Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3240 . 3241 . 3242 . 3243 . 3244 . 3245 . 3246 . 3247 . 3248 . 3249 . 3250 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:27
- Nahlásit

já koukám na krimalistiku a pak hoši gutnták

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:27 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

brezen2008
takle von si ten pohyb dělá sám
takhle..ten pes je totální vypatlaný hovado!
pesemesek

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:28
- Nahlásit

brezen2008

děláš to mocinky dobře

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:30
- Nahlásit

Neessi
ale vždyt vona gerdička psala,že maso maruška nemůže ,tak proto má granulky

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:32
- Nahlásit

davidkova renata
prt Angeliku...Kurvahoši dávaj

jo tohle? http://www.ceknito.cz/video/13379

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:33
- Nahlásit

davidkova renata
Neessi
holky ,ale když se já podívám do těch jeho vočí........voni vám jsou ty voči prostě štastný,to byste mušeli někdy zažít a vidět....

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:35
- Nahlásit

brezen2008
vona gerdička psala,že maso maruška nemůže

Ale může,jenže to dá spoustu práce najít způsob,v jaké úpravě to maso dávat.Spíš si myslím,že na to nemá čas a to je špatně!

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:36
- Nahlásit

brezen2008
ale když se já podívám do těch jeho vočí........voni vám jsou ty voči prostě štastný,to byste mušeli někdy zažít a vidět....

nech toho,budu blečet!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:39
- Nahlásit

davidkova renata
jedině snad Amádeůf sen teda
Ty máš zas novýho chlapa? Napřed ten pokladač či co to bylo, fčil zas ňákej Amádejus..... je aspoň bohatej? Muším uznat, že má krásný meno, to jako jo. Asi po něm pojmenuju ňákýho čokla, bude ladit s Armagedonem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:40
- Nahlásit

Neessi
jo tohle
no jistěěěěěěěěě,zrovna je reklama..zas nějaké formality
brezen2008
že maso maruška nemůže
no prej po něm měla tudle zánět žalutku..no nefim
když se já podívám do těch jeho vočí
tak to máš kliku že se ti to povede páč já dycky vidim akorát tu jeho rozeřvanou držku co fšecko zastíní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:42
- Nahlásit

Biluška
pokladač
kladeč!
fčil zas ňákej Amádejus
no eště prubnu Salyjéryho,to teprf bé nejsvětější trojice

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 20:50
- Nahlásit

Neessi
já už mlčím,ale až někdy přijedeš k nám,tak se přesvědčíš

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 21:12 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Neessi

Ale může,jenže to dá spoustu práce najít způsob,v jaké úpravě to maso dávat.Spíš si myslím,že na to nemá čas a to je špatně!

Ano,je to o zkoušení,neděsení se a o čase.Brala jsem jednou od věhlasné chovatelky fenu IW.Štěndo bylo odchované na pedigríčku( 18 dní jsem ignorovala průjem,krvavý průjem,dle veta alergie na hovězinu....označil mě málem za budoucího vraha fenky a snažil se mi ideologicky protlačit granule,kterým dělal distributora .No a 19 den krmením přirozenoui stravou ,jak když utne,fena granule odmítala do konce života a za syrový,vařený by šla světa kraj

To DCM by bylo horší variantou a stravou se zde moc neovlivní...odešel mi na tohle srdeční onemocnění IW v necelých 3 letech i při medikaci...ale snad to nebude případ Maryje.

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 02:33
- Nahlásit

zdar, co ste resili? ja sem neska dostala zas dobrutku.. holancky medovy vaflicky... je jich asi 10 (kulaty, prumer ca 10 cm)..tze to vypada jako upa nic... mno a vazi to pul kila ..dost medu.. i dobry je to

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 07:02
- Nahlásit

Erin
dle veta alergie na hovězinu....označil mě málem za budoucího vraha fenky a snažil se mi ideologicky protlačit granule,kterým dělal distributora

Já mám naštěstí veta,kterej ví,že "krmit umím" a dokonce i občas se mnou konzultuje nějakýho pacienta stran výživy,když se náhodou u něj stavím ,tak se ptá :" Máš s sebou čubiny? Předveď tady pánovi,jak má vypadat ovčoun !" Když předvedu Bordžínku,tak se většinou majitel "kostlifce" nejdřív lekne ,ale pak si zapíše ,čím krmím včetně různých koření a bylinek,které přidávám do žrádla.

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 07:06
- Nahlásit

Jinak dobré ráno fšééééééém - jdu si našlápnout stopu a po stopě mastím na cvičák,takže dneska na houby nejdu ,abych nenakrkla Erin.Dneska budu asi jen rekreovat s čubinama -i když bych mohla ještě vyprat ty těžký závěsy z chodby -dokud bude sluníčko .

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 07:28
- Nahlásit

dobré ráno všem
dnes maj moji psy odpočinek,takže večír na kopeček
jo a bych nevychvalovala jednom dastíka,vona i elis se sindy nabrali,elis jsem mušela povolit kšírky a na sindy to vidíte pouhým vokem

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 09:42
- Nahlásit

čus žumpáci, už dřete?

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 11:50
- Nahlásit

četli jste psí kusy?
četli jste o tom piču... Karlu Zelníčkovi?!?!?!?
já toho hajzla najdu a rozkopu mu prdel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 11:55
- Nahlásit

jbat
četli jste psí kusy?
četli jste o tom piču... Karlu Zelníčkovi?!?!?!?

Nečetly. To je ten jak cvičí lovečáky? Jak o něm mluvili na můjpsovi?
já toho hajzla najdu a rozkopu mu prdel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co ti proved?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 12:52
- Nahlásit

jbat
jo četla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 13:59
- Nahlásit

čus volové
šiš to je hyc.. sme ted dorazily z vobran,dneska sme se pjekně vyblbly,fíci byli nějaký dobře naložený,gůt to bylo,ale sme mrtvý,nejdu uš ani k rybníku
Biluška
už dřete?
ne
jbat
Karlu Zelníčkovi?!?!?!?
vono se to už řešilo..chodí sem(teda ted už skoro vůbec) kačaba,ta toho ví podstatně víc,kopčila mi do mailu nějaký forum o něm,ale už sem to asi smázla,je to dlouho,ale určo se to dá vygůglit.Je to sráč

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 16:28
- Nahlásit

jbat
taky sem chodim já, znám ho osobně, bohužel...cvičím s Horys lovem, kde tenhle typ působil, než se mu rozjela psychóza už definitivně.Pak nám (dělám teď Horysu nový stránky - URL) coby bývalý admin sebral staré stránky, na nich se dál chlubí cizími úspěchy a láká nebohé začátečníky a dopadne to jak v tom časáku - odkaz na článek zde: URL, fóra raději neobnovovat, sem KZ nechodí, na mujpes on a jeho věrní zavítají a debatovat s ním nelze.

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 17:13
- Nahlásit

čau žumpo, nic nestíhám, zas..ný vedro, na krku navíc vosum vodrzlejch, uřvanejch a pořádněkde běhajících a žravých štěňat, tak jsem si musela udělat radost...tedy hlavně Rufuskovi jsme udělali radost

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 17:32 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Ebony
Božééééééééé..............ty máš brabošé????????? (ten poslední je ze závisti)

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 17:39
- Nahlásit

jablunka
brabošku, je to holčička, a náš věčněnasranej Růůůfusek se obratem změnil na něžného opatrovníka

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 17:43
- Nahlásit

Ebony
brabošku, je to holčička
Je ňuňaná
a náš věčněnasranej Růůůfusek se obratem změnil na něžného opatrovníka
To bude boží dvojka.
A mám prosbičku,ty to určitě budeš vědět,jak se pohybujou ceny brabošů a grifonků ze slušnejch CHS?Klíďo můžš do mailu,mám ho pod členem.Dík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 17:58
- Nahlásit

jablunka
a náš věčněnasranej Růůůfusek se obratem změnil na něžného opatrovníka
To bude boží dvojka

to bude...Růůůfusek jí to vysvětlí a budou věčněnasraný vobá dvá
chceš brebentíka??

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 18:04
- Nahlásit

davidkova renata
chceš brebentíka??
Aš vyhraju ve sportce,nebo zdědím po tetičce z Emeriky.
Ale gdyš bych měla možnost,tak vodvezu nejdříf tu kříženou holčičku ze Skřivan.

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2009 18:24
- Nahlásit

Zdar

Neessi

Máš s sebou čubiny? Předveď tady pánovi,jak má vypadat ovčoun !" Když předvedu Bordžínku,tak se většinou majitel "kostlifce" nejdřív lekne

Jj to je ono,flaksa je flaksa,mám vlkošku z vrhu krmeného pedigríčkem...na bonitaci byla poněkud větší nejen než ségry,ale větší než bráškové.Chovatelka blekotala něco o genech přes 10 koleno,když jsem jasně a jednoduše argumentovala,že problém bude asi přes misku a její obsah...přestala komunikovat úplně.

jablunka

Nedáš si pokoj a nedáš,gdy jedem do Skřivan?

<< 1 ... 3240 . 3241 . 3242 . 3243 . 3244 . 3245 . 3246 . 3247 . 3248 . 3249 . 3250 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání