| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2009 22:00
- Nahlásit
Zdravím,
tak jsem se byla dneska podívat v práci:
- bývalá kolegyně, co jsem jí hlídala v lednu dobrmáně, ho dala pryč... prý někomu k domku se zahradou
- známá, co měla naprosto pohodovýho labradora otěhotněla a psa dala pryč. Prostě jen tak
Tfujtajxl, nesnášim lidi
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2009 22:03
- Nahlásit
Mucholabka
Bože to je zase úleťárna!
Dneska sme tu měli náfštěvu a dokládám,že se děti podělí s každým o cokolif.
Tady je toho víc.URL
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2009 22:24
- Nahlásit
jablunka
ty voe ty se znas s Didou a Samem?
Sam je naprosto uzasnyyyy psisko. Moc je pozdravuj od Lucky ze srazu Jaxe u Mily.
Sama jsem si tehda chtela vzit dom, ale neproslo mi to.
On je bozi, normalne kdyz pije ponori cumak do vody vypusti bubliny a pak chlemta. Je to skvelej pes. Upa jsem se do nej zamilovala.
Tady si ho hrde drzim na spagatku (ta tlusta osoba bez cepicky suv ja)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2009 22:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
ty voe ty se znas s Didou a Samem?
Njn,znám. Ten svět je fakt neuvěřitelně malej.
Moc je pozdravuj od Lucky ze srazu Jaxe u Mily.
Vyřídím.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2009 22:59
- Nahlásit
Mucholabka
http://www.gamesforwork.com/games/play-12284-Cele b rity_Pedigree-Flash_Game
Hele, docela super hra, je to hra na línyje. Když se to dlouho páří mezi sebou, tak se dá vyrobit i zmetek
zrovna to hraju, simte proc mi cuby furt chraúpou misto, aby rodily a jak dlouho trva nez dospejou stenata
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 06:38
- Nahlásit
čus žumpáci, dřete, nebo se flákáte?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 07:01
- Nahlásit
dobré ráno
těm co se koukali na fotbal,těm co dřou,těm co je svět malej......
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 10:27
- Nahlásit
čus, du dělat řízky.
U nás je krásně, ani teplo, ani zima, byli jsme na dlouhý prochásce, dědek šel jako zamlada
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 10:32 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
tak jsme se vrátili z vychajdy
davídková - tak jsem dělali přesně co jsme si včera řekli , a?
jedním slovem - dastyho ho to bavčí byla snámi eliška, ale ta si nás nevšímala,ta čuchala jiinde a NEŘVAL ,zkusil to tedy asi 3 x,ale hned dostal povel ticho a fakt byl zticha ani na přivázání neřval jako to jsem byla vod něj asi metr,dál jsem nešla
a rigráče jsou v neděli po ránu jak dělaný na tohle,dokonce jsem dastyho krásně odvolala od smečky psů na povel - ke mně
fakt lidi ten maká jak arabský plnokrevník
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 10:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
zrovna to hraju, simte proc mi cuby furt chraúpou misto, aby rodily a jak dlouho trva nez dospejou stenata
řekla bych žes nedala "end turn"
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 10:41
- Nahlásit
a uvařila jsem 3 hrnce skelet,obrala a psy maj tak na 3x jídlo
gabifi
já budu mít vajčka s knedlíkem
včera jsem měla rizoto s bramborama .-)
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 10:49
- Nahlásit
jablunka
jsem si na tebe 2x vzpoměla,když jsme byli na vychajdě
za 1 - když jsem viděla 3 mopsíky a jednoho papilona co měla paní v bytě
a za 2 - když jsem viděla nádhérného barzoje ,bez vodítka krásně čuchal okolo .-)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 10:52
- Nahlásit
brezen2008
jsem si na tebe 2x vzpoměla,
To seš hodná,že na mě takhle myslíš.
Dines
lucYnka XIII
Mucholabka
Já si to snad zkusím zahrát.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 13:50
- Nahlásit
Se du chlubit, jakej jsem velkokynlog. Čubís začíná "nejlepší obodobí hárání", ale vysekla mi dneska stopu skoro 100%. Jediné zaváhání bylo při silném poryvu větru. JInáč šla klidně, přesně, včetně lomů. Prostě jak dala čuchometr k zemi, tak byly hormony, zvěř a všechno ostatní pasé
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 14:17
- Nahlásit
čus dementííí
jaxe daří?Uš je zase hesky sluníčkovje
jablůůůnka
berany berany duc
brezen2008
dastyho ho to bavčí
no to je jasný dyk ten čokl to má f sobě ,tak pěkně trénujte a příště mi to předvedeš a můžem se zas posunout dál.
dokonce jsem dastyho krásně odvolala od smečky psů na povel - ke mně
no tak ale nevim proč tě todle překvapuje,ten čokl má přivolání vod psů na 150%,lepší už mít nemůže.
Hyena
Se du chlubit, jakej jsem velkokynlog
Sem jo?? ste krapet ustřelila ne?
udělejte poučení z krizovýho vobdobí a zkouškujte zásadně dyš to hyjena má
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 14:40
- Nahlásit
davidkova renata-ahoj teta, žijeme...právě vyřizujeme úvěr na dům, tak snad to tentokrát vyjde. Ta "polepšovna " včera byl pěknej průser, ale dneska jsem to konzultovala s několika lidma a ....vysmáli se mé naivitě, že jde o pořad, který má pomáhat. Je to pořad pro podobný blbečky, který tam včera figurovali. Tak asi tak.
Minulý týden jsem byla u koní a přivezli tam valáška, 16let. Koník je neuvěřitelně podvyživenej, něco takovýho jsem neviděla ani na vobrázku. Dostihový kůň, který už dosloužil, tak na co do něj cpát prachy, že jo....ty lidi sou takový kurvy. Nějaká holka ho odkoupila a odvezla k Věře. Kůň po odkoupení lehl a týden v podstatě proležel. Teď už chodí, ale hrudníček má jak chrt, do toho zranění na nohách, evidentně od nějaký násady.... . Jinak je moc hodnej, naštěstí na lidi nezanevřel. Tak alespoň jeden chudáček dožije důstojně. Mě už je z toho na blití
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 14:51
- Nahlásit
hally001
právě vyřizujeme úvěr na dům
budem jezdit s Nánou na letní byt
Je to pořad pro podobný blbečky, který tam včera figurovali. Tak asi tak.
no f poctatě sem vám to vedle nadrásala.
Kůň po odkoupení lehl a týden v podstatě proležel. Teď už chodí, ale hrudníček má jak chrt, do toho zranění na nohách, evidentně od nějaký násady...
Mě už je z toho na blití
no já sem poctatně starší tagže mě je na blití poctatně dýl a to tak,že velmi Nevim co jinýho k tomu říct,natož co proti tomu dělat.. Snat nějaká ta atomofka.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 15:00
- Nahlásit
hally001
Tak alespoň jeden chudáček dožije důstojně.
Držím vám palečky, aby se koník dal do pořádku. 16 let není zasejc tak moc,a plňásci mají tuvdrej kořínek.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 15:01
- Nahlásit
davidkova renata
udělejte poučení z krizovýho vobdobí a zkouškujte zásadně dyš to hyjena má
A tož to já bych jako klidně zkouškovala, ale voni ti organizátoři mají furt nějaký kecy a pouštěj hárvky a ž nakonec.... a kdo má tak dlouho vydržet střízlivej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 15:05
- Nahlásit
Hyena
a kdo má tak dlouho vydržet střízlivej
a gdo řiká,že mušíte bejt střízlivá????? si přečtěte zkušebák,sem tam nic nenašla vo tomdle
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 15:14
- Nahlásit
davidkova renata
gdo řiká,že mušíte bejt střízlivá
No minimálně musím vědět, kde je pravá a levá a tak se mi nemsí plést jazky při povelech a nohy ve vobratech a rozhodčího bych neměla zabít činkou při aportu......
Proto furt tíhnu ke stopařině. Tam se stačí držet šňůry a neupadnout, dyž bude čokl zahybat na lomech. A pokud je střízlivej pes, tak to dopadne O:K.Jediné, co eště nemám vyřešené je ohýbání se při zvedání předmětů, bo tam by se čéku mohla zamotat hlava.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 15:18
- Nahlásit
hally001
že držím palečky,at se z toho chuděra dostane
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 15:21
- Nahlásit
Hyena
a na jakou zkoušku trénuješ?
davidkova renata
byli jste na vobranách?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 15:21
- Nahlásit
Hyena
snad jo, on má takovou jiskru v oku, že mě přesvědčil Já jsem opravdu nic takovýho v životě neviděla-ani v na těch hrůznejch fotkách, který putujou na netu. Snad to přežije- bylo mi řečeno, že kůň je v podstatě neustále na umření-nemá fakt deko tuku, jedinej sval a kopyta se mu drolej. Chutná mu...do stáda zatím nemůže. Měla jsem ho na vodítku venku na louce, aby se napásl a pustila jsem ho. Po 15min dorazil sám do boxu, tak sem měla radost, že je mu tam dobře a cítí se tam v bezpečí. Má hodně nastláno, aby se mu nemnožily proleženiny. 18.tam jedu, tak ho nafotím, jak se má k světu-doufám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 15:31
- Nahlásit
Hyena
ohýbání se při zvedání předmětů, bo tam by se čéku mohla zamotat hlava.
ty vado..tak tady vidim problém ,předmět prej má zalehávat pes a né psovot
brezen2008
byli jste na vobranách?
jo
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 15:50
- Nahlásit
hally001
snad jo, on má takovou jiskru v oku, že mě přesvědčil
Hele můj valach taky dorazil jako podviživené podražené hříbátko, posrané od hlavy až k patě. Je mu teď čerstvých 16 a zrovinka dneska měl tryskací a vyhazovací, že jsem ho musela přisprdnout, abych nešla domů pěšom.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 15:52
- Nahlásit
davidkova renata
předmět prej má zalehávat pes a né psovotNo šak paní, šak...asi by valili oči, kdybych oznámila, že předmět pes označuje posláním psovoda k zemi
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 16:04
- Nahlásit
Hyena-no, proto si hodlám pořídit chlaďase, neboť na plnokrevníky nemám dostatek zkušeností, sil, nervů a pojistek. Myslela jsem, že v určitém věku se každé plemeno vyklidní, ale praxe je dost jiná. Já na plňasech jezdím, ale jen pod vedením zkušené kamarádky, které stádo patří a má chuchelskou školu, což mě o její odbornosti přesvědčilo, vzhledem k tomu, že jí přežila-dokonce bez fyz.následků ) Jinak mám pořád obrovský respekt, který je mi bohužel ke škodě..., ale pracuju na zvládnutí strachu. Sice dělám jako pokroky, ale pořád chytám paniku, když se ocitneme na otevřeném prostranství a cejtím, jak se monstru pode mnou rozcukaj svaly....a jak oni rádi závoděj a...minule jsem si poplakala, resp.jsem plakala 2apůl hodiny ze čtyř. Je zajímavý, že neexistuje pes, kterýho se bojím-jako počítám s nějakým kousnutím, ale nemám atak paniky, ale u koní to občas mám-hlavně tu stíhu ze zadních nohou. Vždycky se mi udělá mdlo, když mám jít do stáda 20koní a jednomu dát ohlávku a odvést ho...a jemu se samozřejmě nechce a ostatní jdou za náma a tuhle se kousnou a tamhle se kopnou...pak se celý to stádo rozcválá a to jsem v podstatě na půl mrtvá-zažívám vždycky takovou vteřinovou mozkovou smrt ), ale lepší se to....vždycky mě ale napadne, kurva, proč nejsem raději na kynolog.vycházce ). Mě ty koně uchvátili, na nich pánbůh fakt nešetřil
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 16:10
- Nahlásit
hally001
Tak až budeš uvažovat o beganovi pod sedlo, dej vědět. Měla bych pro tebe tip na odchov zdravých, spolehlivých, v klidu a bez násilí obsedlých a přiježděných begošcích. Ale počítej s tím, že i begošek ti může přivodit ruplou cévku. Oni neběhají rychle, ale zase když se rozhodnou,tak jdou sice jenom v klusu, ale křoví nekřoví, les neles a poměr tvojí váhy versus jeho je oproti plňáskům o dost nevýhodnější )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2009 19:02 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ony jdou vždycky po vrhu spát, abys je nestrhala
Přijeli jsme z výstavy z Polska, jdu umřít.
Jsem hrozně zklamaná, Agina 1., Jaffu Best Puppy, běhali jsme o best puppy spolu, rozhodčí vyřazoval psy jednoho po druhém a nakonec vybíral mezi náma dvěma, pak to dal Jaffinovi, protože má lepší zuby.
Takhle se to množení nedá provozovat, když ten vrh vyžere všechno, kam dojde. Musím najít nějaké horší psy nebo udělám další vrh bratr se sestrou.
A Fero byl ve šplhu po zdi 4., skočil jenom 250 cm, pak jsme ještě měli rozstřel s jendím polským psem, který nás porazil i na slovensku a můj kretén prostě nebyl schopný dát 255, přitom minulý týden při tréninku skoro lítal...to bude tím, že při čekání v autě sežral plný kýbel granulí a byl o kilo těžší
|