| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:06
- Nahlásit
reneeska
no konečně vidím,jak to u bilušky vypadá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:09
- Nahlásit
reneeska
Dík za fotky paní
brezen2008
no konečně vidím,jak to u bilušky vypadá
Ten hřbitov nemám doma, tam mám teda taky hřbitov, ale jinej, tenhle je z Pelhřimov
Leila
Paní si tu? Šlohni od Reneesky, prosím, fotky Žanetky a dogomambáků a dej je na stránky do šňapí smečky . Ty ostatní když tak šlohni taky a dej je k treku, výsledky ti pošlu během dne mailem
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:15
- Nahlásit
reneeska
ježiš, to bych nepřežila...ty jdeš o státním svátku do práce, tsss.
Já jdu prvně longa.bojim bojim.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:25
- Nahlásit
Lucie od Arta
Já taky netvrdím že to přežiju
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:27
- Nahlásit
reneeska
páč já jdu do práce v pondělí večer a nevim nevim...
ale těším se, loni tam bylo krásně...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:39
- Nahlásit
Biluška
Paní si tu? Šlohni od Reneesky
Mám volnou hodinu tož jsem tu ok není problém do večera to máš aktualizované
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 10:39 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
http://www.utulekkolin.estranky.cz/fotoalbum/velka -plemena
Tak Beda s Sasa jsou ty dva, co jsme odchytavaly..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:12
- Nahlásit
čus mutantíííí
Fčéra sme si udělali vejletek do Chlumce za Fifi a Matheou.
Já můžu odpřísáhnout,že tam maj výborný pívo,Svijany vedou.
No a Tom zase vochutnal,tím že sežral celou nohavici,štrůdl od Mathey,nakládaný syrečky,tláču,uzený a klobásu a eště mi ujedl kousek nakládanýho kamambéru. F autě po cestě zpátky povídal,že je tak nacpanej,že se mu nechce ani dejchat a nechtěl abych dejchala i já,ale to zase prej kvůli výparům.
Dneska sme měli k vobjedu cuketu f česnekovým těstíčku,cuketu sme dostali vod Fifijový a byla to mňamka.
No prostě bomba pohostinost,Fifijová je supr hospodská a z Milouška je výbornej hospodskej povaleč.
Jo a já s Miloušem můžeme z fleku dělat dogdancing a agility,docela nám to de.
Holky dík za pjeknej den. URL
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:17
- Nahlásit
Mathea
Béďa vypadá jako profesionální přítul
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:21
- Nahlásit
jablunka
nazdar pani!
Se este jednou vomlouvam, ze sem se nezdrzela dyl, ale dneska sme zjistila, ze sem asi taky solidne nachcipana, nehlede na to, ze sem musela nakrmit muze...Vecir sme si pustili filmek s titulkama a ja za 5min spala jak zabita. Ale priste to bude uz lepci, treba..
Kazdopadne sem Vas tri desne rada videla
gabifi
Jo, je to prdola Snad si brzo najde svy lidi...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:54
- Nahlásit
Mathea
Se este jednou vomlouvam, ze sem se nezdrzela dyl, ale dneska sme zjistila, ze sem asi taky solidne nachcipana, nehlede na to, ze sem musela nakrmit muze..
Prosímtě f pohodě......s tím krmením tě chápu.
Vecir sme si pustili filmek s titulkama a ja za 5min spala jak zabita.
Nevím jak je to možný,ale já fčera taky nějak vytuhla.
Ale priste to bude uz lepci, treba..
Kazdopadne sem Vas tri desne rada videla
Příště to prej bé přez noc,tak to určitě vyjde.A taky sme tě rádi viděli.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 12:58 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
http://www.vimevic.cz/video/LABRADOR/video.html
no tohle je silene, asi se mnou nebudete souhlasit, ale ja bych striskala nejdriv psy pak ty paniky
voni je nemuzou udrzet a vodej je na ksirach a flexine
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:01 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Čus žumpoidové
Nestačím,nestíhám...
jablunka
Bezva fotky fšecky co jsi sem dala a žranici u Fijové závidím.
Tadyk jsou fotky mého odchovu vlkodava.Hřeben a trimovák asi neviděl celý život.Vůbec nevím jak to vymňouknu,asi ho budu muset vykoupit....
http://dagda.rajce.idnes.cz/Balor_Big_Dagda/
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:14
- Nahlásit
Erin
Tadyk jsou fotky mého odchovu vlkodava.Hřeben a trimovák asi neviděl celý život.Vůbec nevím jak to vymňouknu,asi ho budu muset vykoupit....
Bože,je to ale nádherný zvíře!!!
Bezva fotky fšecky co jsi sem dala
Děkuji.
žranici u Fijové závidím.
Už asi nechceš aby sme přijeli,viď?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:33
- Nahlásit
lucYnka XIII
no tohle je silene
ty jofka,celý je to mazéééc ,ale labrouši zatim vedou ,čumim na to celý dopolko.Jak je naháněli po tý pastvině s vysílačkama v ruce..to nevymyslíš Ale ta buchta se mi líbí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:41
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,ted jsem vstala a koleno mam zas dvojity,hele s tim panadolem jsi mela naprostou pravdu,stoji za velky hov.o!aby me prestala bolet hlava,musela jsem si postupne dat ctyri!jinak jak je nane???
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:43
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ve spěchu jsem tvůj přispěvek překoukla..Mám skouknutý začátek,ale no to je bombááá a hnusná.bych dořvala a do kulišty zkopala jak pséky,tak majitele.Ještě stěstí,že maj laboše a ne bordíny ne argentíny....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
Erin
A chudák ten syn - jedinej normální v rodině, tak se ho nikdo nevšímá, jen hlídá bránu na pastvině ))))) anebo chodí s miskou párkůch )))))
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:03 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
ale labrouši zatim vedou
jj labrousi vedou, dost na ne dotahuje nahac, ale zatim jsem nevidela vsechny
http://www.vimevic.cz/zajmy/pes.html
a ten BSO jak ho zavreli do te klece, chudak
Gerda A chudák ten syn - jedinej normální v rodině, tak se ho nikdo nevšímá, jen hlídá bránu na pastvině ))))) anebo chodí s miskou párkůch )))))
jj fakt silena rodinka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:03
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Mám rozbitej počítač, tak jen hlásím, že stále ještě přežívám.... i když občas se tomu i divím
Sem myslela, že v sobotu půjdu s piraňou na pochod, ale máme ve městě hrnčířský trhy a pijede mi švagrová, takže bohužel nikam nejdu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:08
- Nahlásit
no ty vogo ted jsem si pustila ty dva zluty labrouse. Ja slap tou nohou vedle te hlavicky miminka to snad nemyslej vazne vzdyt takovej labrador mu tu kebulku muze rozdrtit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:14
- Nahlásit
nemethova5
jo,snad to je lepčí,už táhla nějakej klacek a pocválávala.snad to bé lepčí než vaše koleno
Gerda
jen hlídá bránu na pastvině ))))) anebo chodí s miskou párkůch )))))
to by byla funkce pro tebe,hlavně ta druhá část
brut
takže bohužel nikam nejdu
tagže nejde skoro nigdo a já nepudu taky dyš Nána začne hárat.
lucYnka XIII
ty dva zluty labrouse
nestíííhám,ale těšim se na ně
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:20
- Nahlásit
koukla jsem na ty asociální pejsky a musím konstatovat, že to nemusí bejt zlý nechat se tahat po břiše...teda na ty moje záda by to bylo docela rehabilitačně přínosný..od rána ukecávám dogu, aby mě tahala. Kouká na mě jako tydýt, ale to pude, to pude .. .
Musím upřímně říct, že pokud by můj pes/psi předváděl na vycházce jen třetinu toho, co ty labradoři, doga atd., tak by s nějvěčí pravděpodobností vycházku nepřežil...pokud by jí čirou náhodou přežil, tak by zíral do prázdný misky tak 3dny a voni jim ještě krájej masíčko na tenký plátky. Hele, myslíte že ty lidi maj nějakou špetku ega? Se mnou někdo takhle cvičit a je jedno zda by měl nohy dvě nebo čtyři, tak by se se zlou potázal. Já si nedokážu představit, jak ty lidi vychovávaj děti, když sou schopný nechat si srát na hlavu od psů.
Tak kdy uděláme nějakou kynologickou tahací vycházku? Hele, dyž si vemem nějakej vyměkčenej voblek, vyztuženej na inkriminovanejch místech, tak by to mohla bejt vopravdu pěkná akcička. Jen vidim trochu problém v silový různorodosti zúčastněnejch. Já třeba budu s dogou dost v předu, tím pádem s lidma taženejma menším plemenem moc nepokecám. Můžeme udělat zátěže, jako na dostihách, aby sme měli všichni stejnou výchozí pozici.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:28
- Nahlásit
davidkova renatano,tak aspon,ze ji je dobre,aspon pozitivni zprava,no tak me to aspon s tim kolenem konecne dozene k ortopedovy a pak se uvidi co dal,jinak na videa neposlusnych psu nekoukam,bo prvni by asi byli zabiti majitele!jdu jinak s hajou se projit,jo a pak ti poslu peknou fotku kikina versus zofina,jak se kamaradi morce se zelvou a vsude chodi spolu,zofka pomalejc.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 14:31
- Nahlásit
davidkova renata-jo vysílačky sehnat, to je asi základ, dyby někdo z nás ujel z trasy. Ty woe? Je normální, že mě ty videa ani nepřijdou vtipný? Fakt sem se snažila se zasmát, ale musím to ze sebe tlačit, což zas taky nechci pokoušet, protože je to celý krapet na posrání
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 15:52
- Nahlásit
Čus deprivantí
ty woe jsem zkoukla ty labrouše a fakt mi to hlava nebere.Jako taky mám asociála, ale tagle si nechat srát na hlavu????????
davidkova renata
tagže nejde skoro nigdo a já nepudu taky dyš Nána začne hárat.
já taky spíš nepudu, páč přijede Jarda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 16:05
- Nahlásit
Alexa
davidkova renata
ste fakt výborný, takže já jdu 100%, to je jistá věc. S váma, nebo bez vás.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 18:11 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Ahojky lidijové! Tak hlásím, že dneska do naší smečky přišel nový člen. Jmenuje Salem Kuban Litolský a tady vidíte, jak ho pan Bajkonůr přijal.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 18:26
- Nahlásit
Baicojezis,to je fajne,koukam,ze baico ma noveho kamose?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2009 18:30
- Nahlásit
nemethova5
baico ma noveho kamose
Jo to má. On je takovej ochránce. S tím kocourem, co umřel byli taky kámoši. A kocour je fakt bourák, ničeho se nebojí a je to ukrutnej mazel.
|