| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:25
- Nahlásit
jablunka
Tedík má kardiomyopatii
a kurva.. ,to se nedá dělat nic..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:27
- Nahlásit
jablunka
jablůnko- nevěděla jsem, že má Tedík nějaký potíže a že vás čekal veterinář!! Je mi to strašlivě moc líto. nevím co napsat dál, aby to neznělo jako blbý klišé. Pani můžete mu líbnout jednu na čeníšek?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:27
- Nahlásit
davidkova renata
děfčata...vy ste ale zlobivé holčičky
My jsme naopak hodné holčičiky. Je učíme tý asértivitě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:29
- Nahlásit
Hyena
Hele, tak vezmem džus a vodku a najdem někde takovou tu klasickou latrínu
Tam se pak dá kecat, popíjet, čoklové mohou lovit okolo v lese a my se nemusíme bát, že nedoběhnem
to beru, až na to lovení , s holym zadkem by se mi čokl se zajícem blbě korigoval
jo a doufám, že si to nebudeme kopat samy?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:29
- Nahlásit
jablunka
Pani, to je mi moc líto! Ale věřte tomu, že každej den, kterej tedik prožije u vás, vydá za jeden rok u někoho vobyčejnějšího! Prožil a prožije si u vás to nejlepší, spokojenej pes to je a to je důležitý. Sice je to smutný, ale jak se řiká - lepší krátkej čas naplno prožitej, než dlouhej na pikaču. A jednou se za duhovym mostem všichni naši psové umlátěj smíchy, až jim bude vyprávět historky s mauglím jablunkem, vaše strašlivý příběhy a rodinný konstalace.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:31
- Nahlásit
Fifi
davidkova renata
PetraK
Ono to přišlo dost rychle. Nenadělám nic,jen se můžu utěšovat,že si to s náma trochu užil a snad ještě užije.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:32
- Nahlásit
Gerda
pani moc hásky ste to napsala. Líp by to nenapsal ani Nádbuch.
Je v tom celá pravda.
|
hally001
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata-no práce tak na dvacet let, ale na druhou stranu, spousta lidí dělá 20let větší kokotiny, než je rekonstrukce baráku. O víkendu nafotíme a pokusím se vložit. Je to kousek od malebných Žleb/je tam osada bílých jelenů/ a mé kamarádky koňařky. Romanovi jsem sehnala práci v lese-koně na to už mám-a von se nějak netvářil, že prej nemá zkušenosti a.....tak jsem mu navrhla motorovku, když si na koně netroufá...to se mu taky nezdá, mluví vo nějaký amputaci. Jinak o víkendu najíždím se stopovačkou k buldokovi a učíme základní poslušnost.....vykastrovanej už je...vod toho se vodpíchneme. Drž palce. MUCHOLABKA-potřebovala bych poradit, můžešč mi prosím napsat e-mailovou adresu? Děkuju Radka Jo, pokud nechceš zveřejňovat tak napiš prosím na hally01@seznam.cz
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Gerda
A jednou se za duhovym mostem všichni naši psové umlátěj smíchy, až jim bude vyprávět historky s mauglím jablunkem, vaše strašlivý příběhy a rodinný konstalace.
To bude za duhovým mostem námět na sitcom.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:33
- Nahlásit
jablunka
trochu užil
TROCHU?? Nedělejte Dášu milá dámo! Užil si hodně,hodně a ešče si hodně užije! neslíkejte kalhoty, brot tu ešče neni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:34
- Nahlásit
jablunka
nesnášim tydlety nekonečný serijály
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:36
- Nahlásit
jablunka
Co mu je, jak se to projevuje nebo co? To teda čumím. To má z běhání, nebo dědičné?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:37
- Nahlásit
Baico
Je učíme tý asértivitě
taky sem je učila..skoro jako mistr Jan Hus ..akorát že za pravdu se uš upalovat nesmí(k něčí velký nelibosti asi ) tak sem byla zlikvidována humánněji
jablunka
že si to s náma trochu užil a snad ještě užije.
užil tutově a taky tady může bejt klidně eště léta!!
hally001
mluví vo nějaký amputaci
chápu.. dneska ale dělaj už slušný protézy
.....vykastrovanej už je...
no tak aspon tak,palce držet budu,dejte vědět!ale muchoš to tu může přehlídnout až se zjeví já jí na to upozornim at vám písne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:38
- Nahlásit
Mucholabka
aha už si tu,koukni co píše hally001
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:40
- Nahlásit
jablunka
tak jsme zpět a nic moc pěknýho jsme se nedozvěděli,Tedík má kardiomyopatii,hodně zvětšený srdíčko Chjooo, já tu info našla až teď, to je mi líto. Ale ještě ho nepohřbívejte... určo vás čeká ještě hodně krásných zážitků.
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
taky sem je učila..skoro jako mistr Jan Hus
Nojo pani, ale vy nemáte tu pedagogckou prksi jako mám já.
Mě se jenomm líbí, jak obchodní příručí z ovoce a zeleniny r\chle zasahují.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
Co mu je, jak se to projevuje nebo co?
Začal se hodně zadejchávat a to prakticky bez námahy a kašlat.Už za sebou měl dvě vyšetření,ale nikdo nevěděl nic konkrétního,až to vyšetření dopplerem to potvrdilo.
To má z běhání, nebo dědičné?
Tu kmp nevím ,.ale zvětšené srdce má hlavně z běhání.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:41
- Nahlásit
jablunka
Ty bláho, rozdělej si role a budou hrát dívadlo. Maryje bude asi fčelí královna, aby mohla bejt zazděná v dírce, ležet a vostatní fčelky by jí jen nosili jídlo. Nána bude smradlavej strážce hradního příkopu, Ešus bude dvorní šašek, Tedik by teda moch bejt...no tak třá drak, kerej pouští hrůzu, a dyby potřeboval bejt dvouhlavej, pučí si hlavu od Pumy a Lilátka. Čert bude dvorní lékař a Ričinki bude....ty vole no tak asi hradní trubadůr, no.....
Nechci to vidět, až je pustíme z dohledu, jeden z nás by tam měl jít s nima, kdo se obětuje? Tak asi mamka, stejnak už měla pohřep, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:42
- Nahlásit
Gerda
Ešus bude dvorní šašek
spíš obecní blb
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:42
- Nahlásit
Hyena
Ale ještě ho nepohřbívejte... určo vás čeká ještě hodně krásných zážitků.
A to já ho nepohřbívám,dokonce sme do toho vyšetření šli s horší diagnozou a tohle je vlastně pozitivní. Jen prostě musíme bejt připravený......aspoň trochu,i když to moc nejde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:43
- Nahlásit
Baico
nemáte tu prksi
to nemám... to je něco sprostýho...??? tipuju...
jak obchodní příručí z ovoce a zeleniny r\chle zasahují.
gdo rychle dává,dvakrát dává,to ste nevěděla?? Banány jako myslim
Hyena
Ale ještě ho nepohřbívejte
no to je jasný úpa stačí že ondá pochřbili mě
ale heský sem to měla,to jako zase jo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:44
- Nahlásit
Gerda
Maryje bude asi fčelí královna, aby mohla bejt zazděná v dírce, ležet a vostatní fčelky by jí jen nosili jídlo. Nána bude smradlavej strážce hradního příkopu, Ešus bude dvorní šašek, Tedik by teda moch bejt...no tak třá drak, kerej pouští hrůzu, a dyby potřeboval bejt dvouhlavej, pučí si hlavu od Pumy a Lilátka. Čert bude dvorní lékař a Ričinki bude....ty vole no tak asi hradní trubadůr, no.....
Tohle divadlo bych chtěla vidět.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:44
- Nahlásit
PetraK
to beru, až na to lovení , s holym zadkem by se mi čokl se zajícem blbě korigoval
jo a doufám, že si to nebudeme kopat samy? Kopat si to samo nebudeme, na to nám Biluše dohodí nějaký pézetka a ta to udělají v rámci skautské hry. No a stran čoklího lovu, záleží, kdy proběhne, esliva s tím počkají až požijeme, tak už nám to bude úpa víte kde
hally001
Romanovi jsem sehnala práci v lese-koně na to už mám-a von se nějak netvářil, že prej nemá zkušenosti a.....tak jsem mu navrhla motorovku,
hele neblbni, tahat s koněm v lese nejni prdel ani když to ten kůň umí. Když s tím nemá zkušenosti, tak může velmi snadno zrakvit koně i sebe.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:45
- Nahlásit
Gerda
Tak asi mamka, s
proč zase já???????????????????? dycky fšecko vyžeru a navíc tam uš budete mít po pochřpu fšicí
dyby potřeboval bejt dvouhlavej, pučí si hlavu od Pumy a Lilátka.
hm,to ale bé tříhlavej,ty joudo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:46
- Nahlásit
jablunka
zvětšené srdce má hlavně z běhání
To by měl mít i pomalejší tep, jak to má maryje, který řekli, že tento srdeční rytmus by odpovídal vrcholovýmu sportofcovi, ale jelikoš vrcholovej sportovec neni, je to problém. Věděli, že to je chrt celoživotně závodní? Víš, jestli jen neporovnávali tu činnost srdeční se psem bezzátěžovym, třá to vůbec neni tak špatný....jesi mi rozumíš, co se pokoušim říct....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:46
- Nahlásit
jablunka
Hesinka má taky z běhání zvětšené srdce. Má to většina psů co někdy něco dělali ve vysoké zátěži. Většina vetů o tom ví prd tak to považuje za špatné, ale ve skutečnosti je to spíš dobré. Nemluvím teda o té kardiomyopatii, ale o tom zvětšeném srdci.
Už si nevybavuju proč je to dobré, ale vím, že je.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:48
- Nahlásit
davidkova renata
ty vado, to bude ale fakt asi nejhnusnější drak na svjětě ))))))))))))) kdo bude hrát statečného prince, aby ta pohádka neskončila skokem draha na jeviště?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:49
- Nahlásit
dyby potřeboval bejt dvouhlavej, pučí si hlavu od Pumy a Lilátka.
No Bíbu by ji možná i pučila, ta není lakomá. Ale essi bude chtít hlavu od Pumy tak je docela v maléru, chudák
Hyena
na to nám Biluše dohodí nějaký pézetka a ta to udělají v rámci skautské hry.
S pézetkama je čím dál větší problém Ti malí hajzlíci jsou furt školený stran práv děcka a donutit je k práci už je skoro nadlidský problém
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:49
- Nahlásit
davidkova renata
Nebuď puntíčkář.
Gerda
Věděli, že to je chrt celoživotně závodní? Víš, jestli jen neporovnávali tu činnost srdeční se psem bezzátěžovym, třá to vůbec neni tak špatný....jesi mi rozumíš, co se pokoušim říct....
Rozumí a taky sem na to hned upozorňovala,že do skoro šesi let běhal.Ale bylo mi řečeno,že on má srdce pro dva psy svojí váhy,což už je problém,navíc v kombinaci s tou kmp.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:50
- Nahlásit
jablunka
paní - dejte mu na čumáček pusinku a držíme palečky
|