| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 07:49
- Nahlásit
Tinta76
aha.....
já tedy nevím,jaké máte počasí tam,ale tady je pod mrakem a silnej vítr
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 07:50
- Nahlásit
Čus bus autobus!!
Vzhledem k tomu, že jsem už velká holka, tak jsem se rozhodla, že do tý CHotouně pojedu autem skrz tu Prahu. Takže upozorňuji, že pojedu přes Dejvice, Stahovským tunelem, Mrázovkou, pak na Baranďák, pak Vestec, Jesenice, Jílové a Chotouň. Takže se tété trase zdaleka vyhýbejte, protože nejen, že budu určitě bloudit, ale ještě navíc budu zmatená, jak lesní fčela.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 08:00
- Nahlásit
Zdravíme všechny, zejména otrlé vesničany.
Jak se to sakra dělá, aby člověku bylo šumák, co vyprávěj o jeho psech?
Už jsem se dozvěděla, že se šoltyje toulá po nocích (jako o každym jinym psovi bych přemejšlela, ale šoltyje?). Na mou dost naštvanou odpověď, že asi těžko, bo spí v ložnici bylo vidět, že mi pani nevěří (jak by moh někdo pustit psa do baráku ), ale připustila, že to mohl být jinej hnědej pes.
Cir je prej agresor. Nevěděla jsem, že se to pozná podle toho, že pes štěká za plotem jak kretén? Uštěkanej debil - prosim, ale proč proboha agresor?
Biluška
Přivez Bagetu, budou echt pracáci, mám potvrzený z hospody, že je Cir agresor!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 08:24
- Nahlásit
dnešní písničky
http://www.youtube.com/watch?v=vE5NpKCm7dM&feature =related
http://www.youtube.com/watch?v=BhEpX1GGM6Q&feature =related
zejtra se chci vyfotit s ředitelem Zoo praha - s fejkem a hlavně aby tam byla elis
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Zář 2009 08:33
- Nahlásit
brezen2008
já tedy nevím,jaké máte počasí tam,ale tady je pod mrakem a silnej vítr
tady "chčije a chčije řikal děda", začlo ve dvě ráno, vzbudilo mě to a děsně nas*alo ale ještě je docela teplo ... zatim
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 08:41
- Nahlásit
kdo má rád vlky,mí psi doslova šílej,když to dám nahlas
http://www.youtube.com/watch?gl=CZ&hl=cs&v=jgAea0f L0lk&eurl=
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 08:50
- Nahlásit
krása
http://www.youtube.com/watch?v=KO5biiwzVsY&feature =related
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 08:57
- Nahlásit
Jako každý rok, tak i letos se chystám na festival Blues alive
Opět postrádám vystoupení zde tak populární kapely RD BANANA BLUE BAND. Nevíte proč tam nebudou?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 09:09
- Nahlásit
Všichni se někam chystáte...já pojedu leda tak do análku.
nebo na prcák.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 09:32
- Nahlásit
Dobre raano, dneska jsem vstala mimoradne brzo, vsimate si? a to jsem uz jsem vzhuru nejmin hodinu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 09:50
- Nahlásit
Dobré ráno vítězové a poražení!
Dnes bylo mocinky pěkný ráníčko, Mařena si ulovila na louce nejlepčího psa a HRÁLA SI S NIM! Normálně jako běhala, skovávala se mu do roští, objímala ho, ojížděla ho, padala na zem....no měla sem velkou radost, konečně si zase hrála. Jen se obávám, jestli to nebylo stra blížícího se hárání...ale snad ne, má hárat až v listopádě...
dnes má svátek, ten bonusovej Stahyjová, ale jelikoš tu neni, dáme si s gabifi dorta ašpak.
Baico
Hele tak to pojedem stejnou trasu a v tom případě já mám teda úplně volný auto, zkusim přemluvit chlapíka se Stanouškem, aby šel s námi, aspoň se zas Stanoušek dostane mezi psy - panu Bajkonůrovi to nebude vadit, když by s náma šel jeden echt gold protivnej ovčounek, viď?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 09:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nikdy bych tomu nevěřila, že se to může stát, ale asi jsi mě přes internet nakazila bilením v krku. Ale nemám teplotu a polykat ještě celkem můžu. Tak cucám nějaké pastilky, kloktám slivovici a krk si mažu tymijánovýk krémem. V poledne si skočim koupit orofar. Musim to vyhnat, zítra chci jít pochodovat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:01
- Nahlásit
Baico
Jestli budeš nemocná, tak si mě nepřej!!!!!!! Prolej se orofarem, vem si pořádný fusekle, bolení zabal do krabičky, zejtra si ho od tebe vemu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:01
- Nahlásit
Gerda
Hele tak to pojedem stejnou trasu
No tak až zablokuju s favoušem Strahovskej tunel, tak to budeš mít v přímým přenosu
panu Bajkonůrovi to nebude vadit, když by s náma šel jeden echt gold protivnej ovčounek, viď?
Určitě mu to vadit nebude, protže pokud by vadilo, tak se urachleně postarám, aby přestalo. Dostane košouna a bude.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:02
- Nahlásit
Gerda
Jestli budeš nemocná, tak si mě nepřej!!!!!!!
Neboj to neni nic, jenom malá bolístka, nemám teplotu nic. Možná je to jen slabá reakce na to vočkování proti encefalitidě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:03
- Nahlásit
čus dementííí
kachna_
normálně...ser na to
Strejda
Opět postrádám vystoupení zde tak populární kapely RD BANANA BLUE BAND. Nevíte proč tam nebudou
asi budou mít fríčko
lucYnka XIII
Baico
proč vás bolí f krku? To by mě nebavilo..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:03
- Nahlásit
Baico
Dostane košouna a bude.
To neni vůbec potřeba, košouna bude mít Stanoušek, pokud půjde. Vem si pláštěnku! A můžem si dát sraz u nás na sídlu a jet spolu, jela bys za mnou, abys nezabloudila, do chotouně už trefim )))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:12
- Nahlásit
Gerda
A můžem si dát sraz u nás na sídlu
A kde to je přesně? Protože by mi to velmi ulehčilo cestování skrz Prahu. Ale myslíš na to, že nemůžu na dálnici. Nemám známku.
To neni vůbec potřeba
Jen ať si kamarád zvyká, že se dá procházkovat i s košíkem. Stejnak ho budu mít sebou.
davidkova renata
proč vás bolí f krku?
To je trest za to, že jsem si dovolila pochybovat o zdraví odchovů pod Universem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:16
- Nahlásit
kachna_
Simtě, že se na to nevyprdneš, sousedi mi taky pomlouvaj Máňu, je důležitý, že moji přátelé ji mají rádi, ona je taky, víc lidí ji mít rádo nemusí. Aspoň působí odstrašujícně, nikdo ti nepoleze do zahrady, jen ať tam Cirouš řve, budeš tam moc nechat mimi-kachničku hrát bez starosti, že tam vleze kripl, co jí něco udělá. Prď na ně, ať si pomlouvaj, jak chtěj. Kámoška takhle mohla nechávat kočár s miminem před obchodem, bo dyš u něj měla psa, nikdo se ke kočárku ani nepřiblížil.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:19
- Nahlásit
Baico
Nepojedem vůbec po dálnici, ty sjedeš sjezdem z jižní spojky na Krč, vyveze tě to přímo ke krčské nemocnici, kde je velkoparkoviště, a tam si dáme sraz. A vůbec, když nepojede standa, můžem jet jen jednim autem - na béňo ti samo dám -, ať nejedem dvěma autama dva lidi, to je plejtvání.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:20
- Nahlásit
brezen2008
tady je hnusnej vítr a zima ,jak na mont everest
tady taky byl hnusnej vítr a zima jak na everéstu, já tomu uvěřila a tetkon sem spařená jak kopřiva v hrnečku
TADY JE TOTIŽ TETKON VEDRO!!!
než dojedu dom, bude ze mě tuňák ve vlastní šťávě
Tinta76
my bydlíme tuná na severu
na nejkrásnějším místě, ste zapomněla napsat.
lucYnka XIII
proč tomu kocourovi nedáte pořádně nažrat?
Doobrej den, celej den, vod rána až do večera Tinta leze komínem!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:23
- Nahlásit
Baico
že do tý CHotouně pojedu autem
ešivá seš řidič jako já, tak sem moc ráda nakonec, že tou dobou budem na chalupě
kachna_
Uštěkanej debil - prosim, ale proč proboha agreso
páč vona je kráva, tak ten pes nutně musí bejt agresor.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:24
- Nahlásit
Baico
bilením v krku
vy si bílíte krk pani?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:25
- Nahlásit
Gerda
do chotouně už trefim
tááák to je hustýýý
Baico
To je trest za to, že jsem si dovolila pochybovat o zdraví odchovů pod Universem
jo taghlenc.. tak bacha na myšlénky,pani!
PetraK
vod rána až do večera Tinta leze komínem!!
dyby rači dělala něco pořádnýho
du ven,nepište ,ydyjoti!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
Dyť je to jako k alekse....tam už přece trefíme, dokonce dvěma směrama....jak přes jesenici, tak kolem vody....tenhle cílovej bot bych docela bránila, je jeden z mála, kam fakt trefíme, ne? To blooudění minule se nepočítá, to sme jen přejeli odbočku....ale to sme stejnak jeli do prokopáku a ne do chotouně....
Baico
http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=Fakultn%C3 %AD%20thomayerova%20nemocnice@sss=1@ssp=123804780_ 125595340_146775148_146648780@x=133157466@y=135747 719@z=13
Tady si dáme sraz, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
dyby rači dělala něco pořádnýho
skusim jí promiluvit do duše
Tinto?? TINTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
sou tady na vás stížnostě, že prej tady děláte kraviny f komíně. Tak prosim vás, dybyste to mohla vomezit, vona je Davídkojc asi kách na nerf. Měla by si podle spisků Žána Baptisty omévat přirození vlažnó vodó! Asi. řikal stýc Pepin
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:35
- Nahlásit
tak rychle uklidit,povlíknout postel,vosprchovat se ,vyvenčit psi,vyzvednou jednu holčinu co bude u mě spát a vyrazit na sen zvířat 2009
Gerda
užijte si to,a chci aspon jednu fotku
chtěla jsem vám původně dát dastyho,ale pak jsem z toho upustila
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:38
- Nahlásit
Gerda
Tady si dáme sraz, jo?
O.K. A klidně se svezte s námi, když nikdo jinej nepojede. Bych to viděla tak na devátou u tý nemocnice, ne?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:39
- Nahlásit
ponuchlám všecky psiska,všecky psiska vořvu,podepíšu petice a koupím něco psiskům domů ,ukážu harigelovým elišku,vše to zas vořvu ty osudy a zas se budu těšit na další rok 2010
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Zář 2009 10:40
- Nahlásit
PetraK
pláčete na špatnym hrobě, pani, dneska ani komínem lízt nemůžu, bo mám tuze mastný vlas, kdybych k tomu přidala ještě saze, nedopadlo by to vůbec dobře
|