Tak držím palce, ať se zlepší.
|