Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3357 . 3358 . 3359 . 3360 . 3361 . 3362 . 3363 . 3364 . 3365 . 3366 . 3367 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:12
- Nahlásit

jo tak vono jako fakt leje
Gerda
tagže konec fstachu,děvenko!
Biluška
Nejsu blbá, ani mě nenapadne to otvírat
tam nic nejni,to je jen nabídka,ovšem mně osobně úpa stačily ty fotky..prej štěnata Ty kráso,eště že nesedim něgde f Pentagonu bo já bysem ten červenej čudl už dávno zmáčkla

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:20
- Nahlásit

Biluška
Máš zoufalou sovu.

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
stran deště?

Baico
Rozhodně nejsme trekový typky
nejsme, to nejsme teda ani náhodou, trek pudem v případě, že pojedem na kárce tažené nějakými psy.

Baico
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Hele my jsm v sobotu s Gerdou zjistily, že já sice nemám ten fstach se psem, ale za to ho mám se svým autem

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:22
- Nahlásit

Gerda
trek pudem v případě, že pojedem na kárce tažené nějakými psy.
No to ale bude must bejt nějake v rozumným terénu, protože jinák by nás to vyklopilo v první zatáčce. A bude to chtít dobrý pérování. A jestli budu mít nakonec ty bělouše dva, tak ty nás utáhnou v pohodě vobje. To se nám bude trekovat

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:24 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Čus lidijové s i bez fstahů
Já sice fstach se psama nemám,ale ta blbka malá plešatá ho má ke mě,páč bučí u dvéří i gdyš jdu jen s košem. Eště že nebydlíme f paneláku.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:25
- Nahlásit

Baico
to chce lanovku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:25
- Nahlásit

Gerda
stran deště?
bingo
Baico
že já sice nemám ten fstach se psem, ale za to ho mám se svým autem
hm...ale no tak...vono f každý rodině je něco,že jo.. ale sim tě ,essi ti můžu radit určitě do něj nelej benzin nebo naftu!!!!!Přeci ho nebudeš lákat jak nějakej chudák! Náhodou nebé benzinka po ruce a autííí ti pěkně fstyčí prostředník a co budeš dělat pak?? Aha!! Nevíš..no vidíš

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:27
- Nahlásit

davidkova renata
Aha!! Nevíš..no vidíš
Si neuvěřitelně bubá.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:28
- Nahlásit

davidkova renata
nebo naftu!!!!!
Tak tu do něj rozhodně lejt nebudu, protože to by bylo jeho poslední
Ale benzín dávám jednou za měsíc. To neni úplatek nebo za odměnu, to je jenom na udržení kondice

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:35
- Nahlásit

nazdár orchestre

Baico Gerdajsem si v půl 4 v sobotu říkala, že se už asi nestavíte
Baico
Ale benzín dávám jednou za měsíc. To neni úplatek nebo za odměnu,
hlavně ho nedávej pokaždý ve stejnou dobu. Rozumíš aby nevznikl stereotyp

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:37
- Nahlásit

jablunka
paní - jak jsme psala - je dokonalá a vám ani nevím jak říci než - DĚKUJi za to že jste !!!!!!!!!!!!!!!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:38
- Nahlásit

Vo autě nemluvte. Ná kleknulo v pátek v noci v Řeporyjích....móóc super. sameček celou cestu domů hořekoval, že sem mu ho nedovolila namístě zapálit, že prej by se na to určitě nepřišlo

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:38
- Nahlásit

brezen2008
Ale dost už,ty si stejná.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:39
- Nahlásit

Hyena
sameček celou cestu domů hořekoval, že sem mu ho nedovolila namístě zapálit, že prej by se na to určitě nepřišlo
By ste řekli,že vás přepadli ty....no.....ekstremistí.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:40
- Nahlásit

GerdaBaico
jak se vám probůh povedlo se ztratit??? a to jste šly jen těch 12,. že píšete o 30? my šli 21, firt po vás koukali, ale jak jste byli ztracení, tak jsme vás neviděli...ani v cíli. Jen na Horních Požáech u kontroly jsme viděli jakousi skupinku vzdalovat se v protisměru, paní kontrolorová říkala, že jdou naopak...příště holt s náma (jsem skoromístní)!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:44
- Nahlásit

jablunka
nejsem,ty máš víc psů než já bedříšku a bedřišek

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 10:51
- Nahlásit

Lucie od Arta
a to jste šly jen těch 12
Ne 21, ale hned na začátku jsem šli na tý křižovatce za areálem místo rovně, tak do leva nahoru, v pohoděě jsem došli na Panskou skálu, tam jsem dali výbornej guláč a kávičku a pak jsem odbočili nějak z trasy a najednou jsem byly v Těptíně. Tak jsme se vrátily zpět na trasu. V dolních požárech jsem už nikoho nenašly, na Horních už taky ne, pak jsem šli pře nějaký obětní kameny, ale ty kameny, jak o nich psala PetraK jsme taky nějak minuly. Jsme šli prostě nějakou svojí uplně vlastní trasu

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:00
- Nahlásit

jablunka
By ste řekli,že vás přepadli ty....no.....ekstremistí.
Ty woe, nejste sourozencííí

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:05
- Nahlásit

Baico
škoda,že jste nedaly vědět, jste mohly jít s náma, Gerda věděla že jdu a mobila mám na stránkách...ale zas by nebyl guláš a kafíčko, páč to nebylo na Panské skále, tam je jen les, to muselo bejt na Pohoří...a tam trasa nevedla. My startovali hnedle v devět.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:10
- Nahlásit

davidkova renata
tam nic nejni,to je jen nabídka,ovšem mně osobně úpa stačily ty fotky
Ani ty mě nenapadne otvírat Naštěstí sem úplně krátkozraká, skoro slepá tagže na té malé fotce prt vidim a zvětšovat ji nebudu

Lidi problém, Lilátko má falešku a místo pískacích žabiček adoptovalo živé štěňátka . Celý vrh . Vrčí na fšechny ostatní psy, když se k nim přiblíží a vrčí i na jejich vlastní matku Naštěstí už ti dogomambáci maj šest týdnů takže matce je to jedno a říkala, že si je Lilátko má klidně zkrkat, prý je ráda, že má od nich pokoj

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:11
- Nahlásit

Lucie od Arta
My startovali hnedle v devět
My v deset.
páč to nebylo na Panské skále
Bylo. Byl tam rozcestník Panská skála a byly jsme na vyhlídce. A byla napsaná v tom itineráři i s doporučením dojít na výhlídku

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:13
- Nahlásit

Hyena
Ty woe, nejste sourozencííí

No jednoho bratra mám,ale ten to asi nebé.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:15 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

jablunka
No jednoho bratra mám,ale ten to asi nebé
Ste tedy mušeli být aspoň v minulým životě

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:17
- Nahlásit

Baico
tak to byla Panská skála...ale kde se tam vzala hospoda????my tam byli taky a guláš tam teda fakt neměli...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:22
- Nahlásit

Lucie od Arta
to měli sebou ten guláš - od gerdy,že jo?
mám chut na sladký,jdu si koupit žloutkovej řez

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:22
- Nahlásit

Hyena
Ste tedy mušeli být aspoň v minulým životě
Taqk to je zase klidně možný.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:25
- Nahlásit

Lucie od Arta
tam byli taky a guláš tam teda fakt neměli...
To nebyl guláš, ale guláč jako koláč od Gerdy a kafe a čaj z termosky
To jsme ještě nebyla ztracený, ztratily jsme se až poka

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:34
- Nahlásit

Baico
jo tááák, já jak jsem na slaný a na maso, tak jsem četla guláš! a říkala si, jestli jsem neminula nějakou polní kuchyni či co...

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:36
- Nahlásit

Baico
A jestli budu mít nakonec ty bělouše dva, tak ty nás utáhnou v pohodě vobje. To se nám bude trekovat
No já ti nevim holka, jestli nám budou dva bělouši stačit.....abychom si jeli pohodlně, budem potřebovat těch běloušůch víc...vem si, že maryje taky pojede na vozíku....

Lucie od Arta
simtě, my vycházeli v deset a v 10.10 už sme byli ztracený, tak kde bychom se asi tak sešli, můžeš mi říct? )))))) Ale na panský skále sme byli, dokonce 2x, poprvé sme tam jedli na vyhlídce a podruhý už sme na vyhlídku nešli, potřetí sme tam málem byli taky.

<< 1 ... 3357 . 3358 . 3359 . 3360 . 3361 . 3362 . 3363 . 3364 . 3365 . 3366 . 3367 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání