| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:13
- Nahlásit
tak jsem před chvílí zamotala dítě do šátku a spokojená se svým výtvorem (hlavička tentokrát vyčnívala správným směrem, dokonce opačnym od nohou) se šla přezout (pominu, že opačnej postup, by byl pohodlnější). našla jsem jednu botu a druhou furt ne a ne najít. Vzpomněla jsem si na Hasky a její zálibu v mejch botách a v tom mi to došlo!!! velká zahrada znamená 2300 m2 místa, kam lze schovat moje boty
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:20
- Nahlásit
Gerda
vzhledem k pouze těmto dvěma možnostem bych byla vzteky bez sebe.
To sem byla akorát u toho kamijouňáka, páč ten nás fakt málem poslal za duhový most. Jak jde o plechy tak jsem v zásadě rezignovaná. Nebudu riskovat, že mi rupne céfka . Invalidní důchod mi nigdo nedá, mám špatnou barvu pleti
Ta paní to evidentně brala stejně, byla úplně v pohodě. Ono co jí taky zbývalo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:21
- Nahlásit
kachna_
to víš, pejsek na dožití......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:23
- Nahlásit
Biluška
platí to pojišťovna z povinnýho ručení? Vyplňuješ ten papírek o nehodě, co se má vozit? Asi ho nemám...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:27
- Nahlásit
Gerda
platí to pojišťovna z povinnýho ručení?
Jasně. Pojišťovna viníka to zaplatí poškozenému. Pokud má viník havarijko tak mu to zaplatí taky. Pokud nemá tak má smůlu a cvaká si to sám.
Vyplňuješ ten papírek o nehodě, co se má vozit?
Jo. Pokaždé. To je povinné. Policajty volat nemusíš, pokud se dokážete dohodnout mezi sebou. Ale když máš havarijko a chceš uplatňovat škodu u pojišťovny tak ty policajty zavolat musíš, páč je vyžaduje pojišťovna. Taky musíš když bude škoda na majetku třetí osoby (třá svodidla, značky, kandelábr..), když bude někdo zraněný a nebo když je ve hře firemní auto.
Asi ho nemám..
Tak ho koukej najít a vozit, patří to k povinné výbavě.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 16:40
- Nahlásit
kachna
stopa kachna,stopa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 17:58
- Nahlásit
Ahojky fšici! Dneska jsem byla opět na vinicích u takovýho super starýho pána. Domu jsem si přivezla baťoch hroznů a flašku domácí meruňkovice .
Gerda
My určite na pochod jdeme. Neboj se, nenecháme ás v tom s Maryjí samotné.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:01
- Nahlásit
Baico
A když by ty zdechliny zdechlý nešly, dáme tu prostřední trasu? Nebo si pudem pěkně poalu tu krátkou? Možná se aji na Stanouška vyprdnu, aby zbytečně neprudil Bajkonůra, von je Standa chudák ňákej nevychovanej, tak ať máme volný pazoury na držení čekulády a pitíčka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:23
- Nahlásit
Gerda
A když by ty zdechliny zdechlý nešly, dáme tu prostřední trasu?
Klidně, zase taková štreka to není. A když nepudou, tak budeme mít víc jídla jen pro sebe.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:24
- Nahlásit
Baico
máte recht pani, sežerem si šecko sami
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:29
- Nahlásit
Gerda
sežerem si šecko sami
A pak jim o tom budeme tady barvitě psát, aby nám to záviděli .
Asi to tu zaniklo, ale od včerejška má Bajkonůr nového kamaráda. Koukejte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:39
- Nahlásit
Baico
Asi to tu zaniklo
sem to fčea uš viděla,ale nestihla sem reagovat ,ten je mocinky kuááásnej Pan Bajkonůr je vopravdu hodnej pes,taková Matka bajkonůrka vlastně ,se obávám,že nána by mu vystrojila heskej funus Budu to muset někde vyzkoušet a vystrojim pak já funusy dva
Biluška
proč bouráte ,pani? zase ste jela jako nebezpečný magor nebo jako neschopný debil?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:40
- Nahlásit
Baico
Dyť sem ho viděla, kamaráda, šak je to kočka, ne? ta by se líbila lucynce, i dyš je to docela pěkná kočka. Aš si pořídíte ňákou hnusnou, lucynka vám jí určitě ukradne )))
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:51
- Nahlásit
Baico
vrazdaaaaaaaaa
nadherne kotatko, je nejake malinkate, nebo to jen proti tomu velikemu bilemu zvizeti?
a vsechny rady na krkobol jsou nejake podezrele radsi nebudu zkouset nic a kloktam vodou sesoli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:54
- Nahlásit
Gerda
hele dneska u libo byl libovej kříženec...a to malamuta a Lilátka ,vypadal moc zajímavě,přectaf si prostě šarpeje i s těma ušima vs chlupama a barvou jak malamut
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:56
- Nahlásit
Gerda
i dyš je to docela pěkná kočka
No to je, je černej a má dlouhý bílý chlupy, vypadá jak dikobraz a parchant se nčeho nebojí.
davidkova renata
Pan Bajkonůr je vopravdu hodnej pes,
Pani já bych řekla, že je až jako blbej
Jinak asi pojedu sockou, protože jsem zjistila, že bych musela autem skrz celou Prahu a to bych asi nezvládla. Takže bych se dokodrcala do Jílovýho vlakem.
Gerda
Nevyzvedla bys mě tam na nádraží, prosím, prosím, smutně koukám.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:56
- Nahlásit
davidkova renata
tak to by biluše mohla taky lilátko připustit s malamutem...jednoho na sídlišti máme, jeho panička se divila, že má rád maryji. Jako lilátko s malamutem musí bejt strašně mocinky vošklivej pejsek.... ))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 18:57
- Nahlásit
Baico
Nevyzvedla bys mě tam na nádraží, prosím, prosím, smutně koukám.
co já vim, kde je tam nádraží? Co kdybych tě vyzvedla na nádru v praze? Tam zřejmě jako trefim...kdybys přijela buď na hlavák, nebo jiný normální nádraží, kde se dá přistát autem...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:00
- Nahlásit
davidkova renata
zase ste jela jako nebezpečný magor nebo jako neschopný debil?
Sem jela jako zahraniční dobytek
Gerda
čubrň jaké je Lilátko krásné -
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:01
- Nahlásit
Biluška
nemá lilátko nějakou děsně velkou pipku??????? Dyť jí má jak nos na druhý straně....eště že má mařka ty závěsy ze srsti a neni jí pipka vůbec vidět....kamarádka má bobrmanku, při hárání to vypadá, že jí z druhýho konce roste minimálně druhá hlava, je to velmi ošklivé )))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:07
- Nahlásit
Gerda
kdybys přijela buď na hlavák, nebo jiný normální nádraží
Přijedu na Masaryčku a na Hlavák dojdu. Ale tak můžu dojet někam po Praze, aby jsi nesháněla někde parkování. Řekni místo a já se tam s \bajonůrem dopravím.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:12
- Nahlásit
Baico
Hele ale když koukám na mapu, máš to autem úplně na pohodu - samo že nemám problém jet pro tebe na nádraží, koneckonců asi i do těch kralup bych to zvládla, ale máš to po jedný silnici, je to ráno a žádná zácpa nebude....pokud mermomocí autem nechceš, buď přijedu na nádraží, nebo přijeď ty z hlaváku metrem na Kačerov (trasa C, nikde nepřestupuješ), a tam tě vyzvednu. Když pojede i davídková, pojedem pro ní potom. Když ne, pojedem rovnou do jílovýho. Se zlatovláskou už nepočítám, neozval se stran pochodu nikomu, má smůlu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:28
- Nahlásit
Gerda
Má velkou pipku páč hárá. Jinak to není až tak děsné, i když s tebou souhlasím - dlouhosrstý pes vypadá mnohem estetičtěji.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:39
- Nahlásit
čau dámíííí!!!! Jak se máte? Já na houno, ale uš sem si zvykla
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
je nejake malinkate
Je 7 týdenní, váží 800 g. Ale baští v pohodě sám a je to ďábel.Gerda
Hele proberu to ještě s tátou, poradim se a uvidíme. Každopádně na pochod jedu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:45
- Nahlásit
Biluška
Lilátko ti nějak dospělo a ztloustlo, vypadá jako veliký šarpeják.
Gerda
Jejda, no to mi vykládej o hladkosrstých fenách a hárání, nesnáším to.
Fero mě dneska nasral, tak jsem mu dala ostnáč a šli jsme na procházku. Pak se chvilku snažil být hodný a šel milimetr od nohy jak ííípo pes. Je to ichtyl.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:47
- Nahlásit
Mucholabka
Lilátko ti nějak dospělo a ztloustlo, vypadá jako veliký šarpeják.
Je naaranžované.
Ta pitomá Orina má gejm, dneska se chtěla zase rvát Dostala do držky, ale už mě to fakt nebaví
Pak se chvilku snažil být hodný a šel milimetr od nohy jak ííípo pes. Je to ichtyl.
Dáme Feru do lýnyjí s kozou, ta taky chodí u nohy . A má ýpopohled . Ale jenom když mám suchej chleba, musím holt uplácet Nemáme fstach. Fňuk.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:56
- Nahlásit
Má Aginka žuby žahnuté nahóru?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2009 19:58
- Nahlásit
Biluška