Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 18:39
- Nahlásit

Baicotak to je super,hajan je taky takovej silenej chuvak,co se tyce opatrovani zviratek,tak kocourek ma dobrou povahu a je mazlik,cernej jak uhel,takovy se mi libi.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 19:09
- Nahlásit

jablunka
čí pak je ten ovčáček ?
fotky a miloušek je krásnej

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 19:10
- Nahlásit

davidkova renata
Co se stalo Nynýně?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 19:46
- Nahlásit

StaHi

Už jsi viděla bulíka v kondici? Krásné zvíře, ne jak výstavní bečky tahle fena pokousala figuranta, kapku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 19:57
- Nahlásit

Mucholabka
paní to zvíře má obojek jako dasty,taky takovej širokej

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:17
- Nahlásit

brezen2008
Paní, my nosíme jen 5 cm a širší

Hehe, přišly mi diplomy z té akce na Vysočině. Netušila jsem, že si máme nějaké vyzvednout, a už vůbec jsem netušila, že Fero má třetí místo v Hang time. Byla jsem po jeho výkonu tak znechucená, že jsem s ním mrskla do auta a jeli jsme domů, a ten degen je třetí...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:20
- Nahlásit

Čus žumponi, byl by výcuc?

Mucholabka
Paní, jak jsou ty široký obojky dlouhý? Potřebuju nějaký takový pro bojovou kozu Žanetu. Ale musí být mooooc dlouhý, ona má děsně tlustý krk

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:23 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Určitě by ti vyrobili i na objednávku. Myslíš že koza má širší krk než Buca? Podle mě ne. Vím že mají i 70 cm, ale to už je na moje psy moc.

Jinak ti můžu někdy darovat ten, co má na krku Fero a koupím mu nový.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:35
- Nahlásit

Mucholabka
Myslíš že koza má širší krk než Buca?
To jednoznačně. Zítra jí ten krk změřím, ale myslím, že těch 70 bude málo. Má ho fakt hrozně široký.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:37
- Nahlásit

Mucholabka
Jo a eště sem ti chtěla říct, že dělám psí zápasy, heč . Pořádám to každý večer na zahradě, essi chceš tak můžeš taky někdy přijet
Bože, ty sousedské drby mě jednou zničí, jednou se uřehtám k smrti. Napřed remcají že koza mečí, potom, že na ně Megera kouká a včil maj psí zápasy (páč se Ora s Bagetou porvali o spadané švestky a já jsem na ně řvala "se zabijte vy mrchy" )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:38
- Nahlásit

Biluška
Můžu si vsadit?
Samozřejmě sázím na Oru.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 20:42
- Nahlásit

Mucholabka
Taky sem vsázela ale normálně to vyhrála Bageta

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 22:27
- Nahlásit

a dneska jsme viděli s luckou nahého chlapa,ale byl daleko od nás

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2009 22:37
- Nahlásit

No jo, jenže vona vidí naháče a už se svlíká taky!

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 04:10
- Nahlásit

Mucholabka
pekna...a kultuuuristka!.. i bulicek rikal, ze by si dal rict (nemam to velkokynologicky oko, tze je na muj vkus preci jen kapku hubena a nema tak upa nejvic hesky klenutej klabacek... ofsem fenku ja nikda nemela a bybos byl mastodont hnedle po narozeni.. tze tze jsem deformovana.. ale aby bylo jasno, byba taky neni zadna becka! jen je vsemi smery kapek vetsejsi.. uz v kostre jako ) a fiziranta.. fiziranta by nejspis ojel ...chude! kde moh bejt, dostat se do lepci rodiny )

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 06:33
- Nahlásit

čus žumpáci,
dřeme dřeme, neflákáme se, nebo ten kapytalyzmus nigdy nevybudujeme

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 07:34
- Nahlásit

čau všem
Lucie Kratochvílová
no já zato nemůžu ,to ty pudy

Meta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 07:42
- Nahlásit

ten kapytalyzmus nigdy nevybudujeme
To už je snad po těch 20 letech jasné všem. Tak co bychom se namáhali?! Dneska beztak pracují už jen volové...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 08:32
- Nahlásit

Ave kreténi
Hyena
doufám,že se jí nestalo nic,nějak po sobotě kulhala,čert ví proč,ale už se to zdá skoro dobrý.
Meta
Tak co bychom se namáhali?! Dneska beztak pracují už jen volové...
to se vám to kecá dyš budete zase za chvíli na mateřský a béte brát prachy za naše mozoly!
Co dělá ííípopes?

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 09:12
- Nahlásit

davidkova renata
nějak po sobotě kulhala,čert ví proč
tak snad to bude dobrý. Mohla si blbě šlápnout nebo je prostě trochu namožená.

Meta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 09:53
- Nahlásit

Co dělá ííípopes?
Tajně se pašuje do postele, žere pantofle, krade ponožky a kouše ručníky. Prostě normální vývoj štěnice. Zdá se ovšem nějak nahluchlá Tisíckrát zní povel "Nech tu kočku!!!!Nech tu kočku!!!!Nech tu kočku!!!!" a vono nic. Až jsem ji nevýchovně drapla za krkem a najednou z ní byl hodný pes...asi tak na tři minuty...mastila na cvičák, potvora.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 09:54
- Nahlásit

Zduřte se uzliny všechny, co ramenem tajemným zemi objímáte, vy, co s klidem vydechnete dech svůj poslední a s nohama ve vzduchu jak prostopášná žena, vypocujíc ostrý proud, si s klidem vyvrhla, jsouc polootevřena, hrob břicha páchnoucí jak vřed!
Dnes má svátek Janikáááá. Ta žere jen uherák, takže k svátku všho nejlééépčiho dostává štanglu uheráka:

Maryje mě včera mocinky nazlobila, porvala se s jezefčicí, takovou malou hysterkou, kterejch si normálně nevšímá, tak čubka vrkla, vycenila a mařka po ní hnedle pěkně z vesela skočila. Samože chodí s košem, tak sem ju čapla, jebla s ní o chodník, vydatně pokárala a pak šla s čubinkou okruh sídlištní na hodného psa.
Jinak nic, fčera kanysterapyje pézetkem - už umí odepínat psa z karabiny, zase chtěla bejt rozcapená, že jako maminko, já chci vodit Máňu, řekla sem Kačeno ne, už je dost velká na to, aby si Máňu dal na vodítko sama, i jí z něj vypla. Takže pézetko násilím donuceno, už umí odepínat a připínat máňu. Pak sme spali a jedli. Jako dycky.
Dete kurnik na ten pochod někdo? Doufám, že aspoň bajkonurka de. Zítra musim vědět, koho nevezu, bo s sebou vemu Standu s páníkem, nebo bez, ale Standu asi jo.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 10:17
- Nahlásit

Gerda
já jdu...ale dvacítku.Deset je nám málo...

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 10:27
- Nahlásit

Lucie od Arta
No jestli půjde jen bajkonurka, třeba taky půjdem tu delší....a když budu mít aji Standu, pudu klidně sama, to mi neva

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 10:47
- Nahlásit

lidiiii cus, boli me v krku a to jako hodne, ze nemuzu polykat takze asi umru zizni a hlady

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 10:52
- Nahlásit

lucYnka XIII
dej si mátovej čaj, silnej.

Hyena
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 10:58 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

lucYnka XIII
Vykloktat slivkou a druhého panáka vrazit vnutri

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 11:07
- Nahlásit

Gerda
kdo je Standa, esli to nejni intimní dotaz? Já budu mít maminku s druhým čokloidem a kámošku s ovčandou, hodnou...kámoška i ovčanda.Davídková ji asi zná z Břevnova - Bea je čuba, taková ta typ rex bo jak se tomu říká, prostě né vlkošedka

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 11:23
- Nahlásit

Dobré ránko vespolek

Gerda
davidkova renata
tak možná půjdeme taky ( švagrová se rozmýšlí, jestli neodjede raději na dovču).... ovšem s problémem. Do Práglu se dostaneme, ale jak dál?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2009 11:42
- Nahlásit

dej si mátovej čaj, silnej.
to zkusim

Vykloktat slivkou a druhého panáka vrazit vnutri
slivku nemam

<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání