| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 19:54
- Nahlásit
Fifi
Kdepak spala Céca prvni noc? U kohopak pod perinkou?
Chvilku u mě a pak se vodkýblovala vedle postale do polštářků.
Votcházím na suda co v něm zbylo po nohejbalu 60 pif.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 20:01
- Nahlásit
jablunka
Votcházím na suda co v něm zbylo po nohejbalu 60 pif.
Bude ti to stacit?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 20:45
- Nahlásit
jsem na snu videla Rudu uplne zivyho - mam ten ...zazitek
jinak byla fajn, vodila jsem na spagatku trinactiletehi josfpcika Bena co hledal domov. Strasne tahal a me furt padali letaky co jsem jako rozdavala. A kdyz se mu neco nelibilo, ze jsem stala tak stekal. Porad neco vobchcaval. Je desne vitalni na ten vek furt sa vrtel.Ale neudal se jedna pani o nem uvazovala, ale on pry vstava kazde rano v pul sesty a ona pozdejc.
A navic josefpcik potrevbuje casto curat bo je uz starsi, jezvyklej na kozy a psy a kone a kocky.
Taze jsme dosli k tomu, ze pro Bena hledame prostatika s kozama.
tak kdybyste o nejakym vedeli dejte vedit
http://www.kocky-online.cz/jportal/zvire.phtml?id= 5609&utulek_id=3
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 20:46
- Nahlásit
čus žestě,
sem dneska vůbec nedřela (doufám, že to Erin ocení ), což ofšem neznamená,že vy taky nemusíte dřít .
Sem byla navštívit kámošku, co se z Bruntálova odstěhovala sem, kousíček od nás. Přistěhovala s sebou svých deset tibetských dog a zítra si kupuje parzóna . Naplánovali jsme spoustu společných akcí, eště přiberem další holku co o dvě dědiny dál chová bulíky . Eště by se sem měla nastěhovat reneeska a pan argosek a začne to tu konečně k něčemu vypadat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 20:49
- Nahlásit
Biluška
Žesťo, co kdybychom se zítra stavili? Máme cestu do brutálního brutálu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 20:56
- Nahlásit
Mucholabka
cis jakto, ze te Frederik vcera nesezral
a uz mas skype?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 21:02 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
lucYnka XIII
Mášenek mi udělal. Ale nevím co s tím dál, neumím mačkat ty tlačítka co tam jsou.
Včera mě nesežral a dneska dostal kapky, tak bude zase týden hodný. Jako ale měli jsme teď spolu hodně špatné období, kdy jsem se ho i trošku bála...ale už jsme zase srovnaní, doufám.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 21:04
- Nahlásit
Mucholabka
neumím mačkat ty tlačítka co tam jsou
jaky tlacitka probuuch, myslis klavesy na klavesnici?
ty uz mackas kdyz pises, tak to delej stejne to je material todlecto
dneska dostal kapky
kapky vod kasle?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 21:10
- Nahlásit
Mucholabka
OK, tak pak brnkni v kolik zhruba. Budu doma celý den, tak je to jedno. Kolik picbulů přivezeš?
Mucholabka
Jako ale měli jsme teď spolu hodně špatné období, kdy jsem se ho i trošku bála...ale už jsme zase srovnaní, doufám.
Já se jich bojim furt, páč sou agresivní a útočí a koukají se na mě (blbě pochopitelně) a eště na mě aj štěkají Máš mít něco normálního, třá šoltyje
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 21:22
- Nahlásit
Přátelé, kamarádi!
Hlásím, že už jsem zpátky doma. S Gerdou jsem se shodly, že dohromady, co se orientačního smyslu týče, zastaneme celou žesťovou sekci Český filharmónyje. Jinak to bylo upá gut, protože jsem nikoho nepotkaly a pesani mohli běhat, jak se jim chtělo. Jako náš největší hrdiský čin považuju, že jsme se dostaly zpět do Chotouně ještě za světla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 21:39
- Nahlásit
Baico
co se orientačního smyslu týče, zastaneme celou žesťovou sekci Český filharmónyje.
vy ste fakt trubice. Tak hlavne, ze ste se dokohatily zpet do vychoziho mista.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 21:42 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
tak lidiové,jsem tuhá,psů se udalo asi 50 z 96 a koček asi ze 150 asi 85 ,elis ta si de lehnou,já jsem doslala obloženej talíř masem a mám krásné vánoční dárky s kočičkami a pejsky
dejavu, waldu,maixnerovou,vedle lidi z bůčka,lucinku atd...... jsem viděla
zítra popíšu víc,pááááááááááá
PS - jo a vybralo se na vstupným přes 30 000
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 21:53 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
brezen2008
tak lidiové,jsem tuhá
ja taky totalne, ukecala jsem mamu na vecerni venceni a jdu spat
co rikal Dasty na sveho plysoveho dvojnika?
simte to kolecko sis z te stodoly odvezla? ja jen zaregistrovala, zes mi rikala, ze tam nechavas kolecko, pote jsem na to zapomnela a kdyz jsem si po hodine vzpomnela nebylo tam, si rikam pruser, nekdo ho sloh a zeptam se kdyz te uvidim, ale na to jsem taky zapomnela ok:
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2009 22:40
- Nahlásit
Biluška
Máš mít něco normálního, třá šoltyje
Já se svojí povahou? A šeltie? Chudáci.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 07:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
v klidu,já jsem našla na konci,kdy tam nikdo už nebyl,dalšího opuštěného psíka ,jmenuje se ferda a už se mnou spal v posteli,ted ještě chrní ,ale dnes bude hlídat byteček,jsem na něj zvědavá
jinak ho má u sebe kamarádka,doufám,bo já nevím kde zůstal,takže dasty šel se sindy očuchat nového člena rodiny
jsem ráda,že jsem tě viděla,ale popovídat si to nešlo ,né že bych nechtěla,ale po pracovní stránce to - nešlo
jinak utulky si vodváželi hodně věcí,bo lidi nosili hodně věcí,jak krmení,tak i hračky,deky,čistící prostředky....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 07:34
- Nahlásit
ho byla tam doslova nějaká p.....a,která mě la celej den v autě na sluníčku bez přísunu vody a vzduchu potkany,myši,sarančata,morčata ,který museli násilím vypáčit auto,ale stejně už jim nebylo pomoci,snad přežilo asi 2 potkani a ta baba tam měla stánek,já u toho nebyla,jenom co jsem se doslechla,byli tam policajti .....
fakt hnus
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 07:34
- Nahlásit
no tak vstáváme a dřeme, šup šup, flákali ste se včera, takhle by to fakt nešlo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 08:14
- Nahlásit
Baico
jsem na vás myslela,jak tapete
fotky budou nějaký?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 08:16
- Nahlásit
tady jsou od lucky točekové fotečky co fotila ona sama
http://tocl.rajce.idnes.cz/senzvirat2009/
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 10:05 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit
ho byla tam doslova nějaká p.....a,která mě la celej den v autě na sluníčku bez přísunu vody a vzduchu potkany,myši,sarančata,morčata ,který museli násilím vypáčit auto,ale stejně už jim nebylo pomoci,snad přežilo asi 2 potkani a ta baba tam měla stánek,já u toho nebyla,jenom co jsem se doslechla,byli tam policajti .....
fakt hnus
Ahoj , jen pro upřesnění – auto nebylo zamčené, takže někdo – nevím kdo, zkusil vzít za kliku a auto otevřel. Čili k žádnému páčení nedošlo.
Policii jsem zavolala já, protože když konečně přišla majitelka zvířat, tak argumentovala tím, že je to vlastně jedno, že se většina myší, potkanů a sarančat (dle jejího tvrzení zakoupených na burze za 1.500,-) uvařila za živa v autě, protože stejně měla přijít na zkrmení jinými zvířaty. Ta ženská byla příšerná, takový spojení tuposti a bezcitnosti je fakt vražedný. Jěště s jinou tam měly ve stodole stánek, snad s hračkama.
Ta její argumentace mě vytočila a zavolala jsem cajty. Protože jsem se představila, nezbylo jim nic jiného než přijet, ale moc se jim nechtělo. Svědectví podali mimo jiných, veterinářka, pán s veterinární služby a holky z Cibely. Přeživší 2 potkany, tam adoptovaly nějaké paní.
K těm negativním věcem přidávám jěště to, že tam byli Sodomkovi, kterým bylo prokázáno týrání, s koněma na kterých se vozily děti . Paradoxně bylo na Snu možné si zakoupit výtisk Psích kusů, kde je o nich velmi negativní článek...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 10:20
- Nahlásit
hipík a tonička
Ta ženská byla příšerná, takový spojení tuposti a bezcitnosti je fakt vražedný. Jěště s jinou tam měly ve stodole stánek, snad s hračkama.
hele a vis oi koho konkretne jde? My meli ve stodole stanek taky a vetsinu lidi tam znam a na nikoho mi tohleto nesedi. Venkumeli stanky lidi s chov. potrebama, ale uvnitr byli utulkari s charitativnima obchudkama, by me fakt zajimalo kdo z nich by tohle udelal.
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 10:28
- Nahlásit
hele a vis oi koho konkretne jde?
ne, nevím... Vím to akorát z tvrzení té ženské. Když přijela policie, přišla tam její šéfová, (menší, zavalitá brunetka, cca 30 let) a ta tvrdila, že opakované výzvy moderátorky neslyšely, protože byly ve stodole, kde mají stánek...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 10:49
- Nahlásit
hipík a tonička
lucYnka XIII
brezen2008
Odpověď je mi předem skoro jasná, ale stejně se zeptám. Ovečku ste náhodou nepotkali?
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 10:51
- Nahlásit
Biluška
nee
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 10:55
- Nahlásit
Biluška
Jsou Dětřichovice daleko od vás? Za chvilku vyjíždíme, pit bude jen jeden.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 11:03
- Nahlásit
Mucholabka
který Dětřichovice, tu je jich několik. Essi myslíš ty co sou směrem od Bruntálu na Olomouc tak ty sou daleko, tak něco přes hodinu jízdy. Pak jsou nějaké někde v horách za Vrbnem, ty budou tak necelou hodinku.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 11:19
- Nahlásit
Biluška
Odpověď je mi předem skoro jasná, ale stejně se zeptám. Ovečku ste náhodou nepotkali?
Kdo je ovecka?
hipík a tonička
ne, nevím... Vím to akorát z tvrzení té ženské. Když přijela policie, přišla tam její šéfová, (menší, zavalitá brunetka, cca 30 let) a ta tvrdila, že opakované výzvy moderátorky neslyšely, protože byly ve stodole, kde mají stánek...
aha tak to nevim me prinde, ze jedina zavalita jsem tam byla ja
je fakt, ze tam byli i jiny stanky a ty jsem neznala
ja se hodne poflakovala mimo stodolu, ale zeptam se kamosky co tam prodavala celou dobu jestli o necim nevi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 11:22
- Nahlásit
lucYnka XIII
Dej si tady do vyhledávače "Akéla" a počti si . Ale udělej si na to hoooodně času
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 11:30 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Nevite nekdo vo tom prostatikovi s kozami pro Bena, ja na toho pfa musim porad myslet
brezen2008
v klidu,já jsem našla na konci,kdy tam nikdo už nebyl,dalšího opuštěného psíka ,jmenuje se ferda a už se mnou spal v posteli,ted ještě chrní ,ale dnes bude hlídat byteček,jsem na něj zvědavá
jakyho pejska??????? nerozumim nechapu to tam jako nekdo "zapomnel" psa
Biluška
do vyhledavace na czpsovi nebo na gůglovi?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2009 11:55
- Nahlásit
lucYnka XIII
na cz-psovi
|