Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3366 . 3367 . 3368 . 3369 . 3370 . 3371 . 3372 . 3373 . 3374 . 3375 . 3376 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 17:26 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Gerda
heled překážela bych vám,kdybych se svámi srazila v helpíku a pak šla na bitvu?
vzala bych dastíka a elis

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 17:39
- Nahlásit

brezen2008
proč bys nám asi tak překážela ty rouro?????????????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 17:44
- Nahlásit

Gerda
no promin,se raději předem ptám,né?
to je pro mě slušnost,se zeptat
v kolik asi + - dorazíte? já od začátku nechci bejt a pak bych jela na tu bitvu
nevíš vod kolika začíná bitva?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 17:59
- Nahlásit

Gerda
tak už je to vymyšlený:
ty nebo davídkovic,mi dáte sms vědět,až budete vyrážet ze cvičáku,já vyrazím k helpíku,tam se vevnitř najdem, a pak vy pojedete autem a já pojedu busem na vypich a tam se zas najdem a pak po skončení pojedu tram dom
co ty na to? vyhovovalo by vám to takle?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:07
- Nahlásit

brezen2008
Jasný, počítám s tím!

Mathea
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:12
- Nahlásit

PetraK
Takze Davitkova je nakonec krizenec rtw a csv?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:13
- Nahlásit

Gerda
supr
tož se těším
jsem zvědavá na psiska a střelba

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:24
- Nahlásit

Biluška
Ne že ukousne to, co přečuhuje přes plot (taky jí sem nemá co přečuhovat), ale prý jí likviduje víno, které má nejmíň půl metru od plotu
Plot je vysoký dva metry, koza má v kohoutku tak 80 (asi). Baba si asi myslí, že je to maskovaná žirafa, nebo co.

vase koza ma urcite teleskopickej krk, kdyz vidi vino vysune a vokusuje kde se ji zlibi

Nevíte někdo kde si člověk může stěžovat na paranoidní sousedy??
asi nikde, pozvi ji na kafe a dej ji do nej projimadlo aspon bude bzunda

davidkova renata
tak to bych nedělala,nebudeš moct chodit na výstavu ani na pochot.. ani ke zkoušce tě nepustěj,třá dybys chtěla dělat státnici,tak nemůžeš

ze nemuzu na pochot budu rada aspon budu mit vymluvu, bo ja mocinky nerad sepohybuju na delsi vzdalenosti chuzi
na vystave a statnicich to plati jen vo psech ne? panicek muze mit kupirovany co chce, navic ja zadala jen vo jedno ucho.

PetraK
slibte mi ze jestli nebudu mit v nemocnici net nebudete psat nic, uznejte docitat to tady za tri tydny by bylo narocne

vono je to jedno totiž. Páč jak budete někdo jinej, stejně budete vědít prt vo co tady de a............ BUDETE TO MUSET PŘEČÍST C E L Ý...VOD ZAČÁTKU!! Rozmyslete si to ešče s tim xichtem.

nic cist nebudu muset to si pekne vymejslite, presijou mi jen gsicht teda obal hlavy, uvnitr hlavy to zustane stejny tudiz ulozeneinformace zustanou, nejdu na reset mozku, ale na presiti xsichtu

Gerda
Nemůžeš se jenom namalovat?
namalovat sesice muzu, ale bude mi to prd platny, jediny co by pomohlo je, ze bych nosila papirovej pytlik na hlave

Jak jako přešití ksichtu? Proč deš na přešití?
jdu na presiti bo mi po stretu s ohnem zustala na xsichte voskliva jizva (fsichni povidaj, ze je voskliva, ja ji mam celkem rada) a ted dochtori tu jizvu uriznout vemou kus kuze napr. s prdele a ten kus prdelokuze flaknou na xsicht a pak prej budu hezci kdyz budu mit prdel na xsichte

ucho jsem chtela kupirovat z tehoz duvodu, bo jak se popalilo narostli na nem jizvy a je jak kvetak, ale prej az priste, alezase aby to nezvrzali ufinkou ho u hlavy a budou mi padat brejle, ucho si mozna necham

zde me muzete videt v soucasne podobe, kolem 1.10. uz budu mit nasitou na ksichtu prdel, to pak poslu fotku

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:37 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

lucYnka XIII
Pani promiňte, dost sem ustřelila, myslela sem, že si děláte prču. A co se vám stalo, jestli to neni moc osobní, dyštak mě pošlete do řiti.

šiš to je hat, co máte kol krka! To neni pestrý šátek!

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:37
- Nahlásit

lucYnka XIII
odkud máš toho hroznýše?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:39
- Nahlásit

kachna_
z lary ,že jo? lucYnka XIII

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:41
- Nahlásit

Gerda
to je hroznýšek královský,že jo?
já bych chtěla někdy v žovotě pavoučka sklípkánka

kachna_
Člen
- Nahlásit

brezen2008
ten je hézkej, jsme ho měli v práci, se mi po něm stejská

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

Gerda
se neomlovej to je v poho
co se stalo ti nekdy reknu osobne nechce se mi to psat na net

kachna_
je to krajta - aspon myslim a byla pucena na detskym dnu vod nejakyho pana co dela v nejakym zveraku myslim v gloobusu to uz si nepamatuju, povidal, ze by mi taky takovou sehnal, ale ja bych asi nezvladla to krmeni mysma

Biluška
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
Toš paní ste prdlá? Kámošit se s ohněm? Dyk každý malý pézetko ví, že oheň pálí Náhodou vám ta jizva sluší, nejste žádná tuctová blondýna . Kdoví jak budete vypadat s perdelí na hubě, já bysem si to teda eště rozmyslela

pozvi ji na kafe a dej ji do nej projimadlo aspon bude bzunda
Na kafe chodím zásadně s kámošema a příjemnýma lidma. Nevidím důvod proč zvát na kafe krávu, která mi háže bordel na zahradu, nepozná kozu od žirafy a věčně má halušky takže slyší 24 hodin štěkat psy (včetně dnů kdy jsem na závodech a ti čokli tu vůbec nejsou ). Bába má prostě dobrý ušiska - čokli řvou na cvičáku v Mladé Boleslavi a ona je slyší

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:43
- Nahlásit

Biluška
Máš sovu.

Zapomněla jsem tam napsat že jsem s ním už dříve komunikovala a dneska mi od něj došel mejl, tak jsem si vzpomněla a zkusila, uvidíme.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:44
- Nahlásit

lucYnka XIII
ja bych asi nezvladla to krmeni mysma
Ale to by ses na to nemusela koukat, hodila bys myšku a odešla z místnosti. Je zajímavý, že hadi děsně smrděj. Nebo místnosti s hadama děsně smrděj. Vždyť had se nepotí, ne?

Biluška
čokli řvou na cvičáku v Mladé Boleslavi a ona je slyší
no tak holt má pani dobrý ucho, no, jako goro.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:47
- Nahlásit

Gerda
no tak holt má pani dobrý ucho, no, jako goro.
Nebo má halušky po nekvalitním kreku . I když v jejím případě to spíš bude po nekvalitním domácím chlastu, který pálí dědek načerno v garáži

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:50
- Nahlásit

Biluška
I když v jejím případě to spíš bude po nekvalitním domácím chlastu, který pálí dědek načerno v garáži
Doufám že taky nebudu mít halušky, zrovna piju slivovicu, kterou Marcelovi včera donesl nějaký pilot, bo mu zachránil prdel.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:55
- Nahlásit

Cus zesťovky, vychanda s Matheou u pisaku byla skvela az na:
a) debilniho rybare, kterej nas vyhanel od vody
b) debilni zeleny vrahy, ktery meli v hospode na zahradce nejspis sraz pred lovem. Dali pivko, psickove jim pobihali na volno, josefcik Fanda byl docela doternej stejne jako jedno PZtko, ktery si slo suverenne hladit nase psiska. Kremylovi se PZtko libilo, docela slinila. A kdyz tam sermovali kulovnicema a porovnavali si je navzajem, ble, fujbek, se mi zvedal zaludek.

Gerda
Je zajímavý, že hadi děsně smrděj. Nebo místnosti s hadama děsně smrděj. Vždyť had se nepotí, ne?
Copak musi smrdet jen zvire, ktery se poti? A nevim, esli se had poti, bych rekla, ze nepoti. Bo takovej vopocenej had, tfuuuuuj, hnusna predstava.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 19:03
- Nahlásit

Biluška
Toš paní ste prdlá? Kámošit se s ohněm?
ja se s nim nechtela kamosit on se, ale kamosil se mnou a byl desne pritulnej az moc

Gerda
Je zajímavý, že hadi děsně smrděj. Nebo místnosti s hadama děsně smrděj. Vždyť had se nepotí, ne?
fakt smrdej?? to jsem nevedela, tak hada nechci i z tohoto duvodu a taky by moh utect z terarka a polknout mi nejakou kocku = hady nebrat

vy mi tu fsechno vymluvite, uz jste mi rozmluvila pabuka, ze utece a bude mi lezt v noci po xsichtu - teda po prdeli
ted hada, ze smrdi

co mi zustalo? jen vysnena kocka(tu mi vymlouvate taky), vysneny slepice a vysnenej pes

uz jsem vam ho ukazovala, meho vysneneho psa? a nevymlouvejte mi ho bo je krasny

Biluška
halusky chcii taky a hodne, nejlip s brindzou a slaninou a nebo se zelim a uzenym mnam mnam mnam halusky miluju

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 19:07
- Nahlásit

Fifi
Copak musi smrdet jen zvire, ktery se poti?
Tak já nevim, proč had smrdí, ale v každý žolo je pavilon plazůch ultrasmradlavej.....

lucYnka XIII
pani, ten váš vysněnej pes je tuze nádhernej, rači si ho vemte hnet! Ten pabouk vám fakticky zdrhne, hnedle sem to študovala z pavoučí fory, voni ho ti lidi ani nechytaj do ruk, bo by je hryz. Je zatraceně rychlej, procedí se každou maličkou skulinkou, má chelicery velký klidně 2,5 cm, to už je ňáký bebíčko, dyš vás hryzne. A myšky se mu taky dávaj k jídlu.

Biluška
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
halusky chcii taky a hodne, nejlip s brindzou a slaninou a nebo se zelim a uzenym mnam mnam mnam halusky miluju
Chceš číslo na Semetriku? Ale oni asi nemaj foun...no to neva, zavolej sem, podržím sluchátko z okna a musíš hodně křičet

brezen2008
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
vod kud je, jako ten pejsek? nechceš se knám přidat do helpíka?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 19:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
Vysněný pes vypadá sice divně, ale kdyby se upravil, byl by nááááádherný

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 19:10
- Nahlásit

lucYnka XIII
Bože ten pes je tak očklivej, že by mohl konkurovat aj Lilátku . Toho ber, Lilátko přestane být nejkrásnější mimozemšťan v žumpě

Jo a hadi smrdí. Teda sami o sobě moc ne, ale jejich terárka teda dost. Je otázka jak často se tam bude úklidovat. Třá u nás se teda moc neúklidovalo ( nebyli lidi) a smrdělo to tam fest.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 19:10
- Nahlásit

Biluška
podržím sluchátko z okna a musíš hodně křičet
nemusí, dyš baba tak dobře slyší, to už určitě lucynku slyší teťkonc. Takže až se od nich z kuchyně začnou valit halušky, víš, že je to pro lucynku.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 19:11
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jjjjj, když jedu ke kámošovi do Tater, tak má bojový úkol připravit halušky, jinak zůstávám doma má je výýýýborné a když se náhodou sejdem na nějaké akci, tak všem vykládá, že jsem na halušky.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 19:12
- Nahlásit

brezen2008
vod kud je, jako ten pejsek? nechceš se knám přidat do helpíka?
je v utulku v moste a vubec nevim co helpik

Mucholabka
Vysněný pes vypadá sice divně, ale kdyby se upravil, byl by nááááádherný
podle me je pekny i ted ja nevim jestli by upravou nestratil na krase

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 19:13
- Nahlásit

lucYnka XIII
vubec nevim co helpik
no to je helppes, je tam zase superden jako každej rok - BUDOU ZÁKUSKY!!!!!! - takže se tam na sobotní odpolko chystáme. Pote s náma, ne?

<< 1 ... 3366 . 3367 . 3368 . 3369 . 3370 . 3371 . 3372 . 3373 . 3374 . 3375 . 3376 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání