| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 11:49
- Nahlásit
gabifi
Já to dávám,tak jak jsem psala a musím říct,že jsem ještě nezaznamenala neúspěch
Gerda
Ono když to dáš moc k sobě, tak to začne právě pracovat než se to promísí a pak se to může bloknout,bo co. Prostě droždí musí být jinde než sůl a cukr. A co máš za pekárnu? Já mám taky program dort
No mě přijde,že jdete od složitýho k jednoduchýmu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 11:53
- Nahlásit
jana33
mám zelmer, kterej neumí ani marmeládu a nemá ani program dort, on vlastně vůbec asi nemá program na nic jinýho než na chleba s kváskem.....tudle pekošku mám: http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?a=ukaz&pe karna=236
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 11:57
- Nahlásit
Gerda
Hmm tu neznám. Já jsem si pekárnu vybírala jednak podle komentářů uživatelů a pak jsem chtěla pekárnu,co má dvě menší formy,páč drahá polovička má ráda bílej chleba a já černou botu se zrníčky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 13:18
- Nahlásit
Sme teď byli pozvaný vot ředitele na oběd do řecký - děěěcka, vona se ta zelenina vážně dá jít, sem jedla rukolu, tofu, lilek, haloumi, ňákej nakyslej salát....byly to šecko předkrmy, ale hlavní krm sem už nezvládla a prchla z restauračky zpět. Dnes už se prej nemusí pracovat, má se sedět až do kolika chcem v tý hospodě. Takže já si tu něco málo podělám a potáhnu nách hause, zkusit chleba pro začátečníky!!! Už mi začíná bejt ale docela bblě stran tý zeleniny.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 13:25
- Nahlásit
Gerda
Dnes už se prej nemusí pracovat
A platí to jen u vás, nebo si to můžu vzít k srci i já?
Jinak zítra jedu zase obcházet služebně louky v Orlickejch horách, jestli tam farmáři pěstujou, to co mají a na co berou dotace. A i řídím, dostala jsem služební fabii. Takže až ráno uslyšíte v rádiu, že při vjezdu na magistrálu z Václaváku se srazila modrá fábie s čímkoliv, tak víte, že jsem už na služebku nedojela.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 13:45
- Nahlásit
Baico
Proč nevemeš Bajkonůra? Mohl pouštět na zemědělce, co si pěstujou, třeba hrůzu....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 13:48
- Nahlásit
Gerda
Proč nevemeš Bajkonůra?
Protože bych ty chlupy z toho služebního auta nedostala už nikdy. Navíc jedu z klukem, kterýho vůbec neznám a nevim, jak by se tvářil, kdyby mu za krkem funěl lední medvět. Máme k dispozici jenom krátkou fabku a tam se Baico do kufru nevleze.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 14:32
- Nahlásit
Baico
Navíc jedu z klukem, kterýho vůbec neznám
tim spíš by mu měl pan Bajkonůr funět za ucho.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:01
- Nahlásit
tady se peče,jupííííííííííííííí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:24
- Nahlásit
čus volové
Biluška
tož dobré,pani,Bageta se celkem f poho..a gde sou fotky????????????????????????????????
Hyena
Ste se na mě ve čtvrtek vy...ala, co
jak jako?? dyk sme byly domluvený,že dyš bé hyc,nikam se nejde a hyc teda byl!!! Taxi to laskavje ujasněte!!
eksperimenty se nekonaly kuli zmíněnýmu hycu..to na to peču.Ale za to sem na vás myslela f sobotu na tartění vy tam bejt tak vám prdnou fšecky céfky a složíte se jak pucle ,páč to bylo masooo ,byly sme s Nánou nadšený! ..třá jednou vopravdu někoho rafne!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:25
- Nahlásit
Gerda
Navíc jedu z klukem, kterýho vůbec neznám
tim spíš by mu měl pan Bajkonůr funět za ucho
se mu nemusí postavit ..ty chlapi dneska nic nevydržej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:27
- Nahlásit
davidkova renata
ty chlapi dneska nic nevydržej
Ale Bajko jede na incpekci, jede vynadat chlapům, tam potřebuje, aby nevydrželi...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:41
- Nahlásit
davidkova renata
tož dobré,pani,Bageta se celkem f poho..a gde sou fotky????????????????????????????????
Fotky budou až přide Mášenek. Jednak má foťák v mobilu a za druhé to sem umí dát, já to nehumim
Bageta je pjekně vofrklá, zkusila jestli by prošlo, že by spala v mé posteli. Když to neprošlo tak zkusila estli projde zabít kozu. Toš to taky neprošlo tak si vlezla s Lilátkem do jednoho pelechu a chrní spolu stočené do jednoho klubíčka. Pani, včil bysem tu potřála eště Oťase, pak by to něgdo vyfotil (což by teda šlo těžko, páč jednak by to šlehlo s tím foťákem a za druhé s tím fotografem) . Ale gdyby to třá něgdo zvlášť odolnej (nebo slepej) dokázal tak vznikne tak strašlivá fotka, že by za ni Híčkok zaplatil milijardy, aby ji měl To by byli tři nejošklivější psi světa pohromadě
Ten drzej vet se mě ráno ptal estli sbírám jenom karikatury, nebo estli máme doma aj normálního psa. Což mě teda pjekně nakrkal páč ví, že přece máme šoltyje a ty sou krásné dost za všechny naše psy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:42
- Nahlásit
davidkova renata
se mu nemusí postavit ..ty chlapi dneska nic nevydržej
Sim tě, na to uš sou dneska prášky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:43
- Nahlásit
Biluška
Bageta
heled mě by zajímalo sčím dneska bude nakládaná ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:47
- Nahlásit
Biluška
estli máme doma aj normálního psa.
Proč si prostě jenom neodpověděla - NE....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:48
- Nahlásit
Gerda
to přece nemusí hlásit,to každej vidí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:51
- Nahlásit
davidkova renata
tak tam vůbec neměla chodit!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:53
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
to přece nemusí hlásit,to každej vidí
Tsss, máme doma Sisinku -
Létající Nýný -
A rozkošnou Bon-Bon -
A to sou úplně normální psi
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:56
- Nahlásit
Biluška
všicky šoltije sou normální psi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 15:59
- Nahlásit
gabifi
Vidíte paní, tak mám hned tři normální psy a voni furt, že nemám ani jednoho
A vůbec, Lilátko je taky nejkrásnější a nejnormálnější, akorát to lidi nevidí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:00
- Nahlásit
Biluška
já myslela, že máš jen dvjě šoltyje....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:01 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Gerda
já myslela, že máš jen dvjě šoltyje....
Tři . Dva mám vořechy - Miu a Semtexe a německé ofčáky - Bagetku a Rose Ann. Zbytek atlasu plemen je u nás zastoupen po jednom
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:32
- Nahlásit
Biluška
Bageta neni picbum? Hele tak já se v tom nevyznám. Kde si vzala tu rouzmery?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:38
- Nahlásit
Gerda
Bageta je německej ofčák. Rose Ann alias Rozárka je taky německej ofčák, je z útulku v Holomocu a dostala jsem ji před měsícem k svátku. Sem chtěla želvu (ne teda zdejší želvu, ale opravdickou želvu) a Mášenek řekl "hele, želva je moc drahá, na tu nemám. Nechceš radši dalšího psa?" no a já sem samozřejmě chtěla . Vybrala jsem si schválně Rozárku páč byla v útulku nejstarší (i věkem, i délkou pobytu - byla tam už tři roky), je hluchá, strašně špatně chodí a má raka . Tak sem jí řekla, že dožije u nás, aby ji měl taky někdy někdo rád, ale netuším jak dlouho ji budu mít Vet mě opatrně připravoval, že to sice můžou být roky, ale spíš by sázel na pár měsíců
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:39
- Nahlásit
Biluška
paní já vám jednu v sobotu želvu předám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:41
- Nahlásit
brezen2008
Ty máš želvu? A fakt mi ji dáš? Suchozemskou, jinou nechci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:41
- Nahlásit
Biluška
sedumnáct kousků, to máš víc než ebony, ne?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:42
- Nahlásit
Gerda
Nevim kolik má Ebony, ale mám víc jak většina útulků . A taky mám určitě víc jak Rudík tagže by mi měl něgdo fofrem poslat pár drobných jinak to odnesou ti chudáci psi
(jo a seno můžete poslat taky, aspoň se s tím nebudu muset sušit )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:46
- Nahlásit
Biluška
něgdo fofrem poslat pár drobných
zkus písnout erin
|