| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:59
- Nahlásit
Hovězáci
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 20:02
- Nahlásit
Děcka, pozorte! Todle musíte nutně vidět!
URL
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 20:04
- Nahlásit
Děcka, pozorte! Todle musíte nutně vidět!
Tož to je aspoň byznys, a já si Bilu říkala, čím se to v tý Litani budu živit ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 20:15
- Nahlásit
reneeska
už sem vybrala barák v Liptani
Kterej? Počki až semetriku klepne pepka. Mladej semetrák sem nepude, bude to chtít prodat. Dycky když přijedou zájemci na kukandu tak půjdu cvičit obranu, to dělá největší rámus. Takže všichni odjedou, ten barák bude neprodejný a pude s cenou dolů. Pak ho koupíš za pakatel a budem sousedky
Mucholabka
Má Aginka žuby žahnuté nahóru?
Bože, takové hezké ščeňátko to bylo
Já bych ho dala do lýnyje s Orou.
Ty woe, to abysme pak prodávali se zbrojním pasem
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 20:19
- Nahlásit
Biluška
Kterej?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 20:19
- Nahlásit
Biluška
Pani, vy ste magor. Aspon ze ste relativne f pohode.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 20:21
- Nahlásit
reneeska
To je krásný bejvák, to určitě doporučuju
Majitelky tohohle pejska jsou hrozně zvláštní.
Jsou to dvě holky lesbičky, a normálně s ním šly k veterináři proto, že má moc velké kule
I na té akci mu furt čuměly na kuličky.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 20:22
- Nahlásit
Mátička je na prdíky hlavně
se trošku pletete pani, je dobrá na nemoc z horký škodliviny, ale jen na začáteční fázi, tzn čapnout to hnedle v začátku a ještě hodně silná.
uvarila jsem si tu matu ta bolest v krku a uchu je ukrutna, v nejhorsim nebudu mit prdiky
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 20:25
- Nahlásit
Baico
Je 7 týdenní, váží 800 g. Ale baští v pohodě sám a je to ďábel
to je dost malo, kote by melo byt s maminou do tri mesicu sedmitydenni je zhruba jak ctyrtydeni stene, ale nektere utulky uz davaj kolem dvou mesicu kdyz napr. nemaj mamku, coz uz hlavne at se prckovi dari. je nadhernej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 20:36
- Nahlásit
kinta
Todle musíte nutně vidět!
todle sme uš právě viděli a poblili se u toho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 21:14
- Nahlásit
lucYnka XIII
mám tu zase nový kotě. je to kocour (asi) a menuje se Tatanka prugowana Vzhledem k tomu, že o tři předchozí kočky jsme záhadně přišli si ho nechám
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 21:38
- Nahlásit
Jééé, teď mi slečna majitelka napsala, že si pejsek natrhl "análek".
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 21:45
- Nahlásit
Biluška
mám tu zase nový kotě. je to kocour (asi) a menuje se Tatanka prugowana
:d
Mucholabka
Jééé, teď mi slečna majitelka napsala, že si pejsek natrhl "análek".
na tyhle fotce se tvari, ze spis nekomu brzo natrhne analek on
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 21:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
na tyhle fotce se tvari, ze spis nekomu brzo natrhne analek on
Jenom tváří, tenhle pes je naklonovaná Bucka jak postavou, tak povahou.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 21:49
- Nahlásit
davidkova renata
todle sme uš právě viděli a poblili se u toho
Jo tak to pardon. Já jsem se nepoblila, neboť jsem při shlédnutí nebyla schopna nižádné tělesné funkce.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 22:05
- Nahlásit
Mucholabka
ma nadhernej ten flicek pres voko
a nespete uz zase vsichni, tady padne desata a nikdo tu neni
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 22:31
- Nahlásit
Zdarte
Tak vlkoš zatím zůstává u majitelů,dali na moje rady,jak učinit dílčí opatření.Tak uvidíme.
Biluška
Paní vy vraťte řidičák,dyk to je do nebe volající ta frekfence demolace přibližovadel.Prostě nemáte talent na řízení,nemůžete umět fšechno.
lucYnka XIII
a nespete uz zase vsichni, tady padne desata a nikdo tu neni
Tady nikdo,krom mamky nespí,ale dřeme.Kupříkladu já jsem se sem dostala až teď,bo Žanek má parádního housera a já ho vozím po pohotovostech jak cvičenýho medvěda.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 23:46
- Nahlásit
lidii divejte objevila jsem uz taky sveho vysneneho psa, bude hezky ladit k vysnene kocce
je v utulku Most
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 23:53
- Nahlásit
Biluška
mám tu zase nový kotě. je to kocour (asi) a menuje se Tatanka prugowana Vzhledem k tomu, že o tři předchozí kočky jsme záhadně přišli si ho nechám
to me se*e s tema kockama to nejak stroskotalo diky penezum. Zkusim jeste do toho popostouchnout, ale kdyz je toho vsude silene moc.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 00:06
- Nahlásit
a vysnenou slepici jeste vybranou nemam, nejvic se mi libi cervene a to jeste musim nastudovat jake jsou druhy
vidite to nikdo tu neni tak si musim povidat sama sesebou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 06:34
- Nahlásit
fstávejte fšichni a mazejte dřít, to je do nebe volající tohlencto jak se furt flákáte
Erin
Paní vy vraťte řidičák,dyk to je do nebe volající ta frekfence demolace přibližovadel.Prostě nemáte talent na řízení,nemůžete umět fšechno.
Paní, to tvrdím už bůhvíkolik let. Jenomže co mám dělat když bydlím v takové prdeli a každé mé zaměstnání vyžaduje, abysem byla pojízdná? Emhádé tady prostě nemáme, tak mi nic jiného nezbývá Až budu milijounář tak si najmu řidiče a budu akorát říkat "a teď domů Erný", ale bůhví kolik aut do té doby eště zdemoluju
Včil mám ze servisu náhradní fábyju. Když mi ji ten chlap dával tak sem se zcela vážně zeptala co se stane když ji taky nabourám. On zezelenal a pravil "to by nebylo nejvhodnější" . No to já vím taky
lucYnka XIII
to me se*e s tema kockama to nejak stroskotalo diky penezum. Zkusim jeste do toho popostouchnout, ale kdyz je toho vsude silene moc.
Sem rezignovala. Předevčírem tu byla jedna bába co bydlí o pár baráků dál a vnucovala mi koťata. Mají asi týden, možná dva. Jsou tři. Prý je jinak utopí. Poslala jsem ji pérdele ať citově vydírá někoho jiného. Nakonec mi to nedalo a jedno si vezmu Babizna si mi začala stěžovat, že zrovinka nedávno utopila celý vrh (taky tři), už měli dva měsíce, takové krásné koťata to byli, ale nikdo je nechtěl. Sem se málem složila. Přemlouvala jsem ji, ať nechá kočky vykastrovat (má opět tři, asi je to u nich magické číslo). Že jí je dovezu na veterinu a že mám veta, který to dělá jenom za 300,- . Baba nad tím mávla rukou a řekla "ále, coby, šak já to zase utopím a co"
Konec příjemných zpráv po ránu a mazej taky dřít . Na dnešek svolávám u nás brigádu, kalašnikovy, brokovnice a muchošiny psy s sebou, půjdem uklízet vesnici
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 07:16
- Nahlásit
Dobré ráno!
Tak jsem skoro po týdnu v kanclu a už bych zase někam jela. To papírování ohledně těch supervizí mě fakt neba.
lucYnka XIII
On není útulkovej, ale k jedněm lidem přišla kočka, porodila kotě a když mu bylo 3 týdny, tak jim ho nechala a odešla. Pak šla ségra venčit psa svýho přitele a uviděla ho a už se z Lysý stěhoval na Bučinu
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 07:24
- Nahlásit
Pěkný zástrčkový den
Biluška
fstávejte fšichni a mazejte dřít, to je do nebe volající tohlencto jak se furt flákáte
Místo týdle výzvy budete denně podávat raport,kde se ten den budete vyskytovat coby řidička
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 07:45
- Nahlásit
lucYnka XIII
ma nadhernej ten flicek pres voko
Von ho má přes vobě voči.
VSTÁÁÁVÁÁÁÁT!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 08:02
- Nahlásit
Mucholabka
VSTÁÁÁVÁÁÁÁT!!
bjež do řiti ,fstávám ve čtyry
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 08:03
- Nahlásit
Biluška
Nejsi tady? Potřebuju nutně radu. Ty jsi přes ty pojišťovny...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 08:09
- Nahlásit
Před chvílou jsem se srazila s ženskou - obě jsme jely na kole. Já jsem sjížděla z chodníku na cestu, ona jela po cestě zprava a mířila evidentně do jednosměrky. Viděla mě, brzdila a ječela, tak jsem si řekla, že to projedu a jela jsem dál. Jenže ona přišlápla a jela taky.
Já mám naražené koleno, loket a brutálně hlavu. S ní je to horší. Strhla si na ukazováčku o řidítka kůži. Do masa. Vzala jsem ji domů, švagr jí poopravil kolo, sousedka zdr. sestra jí to zavázala a poslala ji na chirurgii, která je za rohem.
Teď si říkám, jestli tady nezazvoní jak půjde z chirdy a nebude po mně něco chtít...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 08:17
- Nahlásit
pawLINka
Před chvílou jsem se srazila s ženskou
nebyla to Biluše???
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2009 08:19