| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:44
- Nahlásit
PetraK
ešivá seš řidič jako já, tak sem moc ráda nakonec, že tou dobou budem na chalupě
Jsem výborný řidič!!! Jen toho holt nemám moc naježděno po Praze, no. TAk jsem si řekla, že když je sobota, neměl by být provoz, tak je to ideální příležitost si to vyzkoušet.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:44
- Nahlásit
brezen2008
tak rychle uklidit,povlíknout postel,vosprchovat se ,vyvenčit psi,vyzvednou jednu holčinu co bude u mě spát a vyrazit na sen zvířat 2009
co blbnes dyt je to az zira. Je to az zitra, ze jo? ja to mam fsechno zorganizovane na zitra
PetraK
proč tomu kocourovi nedáte pořádně nažrat?
protoze by nechytal mysi, to nevite? ze kocka se nesmi krmit jinak nechyta mysi.
Baico
Nikdy bych tomu nevěřila, že se to může stát, ale asi jsi mě přes internet nakazila bilením v krku. Ale nemám teplotu a polykat ještě celkem můžu. Tak cucám nějaké pastilky, kloktám slivovici a krk si mažu tymijánovýk krémem. V poledne si skočim koupit orofar.
smarja to se omlouval, ja to posilala Gerde a omylem jsem dala tvou adresu
Orofar je dobrej me do druheho dne pomoh.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
ja to posilala Gerde a omylem jsem dala tvou adresu
Tak já jí zítra předám, aby jsi to nemusela posílat zbytečně ještě jednou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:51
- Nahlásit
lucYnka XIII
no je,to zítra,ale dnes se musí vyložit kamion s krmivem,připravit klece pro kočky,udělat sezení pro lidi,zázemí...........
TY PŘÍJDEŠ AŽ Z Í T R A
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:00
- Nahlásit
lucYnka XIII
Orofar je dobrej me do druheho dne pomoh.
jsem vám to to řikala
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:23
- Nahlásit
lucYnka XIII
jsem ráda že je ti líp
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:26
- Nahlásit
Tinta76
pláčete na špatnym hrobě
to by i mohlo bejt, já sem hrozná plačka, je mi fučik, kde se rozbrečim
tuze mastný vlas, kdybych k tomu přidala ještě saze
kdybyste k tomu přiadala ještě saze, bude to jako dybyste se vobarvila Henou
Baico
sobota, neměl by být provoz,
ešče že nás chalupáře máte, kdybychom nevypadli, tak si ani v Prahé nezajezdíte
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:29
- Nahlásit
Tinta76
jj dekuju za dobrou radu
koupila jsem si sprejik, cucave pastilky nesnasim
brezen2008
jsem ráda že je ti líp
dekuju ja taky, moc se na zitrek tesim a dokonce mozna dokazu polknout tu pizzu
no je,to zítra,ale dnes se musí vyložit kamion s krmivem,připravit klece pro kočky,udělat sezení pro lidi,zázemí...........
TY PŘÍJDEŠ AŽ Z Í T R A
to jsem rada, uz sem se lekla
kdyz to tam budes pripravovat tak bys mohla bazarek Kocici nadeje soupnout pod strechu at na nas neprsi a na nejake frkventovane misto a se hodne proda
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:32
- Nahlásit
PetraK
ešče že nás chalupáře máte, kdybychom nevypadli, tak si ani v Prahé nezajezdíte
No právě. Koukejte fšichni chalupáři na víkend vypdnout z Prahy, ať mám Baranďák a Jižní spojce volno!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:33
- Nahlásit
lucYnka XIII
Já zase nemůžu sprejík, tak si koupím pastilky.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:34
- Nahlásit
Baico
Tak já jí zítra předám, aby jsi to nemusela posílat zbytečně ještě jednou
dekuju jste hodna, to vite postovni poplatky jsou drahe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:36
- Nahlásit
Baico
Super, takhle to uděláme - fakt se neboj, po jižní spojce jezdím jedině v sobotu ráno, před tou devátou to budeš mít jak soukr silnici. Ještě ověřím toho Stanouška, když on pojede, budu u nemocnice s autem, jo?
na angínu sem se těšila, vy si to furt syslíte pro sebe, ste děsný!
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
dekuju jste hodna
Si potřebuju vylepšit karmu, tak proto
|
Tinta76
|
- Nahlásit
lucYnka XIII
jj dekuju za dobrou radu
no když mám s něčim dobrou zkušenost, tak to ráda doporučim, taky pastilky nesnášim, žádný mi totiž zatim nezabraly a ještě byly k zblití hnusný ... ale mě zas tak často v krku nebolí, spíš vůbec ten orofar mi kupodivu ale nevadil a ještě jsem vocenila to, že pomáhá i na afty ...
PetraK
a tak klidně plačte teda no s tou henou jste to celkem trefila, bo dneska si jí budu plácat na hlavu, ale červenou teda, škoda, že nejsou saze červený, bych ušetřila
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:38
- Nahlásit
lucYnka XIII
si mě najdi někde,jo? elis poznáš )))))))))
neboj stodola je velká,ta jako první,ta za ní,tam budou ty konzervy a tak,tam nikdo kromě nás a lidí s planety zvířat nesmí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:38
- Nahlásit
Gerda
Super, takhle to uděláme
O.K. A když teda pojedeš sama, tak tě taky naložim u nemocnice,jestli to dobře chápu?
na angínu sem se těšila, vy si to furt syslíte pro sebe, ste děsný
No došlo k omylu, který se u nás stávámax jednou za deset let. Ale napravíme to!
Ještě dotaz. Může Mařka sušený maso? Abych měla sebou vhodné pamlsky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:41
- Nahlásit
tak ahooooooooooooooooooj lidi tohoto fora,těším se na některé zítra a těm co potapou,hezkou přírodu bez deště )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:48
- Nahlásit
Tinta76
a tak klidně plačte teda no
děkuju, ste hodná pani. To Brtnik, dycky dyš spustim stavědla, tak kouká a řiká Koláči?Ty už zase řveš?
ale červenou teda
to se máte, já se k Heně nikdá nedopracuju uš , páč se bojím, že bych zezelenala
že nejsou saze červený, bych ušetřil
tak zajděte na kurty, to budete mít taky levný
lucYnka XIII
, to nevite?
nevíte , páč kočku nemám. Mám andulku ale. Mluví jak z partesu. Fčera na mě volal: "Pipinoooooo! Seš šikovnáááá!"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:57
- Nahlásit
Baico
A když teda pojedeš sama, tak tě taky naložim u nemocnice,jestli to dobře chápu?
Naprosto správně, stejnak je to cesta, kterou bys normálně jela, aby to nebylo po dálnici, takže to zajížďka není, neboj nic.
Mařena může všechno, už to vypadá dobře i na to kuřecí, budu ho testovat o víkendu - mám kuřecí žalutky a srdéčka. Beru jen grancle, ale pro nás vemu guláč a kafíčko a to stačí, abysme měli hlat na tý zastáfce u restaurace se svíčkovou a rajskou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 11:58
- Nahlásit
PetraK
, to nevite?
nevíte ,
jste zoufale nedovzdelana, tak ja hodim jeste nake moudra treba o psech to bystese mohla chytit, treba, ze pes musi byt na retezu jinak by se toulal, nebo, ze nesmi zrat maso bo je agresivni, nebo vo kockach, ze se maj krmit mlikem, vo pernatcich neznam zadny
Fčera na mě volal: "Pipinoooooo! Seš šikovnáááá!"
no vidite to aspon andulka vas pochvali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
vo pernatcich neznam zadny
zato já jo!!! neuč andulku mluviti, nebo se pak nediv, co všechno se dozvíš
a hlavně, andulka má bejt celej život zavřená a to nejlépe na balgóně, kde je v létě vjědro a v zimě mrzne, ale andulka to prej v pohodě přežije
no vidite to aspon andulka vas pochval
no to je fakt, nemusim se chválit sama
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:08
- Nahlásit
PetraK
já sem hrozná plačka, je mi fučik, kde se rozbrečim tak si poplač - zaslzela jsem i já URL
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:12
- Nahlásit
PetraK
Koláči?Ty už zase řveš?
to se máte, já se k Heně nikdá nedopracuju uš , páč se bojím, že bych zezelenala
no tak já jsem hlavně henou nikdy ani nezčervenala (natož zezelenala), to už by i ty kurty byly účinější ale dyš vona tak pjekně voní, a taky hustí vlas a barvičku dodá takovou sytou a přirozenou - žádnou chemárnu, která jde hned rozeznat prej hovínka
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:13
- Nahlásit
PetraK
a hlavně, andulka má bejt celej život zavřená a to nejlépe na balgóně, kde je v létě vjědro a v zimě mrzne, ale andulka to prej v pohodě přežije
aha to jsem neusila to si zapamauju kdybych jednou andulku poridila i kdyz kvuli kockam ji asi neporidim, nebo bych mela velkou spotrebu, ale jednou az budu velka a vodstehuju se a poridim si tu vysnenou kocku, vysneneho psa a vysnene slepice tak si poridim vysneneho sklipkana
a taky vysnene obrovske akvarko se zlutyma vysnenyma rybama
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:15
- Nahlásit
mac1
pani, děte někam
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:15
- Nahlásit
lucYnka XIII
tak za tohle tě davídková ZABIJE
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:16
- Nahlásit
Gerda
Pani pro vás bych si klidně i zajela.
Mařena může všechno
O.K. tak já vezmu pamlsky a něco dobrého do nerezové termosky. Zase to hodně naředim, aby to bylo i pro řidiče
abysme měli hlat na tý zastáfce u restaurace se svíčkovou a rajskou
Už slintám jak Pavlovů pef.
lucYnka XIII
vo kockach, ze se maj krmit mlikem,
Hele naše čičino ho mají rádi. Ale je pravda, že hlavní součástí jejich jídelníčku je maso. Něco jim dáme, něco si chytěj sami jako třeba myši a ještěrky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:17
- Nahlásit
lucYnka XIII
si poridim vysneneho sklipkana
V tompřípadku se pani nestěhujte na Bučinu, Slepice, kočky psi mi nevaděj. Ale se sklípkanem bych tě hnala svinským krokem!!! Brrrr, nemám ráda zvířátka, co mají víc jak 4 nohy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Tinta76
vy se mi smějete? To vod vás neni hezký
ale dyš vona tak pjekně voní,
jo? Mně to tehdá, kdysi dávno, když jsem zkusila tu černou, smrděla jak počůraný seno - že je červená sem se dozvěděla bohužel až teď pozdě - nevím jak to zařídit, abych mohla z chémie přejít na henu, páč vodrůstání nevydržim
ach jo, hovínka vypadaj moc slibně, taky bych chtěla hovínka, taky.
mac1
tak si poplač
to ne, ne, to ste sem neměla dávat, teď ne, sem v práci
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 12:18
- Nahlásit
brezen2008
zitra si te najdu, poznam tebe i elisku, kdyztak se budu ptat na maleho psa co furt spi
tak,tam nikdo kromě nás a lidí s planety zvířat nesmí
a co zakaznici ti tam muzou?
tak za tohle tě davídková ZABIJE
za toho pavuka, ci za tu krasnou zlutou rybu?
|