| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 19:40
- Nahlásit
Lucie od Arta
láká nebohé začátečníky a dopadne to jak v tom časáku
No ono bohužel v tom časáku to dopadlo"dobře",protože páníčci rychle pochopili,že tudy cesta nevede. Bohužel řadě lidí je bližší představa psa připraveného za týden na zkoušky za jakoukoli cenu než psa spokojenýho,ale neozkouškovanýho
Ebony
Jakože na podobnej ksicht se tváří jinak než na jiný? My furt plánujeme Ferďasovi pořídit jagdteriérku,protože labradoři ho nebaví až serou,ale když vidím, jak je otrávenej s nejmladšího labradořího přírůstku,tak si nejsem jistá,jestli bude nadšenej
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:03
- Nahlásit
jana33
no, dobře dopadlo, co vím, tak se ti psi museli dávat psychicky dlouho do pohody. Instantní výcvik miluju - KZ nabízí na svých stránkách i něco jako "za víkend připravím na cokoliv a když váš pes zkoušky neudělá, vrátím vám peníze". K zblití. Ale znám dost - hlavně holek a hlavně od retrívrů - co mu to žerou, páč maj výsledky. že krom výsledků maj i vyklepaný psiska s ocáskem věčně mezi nohama, je jiná věc...já to tak nějak mám jinak, taky nekopu do psa, když dojde ve třetí ceně (nebo nedojde vůbec...)
Jo, jagoši, pro ty mám obr slabost...Hele...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:05 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Ebony
Jak se to jmenuje? Doufám, že má jméno odpovídající Růfuskovi, třá nějaká obyčejná Betyna, nebo Pajda by s ním vůbec neladila
jana33
My furt plánujeme Ferďasovi pořídit jagdteriérku,protože labradoři ho nebaví až serou,ale když vidím, jak je otrávenej s nejmladšího labradořího přírůstku,tak si nejsem jistá,jestli bude nadšenej
Pumice se napřed z Armana málem poblila. Pak ho laskavě vzala na milost a včil je to ten nejlepší parťák, páč nikdo tak nerozumí tériéří duši jako jiný teriér
Lidi, ví někdo jak je to přesně s používáním stahováků? Všude se písá, že musí mít jakousi zábranu, co brání jejich stažení...jak to v praxi vypadá? Sem doteď myslela, že je to prostě stahovák zapnutý na tom nestahovacím očku. Ale dneska sme měli předváděčku na mysliveckém dnu a předváděli tam aji ýpaři. Všichni na stahovácích.
Nakonec,když policajti mohli předvádět na ostnáčích (ostnama ke psu) tak co by tihle nemohli mít stahováky, že jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:08
- Nahlásit
Biluška
Všude se písá, že musí mít jakousi zábranu
tož to nefim,ani sem žádnou neviděla krom toho ,že ho prostě nezapneš na stahování..voni ýpaři měli zábrany??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:12
- Nahlásit
davidkova renata
voni ýpaři měli zábrany??
No na obojkách určitě ne. Jinak nevim, sem se s nima nijak nesbližovala
Ale sejři mě s tím. Teda osobně proti stahovákům nic nemám, třá Gozéru bych bez stahováku a haltiny vůbec neměla šanci udržet. Ale na veřejné vystoupení bych si s tím teda nelajzla Jednou ten pitomý zákon je, tak prostě je
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:17
- Nahlásit
Biluška
Jinak nevim, sem se s nima nijak nesbližovala
škoda mohli sme se pobavit
Jednou ten pitomý zákon je, tak prostě je
no tak pitomý zákony mi taky dělá problém dodržovat ,ale todle mi přijde celkem zbytečný páč nevim na co ýpař na vystoupení potřebuje vobojek jako takovej,natož stahovák
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:21
- Nahlásit
Lucie od Arta
Tak víš, jak to myslím. Prostě ti v časopisech už tam nepojedou,narozdíl od těch desítek dalších. Hele mě se otevírá kudla v kapse pokaždý,když slyším,co by to štěně v půl roce mělo umět, vlastně bejt skoro připravený na trialy nebo co. Naše Fanča ve čtyřechapůl měsících umí na svůj věk krásně kravit a vymýšlet békoviny
Biluška
Joo, to bys mě potěšila. Tak já počítám,že se nejdřív Ferda poblije, to je jasný, ale když s ním bude číhat, okousávat plaňky u plotu,když se nebude moct za kočkou dostat, lízt po polenech ve dřevníku za kunou a u toho temně vrčet,tak si myslím,že by jí mohl podlehnout s labradorama je nuda a nemaj žádnou důstojnost,totiž
Lucko,krááásný,ještěže nemaj žádný hrubostrstý a mimochodem,já pro jagoše žádnou slabost nemám, jsou to spratci,hajzlíci a obecně je nesnáším a v kombinaci s Ferdou to bude o moje nervy, ale když Ferda je taaak opomíjenej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
le todle mi přijde celkem zbytečný páč nevim na co ýpař na vystoupení potřebuje vobojek jako takovej,natož stahovák
No tihle úplně na fšechno, páč jinak by ty čokly neudrželi ani u nohy
Úpa nejlepčí byl jeden dědula s ofčounem když zadržovali fíka. Asi chtěli předvést jak toho fíka eskortují pryč. Jenomže sotva se fikus pohnul tak pes vystartil a zakousl ho. Asi při třetím pokusu dědula zařval "k noze" pes odvětil "polib mi" a zakousl se zas . Pak ho dědula uškrtil na stahováku a na vodítku odeskortovali toho zajatce. Jenomže dědouš nějak nemohl ofčouna udržet jednou rukou tak si pomáhal eště tou druhou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:26
- Nahlásit
jana33
Kdybys chtěla tak tu mám momentálně dva volný voříšky - štěňátka. Vypadá to, že táta byl nějakej terijér, bližší podrobnosti když tak mailem. Budou špičkově socializovaný, páč je tu dlachmá celá rodina a přilehlé okolí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:27
- Nahlásit
Ad stahováky, to je fakt bordel, na loveckejch zkouškách včetně těch nejnižších jako jsou OVVR pro retrívry, se klasický moxony bez zarážky nesmí používat naprosto nekompromisně. Prostě psa na zkoušky s takovým vodítkem nepustí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:41 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
Úpa nejlepčí byl jeden dědula s ofčounem když zadržovali fíka. Asi chtěli předvést jak toho fíka eskortují pryč. Jenomže sotva se fikus pohnul tak pes vystartil a zakousl ho. Asi při třetím pokusu dědula zařval "k noze" pes odvětil "polib mi" a zakousl se zas . Pak ho dědula uškrtil na stahováku a na vodítku odeskortovali toho zajatce. Jenomže dědouš nějak nemohl ofčouna udržet jednou rukou tak si pomáhal eště tou druhou
no tak to nebyl dědula s ofčounem,ale já s Nánou dost přesnej popis situace Akorát u Nány se ten fík nemusí ani pohnout Jo a navíc u toho celou dobu řve..hubu drží jen dyš je zakouslá
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:48
- Nahlásit
Biluška
Děkuju pěkně,ale navíc jak na jedno hyperaktivní štěně najednou nemám dost ocelové nervy
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:51
- Nahlásit
Biluška
Paní nemáte huž nějaké fotečky? Našla sem milijóny agi fotek, ale kdyste měla třá z canisky, plavání, normálního výcviku apod. bych to teďka přivítala... jinak na stránky už zavítalo 10unikátních IP, seč nevím jak se o tom dozvěděli páč vyhledávače hlásí, že týden musí čekat
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 20:58
- Nahlásit
Biluška
BTW mám smáznout tu předváděčku, když huž dneska byla? Chcete k ní něco napsat do novinek nebo?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 21:03
- Nahlásit
jana33
jako já bych jagoše ani jinýho teriéra ani zadara, jen se mi hrozně líběj na vzhled i při práci -ale já bych ani do lesa psa, co jde do prasete naostro, fakt nechtěla..ale jsou krásný. Mě se toho líbí a stejně by další byl zas kokr,znáš to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:03
- Nahlásit
davidkova renata
no tak to nebyl dědula s ofčounem,ale já s Nánou
Pani, tak to ste byla docela dobře maskovaná. Ale ste se mohla stavit když už jste byla až tady
leila
Paní nemáte huž nějaké fotečky?
Z plavání by byli. Z canisky ne, tam jsou problémy s těma povoleníma Ale pracuju na tom. Zatím holt použij ty agilitní
BTW mám smáznout tu předváděčku, když huž dneska byla? Chcete k ní něco napsat do novinek nebo?
Smázni ji, plís. Do novinek písni, že byla a že byla moc úspěšná, páč nám ani jeden pes neutekl z parkuru za přítomnýma koňma, ýpařama a opékanýma klobáskama
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:19
- Nahlásit
Biluška
Z plavání by byli.
tož posílej to k tomu hodím
Do novinek písni, že byla a že byla moc úspěšná, páč nám ani jeden pes neutekl z parkuru za přítomnýma koňma, ýpařama a opékanýma klobáskama
Sic si rikala ze to ma byt seriozní web, ale jako já to tam písnu no problem :-D
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:21
- Nahlásit
Lucie od Arta
Hele náš Samouš jde do prasete taky naostro a to je díky své velikosti hodně snadnej cíl. Jenže když je panička v ohrožení,tak prej není,co řešit. Takže tohle fakt neřeším. Já se spíš děsím toho,jak vytvořej se spratečkem duel a budou si za těma prasatama zdrhat...... a já je pak zabim voba a budu mít klid
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:33
- Nahlásit
Biluška
Prosím tě, jaký máš teď web? Estránky jsou nějaké blokované.
Hledám info o tom pražském plavání.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:39
- Nahlásit
Mucholabka
Prosím tě, jaký máš teď web?
Estlivá tedy můžu, tak teďka to má blu vše tuná www.canisterapie.net na to pražské plavání by tam měli být propozice
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:42 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
leila
Dííííík.
Aha, nejedu, to je za týden.
Na co já myslím bože.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:46
- Nahlásit
Mucholabka
Dííííík.
Není za co
BTW co picbumy uz jsou OK?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 22:59
- Nahlásit
leila
BTW co picbumy uz jsou OK?
Jo, v poho, pro Katku to musel být šok, ale Bucka ho holt nesnáší, pořád hledají skulinku jak se k sobě dostat.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 23:07
- Nahlásit
Mucholabka
Katku to musel být šok
Pche sko to byl pro ni poradny ja sem zvykla vod juzevcu a zase tak dotrhany se mi frdas nezdal, ale pro jeji kid v dusi jsem jezdila na kontroly
Ale kacka pak z nich mela docela strach, pry kdyz on se Ferda tak divne cuci a Bucka je zakerna
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 23:17
- Nahlásit
leila
kdyz on se Ferda tak divne cuci a Bucka je zakerna
Asi jsem ji předem moc strašila ale čučí divně, to jo, to on odjakživa. Pro některé lidi fakt nečitelní psi, nevrčí, neštěkají, rovnou řeší
zase tak dotrhany se mi frdas nezdal,
No, do nohy to ještě nikdy nedostal, Bucka mu vždycky zakotví na obličeji, ale je fakt že měl koš, tak nemohla-to by se jí hůř oddělávalo. Akorát mě to sere, páč do výstavy jsou tři týdny.
Zítra se jí podrobně povyptávám na situaci
A Buca, to je vlk v rouše beránčím, do ní by to nikdy nikdo neřek a každý jí vždycky lituje jako chudáka ublíženého, ale většinou si za to může pipinka sama. Vždycky se tváří, že kuřeti neublíží, hraje džukelku, je líná jak prase, ale do cesty bych jí přijít nechtěla.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 23:25
- Nahlásit
Mucholabka
Asi jsem ji předem moc strašila
To jo to vona říkala, že si ji strašila moc, pak si vzpomela na tu historku jak byl ferda na hlidani u chlapka a jak napadaval jeho pritelkini a bez kose se Ferun nehl :-D
Akorát mě to sere, páč do výstavy jsou tři týdny.
A jéjé tož snad se to stihne jakž takž zahojit....
Zítra se jí podrobně povyptávám na situaci
Ona už se vlastně zítra vrací z tábora, to budou nové fotky štěňátek
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 23:37 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
leila
ferda na hlidani u chlapka a jak napadaval jeho pritelkini a bez kose se Ferun nehl :-D
Ne, to si ho kámoš chtěl půjčit, já ho varovala že nemá rád chlapy. On nenapadal přítelkyni, ale jeho a ta holka to vyřídila ručně stručně, pak byl klid. On totiž před ním jezdil na rotopedu, odjakživa nesnáší cyklisty (vadí mu kotníky, které se rychle míhají a střídají), na kole může jenom se mnou. Bez koše jsem jim to zakázala já. Ale jen ať si zvyká na lidi, ať se chlapec učí.
On totiž pořád zkouší, to dělal i jeho fotřík, co mi říkal jeho chovatel. Na každého nového člověka si ťuká, kde je ta hranice za kterou může zajít, u mě narazil hned ze začátku.
U toho kámoše už taky našel svoje místo, tak je klid.
Je to bojovník který to bude zkoušet pořád dokola, těším se až mu bude 16 roků a nebude mít zuby.
Jinak je to náhodou suprový pes, je hrozně hodný, akorát si k němu musí najít cestu každý jednotlivý člověk, který s ním zachází, ten pes hrozně moc rozlišuje a pamatuje jednotlivé osoby i psy ze svojeho života.
Dita o něm tvrdila, že nebyl schopný se začlenit do provozu, ale to jenom proto, že ho neznala, nejdřív žil u nějakého příbuzného od jejího chlapa, byt plný feťáků a ožralců, takový pes z toho fakt musel mít nervy v prdeli, a pak ho v roce a půl hodila na řetěz a nestarala se. Bála se k němu i přiblížit, pi.a jedna. Však zítra jdu s Ferunem na výstavu na hrad, myslím, že ji tam potkáme, ona jezdívá na všechny výstavy v Ostravě, přespává u známých i s děckama. Však víš, jak minulý rok čuměla, že jsem tam s ním přijela na kole.
Zrovna dneska jsem vzpomínala, jak mě chtěl zabít, když jsem na ruce měla rukavice, raději jsem mu vždycky rukavici hodila a pak jsem mu vynadala že je debil, a dneska jsem mu rvala z tlamy v pracovních rukavicích nějaký humus
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2009 23:52
- Nahlásit
Mucholabka
Ne, to si ho kámoš chtěl půjčit, já ho varovala že nemá rád chlapy.
Ahá tak to jo to Kačka si to asi překroutila...
Jinak je to náhodou suprový pes
To je super mazlivý pesan
Však zítra jdu s Ferunem na výstavu na hrad
Jéé tož to se tam potkáme, budeš moct vidět moji fosílii živě
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 00:03
- Nahlásit
leila
To je super mazlivý pesan
Tak teď nevím, jak to myslíš. Kámoš mu řekl že je neskutečné hovado pes a když mi přišel na akci říct, že se mu čím dál víc líbí, ještě mi musel vynadat že jsem debil a furt mu všechno kazím tak teď už jsem snad poučená. Ale když nesoupeří, tak je fakt super a v tomhle období mě ani moc nestojí, stačí mu hrušky a jabka a neskutečně po nich tloustne.
Taky říkal, že kdyby ho hlídal on, tak by ho jednou kousnul-jako týpek toho psa, a pes by mu zobal z ruky, a já tomu i věřím, protože ten pes pozná kdo s ním chce jednat férově a nebojí se ho, a ten týpek by byl přesně typ, který se Ferovi líbí.
No, a chovatel od Freda, ten furt jenom básní o tom jak takové psy žere a že měl takového, ke kterému nikdo nesměl na krok, že to byl jeho nej pes vůbec je u něho nějaká podezřelá vyšší koncentrace lidožroutů. A prý až se na akci s Fredem uvidí, tak ho Fred hned pozná a bude ho milovat-vídával ho do jeho dvou let. Tak se celkem těším na reakci.
budeš moct vidět moji fosílii živ
No, já vás sleduju a koukám, co se vám to děje. To je hrůza.To radši psychopata, ale zdravého.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2009 00:04
- Nahlásit
leila
A vůbec, jdu spát, brou noc, zítra pokecáme.
|