| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 12:10
- Nahlásit
Biluška
ok uz studuju
jestli myslis RD tak toho jsem videla uplne zivyho, psala jsem to uz vejs
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 12:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
jestli myslis RD tak toho jsem videla uplne zivyho
No bóže, toho sem viděla taky . Aj Káju Gota, Pepu Vojtka a prezidenta Husáka
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 12:27
- Nahlásit
Biluška
No bóže, toho sem viděla taky . Aj Káju Gota, Pepu Vojtka a prezidenta Husáka
Pepu Vojtka neznam, vostatni jsem videla v televizi, krom Rudy toho jsem videla na zivo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 12:32
- Nahlásit
lucYnka XIII
Pepu Vojtka neznam
Jak neznáš? JAK NEZNÁŠ??? JAK NEZNÁŠ????
http://www.youtube.com/watch?v=3RLX9eHVv5s&feature =related - tohle je Vojtek, koukej si ho zapamatovat, nebo s tebou nebudu kamarádit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 12:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
Tahle se sem hodí víc - http://www.youtube.com/watch?v=6qYxD8KF-7Q&feature =related
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 12:40
- Nahlásit
Biluška
jezis Kabaty miluju, ale neznala jsem jejich jmena, uz si to budu pamatovat do smrti smrtouc
ctu forum o Akele a furt nevim kdo je Ovecka, ale jeste nejsem ani v pulce moznase to jeste dovim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 12:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ovečka je Akéla. Ona tak vypadala, tak jsem jí tak hodně říkala. Gdyž byla hodná teda . Na "Ofce" slyšela možná líp než na "Aki".
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 12:45
- Nahlásit
Biluška
Ovečka je Akéla.
jsem to tusila, ale jista jsem si nebyla
Ja ale netusim jak vypada tak nevim jestli jsem ji videla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 12:49
- Nahlásit
lucYnka XIII
Je to ta bílá
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 15:02
- Nahlásit
Biluška
ja ti nevim mozna, ze tam byla, ale nevybavuji si ji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 16:28
- Nahlásit
lucYnka XIII
ja ti nevim mozna, ze tam byla, ale nevybavuji si ji
Tak přemýšlej, čup čup, zapni mozkové buňky. Ona je taková hodně nápadná. Hodně jako čuvač, ale s plochou hlavou - taková spíš jako kuvasz. fakt nápadná.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 16:53
- Nahlásit
Biluška
a je uplne bila? prijde mi ze tam byl pes co vypadal jako leonberger, ale hubenejsi a drobnejsi na bileho si nepamatuju
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 16:58
- Nahlásit
lucYnka XIII
toho měl ten ruda - to byla jeho leobergtka,pak tam měla ta esííííííííííííí nějakého bílého bajkuja a ještě snad něco,no hlavně tam byli jeho sponzorové )))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 16:58
- Nahlásit
lucYnka XIII
jj, čistě bílá. Fakt úplně jak kuvasz, dokonce jsem tím zmátla i rozhodčího na mezinárodce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 17:10
- Nahlásit
hipík a tonička
dík za další věci,co jsem nevěděla
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 17:41
- Nahlásit
Biluška
to fakt nevim na jedineho bilyho psa si pamatuju jen na jednoho BSO rikali mu smajlik a byl moc velkej.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 18:29
- Nahlásit
lucYnka XIII
smajlík patří komusi z blůčka. Ovečka (pokud žije, jakože si myslím, že ne) by tam byla s nějakým fousáčem zpoza rohu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 18:30 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Ahoj fšici!
Vrátili jsme se s Bajkonůrem ze sranda výstavy a vyhráli jsme kategorii FCI 1 v konkurenci 12 psů. O nejlepšího psa výstavy jsem už neuspěli. Bohužel jse byla sama, tak nemám fotky, ale snad budou nějaký ofiko.
Fotky ze včerejška jsou tady
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 19:29
- Nahlásit
čus žestě
nemám čas ,tak nic nepište!
Baico
tě bůch,ty lodivode
Biluška
smajlík patří komusi z blůčka
patří naší přítelkyni,essi víš kerou myslim
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 19:39
- Nahlásit
Biluška
ja si opravdu cuvace nevybavuju ale mozna tam byl jen ja ho nezaregistrovala, ja byla bud ve stodole, nebo jsem sbirala ze zeme letaky, ktere mi spadli bo Ben tahal, a pak jsme asi dve hodky byla mimo areal na sraziku kde jsem se cpala pizzou, nebo jsem s nekym kecala ja na psy koukala jen jednim okem a pokud nemel satek, ze je k umisteni tak jsem je nebrala moc na vedomi.
Nezlob se
Kdybys rekla dopredu tak bych mela oci na stopkach a ofcusku hledala ale takhlke ti nejsem schopna odpoveded.S Rudou nejaky podobny pes chodil, ale podle me nebyl bily, ale zluty s cernymi konecky chlupu. Asi howawart, nebo maly leonberger. Mozna neco jinyho. Opravdu nevim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 19:45
- Nahlásit
lucYnka XIII
sim tě,bud f klidu,ta tam stejně nebyla,co dyby si na ně počíhal náááhodou nějakej škodič vod Bilušky??
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 19:48
- Nahlásit
Čůs bejci
Biluška
sem dneska vůbec nedřela (doufám, že to Erin ocení
Mě je fučík esli dřeš nebo ne,ale to ,že každý ráno ječákem káráš,děte dřít...
All
Jinak mě dnes po 10000x překvapil Žanek,dovezl v malinké přepravce ptáka.Ale ne vobyčejnýho ptáka,narodil se 2.2.2009 blahé to paměti a už mě zdraví "ahoj kocoure"a i vyhazuje z pokoje se slovy "tak čau"...vypadá to ne reinkarnaci naší Kačenky...du spi,bo su upa ko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 19:50
- Nahlásit
Erin
ptáka.Ale ne vobyčejnýho ptáka,
ty vogo ,že je to Kan??? hele a jak vypadá? a možná,že příijde i pan Tau
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
Buď f klidu, jak říká kolegyně Davídkojc, pravděpodobnost, že tam Aka byla je asi tak jedna ku stomilijounů. Páč mutvolky po výstavách většinou moc nechodí
Erin
Mě je fučík esli dřeš nebo ne,ale to ,že každý ráno ječákem káráš,děte dřít...
A můžu já za to, že se stejně fšichni flákáte??
Krom DAvídkový teda, o tý je známo, že dře taky furt
davidkova renata
ty vogo ,že je to Kan???
Nejni to Kan, gdyby to byl Kan tak by měl zo sebou Pluta přece. Jak ho sebral tenkrát u rybníka...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:05
- Nahlásit
Erin
Jééééé,ty máš žakouška???
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:07
- Nahlásit
davidkova renata
ty vogo ,že je to Kan??? hele a jak vypadá?
Kan to nejní a vypadá úchvatně.Ani Pan Tau nejni táák křáásným.Je to nádhera..ta bělavě šedivá hlava a ztmavující se šeď na trupu.A stříbrná korona na každém pírku maluje úchvatnou harmonii celku.Tu potrhuje rudý ocas.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:12
- Nahlásit
ta bělavě šedivá hlava a ztmavující se šeď na trupu.A stříbrná korona na každém pírku maluje úchvatnou harmonii celku.Tu potrhuje rudý ocas.
ty voe,to vypadá jako ispidich!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
ta bělavě šedivá hlava a ztmavující se šeď na trupu.A stříbrná korona na každém pírku maluje úchvatnou harmonii celku.Tu potrhuje rudý ocas.
ty voe,to vypadá jako ispidich!!!
Debilééééééééé,sem si cikla a tortilu mám fšude.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:18
- Nahlásit
lucYnka XIII
nevím na koho jsi chtěla hodit tu svou nemoc,ale na mě jsi jí hodila na 100%,nepolikám a mám horečku
a dasty už nebude moc chodit na vejlety,bude chodit na menší a na vodítku
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:20
- Nahlásit
Biluška
A můžu já za to, že se stejně fšichni flákáte??
my se neflákáme,jen nemáte čas to vytrubovat do etéru...ale máš u mě pochvalu,že podáváš ranní Humlovic hlásání.Zítra jedu Brno,Kuřin,Blansko ,Rájec Jestřebí..nejedeš tudy,že ne?
jablunka
Jééééé,ty máš žakouška???
Zásah,plánovala jsem ho na Vánoce,ale Žanek šel dnes koupit do peetka pouze škrabadlo pro Sida...a volá mi "průser,mají tu žakouše,a nechá se ode mne hladit,je mladý ,ručně dokrmený a já ho asi vezmu,cítím souznění....a bylo vymalováno.
Největší sranda je,jak si pesové i kocour vzpomínajína to,že tu už byl takový fógl.Chodili ho vítat a on na ně přátelsky popiskoval.
|