| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:16
- Nahlásit
kachna_
to je jasný, palce všechny držeti viděti, dobrých zpráv se dočkati museti - starodiagnostické přísloví.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:16
- Nahlásit
Erin
"děte makáát,neválet se"dřív
Vid, ze je uz biluse s timhle monotematicka??! Misto, aby pekne poprala klidne dobre rano.
kachna_
Drzim.
A Sadylku se dneska moc dobre venku nedychalo, chtela lovit balonek v dusnu. Zkurwenej podzimek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:18
- Nahlásit
Fifi
. Zkurwenej podzimek
dyk dneska bylo eště docela snesitelně..tady teda..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:19
- Nahlásit
davidkova renata
bylo eště docela snesitelně..tady teda..
Jo, bylo hezky, dusno, babi leto. Ale stejne neni tak hepy jak v lete.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:20
- Nahlásit
Gerda
jééé to je rostomilý a jaxe nehejbá
to jedeš do Brna?????tak to nedojedeš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:25
- Nahlásit
Fifi
hele já sem si právě řikala, proč mařena dejchá jak sentinel, když zase takový vedro neni, vona se klidně vzbudí, sedne si přede mě a dejchá, jak kdyby uběhla 10km ve cvalu....
davidkova renata
to jedeš do Brna?????tak to nedojedeš
eště dál, až k děčínu, zrovínka to zvažuju, že je to až příliš daleko.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:28
- Nahlásit
Gerda
vona se klidně vzbudí, sedne si přede mě a dejchá, jak kdyby uběhla 10km ve cvalu....
Nechce rizek?
A Sadlo se zadejcha fakt jen pohybem. A ze ma srdicko zvetseny, to vime.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:32
- Nahlásit
Fifi
Nechce rizek?
chce, ale už nejsou, od tý doby, co ste s matheou odjely, řízek neviděla, nemá jí ho kdo udělat a naservírovat z krabičky ))))
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:33
- Nahlásit
K pohadce
Baloon (vzhledem ke svemu jmenu) bude tedy hrat hracku pro princeznu Tucnenku? Kdyz ji bude chtit sebrat pneusku, tak tda asi mocdlouho nevydrzi..ale zas umi rychle utikat.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:34
- Nahlásit
Gerda
nemá jí ho kdo udělat a naservírovat z krabičky
Tys ji je fsecky sezrala?? Copak nevis, ze to co zustalo v lednici bylo pro Maryji na dyetu?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:38
- Nahlásit
Mathea
Tys ji je fsecky sezrala??
no jasně, k obědu v práci..... Maryje má na dyjetu mrkef.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:48
- Nahlásit
před chvíli žrali spolu dasty i elis z jedné mísy plného masa,elis si stoupla na zadní a žrala sním
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:55
- Nahlásit
Gerda
že vo ní tak mluvíš
Já? Sama furt řiká, že je klustá jak prase, zpravidla sem taktní, tetkon mi to jen ulítlo
abysme si jí pak nespletli s tim drátkem vot navijáku...řekneš si - hele uzlik! To ustřihnu.... A vona to bude poprava!
jéžišmarjá, jak se něco tak pitomýho mohlo narodit???
nebude pak mamka-přeceda chodit jako tělo bez hlavy
tak to ale nebude žádná změna
kachna_
že jsem dítěti narvala dudlík do voka
to máš ale zpoždění, Poklopové se probírali fčéra
(asi se bála, že přijde i o druhý voko)
držim palce jak zběsilá, napište, jak ste dopadli.
Erin
Neštvi,mám tudle záležitost uš dva dny je to na prd.Vlasně ani to ne
promiňte pani, prosim vás, ale to je hodně výstižně napsanýýýýý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:56
- Nahlásit
Gerda
Maryje má na dyjetu mrkef.
Dneska mely cubky skvelou smes - cinsky zeli, celer a cuketu + kur. hrbety. 3x C, chutnalo, jen ta svine mrnava perdeli neoblibuje cinana a oflusala celej obejvak.
no jasně, k obědu v práci...
A vohrala sis je aspon?? Vam nedavaj stravenky? Soby hnusce, ani ses s Maryji nepodelila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:56
- Nahlásit
Fifi
A Sadylku se dneska moc dobre venku nedychalo, chtela lovit balonek v dusnu.
chůdě
ale dybyste byla tynteligent, házíte jí míček vod LÍNÝHO tenisu. Ten neni tak rychlej, dyš je línej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:58
- Nahlásit
Fifi
když nezapomenu z práce vzít tu nakoupenou zeleninu, taky mařka bude mít směs. Směs pod svíčkovou. A eště něco tam bylo....taky ty kuřecí žalutky a srdéčka mám v mrazáku....
Vam nedavaj stravenky?
no právě nedávaj, teď máme dokonce aji neplacený volna ))
PetraK
házíte jí míček vod LÍNÝHO tenisu
ty si blpka převelká! ))) No jo, to budu házet Mařce!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:02
- Nahlásit
Fifi
Dneska mely cubky skvelou smes - cinsky zeli, celer a cuketu + kur. hrbety
u nás zas nevede moc cuketa. Syrová teda. Přišel po večeři hošíček s miskou, že pro nášup, řikala sem mu že nemůže už mít hlat, von že jo. Tak sem mu vpleskla do misky cuketu, že když bude mít hlad,bude za ni vděčnej. Zas mu začlo natahovat, voklopil misku a cuketu připlesknul na zem. Inu nic, hlat teda nemá. Pak mi při kuchtění večeře (cuketa, olivy, paprika, rajče a pesto) vypadnul kus cukety na sporák, tak sem ho hošíčkovi nabídla. Opatrně- asi aby se nerozplynula - ochutnal, vypudil bulvy s důlků a s výrazem, šmarjá tohle dělej každej den, milou cuketu slupnul. Budu já čoklovi vyvařovat jak v Hiltónu??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:02
- Nahlásit
PetraK
dybyste byla tynteligent, házíte jí míček vod LÍNÝHO tenisu.
by ho na miste rozskubala a nejspis i spapala. Kdyz vono to je s tema psima gerontama tezky, porad to ma drajv a radost ze zivota, chce delat to, co ostatni. Tak ji hodis jednou balonek dal, pak slysis, jak chrci - tak uz je jen hra na postreh a micudka se kutali jen par metru po zemi... Proste ji to nemuzes odeprit, na jednu stranu si rikam, ze kdyby ji u toho kleplo, bude to krasny.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:06
- Nahlásit
PetraK
Budu já čoklovi vyvařovat jak v Hiltónu??
Já sem vařila jak v hiltónu - tolik nádobí sem měla, že se mi nevešlo ani do celý kuchyně. Maryje je vděčný strávník, dyš dostane soustečko, co třá neni úplně to, co si myslela, že to je, zašklebí se, vyplivne to, já jí řeknu - Maryje, víš, co by za to dali pejsci f africe??? - no a vona to slupne a řekne - děkuju.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:07
- Nahlásit
Fifi
psiska měli - hrubomletý,rýži,broskev,banán
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:09
- Nahlásit
Gerda
já jim říkám - co by za to dali psiska v utulku - hlavně elis,tý musím vše strouhat,jinak sežere maso rýži a zbytek nechá,ale zas se může utlouct po hrášku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:09
- Nahlásit
brezen2008
mařeně taky někdy dělám banán, s medem rozmasakrovanej Ale jen někdy, vona je to docela dost kalorická bomba.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:11
- Nahlásit
Gerda
teď máme dokonce aji neplacený volna ))
Tos este furt v praci?
Ale jen někdy, vona je to docela dost kalorická bomba.
Pak ma zhubnout...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:14
- Nahlásit
Fifi
Tos este furt v praci?
a kde jako jinde asi????????? zas pudem ven samojediný, se budu v lese bát! Nepudu až dovnitř, jen na kraj, na to vosvětlený.
Pak ma zhubnout...
dyť řikám jen někdy. Třá vode mě už nedostává vůbec žádný vodměny, vlastně ani jídlo, to jí dává máma z těch krabiček.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:15
- Nahlásit
Gerda
ty si blpka převelká
a myslíte že budu i v Gvínesově knize?
Fifi
Kdyz vono to je s tema psima gerontama tezky
já vim pani,ale hlavní je, že je spokojená a kdyby došlo na to co říkáte, víte, jak by byla šťastná? To bych přála každýmu čoklovi, umřít při hře.
To máte jak pro chlapi humřít uprostřed soulouže. Taky řikaj, že prej to by si přáli.
Gerda
no jo v Hiltónu, to nevařim ani pro nás. Ale proč máte tolika nádobí z vaření pro Marůšku? Dyk to se dá šécko v jednom hrnci nepočítám teda:
robota na nastrouhání zeleniny
škrabku na voloupání zeleniny
vařečku na míchání zeleniny
nůž
či prkénko.
To je šécko. Udělám toho hodně, abych nemusela furt a prdnu to do mrazáku.
Já dnes obdržela 24 kilo vetamixůch.tak sem si to rovnou naporcovala do pytliků po dvouch porcích a pak enem vytahuju a nemám zdržování. Ty čtyři šišky sem teda jen napůlila, abych je pak dobře rozdělila i když jsou zmrzlý - to s tim řáchnu na balgóně vo dřevák a ono se to dopůlí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:16
- Nahlásit
brezen2008
ale zas se může utlouct po hrášku
princezna na hrášku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:19
- Nahlásit
PetraK
paní vona není princezna,vona je furt strašpitl ,furt se bojí pohlazení od cizejch a to jí tahám všude sebou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:19
- Nahlásit
PetraK
To máte jak pro chlapi humřít uprostřed soulouže
no jako to může bejt fajné tak leda pro ty chlapy. Ale co vy s tim kusem vepřovýho na hrudi?
jinak mrkef strouhám normál na struhátku, neloupu jí, jen celer voloupu, nedávám to do pytliků, aledo krabiček, bo jí to maso vařim, tak zamražuju krabičku s masem, zeleninou zalitý vývarem, v mrazáku mám furt přes 20 kg masa, přimrzlo mi to k sobě, tak už to teď asik nevoddělim. Šišky hrubomletýho sou někde na dně v prostřednim šufliku, ani k nim nemůžu, je to prostě celý přimražený, bo to bylo trošku víc povolený.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:22
- Nahlásit
Gerda
a kde jako jinde asi?????????
Sem se najivne domnivala, ze us mas nojtbucek a drepis doma.
zas pudem ven samojediný, se budu v lese bát!
Se nedivim, mate kolem panelaku podivny existence. Tak telefenuj.
PetraK
škrabku na voloupání zeleniny
vařečku na míchání zeleniny
Zbytecne uspineny nastroje. Neloupu, nemicham. Strouham do misek na struhadle rovnou.
tak sem si to rovnou naporcovala do pytliků po dvouch porcích a pak enem vytahuju a nemám zdržování.
To zni krasne, dve porce.. Ja tak dve kg.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:23
- Nahlásit
Gerda
Robota nemáte? Tam to jde ráz - dva. Já to rvu do pytloše- udělám toho fakt vždycky hafo a pak jen rázným úderem pěsti oddělím a rozmrazím. Vo přimrznutým mase mi nemluvte, poslední dobou to narvu do mrazáku tak, že to pak vytloukáme paličkou na maso a nožem
Ale hele stejně i když vaříte-proč to neděláte v jednom hrnci? Dám maso a když a když je hotofson, přihodim zeleninu. Nasáčkuju, namrazím,
Ale co vy s tim kusem vepřovýho na hrudi
já nevim, zeptám se Brtnika. Ale nevim, nebude mu vadit, že vo něm tak jako pejorativně mluvíte?
|