Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3348 . 3349 . 3350 . 3351 . 3352 . 3353 . 3354 . 3355 . 3356 . 3357 . 3358 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:53
- Nahlásit

Baico
Cecilka
A tak Céca se mi libi.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:53
- Nahlásit

jablunka
Otylka né,to by se fakt pletlo
ale zas máš jistotu, že aspoň jeden zareaguje.
Ale ona takova Droběna by taky nebyla k zahozeni.
Ano Droběna, hlasuju pro Droběnu

Erin
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:57
- Nahlásit

Zdar žumpo

jablunka

Si blázen už vidím,jak vybíráš a pak vezmeš obě.
dala bych Aranku,aby se noví sousedi cítili,tak nějak spřízněně

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:58
- Nahlásit

čus žumpice, sem doma můžete zrušit zákaz vycházení na trase Liptaň- Krnov- Bruntál-Olomouc a zpět

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:59
- Nahlásit

jablunka
Hele, to be zajimavy, az se ti nahotinka spari s Otikem.. Budes mit raritni stenda a vydelas majlant!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 13:59
- Nahlásit

Erin

už vidím,jak vybíráš a pak vezmeš obě.
Obě fakt né,na hárání stačí Bůca a jedna navíc.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:01
- Nahlásit

Fifi
Hele, to be zajimavy, az se ti nahotinka spari s Otikem.. Budes mit raritni stenda a vydelas majlant!!

Jo a budu mít biochof.

Baico
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:02
- Nahlásit

Fifi
be zajimavy, az se ti nahotinka spari s Otikem
No to bude základ lýnijí jak vyšitej. Ale musí to jít jedině z ekologickýho chuvu, to je teď in. Prostě to musej být bio štěňata.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:06
- Nahlásit

jablunka
Jo a budu mít biochof.
Spravne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:06
- Nahlásit

jablunka
Viděla ste uš Davítkovou???

muehehééé, cvrkla sem si do textilu

jen já sem prostorovje výraznější.

a určo i tišší

Fifi
Droběna

žesťové maj dneska rojení!!

Tinta76
chemky na červenou henu ... žádnýho vodnika jsem nespatřila

esi já se kvůli vašemu našeptávání k tomu vodhodlám a ešivá budu zelená, tak si pište, že tolik vodníku ste na Tolštejně ešče neviděla, kolik jich tam bude!!!!

davidkova renata
to je seksy ne?

uš vás někdo někdy obeznámil s faktem, že závist, je hrozně špatná vlastnost??

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:09
- Nahlásit

Fifi
A tak Céca se mi libi

aby to nebylo kapek zavádějící ale, třá kdyby se naštvala. Ségra třeba pomenovala kočičku Kulička. A když jí spratek mňoukavej naštval vozývalo se z votevřenejch voken baráčku: Kouléééééééééééééé!!!
Tak aby to tady nedopadlo nějak podobně?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:10 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Kouléééééééééééééé!!!
Ja kdyz volam Sáááádlooo, tak taky lidi divne koukaj.
Jo a na Ag volam obcas Smrtiiiii! (kdyz tak rada zakusuje zivocichy)

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:11
- Nahlásit

tak my jedéééééém.....zatím pa.

Alexa
Člen
- Nahlásit

PetraK
esi já se kvůli vašemu našeptávání k tomu vodhodlám a ešivá budu zelená, tak si
já nevím co si s tím lámeš hlavu, dyť je to in, zrovna dneska jsem viděla holku se zeleno, červeno černou hlavou Když budeš zelená, tak si na druhou půlku flákneš červenou a jaká budeš kočka

Biluška
Člen
- Nahlásit

kachna_
Cir je prej agresor. Nevěděla jsem, že se to pozná podle toho, že pes štěká za plotem jak kretén? Uštěkanej debil - prosim, ale proč proboha agresor?
Agresor se od uštěkance pozná tak, že navíc skáče na plot . To toho člověka de facto napadl a tudíž je agresivní Tos nevěděla? Tož to se musíš zeptat našich sousedů

Přivez Bagetu, budou echt pracáci, mám potvrzený z hospody, že je Cir agresor!!!
OK, jen co začne hárat

Strejda
Opět postrádám vystoupení zde tak populární kapely RD BANANA BLUE BAND. Nevíte proč tam nebudou?
Víme. Sou fšichni v jižní Africe a intenzivně sbíraj banány, které pak tady budou rozdávat . Sou hodní

Mucholabka
Pojedu s tebou, můžu?

Gerda
Kámoška takhle mohla nechávat kočár s miminem před obchodem, bo dyš u něj měla psa, nikdo se ke kočárku ani nepřiblížil.
Kámoška má pumičku co loví kuči-kuči baby? . Mimochodem, nedávno mi Bibinka říkala, že jí ten lof děsně chybí, u nás ji všichni znají a nikdo se nedá nachytat . Asi ji vezmu na výlet do velkoměsta, ty seženeš nějaké kámošky s batolatama (pozoruju, že jich máš dost ) a pudem lovit

kachna_
Pani, na sousedy se zvysoka vyprdni. I když se přiznám, že mě to taky nejde. Snažím, ale prostě mi vadí, že nás někdo někde pomlouvá . Jenže jiná cesta asi nevede. Essi ti můžu poradit z vlastní zkušenosti - hned z kraje pošli sousedy do pérdele a to tak, že razantně. Dej jim najevo, že jim nehodláš vůbec ustupovat, že psi prostě budou štěkat, smrdět, lítat bez vodítka a ohrožovat je a že pokud by měl někdo nějaké kecy tak ho kousneš navíc i ty. Protože jak jim začneš ustupovat, okřikovat psy, stavět kotce v podzemním bunkru ať nejsou slyšet, budovat neprůstřelné ploty a nevím co všechno tak sousedi se budou čím dál víc roztahovat a dovolovat si. Pak skončíš jak já - budou ti chodit stížnosti typu "váš pes se na mě kouká, žádám abyste mu v tom zabránila "

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:12
- Nahlásit

Fifi

no dobře, vám maximálně hrozí, že příde sousedka s kbelíčkem, že by si nějaký to deko vod vás koupila. Ale u ségry?? Na zaprděný vesnici??? "Kooouléééééé!!!"

tak její poslední kočička se radši jmenuje Šmudla to neni nebezpečný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:13
- Nahlásit

Erin

a může jí naučit tančit Hula Hop a má to vychytaný
Fifi
az se ti nahotinka spari s Otikem

PetraK
uš vás někdo někdy obeznámil s faktem, že závist, je hrozně špatná vlastnost??
aš tetkonc vy))
vlastně jednou na blůčku sem se dovjeděla,že asi modrýmu závidíme..nějakej jako úspjech nebo zásluhy ..nebo prostě tak něco.-))

Tinta76
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:14
- Nahlásit

PetraK
tolik vodníku ste na Tolštejně ešče neviděla, kolik jich tam bude!!!!
no ale esi vočekáváte vopravdu červenou hlavu, tak na to zapomeňte, to byste musela bejt echtgoldblondýna ale to byste nakonec pak stejnak byla zelená ... tak na to zapomeňte rači úplně

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:15
- Nahlásit

jablunka

tak my jedéééééém.....zatím pa

tož hlavně dobře pořiďte a dobře dojeďte a nezapomeňte.

FOTKY, MOC FOTEK!!

Alexa
dyť je to in,

no jo in, ale si tak odhaduju, že to nebude taková zelená, kterou bysem i klidně brala. Červenou - jako červenou opravdu -už jsem měla, zelenou bych klidně dala taky, ale dle svýho výběru, ne že budu moct pak hrát v Lucerně vodnika

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:16
- Nahlásit

Tinta76
tak na to zapomeňte, to byste musela bejt echtgoldblondýna ale to byste nakonec pak stejnak byla zelená ... tak na to zapomeňte rači úplně

no ne, nečekám echtgoldčervenou, dyš sem hnědovlasá, ale něco červenýho by se tam udělat mohlo. Jakkoliv červený. Hlavně ne zelený

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:17
- Nahlásit

davidkova renata
aš tetkonc vy

ešče,že sem tu! Jinak byste byla nepoučená. I když zatim ste teda nepoučitelná, závidíte modrým a tetkon i zeleným

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:21
- Nahlásit

Biluška
seženeš nějaké kámošky s batolatama (pozoruju, že jich máš dost
Hele kolem mě je to zabřezlý všecko, některý už poněkolikátý. Sou to blázni, ale haranty na trénink pučej, to zas jo.

jablunka
Pani, měla by to bejt Olive Oilová, jako u Pepka námořníka. Bestak jí budete muset mazat grémem, dyš je plešatá, tak jí mašte rovnou olejem

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:34
- Nahlásit

Biluška
Pani, na sousedy se zvysoka vyprdni
Jo, to jediny plati. Taky jsem se uz dozvedela, ze VUBEC nevencim psiska. Protoze proste nechodim po navsi, aby se teda videlo, ze jsou venceny. Ze je nakopu do auta a vyrazime do lesu, luhu a haju a cvicak, to uz vesnicany nezajima. Protoze prece auto je pro lidi a ne pro psy.

Gerda
Olive Oilová,
Pekny, Olivóóó/ÓÓjléééé je taky zajimave osloveni.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 14:46
- Nahlásit

Fifi
Jo, to jediny plati. Taky jsem se uz dozvedela, ze VUBEC nevencim psiska. Protoze proste nechodim po navsi, aby se teda videlo, ze jsou venceny. Ze je nakopu do auta a vyrazime do lesu, luhu a haju a cvicak, to uz vesnicany nezajima. Protoze prece auto je pro lidi a ne pro psy.
No jo, taky su tak blbá, že úplně nový krásný auto nechám zničit čoklům. Ale uš sem si ho stejně rozmlátila tak co

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 15:24
- Nahlásit

Děkuju všem za útěchu, to bylo jen, že jsme se právě přestěhovali - poprvý to člověka rozmrzí, pak si už zvykne , ve Zdi mě to taky bylo celkem šumák.
Biluška
Agresor se od uštěkance pozná tak, že navíc skáče na plot
no to by odpovídalo, budou s Bagetou skvělí rodiče. štěněte za krytí se dobrovolně vzdávám ve prospěch Garfíldový

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 15:33
- Nahlásit

Právě jsem dala 1500 za předoperační vyšetření Haskyny. Půjde na líposukci, protože se jí udělal tukovej hrb. Bohužel se ukázalo, že nestačí tvrdit, že je to vembloud, protože ten hrb je na břiše.
Chuděře jí praskaj žilky. Nepomáhá na to u lidí česnek?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 15:42
- Nahlásit

Biluška
Pojedu s tebou, můžu?
A kam bys radši z těch dvou děr?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 15:50
- Nahlásit

kachna_
Asi před měsícem mi z těch pomluv ruply nervy a zavolala jsem na hygijénu. Jako na stanici hygijénickou. Že chci změřit hladinu hluku, kterou způsobuju svým chovem psů. A že pak ten papír omlátím sousedům o hlavu a bude konečně klid.
Dozvěděla jsem se následující :
1) zaplatím za to 20 litrů. No budiž. Je to dost, ale za ten klid mi to stojí. Když si budou Semetriky stěžovat tak stát provede měření zadarmo a já ušetřím. Nespravedlivý, ale budiž, vyrovnám se s tím.
2) při měření nedokážou vyloučit okolní psy. Vyloučí jiné zvuky (auta, cirkulárky, sekačky na trávu..), ale např. sousedovy psy ne. Jelikož tu má psa každý (krom Semetriky I) tak by to stejně bylo naprosto neprůkazné, protože když začnou štěkat moji degeni rozštěkají celou ulici - logicky. A obráceně to platí taky.
3) hygienici sice můžou změřit hladinu hluku, kterou psi udělají (všichni psi v široširém okolí), ale neexistuje žádná tabulka, která by řekla kolik hluku čokli můžou nadělat. Existuje na dálnice, silnice, diskotéky, továrny... neexistuje na zvířata. Takže budu vědět, že naštěkáme např. 12 decibelů (třeba), ale nebudu vědět kolik naštěkat můžem, abysme byli v normě
4) toto měření se na žádosti sousedů neprovádí (ani kdyby si stěžovali až u prezidenta), páč jinak by hyjénické stanice nedělali nic jiného než měřili štěkání, páč snad každý v této republice má dojem, že sousedův pes nepřiměřeně řve
Čímž končí tvůj případ.
Můj může pokračovat dál, páč chovám psy na živnost a mám zde provozovnu. U provozovny již hluk změřit jde, na to tabulky jsou. Ovšem v tabulce je prostě "provozovna", je naprosto jedno jedná-li se o pilu, autokarosárnu, nebo o obchod s dámským prádlem. Tabulky jsou prostě nastaveny tak, aby se tam vešla i např ta pila a podobné hlučné provozy. Jsem naprosto klidná, páč tolik decibelů moji dráčci nenařvou ani ve chvíli kdy naprosto nepříčetně zírají všichni na jeden ragbyč a všichni řvou "mě ho hoď, mě mě mě !!!"

Dneska jsem si přečetla zápis z jednání obecního výboru, ve kterém se mimo jiné písá, že starosta požádá hygyjénu o změření kontroly hluku, kterou nadělám se svou provozovnou Bude prča

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 16:47
- Nahlásit

Biluška
Dneska jsem si přečetla zápis z jednání obecního výboru, ve kterém se mimo jiné písá, že starosta požádá hygyjénu o změření kontroly hluku, kterou nadělám se svou provozovnou Bude prča

Musej tě milovat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2009 16:48
- Nahlásit

Biluška
Libuško, prosím tě, nechtěla by sis nainstalovat icq? Nebo jsi na tom skypu?

<< 1 ... 3348 . 3349 . 3350 . 3351 . 3352 . 3353 . 3354 . 3355 . 3356 . 3357 . 3358 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání