Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3366 . 3367 . 3368 . 3369 . 3370 . 3371 . 3372 . 3373 . 3374 . 3375 . 3376 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:24
- Nahlásit

Fifi
Tak telefenuj
a budu řikat schválně nahlas - depák, rukou sem ho zabila, žádnej nástroj, nene )))))))
nojbuk bude v říjnu a do konce roku ho musim splatit stran tý velký půjčky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:27
- Nahlásit

Fifi
já to loupu, mi to přijde chnusný s tou šlupkou. Teda jen mrkev, celer a petržel. Já si zas nedovedu představit že to strouhám růčo- Udělám toho fakt dycky obří pytel, dycky ho vyndám, dostane pěstí,vydá porci a jede zpátky do mrazáku

Nojo, heh dvě porce, u vás porcovat nemusíte, to je mi jasný . Já mam takovej kyblík vod ptačího zobání, do toho to vždycky dám, zaklopím to, vono si to rozmrzá a nemíchá se mi to v lednici s naším jídlem.

Gerda
pani to je pěkně debilní s tou noční prací a pak procházkou. a nepůjdete už dom??

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:27
- Nahlásit

PetraK
Robota nemáte?
ste jak fyfyjová, dyš se nechápavjě ptala, kde mám mikrovlnku...a eště něco snat...jako kam bych to asik dala? Dyť sem ráda, že se do toho bytu vejdu sama simvás!
Samo že to vařim v jednom hrnci. Ale bo sem rybář, musim si dávat krabičky, bo jinak bych ty porce dávala podle svýho. A já jak sem na to jídlo, dávám fakt hodně velký porce, takže třá v hospodě je mi aš smutno, jak je toho málo.

To neni vo brtnikoj, to je vo tom, jak humřel při souloži přece.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:29
- Nahlásit

PetraK
já to loupu, mi to přijde chnusný s tou šlupkou. Teda jen mrkev, celer a petržel
ti nevim, kdyz si cubky tahaj redkve a mrkve ze zeme, a sezerou to, proc jim to loupat? Stejne tak kedluben - dostanou i s kostalama, a jak jim smakuje.

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:31
- Nahlásit

Gerda
ste jak fyfyjová, dyš se nechápavjě ptala, kde mám mikrovlnku...a eště něco snat...jako kam bych to asik dala?
Do koupelny!!! Ta je predimenzovana! Nebo na balkon.
Proc to maso porad este varis? A vubec, masti za uchylama do lesicka!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:33
- Nahlásit

Fifi
Proc to maso porad este varis?
teď už ho vařim jen tak, aby se neřeklo, jen vopravdu trošičku, už brzinko to bude na syrofku už mám taxika vobjednanýho a mastim za úchylácííííííííí.

chcete večerní verš?

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:34
- Nahlásit

Gerda
chcete večerní verš?
Jisteeeeeeeee!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:39
- Nahlásit

Večer se nachýlil,
kloní se k boku,
je to jen oční klam,
to loď houpá se v doku!
Za chvilku vypluje,
balím si křesadlo,
hrášek a fusky,
blíží se zdymadlo
odkládám lusky.
Vodička v zdymadle leze si vzhůru,
už vidím za břehem autíček šňůru.
Eště že loďkou jela sem v cizinu!
aspoň f tý zácpě, já chytrá nezhynu!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:46
- Nahlásit

Gerda
to je vo tom, jak humřel při souloži přece.

Brtnik umřel při souloži? To nevim ani :O

A já jak sem na to jídlo, dávám fakt hodně velký porce, takže třá v hospodě je mi aš smutno, jak je toho málo.

a tomu naprosto rozumim

xika vobjednanýho a mastim za úchylácííííííííí.

tak bacha na hrudnik, aby vám tam ňákej nezvostal

Fifi
ti nevim, kdyz si cubky tahaj redkve a mrkve ze zeme, a sezerou to, proc jim to loupat

no to je fakt, ale zase - to je domácí, ne nějakej kupovanej chůmus

Erin
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:47 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Gerda

Šiš Gerďas,jak to tady čtu,Ty nutně potřebuješ výcvikový tábor.Pro simulaci na manžu podnikatele/ale bude to punťa a hotofky nežere)a dva fakánky k tomu.Za 14 dní výcviku budeš porce střílet vod boku(na mikrošku se vyser rovnou,je to na nic),psici s úsměvem hodíš kus flaksy.A bravurně uklohníš domácí rajsku s plněnýma paprikama(knudlík bude z hospody,ale to manže díky prc.vytíženosti nemá šajnu zjistit)během 1/2 hoďky
Fifi

Se Sádlinkou soucítím,včera jsem tu bandu vzala na zátěžový test..vetka ..stav odpovídá věku.Prd večer se táhli všichni jak med.Vyjma vlkošek a mladý čauky Ici.Je to děs je jim deset a prospí skoro celý den...se děsím jak na tom budu já v 80..asi taky budu pospávat a tůru na Sněžku nechám mladším.

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:48
- Nahlásit

Gerda
si byla na Gabčíkovu?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:53
- Nahlásit

na markíze dávaj - duch - se švajzem

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 21:56
- Nahlásit

brezen2008
na markíze dávaj - duch - se švajzem
jj, to je aktuální...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 22:00
- Nahlásit

Erin
Zátěžový test? Copak to je?

brezen2008
Markíza? Copak to je?

Promiň, máme totiž 4 programy plus poláky

Erin
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 22:09
- Nahlásit

Mucholabka
Zátěžový test? Copak to je?Poslech srdíčka po zátěži a kompletní rozbor krve s ohledem na funci jednotlivých životních orgánů.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 22:20
- Nahlásit

Erin
A to jsi nechala udělat všem? To by mě zajímalo...to je nějaký standardizovaný test?

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 23:25
- Nahlásit

Erin
Vykašli se na vysvětlování,páč mám pocit,že někdo tady musí jen vysvětlovat co se děje a jiný vůbec nic..

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 23:40
- Nahlásit

jdu jeste vyvencit Skubyka a pak vam mozna pripravim snidani

jablunka
ha jedna duse co jeste nespi nevis neco noveho o Snehurce? dik

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2009 23:44
- Nahlásit

Tak uš sem zase tu. A uš tu budu aš bůhví do kdy, asi do zítřejšího večera Tagže vstávat a makat baby líný Hlavně Erin a Fyfyjová, páč sou drzý Zbytek teda může eště CHVILKU spát Pět minut

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 00:23
- Nahlásit

Biluška
ja jeste nespim a makam

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 01:17
- Nahlásit

tak lidicky tu mate snidanu a ja jdu spat

ale dneska uz vam rozcvicku neodpustim sup sup cvicit

tak a ted muzete jit makat atse Biluska nerozciluje, ze se flakate

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 06:52
- Nahlásit

lucYnka XIII
Děkuji za snídani pani. Beru si ten džogurtek, ale to zrní na něm nasypaný ať si klidně sní něgdo jinej, to já nerada
Z rozcvičky se s dovolením uleju, uš ji mám za sebou dyš sem naháněla po zahradě Armánka s Malým Hajzlem, kteří se přetahovali o moje nejhezčí tričko šlohnuté ze šňůry na prádlo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 07:21
- Nahlásit

dobré ráno všem
lucYnka XIII
děkuji za snídani,byla velice dobrá,jen si prosím nedávám kafe,ale horkej čas s citronem ,páč v krku mě bolí furt,polikat mohu,ale krček hlásí - hoří,hoří
rozcvičku jsem si dala ráno s dastíkem - cvičením na zkoušku
Lola1
tak na švajzího jsem nedokoukala,ten konec jsem usnula

Tinta76
# Zasláno: 16 Zář 2009 07:33
- Nahlásit

Dobrý den celý den!

lucYnka XIII
brezen2008
tak jsem koukala na fotky ze Sna zvířat ... pochopila jsem dobře, že zase Voříška vyhrál pes, kterej nakonec jel zpátky domu? A taky jsem si všimla, že tam zase byl Artuš (z Rumburka, ten co vyhrál loni) a taky si ho nikdo nevzal. Chjo, takovej milej a krásnej pes, v útulku je vod října 2006

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 07:45
- Nahlásit

Tinta76
čauky,tak to ti neřeknu,bo já skoro nic neviděla,né že bych nechtěla,ale něměla jsem čas
já jsem kráva,bo jsem elis přihlásila na voříškiídu,ale nevím jak je to možný,bo jsem jí dala do vysokonejch ,takže jsem po krátkotkonohejch šla dál dělat práci no a pak mě volali,ale já už byla ve stodole a rozdělovala krmivo co nosili lidi

Tinta76
# Zasláno: 16 Zář 2009 08:00
- Nahlásit

brezen2008
teda to se ti povedlo - vysokonohá Elis

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 08:13
- Nahlásit

Dobré ráno!
Ještě vstanu zítra, v pátek a v pondělí a konečně budu mít dooooofču!!
brezen2008
tak na švajzího jsem nedokoukala
Dneska ti ho budu dávat na Nově. Bude Hříšňák!!! Budu muset přijet fčas ze cvičáku, abych to stihla.

Tinta76
# Zasláno: 16 Zář 2009 08:19
- Nahlásit

Baico
Bude Hříšňák!!!
tyvogo já ho musela dát včera, hnedle po tom, co jsem zjistila, že PS v pondělí zemřel

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 08:22
- Nahlásit

Tinta76
tyvogo já ho musela dát včera
To já chtěla taky, ale vo zpávách na Nově říkali, že ho dneska dají, tak jsem si řekla, že vydržím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2009 08:25
- Nahlásit

čus dementi
Tinta76
že tam zase byl Artuš
že to byl von? já se vás chtěla voptat až se tu zjevíte,páč sem si to myslela.
vod října 2006

to je strašný
Baico
Budu muset přijet fčas ze cvičáku, abych to stihla
no tak naberte inspiraci aš vás bé kořit ten eros,koroner či kolář at tam nestojíte jak nějaký tele

<< 1 ... 3366 . 3367 . 3368 . 3369 . 3370 . 3371 . 3372 . 3373 . 3374 . 3375 . 3376 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání