| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 12:17
- Nahlásit
jablunka
si holčina z výcvikáče dovezla psincovej kašel,tagže zase asi řádí.
a pak někam jezdi- postavím si rači stan na zahradě a čupkám udělám tábor doma
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 12:19
- Nahlásit
Gerda
Nejhorší mi přijde, že se to dá chytit na výstavě, kam lidi tahaj nemocný zvířata - když sme byli s pardálkou v letňanech, vedle nás měli evidentně nemocnýho psa, chrchlal jak blázen, pardálka na ně vlítla, co tam dělaj se psem s kašlem, a voni se furt bránili, že se jen škrtil na vodítku a kašle z toho, že nemocnej neni, že maj potvrzení od veta z tý výstavy, že pes je OK.
Jo to je na hovno!
Ale až jim obložíte stěny, hned je vyhoď před dům - taková pěkná komůrka!
Že jó.......
Anebo rači za dům, ať je nigdo nevidí. Ale jesi by to znamenalo dát dopředu Otíka, rači tam ty plackohupky nech
To je těškej výbjer.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 12:21
- Nahlásit
Neessi
a pak někam jezdi- postavím si rači stan na zahradě a čupkám udělám tábor doma
No právě,nigdy nevíš,co něgde chytíš.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 12:32
- Nahlásit
Gerda
tsss, osobo, kokříky mám já, ti Marceliný jsou moc přerostlý. a my ohrožujem leda kačeny na Pohoří, jsem mladýho nemohla dostat z vody cca půl hodiny se je snažil doplavat, ony zas byly zvědavé, tak furt všichni plavali dokola.ještě že "starší a rozumější" z těch mých kokřích blbů na kachny kašle, bo se bojí, že po něm budu chtít, aby je aportoval, zná mě a ví, že mám blbý nápady.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 13:12
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ty máš taky dva?????? Tak to seš taky furt v pláštěnce a od bahna a za plotem cvičáku smutně hledíš na krásné čisté psovody a jejich hbité čisťounké ípácké psy loudící u kantýny hlt zlatavého moku. To je holt úděl, dyš máš kokříka, no.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 14:06
- Nahlásit
zlepšila sem si náladu, volala sem reklamaci vyúčtování na o2 už nikoho nezabiju.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 15:33
- Nahlásit
tak jsme zpět
byli jsme v radotíně,tam jsme to vzali podél vody do černošic a zpět,cyklistů málo,vody hodně,z černošic do radotína se už dasty nesměl koupat a tak zas krásně uschnul,ted tu spěj jak zabití
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 15:38
- Nahlásit
elis lezla do vody jako by nic a už u toho dneska neřvala
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 15:43
- Nahlásit
Taxe mi vrátil synek vod móře a říkal,že se mu po nás strašně stejskalo.
A Mauglí je ščasnej,že má brášku doma .
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 15:54
- Nahlásit
jablunka
krásná ložnička,zčehopak vznikla? ze špajzíku?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 16:04
- Nahlásit
brezen2008
krásná ložnička,zčehopak vznikla? ze špajzíku?
Jj,ze špajzu,původně tam měla bejt šatna,ale u nás je pochopitelný,že z toho vzniklo něco jinýho.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:10 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
jablunka
Paní máte pjekně vyvedené pitomky a váš ščasné úsměv na druhé fotočce hovoří ve váš prospěch v soutěži "anketa Matka roku"
P.S. nevím proč,ale při pohledu na Štěpánka v ležerním postoji se mi vybaví píseň Jirky Schelingera Švihák lázeňský
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:21
- Nahlásit
čus žumponoři, uš sem střízlivá a uš sem tady. Neessi mě nevarovala, že je joštofka tak nebezpečná Vůbec sem nezpívala (normálně zpívám), zato mě posedla neodbytná touha vymalovat kuchyň. Toš sem to udělala. Včil na to koukám a celá kuchňa je modrá . Uš to pít nebudu, bůhví co bych namodřila potom
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:22
- Nahlásit
Erin
Paní máte pjekně vyvedené pitomky
Děkuji sestro,tomu uš se vyrovná jen gdyš mi něgdo pochválí psy.
a váš ščasné úsměv na druhé fotočce hovoří ve váš prospěch v soutěži "anketa Matka roku"
Můj šťastný úsměv bude smazán první rvačkou.
P.S. nevím proč,ale při pohledu na Štěpánka v ležerním postoji se mi vybaví píseň Jirky Schelingera Švihák lázeňský
Mám kamarádku a ta se vždycky při pohledu na Štěpána pokřižuje a prohlašuje,že jednou ten kluk bude lámat dífčí srdce.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:24
- Nahlásit
Biluška
Včil na to koukám a celá kuchňa je modrá
Ty si bubáááááááááááá!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:24
- Nahlásit
Biluška
modra je hezka barva, dobres vymalovala
Jakse maj ty kocky usidlene u Tebe na jejichz kastraci jsem furt nesehnala penize?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus zatracencíííí,co je novýho krom toho že něčí čokli maj v dobje svetový krise vlastní ložnice?!
Gerda
Hele nebyla to náhodou maskovaná mac1? Jak furt lozí okolo těch cvičáků a závidí ípařům tu kantýnu....anebo to byl někdo jineeeeeej
ty vogo,tak mac1 to dle mýho nebyla ,ale vim vo jedný ,kerá je téměř tutofka,essi mi rozumíš
zavolej mi neš pudeš
Biluška
tak to ste v řiti,pani,uš vás dostali ,tachyjonama vočarovali a nasvouvíru vobrátili
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:28
- Nahlásit
lucYnka XIII
modra je hezka barva, dobres vymalovala
Já ti nevím, předtím byla meruňková a asi to bylo lepší
Jakse maj ty kocky usidlene u Tebe na jejichz kastraci jsem furt nesehnala penize?
Kocour Lolek už tu dva týdny nebyl, mám vážné obavy, že už nežije. Kotě Britney se po týdnu ztratilo a taky už jsem ho neviděla alespoň čtyři dny (to mě sejří, páč to bylo moc krásný, tříbarevný kotě). Kočka Jůšenka odmítá sdílet chlívek s naší kozou, ale co tři dny se přijde nažrat, takže vím, že žije . Zbytek je pořád při starým, akorát to nejvíc nemocné kotě humřelo.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:47
- Nahlásit
Biluška
a celá kuchňa je modrá . Uš to pít nebudu, bůhví co bych namodřila potom
Jj alkohůl stírá schopnost kontroly emocí..je to jasný si agent štábních
jablunka
jednou ten kluk bude lámat dífčí srdce.
Dyby jen srcata,tam to bude živočišný s podtextem inteligence...se máš na co těšínkovat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:48
- Nahlásit
Erin
Dyby jen srcata,tam to bude živočišný s podtextem inteligence...se máš na co těšínkovat
Tagže se můžu taky začít křižovat???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:51
- Nahlásit
LYĎY BACHA,Satan prej přichází..
http://www.novinky.cz/koktejl/175755-nastal-nejmag ictejsi-moment-stoleti-12-34-56-07-08-09.html
Erin
si agent štábních
mrcha jedna ..a jak to šikovně maskovala! aspon je to venku
jablunka
živočišný s podtextem inteligence
f klidu s tou intelygencí..je to tvoje dítě,tak gde by k ní asi tak přišel
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:53
- Nahlásit
a já jdu si udělat buřgulášek
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 17:56
- Nahlásit
jablunka
agže se můžu taky začít křižovat???
Ježižmarjá,to je votáska..sem myslela,že ty jsi se modlila hned po "gdyž to"..
Paní ten výraz v očíčku znám,to je divočák kovanej.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 18:01 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Biluška
že je joštofka tak nebezpečná Vůbec sem nezpívala (normálně zpívám), zato mě posedla neodbytná touha vymalovat kuchyň. Toš sem to udělala. Včil na to koukám a celá kuchňa je modrá . Uš to pít nebudu, bůhví co bych namodřila potom
Já ji nepila(od loňska mi ještě zásoba zbyla sice),ale vymalovala jsem chodbičku na oranžovo fčéra -asi byl malovací den
http://samanka.rajce.idnes.cz/chodba/
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 18:06
- Nahlásit
davidkova renata
ACHA,Satan prej přichází
dyk vim,snacha má dnes narosky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 18:06 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Neessi
na oranžovo
moc pjekný
ted mluvim s gerdou,sou na EKG f klidu..prej nic moc,nějaký zpomalený,ted pudou na druhý po zátěži..gerda bjehá..ty voe
psincák to prej nejni
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 18:09
- Nahlásit
Neessi
Vážená paní,doktorko věd lékařských,to,že zde ráno provokujete..eeůůáá já du na houbý...úaaa úúáá už jsem zpátky s plným košem hub.To bych eště snesla,ale ukazovat,že kolik dalších činností jste zvládla ,to je teror a já dávám banána(se vám k malbě ovocný bude hodit)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 18:10
- Nahlásit
davidkova renata
ted mluvim s gerdou,sou na EKG f klidu
ach jo,zrovna vo uoplňku! Ale konečně,že se vypravila. Doufám,že má ten lísteček s napsanýma potížema- asi tam budou do rána.Vzala si spacák s sebou?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 18:13
- Nahlásit
davidkova renata
psincák to prej nejni
Ale fakt to může být jak říká Neessi,chemie z novýho bytu.Vždyť tam je tolik sajrajtu,podlahy,plasťáky i ty Sapelky dvířka,koberce.Ono i ty lepidla do kterých se dnes klade dlažba a obklady...nic moc.Budu Majce držet palce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2009 18:13
- Nahlásit
Erin
a já dávám banán
Neessi
.Vzala si spacák s sebou
určo ne a co hůř,nemá ani žádný jídlo!!!!!!!!!!!!!!!!!
|