Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3357 . 3358 . 3359 . 3360 . 3361 . 3362 . 3363 . 3364 . 3365 . 3366 . 3367 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:44
- Nahlásit

Gerda
budem potřebovat těch běloušůch víc
No neboj, ono to časem i tak nakonec bude

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 11:45
- Nahlásit

Mucholabka
Máš zoufalou sovu.
Máš zoufalou odpověď

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:12
- Nahlásit

Křížence malých plen - Koupím až 3500 Kč Výhradně pro chovatelské účely. jen očkovaní odčervení.Solidní jednání. Potvrzení odběru do 24 hodin. Odběr: Ustecko - Praha - Vysočina a po dohodě.tel: 775 901 927. Icq: 451 801 960. Celoročně.

Můžete mi, proboha, někdo vysvětlit co s nima hodlá dělat?? Křížence snad neprodá ani v těch zverákách za sklem, ne?

Nehledě na to, že teda nevím jak se kříží pleny, to v lýnijích eště nemáme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 12:48
- Nahlásit

Biluška
to v lýnijích eště nemáme
chyba
třá je prodá na pokusy..chovatelské účely můžou bejt lecos

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:02
- Nahlásit

davidkova renata
chyba
Viď? Potřebujem schopného manažera, jinak to nigdy nezvládnem

třá je prodá na pokusy..chovatelské účely můžou bejt lecos
Sem kdysi kdesi četla, že na pokusy potřebují celé vrhy a většinou několik generací. Aby je mohli zkoumat dlouhodobě. že si kvůli tomu drží svoje linie bíglů, českých strakáčů a tak podobně. Docela logicky tam vyvracely pomluvy o tom, že nakupují (či kradou) psy a dávaj je na pokusy. Essi to je pravda to pochopitelně nevím, ale znělo to tam docela logicky.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:03
- Nahlásit

brezen2008
http://www.youtube.com/watch?v=KzuKAI__0c8
video ze snu - tancujici cibaba

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:04
- Nahlásit

Biluška
že si kvůli tomu drží svoje linie bíglů,
proc prave biglove se hodne pouzivaji?

Sem kdysi kdesi četla, že na pokusy potřebují celé vrhy a většinou několik generací
ono asi zalezi na tom na jake pokusy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:07
- Nahlásit

lucYnka XIII

já si jí pamatuji,měla ještě jednu,hnedou a já jsem elišce ukázala,jak má vypadat spávná čivava

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:10
- Nahlásit

lucYnka XIII
prý pro správnou velikost, protože mají početné vrhy, snadno se odchovávájí, moc neštěkají a jsou bezproblémově držitelní v kotcích (nervou se mezi sebou, nervou se s lidma...) . Třá takové picbuly by do kotců po dvaceti narvat nemohli

ono asi zalezi na tom na jake pokusy
asi jo.
Ale vykoupit vořecha za tři a půl litru, vézt ho bůhví kam - po cestě ho musíš krmit (no dobře, to velké náklady nebudou), něco určitě zdechne (to už ztráta je) a pak na něm dělat pokusy - mě to prostě přijde nerentabilní. Podle mě už je určitě ekonomicky výhodnější pustit nějakou pokusovou fenu na ulici a ona jim ty vořechy pořídí zadara.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:17
- Nahlásit

lucYnka XIII
Protože jsou velikostně tak akorát, většinou jsou snadno krmitelní, vzhledem k velikosti se s nimi dobře manipulej, nejsou agresivní ani ve smečce. Kdysi o tom vyšel článek v Mladý frontě.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:20
- Nahlásit

Baico
bělouše maji v planetě zvířat

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:24
- Nahlásit

Biluška
Podle mě už je určitě ekonomicky výhodnější pustit nějakou pokusovou fenu na ulici a ona jim ty vořechy pořídí zadara.
To sice jo. Ale, aby většina výzkumů byla vyhodnotilná, tak se musí vytvořit, co nejstandartnější podmínky, aby bylo možné ten pokus znovu stejně zopakovat. Takže podle mě si fakt vědecký pracoviště chovej zvířata ve vlastních lynijích a to jene psy, ale i myši a potkany. U těch mají dokonce i očíslovaný kmeny a znají i přesnej genotyp. Ono i chovat pokusný zvířata je věda.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:26
- Nahlásit

Nehledě na to, že teda nevím jak se kříží pleny, to v lýnijích eště nemáme
Mám křížit čistý a špinavý, nebo s potiskem a bez potisku?

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:27
- Nahlásit

Baico
Ale, aby většina výzkumů byla vyhodnotilná, tak se musí vytvořit, co nejstandartnější podmínky, aby bylo možné ten pokus znovu stejně zopakovat. T
No to vím. Proto říkám, že mi přijde jako kravina, že by ty štěňata vykupovali do výzkumu. Spíš to tipuju do těch zveráků, akorát se divím, že jim to jako vořechy koupí . Nejspíš to asi budou vydávat za čistokrevné bezpapíráky a když pak z buldoka vyroste boxerostofárd tak řeknou "ste si pani koupila bezpapíráka, to je druhá jakost, tak co chcete . Když jste chtěla buldoga tak jste si měla připlatit na pp" jako to krásně říká jedna množitelka kousek od nás

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:28
- Nahlásit

brezen2008
bělouše maji v planetě zvířat
Díky! Koupím Dá se koupit všude, že jo?

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:30
- Nahlásit

Biluška
ste si pani koupila bezpapíráka, to je druhá jakost, tak co chcete
Mooc pěkný! Já furt asi dělám něco špatně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:33
- Nahlásit

Baico
je to fenka - sendy,a furt v pátek chodila za námi a za sindy
panííííííííííí to nenni v časopise,ta je živá,voni jí maj na dvorku a vbytě

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:35
- Nahlásit

brezen2008
panííííííííííí to nenni v časopise,ta je živá,voni jí maj na dvorku a vbytě
Achá! To víš na mě musíš při pondělku pomalu . Jsem si v práci ještě dostatečně nestačila odpočinout

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:36
- Nahlásit

kachna_
hlasuju pro čistý potiskový se špinavýma nepotiskanýma
Ty to namnož, já tam du zavolat a zařídit odběr jo? A za chvíli budem v balíku

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Biluška
hlasuju pro čistý potiskový se špinavýma nepotiskanýma
blbě vypraný nepotiskaný můžeme vydávat za F1 generaci , když jim zbělej, můžeme tvrdit, že je to tim, že maj křížence

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:45
- Nahlásit

Biluška
kachna_
Hele děfčata, mé znalosti genetiky mi ´říkají, že tímto křížením by mohly vzniknout i pleny samočistící. Takže se do toho pusťte a budete v balíku!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:49
- Nahlásit

To už se křížej i pleny? A nemoh by mi někdo nakřížit plenu mozkovou? Kde bude centrum orientace?

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:53
- Nahlásit

Gerda
plenu mozkovou? Kde bude centrum orientace?
Bude mit kancl hned vedle centruma kontroly zravosti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:56
- Nahlásit

Fifi
centruma kontroly zravosti
Ajo vlastně! Měnim požadavek! Chci křížit plenu s cenrumem kontroly žravosti! Díky pani, ste mocinky chytrej a hodnej čék! i dyš mě napadá....dyš se odstraní žaludek, může zůstat víc místa v hlavě na cetrum orientace a počítání....už teď je tam tolik místa, že by se tam ty centrumy vešly aspoň tři. Třá by mi přestalo pískat f uchu, jako že by meluzína neměla tolik místa.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:56
- Nahlásit

Gerda
A nemoh by mi někdo nakřížit plenu mozkovou? Kde bude centrum orientace?
Pani to by nám nepomohlo. Orientační smysl je uloženej někde v kůře, plena mozková to jenom chrání. ALe je docela možný, je jí v tom místě orientačního smyslu máme děravou a on nám prostě vytekl ven, ten smyl.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:58
- Nahlásit

Baico
ten smyl.
Rytir Smil uz tady jednou byl, tak opatrne, at se zase nekdo nepohorsi.

Hyena
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 13:58
- Nahlásit

Fifi
Bude mit kancl hned vedle centruma kontroly zravosti.
ty woe a víš co se bude dít, když si skočí vedle do kanclu na kafe?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:01
- Nahlásit

Baico
jí v tom místě orientačního smyslu máme děravou a on nám prostě vytekl ven
aha...takže máme vlastně přirozenou trepanaci lepky....ani nemusíme bejt f asociaci trepanačů, sme tak přírodně...

Hyena
no co by, než se zorientuje, může nedopatřenim třá sežrat sešívačku....a kontrola a orientace sou v pr....na kafi!

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:03
- Nahlásit

Gerda
no co by, než se zorientuje, může nedopatřenim třá sežrat sešívačku....a kontrola a orientace sou v pr....na kafi!

Takze az zacnes narazet do zdi a u toho se nekontrolovatelne cpat, vis, cim to je. A na nas to nehazej, to Bajkonurka ti blbe zkrizila pliny.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:08
- Nahlásit

Fifi
to Bajkonurka ti blbe zkrizila pliny
blbě zkřížila plíny za zády...to by možná bylo ještě horší....čék by žral, narážel do zdi a u toho defekoval mimo plíny, bo by je měl zkřížený na zádech. Hrůza, ani si neumim přectavit a sem proti křížení plín.

<< 1 ... 3357 . 3358 . 3359 . 3360 . 3361 . 3362 . 3363 . 3364 . 3365 . 3366 . 3367 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání