| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 11:47
- Nahlásit
Lucie od Arta
Standa je NO, kterej je trochu protivnej.
brut
s tebou už se nepočítá na nic )) dycky jen naslibuješ a prt.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 11:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
lucYnka XIII
místo máty vřele doporučím šalvěj-když už nemáš slivku. Mátička je na prdíky hlavně, kdežto babský ucho, neboli šalvěj lékařská, je právě na tyhlety věcičky. Páč umí i desinfikovat. Můžeš buď klokotat šalvějovým čajíkem a i ho popíjet a nebo skoč do lékárny pro Florsalmin, což je tinktura právě z babskýho ucha
Jo a bodré podoledne fšem[b][/b]
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 11:57
- Nahlásit
PetraK
Mátička je na prdíky hlavně
se trošku pletete pani, je dobrá na nemoc z horký škodliviny, ale jen na začáteční fázi, tzn čapnout to hnedle v začátku a ještě hodně silná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 12:02
- Nahlásit
Gerda
se trošku pletete pani, je dobrá na nemoc z horký škodliviny, ale jen na začáteční fázi, tzn čapnout to hnedle v začátku a ještě hodně silná
aha! tož to jsem prosím něvědíla, to je podle těch Sedmi Tibeťanek, jak jsem se vás na tu kdysi ptala, nebo jak se tomu řiká? Jak se nejdříf člověci rozdělej podle kategorií který jsou a pak podle toho konzumují buď kyselý, horky, studený, slatký.... a tak?
Já jsem do tý knížky nakoukla, dokonce jsem se o otestovala, ale moc se to dodržovat nedá, páč - jednak třeba mi tam píšou, že tehdy a tehdy bych měla jíst slatký-jenže... když se toho budu držet, budu zakrátko vypadat jako Budha a taky spousta toho, co by měl člověk jíst, tady nesežene . tak sem si udělala zelňačku
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 12:04
- Nahlásit
Mátu je nejlepší podávat v kombinaci s bílým rumem, surovým třtinovým cukrem, limetkou a perlivou vodou , to má nejléčivější účinky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 12:07
- Nahlásit
mac1
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 12:18
- Nahlásit
PetraK
simvás to nevim, jen to je podle tý....fytologie čínckejch bylin, tlustá kniha vo bylinách
mac1
pani, vy ste hotovej lékař! Vod vás si nechám ordinovat,todle si dám rači 3x, aby se nemoc náhodou nevrátila )))))))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 12:51
- Nahlásit
Gerda
simvás to nevim, jen to je podle tý..
aha. No ale tetkon mě napadá- když vy se o todle zajímáte, nechcete si pučit tu mou - ne tak tlustou knihu? Třeba je to krávovina-se v tom nevyznám vůbec, ale třeba ne a vy si tam najdete nějaký informace. Chce jí někdy půjčit?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 12:57
- Nahlásit
PetraK
no já se o to zajímám jako echt lajk a lama, teď mám pučenou knihu vot sali - tlustou a eště anglickou -, tak bych tu vaší asi nějak nepřelouskla rychle.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 13:02
- Nahlásit
Gerda
Ó.Ká - ono je to stejně asi tak pro lajky mýho tipu, velký odbornosti by v tom asi čék , kterej o tom už něco ví - jako vy třeba- asi nenašel. Nicméně- bych na to nijak nepospíchala, tož kdyby jednou byla potřeba, si řeknite, půjčím jí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 14:17
- Nahlásit
Hojda fšicííííííí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 14:25
- Nahlásit
jablunka
ahoooj! Ten mňoukavec se koupe naprosto stejně jako náš pernatec
Dneska jsme kvůli němu musela letět na tramvaj až mi málem plíce vypadly, páč milostpán si musel dát ranní koupel.
Jen.... ta kočka pak asi při pohybu nevydává zvuky jako helikoptéra se selhávajícím motorem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 14:27
- Nahlásit
heledte lidové co je za část praha 58?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 14:36
- Nahlásit
brezen2008
to bude nějaká část Smícháče, Košíř, nebo prostě něco z Prahy 5. Tyhle divný čísla se dávají k P.O. Boxu tuším???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 14:46
- Nahlásit
PetraK
Anebo je to na rozhraní prahy 5 a 8...něco mezi smíchovem a bohnicema....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 14:48
- Nahlásit
PetraK
Gerda
dík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:00
- Nahlásit
čus žumpice,
tož vám musím říct, že kapytalyzmus sem opět nevybudovala, zato sem zase rozbila auto . Miňonka má velikánské bebí, museli přijet hasiči, polisajti, zastavila se celá doprava a hasiči udělali Miňonce eště věčí bebí než měla Chuděrka moje malinkatá. Pak přijelo velké žluté auto, hodilo si Miňonečku na záda a odvezlo ji pryč. Nějaký důležitý pán mluvil něco " o totálce", ale zakázala sem mu takhle mluvit s tím, že Miňonku spraví ať to stojí co to stojí, páč ji mám ráda Du spát, bolí mě celej člověk.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:02
- Nahlásit
Biluška
zato sem zase rozbila auto
?????? Máš nějakou velkou spotřebu aut, ne? Dyť ste ho měli novjě! A stalo se něco tobjě?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:02
- Nahlásit
Biluška
žiješ,je ti něco?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:04
- Nahlásit
Gerda
PetraK
už asi tuším co mám na poště ......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:13
- Nahlásit
Gerda
Máš nějakou velkou spotřebu aut, ne?
Jo. Fňuk.
Dyť ste ho měli novjě!
Jo. Fňuk.
A stalo se něco tobjě?
Jenom ňáký boule a odřeniny, jako Otík farář
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:40
- Nahlásit
brezen2008
už asi tuším co mám na poště ......
co tam máš?
Biluška
a co si dělala ty jelimanko???????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:45
- Nahlásit
Gerda
No normálně sem jela. Ale páč sluníčko není za osluňování trestně zodpovědné a páč silničáři taky nemůžou za stav silnic tak za to můžu já
Ověřila jsem si jak je důležité, aby úplně fšechno bylo připoutané. Nepřipoutanou už povezu leda tak účtenku z benzínky . Páč to byla taková šlupka, že ty plyšové zvířátka jak jsme měli na mříži (na magnetech) se normálně urvaly a přistály na předním skle Lítala mi po autě kabelka, minerálka, sluneční brýle... od včil bude fšechno jezdit připoutané
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:48
- Nahlásit
Biluška
oslněna slunkem si do někoho nabořila?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:51
- Nahlásit
Gerda
jj. Slunilo tam svítíčko a byl tam takový hnusný veliký výmol. Ta paní přede mnou dupla na brzdy skrz ten výmol, já to neviděla páč přes to sluníčko sem akorát tak tušila kudy vede cesta a zkrátila jsem si cestu přes její kufr.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 15:57
- Nahlásit
Biluška
zmlátila tě?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:00
- Nahlásit
Gerda
zmlátila tě?
No dovol? Mám traverzu furt při ruce, na mě si nikdo nedovolí
Vzala to sportovně a pravila, že je jí to naprosto jedno, páč je to služební auto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:01
- Nahlásit
Biluška
Já bych tě zabila na místě hnet, kdybys mi rozmlátila auto.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:06
- Nahlásit
Gerda
Já bych tě zabila na místě hnet, kdybys mi rozmlátila auto.
Ale houby, neudělala bys vůbec nic. Víš kolikrát už do mě někdo napálil? Dvakrát Jednou to byl slušný člověk, který normálně přiznal vinu. Podruhé to byl šmejd, který se to ještě snažil svalit na mě. Protivnej byl, hnusnej, ječel jak debil. Hádal se s policajtama....
A to vůbec nemluvím o tom polským kamioňákovi, který málem zabil mě i děcka, urazil mi zrcátko, vytlačil mě do příkopy a normálně ujel
Můžeš se tak maximálně vztekat, nebo vzít situaci tak jak je.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:09
- Nahlásit
Biluška
do mě eště nikdo zatim nenaboural a já zatim do nikoho taky ne.
Můžeš se tak maximálně vztekat, nebo vzít situaci tak jak je.
vzhledem k pouze těmto dvěma možnostem bych byla vzteky bez sebe.
|