Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3240 . 3241 . 3242 . 3243 . 3244 . 3245 . 3246 . 3247 . 3248 . 3249 . 3250 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 20:31
- Nahlásit

jablunka
voni maj krásnou hlavu a ty voči........

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 20:33
- Nahlásit

brezen2008
No to venčení je mi hodně jasný,vopčas jde s některejma na prochajdu,ale vona má zahradu jak vesnici,tagže asi tak.
Ale na živení se mě neptej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 20:38
- Nahlásit

brezen2008
voni maj krásnou hlavu a ty voči........
Nádhera,viď?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 20:44
- Nahlásit

jablunka
Nádhera,viď?
no to jo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 20:56
- Nahlásit

Hezký večer všem, dneska jsem utrpěla smrtelný úraz křovinořezem. Po pěti minutách provozu po odchodu z Baumaxu jsem si posekala nohu, naštěstí jenom strunou, ne kotoučem.

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 21:03
- Nahlásit

davidkova renata
naštěstí narozdíl vot Otíka nevypadaj jak právje spařený kuře
řekla bych, že má Otík proti ostatním módní účes...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 21:59
- Nahlásit

čus žumpáci uš sme doma. To zase byla jízda. Těch osm hodin v autě už nějak nejni co bejvalo dřív, včil uš mě bolí záda . Žvížátko je naprosto boží, dostala jméno Baquette. Páč vím, že Davídková tak složitý jméno nepřečte tak se to vyslovuje Bagetka. Zatím nevíme estli šunková, nebo sýrová, to se pozná časem . Povahově se jeví docela boží, co se týče vzhledu - má na sobě míň srsti než Jablůnkovic Oťas Zítra ji nafotím a hodím sem, dneska už na to nemám sílu. Takže Davídková si může užít poslední noc bez noční můry . Je to čistokrevná NO, docela bych se i vsadila, že najdu tetování. Akorát se na ní dost podepsala mizerná výživa, takže je taková rachitická. Ale má takovou vznešenou chůzi dámy, křížencům tahle noblesa většinou chybí. Stará nebude, tak tři-čtyři roky bych ji tipla. V minulosti nejspíš dostala nějaký festovní kopanec do čumáku, páč ho má zkřivený a má na něm hrbolek.

Cestou jsme v Olomouci u autobusáku potkali takového malého vořechoida co se snažil prokličkovat přes čtyřproudovou cestu. Nešlo mu to. Musím se pochválit, už jsme tak sehrané komando, že sem nemusela ani říkat "zastav" . Mášenek dupnul na brzdy uprostřed té silnice, zastavil provoz v obou směrech a zatímco se tvořili kolony až někam k Prostějovu já lákala psa na meruňkovou buchtu (nic lepšího holt nebylo, všechno sežrala Bagetka) na krajnici a do smyčky z vodítka. Už ho má Hanka v útulku, určitě je moc ráda, že jí doplňuju stavy . Hani, jestli to čteš tak se jmenuje Bart jo? Páč je stejně blbej jako malej Simpson

Su tuhá, du spát, toš dobrou s kobrou.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 22:30 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Kouříš????Smrdíš!!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 23:39
- Nahlásit

Biluška
Kočičí naděje by na kastrace kocek dala 1000kacek a mohla prijmout nemocna kutata. Jeste jdu zebrat dal. Jestli chces muzu Ti mail co jsem stvorila s prosbou o penizky poslat, abys vedela co pisu. Nemam, ale na Tebe mailik, muj je lucia13uk@seznam.cz, kdybys chtela napis mi na nej svuj a ja Ti to poslu.

Super, ze ovcanda je u Tebe, drzim palecky at se brzo vzpamatuje.

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 06:14
- Nahlásit

ahoj žumpo se schnilými banány
celý víkend sme vylepšovali bydlení. Strávili sme na tom spoustu času a výsledek je jedno pověšené zrcadlo v koupelně (kupovali sme ho 2x, páč pochopitelně 1. ks sme rozbili) plus tři ks lustrů. Nasrala mne Nessi, která dělá úpravy v bytě sama a jen tak jako mimochodem. My sme u toho byli tří

Neessi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 07:17
- Nahlásit

gabifi
výsledek je jedno pověšené zrcadlo v koupelně

šiš-buď spokojená aspoň s tím zrcadlem.Na lustry bych si troufla-ale jen pověsit.Přimontovat lustrhák není problém,ale do elektriky se nepouštím,to jediný mi nejde.A k tomu "nasrání" a "mimochodem" si stačí vytrpět pár let s chlapem,co ale vůbec-říkám vůbec -nic neumí.Takže pak platí pravidlo,že se musíš spolehnout sama na sebe a když něco chceš -Udělej si sama .

Jinak dobré ránko fšeeeeeeeem

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 07:36
- Nahlásit

Neessi
stačí vytrpět pár let s chlapem,co ale vůbec-říkám vůbec -nic neumí.T
Ty žiješ s mojím Mášenkem? . Minulý týden jsem měla nějaký výchovný záchvat a rozhodla jsem se, že na těch latifundijích prostě nebudu otročit sama a donutím ho něco udělat. Napřed jsem mu dala kosu a pokyn posekat seno. Pět minut nato jsem mu ji sebrala a chvíli koukala na žalostně polehávající, podupanou trávu, která měla sem tam užužlané vršky. Dala jsem mu kýbl s vápnem a pokyn vybílit chlívek. Po deseti minutách jsem ho z chlíva vyhnala, vápno je naprosto všude (nejvíc na něm) pouze na zdi ani kapka. Do třetice šel postavit ploteček kolem zeleninové zahrádky a celý ten velký dřevěný dílec (koupený v Baumaxu, aby si snad něgdo nemyslel, že ho Mášenek postavil ) mu spadl přímo na papriky Rozbrečela jsem se a prosila jsem ho ať mi už radši vůbec nepomáhá a jde už do kanceláře, tam napáchá mnohem menší škody

Jinak dobré ráno žumpo, fstávejte a koukejte dřít.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 07:49
- Nahlásit

dobré ráno všem
Biluška
no vidíte paní jak vám to jde ,za tu ovčandu jsem jenom ráda

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:18
- Nahlásit

jablunka
Paničko Jabluničko já ty vaše dětičky miluji. Ty jsou tak ukázkový.

Biluška
Biluško- Liduško pánbůh ti to vynahradí jestli na dětech anebo někde jinde tak to je jen ve hvězdách. Jste moc šikovní i s Mašánkem. Vyřiď mu dík.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:19
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Tak se hlásim po delší odmlce zbůsobenou 3 denní služební cestou a debilitou firmy O2. Která na tátovo zrušení mobilního telefonu reagovala tak, že nám ustřihla i pevnou linku, televizi a internet. Snad to ti píp píp píp dneska zapojej, bo jsem si jistá, že jinak je tam táta pojede zabít.
Jinak, kdo jede v sobotu do Ratenic?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:24
- Nahlásit

Baico
já bych ráda,ale nemám odvoz.....
záleží na tom jestli tam v pátek budou peníze,pokud né,tak dasty se jede jenom kouknout,když jo,mohl by i závodit

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:28
- Nahlásit

brezen2008
V sobotu ráno tě můžem vzít s sebou, budem vyjíždět od Davídkové. Ale nazpátek si musíš sehnat něco jiného, to už povalíme rovnou domů.
Pokud nebudeš mít prachy tak můžeš plavat i bez nich a pošleš to dodatečně, ti budu důvěřovat .

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:29
- Nahlásit

Darina1
i s Mašánkem. Vyřiď mu dík.
To jako za ty papriky jo?

pánbůh ti to vynahradí jestli na dětech
Ježišikriste jenom to už ne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:33
- Nahlásit

Biluška
joooooo????????????????)
nejpozději v pondělí tam už budou
tak já jdu napsat o zpáteční cestu do toho tématu
Baico
promin že tě obtěžuji,ale nazpátek bys mě nemohla hodit někam ku praze? stačí okrajový,kde je nějakej bus,kam bych už dojela k metru nebo tramvaji.
Biluška
mohla bys prosímtě mi naopsat kdo odtud je přihlášenej, že bych votravovala někoho

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:33
- Nahlásit

Biluška
Ale paní kdepak za papriky. Přeci za pejsky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:44
- Nahlásit

brezen2008
mohla bys prosímtě mi naopsat kdo odtud je přihlášenej, že bych votravovala někoho
No určitě Baico, Gerda a Davídková. Pak tuším Janika s Dědou měli nějaký zájem, ale zdálo se jim to daleko tož nevím jestli přijedou . Pak chtěl plavat nějaký figurant a Walda, nebo možná Walda měl být ten figurant...to už taky nevím . A zbytek si nepamatuju, ale v nejbližší době začnu vyrábět startovky tak dám vědět.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:45 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

brezen2008
Já bych tě vzala, ale nepojedu přes Prahu. Pojedu zadem od nás přes Brandýs nad Labem a tamtudy. Ale nazpátek bych tě mohla vysadit v Kralupech na vlak do Prahy, jestli by ti to stačilo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:46
- Nahlásit

Biluška
díkys

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:47
- Nahlásit

Darina1
Ale paní kdepak za papriky. Přeci za pejsky.
A jo, tak to jo. To si asi poděkování zaslouží, páč jinak nevím který jiný chlap by tohle vydržel . Mášenek sice remcá a tváří se nakrkaně, ale žádnýho psa ve štychu nenechá. Včera se mě ptal, jestli bych si náhodou nechtěla založit útulek, že bysme na ty psy mohli dostávat alespoň nějaké prachy. Vysvětlila jsem mu, že útulek mít nemůžu páč bych k stáru skončila jak Lišková v Srbcích, ne-li hůř. On se na mě podíval a zcela vážně mi říká "Miláčku, ty už JSI jak Lišková". Budu se nad sebou muset vážně zamyslet

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:48
- Nahlásit

Biluška
Peníze poslány na účet.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:55
- Nahlásit

Baico
heled zlato,já ted psala tady pár lidem,kdyby to prasklo,tak bych tvojí taxi službu využila na 100%
dííííííííííííííííííííííík
to by mě stačilo z kralup

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:56
- Nahlásit

Baico
Peníze poslány na účet.
pamatuju doby kdy se s každou kačkou musela vypsat složenka, odnést na poštu, vystát frontu..... teď člověk dvakrát klikne a prachy jsou v cíli . Miluju technický pokrok

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:56
- Nahlásit

brezen2008
to by mě stačilo z kralup
Tak o.k. Do Favouše by jsme se měli vejít bez problémů.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:58
- Nahlásit

Baico
já beru jenom dastuša ,takže nám stačí jedno místo a místo na batůžek
dám hned vědět co a jak

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 08:59
- Nahlásit

Biluška
člověk dvakrát klikne a prachy jsou v cíli
Jo taky to miluju. Platim takhle všechno, co se dá

<< 1 ... 3240 . 3241 . 3242 . 3243 . 3244 . 3245 . 3246 . 3247 . 3248 . 3249 . 3250 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání