Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3357 . 3358 . 3359 . 3360 . 3361 . 3362 . 3363 . 3364 . 3365 . 3366 . 3367 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:22
- Nahlásit

Erin
Zásah,plánovala jsem ho na Vánoce,ale Žanek šel dnes koupit do peetka pouze škrabadlo pro Sida...a volá mi "průser,mají tu žakouše,a nechá se ode mne hladit,je mladý ,ručně dokrmený a já ho asi vezmu,cítím souznění....a bylo vymalováno.
Žanek je zlatíčko.
Největší sranda je,jak si pesové i kocour vzpomínajína to,že tu už byl takový fógl.Chodili ho vítat a on na ně přátelsky popiskoval.
A teď budou tiše s nostalgí vzpomínat na dobu co měli klídek.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:23
- Nahlásit

brezen2008
nevím na koho jsi chtěla hodit tu svou nemoc,ale na mě jsi jí hodila na 100%,nepolikám a mám horečku
jezis to je mi lito ja ji nehazela, ale posilala postou. Kup si orofar ten je fakt dobrej. Doufam, zes to nechytla ode me dyt jsme spolu nebyli moc v kontaktu. A me je docela dobre uz

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:24
- Nahlásit

Biluška
Teprv teď jsem doma a jdu dřít.

lucYnka XIII
Já chci nemoc, ať nemusím dřít zas až tolik.

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:24
- Nahlásit

davidkova renata

ty voe,to vypadá jako ispidich!!!

Blbko,ten pták montálně parkuje s klecí v ložnici,má Žanek na dnešek utrum....

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:25
- Nahlásit

Mucholabka
ja uz ji asi nemam uz je mi dobre, rekni si breznovi ta prevzala stafetu

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:27
- Nahlásit

Cus vsici, musim rict, ze rotvici se vytahnuli a ceska repre tuplovane. v prvni desitce se umistili hnedle tri cesi!! 3., 6. a 7. misto, ve druzstvech 2. misto ze 17 zemi! Proste bombaaaaaaaaaaaa!

Erin
Gratuluju k novymu ptakovi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:36
- Nahlásit

Fifi
rotvici se vytahnuli
Rotvííícííí na hrad!!!

du se svalit,volové,hlavně aby se mi nezdálo jak má erin v ložnici ispidicha f kleci..

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:43
- Nahlásit

Fifi

Díky paní,ptáků není nikdy dost.

Stran těch závodů,synátor raději volil spanilou jízdu chopperů po Orlických horách.Ale vzhledem studiu má na rotvinku čas cca 6 let.

Jinak ještě do pléna,muchničky nebo jaký mrchy rozhryzaly Isabě ucho do masa.Máte zkušenost?Natřela jsem velkou vrstvou framikoinový masti,ale nefim nefim.Uvidím ráno

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 20:53
- Nahlásit

Erin
muchničky nebo jaký mrchy rozhryzaly Isabě ucho do masa.Máte zkušenost?Natřela jsem velkou vrstvou framikoinový masti,ale nefim nefim.Uvidím ráno

S Bůcou.......a jediný co pomohlo,třezalkový olej a to až po 2 letech hojení a neustálého praskání.Teď už máme tři roky klid.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 21:05
- Nahlásit

Erin
.nejedeš tudy,že ne?
Ne, zítra jedu Prudnik, Glubczyce, Vápenná. Nebo to možná vezmu po české straně - Zlaté Hory, Jeseník, Vápenná.

davidkova renata
ty voe,to vypadá jako ispidich!!!
Si tak bubá, sem se kvůli tobě málem udusila vodou .
Tady se vůbec nedbá na bezpečnost práce, měli bysme zakázat (ve vlastním zájmu ) brát k žumpě pití a jídlo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2009 21:18
- Nahlásit

lucYnka XIII
heled,čti
http://www.faunicka.com/index.php?option=com_conte nt&task=view&id=320&Itemid=203

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 01:22
- Nahlásit

nespete furt

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 02:02
- Nahlásit

toz kdyz spite tak vam tu aspon na rano neco pripravim

tu mate pisnicku
http://www.youtube.com/watch?v=KEa5IasZLdw

snidane

k snidani kaficko

pro marody

a fsicni marodi i zdravi si nezapomenou vycistit zuby !!!

nezapomente na rozcvicku - marodi jsou omluveni

a du spat tak brou noc, teda spis bre rano

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 06:18
- Nahlásit

lucYnka XIII

To je super ))))) Dobré ránko

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 06:31
- Nahlásit

čus žumpice, fstávat a dřít a neflákat se.

lucYnka XIII
Dík za snídani Rozcvičku s dovolením vynechám, to není nic pro mě, ty zuby....no když na tom trváš mami a snídani zdlábnu dřív než příde Gabifi, pak už by na mě nezbylo

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 07:37
- Nahlásit

Dobré ráno!
lucYnka XIII
Já také dškuji za snídaňu a rozcvičku též s dovolením vynechám, protože moje nožičky se ještě nevzpamatovaly ze sobotního pochodu za hranolkami a smažákem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 08:07
- Nahlásit

chnusný pindělní ráno,přeju
aspon že je kafe a bochte
Biluška
Tady se vůbec nedbá na bezpečnost práce, měli bysme zakázat (ve vlastním zájmu ) brát k žumpě pití a jídlo
no ale to už je dávno zakázaný! si žereš na vlastní nebespečí

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 08:15
- Nahlásit

davidkova renata
tě bůch,ty lodivode
Náhodou včera, když jsem jela do tý Velký Dobrý, tak jsem ani neměla vytisknutou mapu a trefila jsem. Dokonce tak, že jsem dojela až do areálu, kam mohli jen pořadatelé té výstavy. Ty jsem tak zaskočila, když jsem se z tý polňačky vyřítila ve Favoušovi, že mě tam nechali i zaparkovat.
A taky se musim pochlubit, že jsem porazili ve třídě australačku vod younglady, heč

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 08:23
- Nahlásit

davidkova renata
no ale to už je dávno zakázaný! si žereš na vlastní nebespečí
Tak by se měla zveřejnit sbírka zákonů a nařízení, páč gdo to má vědět

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 08:28
- Nahlásit

Biluška
Tak by se měla zveřejnit sbírka zákonů a nařízení, páč gdo to má vědět
Neznalost zákona neomlouvá!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 08:41
- Nahlásit

přišel jenda domů,řekli jsme si čau a šel se převlíknout a zas šel do práce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 09:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Baico
Neznalost zákona neomlouvá!!
správně!

jinak sem se právě poblila,tumáte at nebleju sama!

http://www.utulek-decin.estranky.cz/stranka/daja

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 09:32
- Nahlásit

davidkova renata
kdes to našla ?

jinak tady leje jak z konve a já jdu pro maso psům v tomhle

jinak radko vše nej co máš tu pepku adogy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 09:51
- Nahlásit

brezen2008
kdes to našla ?
no Děčín dyk to tam máš

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 09:56
- Nahlásit

mám dotaz:
mohu jít se psem an vočkování asi o půl mesíce dříve? anebo raději až v tom mesíci co máme jít? jde mi o elis má jít 10 měsíc,tak jestli můžem jít už tenhle mesíc?

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 09:59 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

brezen2008
jestli můžem jít už tenhle mesíc?
Podle mě jo. Tenkrát když umřela babička a Šarika jsem přestěhovali k nám, tak jsme nemohli najít očkovák, tak dostal pro jistotu pigáro znovu. A pak jsme zjistili, že byl očklovanej 2x během 3 měsíců a nic se nestalo. A loni jsem vlastně byla s Baicem na očkování o měsíc dřív kvůli výstavě a nic se nestalo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:02
- Nahlásit

Nazdar mizerní občané!
Gratuluju jablunce k velmi ošklivounké slečně Cecílii, doma mi zbyl ještě grém z léta s faktorem 30, přenechám jej vašim pleškám, milá pani - konečně máte i ošklivou fenku, že? Je teda echtgoldultra rostomilá, a vy ste vopravdickej šílenec!

Chci veřejně poděkovat Bajkonůrovejm, že se nám povedlo dát dohromady jeden kompletní mozek bez levé hemisféry, nebo aspoň toho orientačního centra. Nicméně sme si to parádnicky užili, jen kdyby nás neprovokoval po těch 30 kilácích rozehřátý pan Bajkonůr, kterýho to velmi bafčilo a zrovínka si chtěl posledních deset kilometrů hrát. Bohužel neměl parťáka, Maryje měla práci, kopala pod kořeny pelechy. A taky nás pan Bajkonůr vedl, Bajko ještě poznamenala, jak je ten pes chytrej, dyš trefí po červený sám - jenže ten blbec nás odvedl takovym echtovnim krpálem dolů (mysleli sme, jak sme na to vyzráli, že dyš dem v protisměru, pudem jenom z kopce), kde sme po 3 km seznali, že se ocitáme mimo mapu pochodu, tudíš sme ten kopec museli jít nahoru!!!!! a celý ty 2,5 nebo 3 kiláky zpět!!!!! Do cíle sme dorazili úpa poslední a pan starosta nám jel domů pro diplomy.
Dnes uš sem f práci a puchejř už docela zaschnul. Jinak mě nohy bolejí, rozhodně vím, že nechci jít na žádný trek, bo je to moc chození. Maryje je spokojená, fčera sme se proflákali na gauči s jídlem u telky, do lesa sme šli až večír.
Dárky nedávám, bo lucynka vás přežrala hnedle k snídani, holoto!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:04
- Nahlásit

Baico
děkuji

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:08
- Nahlásit

Gerda
Jinak mě nohy bolejí,
Mě taky. Rozhodně nejsme trekový typky, protože my by jsem se i z midovýho treku vzpamatovávali půl roku
Tim my, myslim jako mě a Gerdu, protože Bajkonůr by to bral jako super procházku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:09
- Nahlásit

davidkova renata
inak sem se právě poblila,tumáte at nebleju sama!

Nejsu blbá, ani mě nenapadne to otvírat

<< 1 ... 3357 . 3358 . 3359 . 3360 . 3361 . 3362 . 3363 . 3364 . 3365 . 3366 . 3367 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání