| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:53
- Nahlásit
Gerda
Nigdo z nich není přihlášený Fsaď se, že se budou hlásit až na místě, abysem s tím měla víc práce
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:54
- Nahlásit
Gerda
Ale jestli chceš s něčím plavat a potřebuješ půjčit psa tak ti můžu přivézt Brejky. Tu tady mám na hotelu a tak rychle plavacího psa sem eště neviděla Je nejspíš křížená s bobrem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:56
- Nahlásit
Biluška
tak ti můžu přivézt Brejky
co to je?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:11
- Nahlásit
Gerda
co to je?
Podívej se sem - http://www.batmani.estranky.cz/stranka/nasi-mazlic ci - brejky je ten prostřední pes. Mám ji tu na dovolené, páč její lidi jeli na motorkách kamsi do Albánije či kam. Estli se nevrátí tak si hodím mašli, páč ten pes je ztělesněnej ďábel
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:18
- Nahlásit
Gerda
Tak jsem se ptala, jedno z hlavnich depozit Kocici nadeje je na stavu 61 kocek - takze uplne plne. Predsedkyne Hanka Smejkalova ma ted na poradniku 20 akutnich cekatelu na azyl ktere nejni kam dat bo i ostani depozita jsou plne
a ty by sis je vzit domu nemohla? aspon docasne nez se neco uvolni? jim by stacila treba koupelna nebo tak.
Zeptam se jeste na kocicim foru jestli by je nekdo neubytoval, ale vidim to blede.
Vsude je spousty kocek, jakoze fakt moc a muze za to to blby sluchatko a Jonatan z Macha a Sebestovy, prej halo halo halo proc je kocek malo a tak stekam jako hrom at je kocek milijon .
A ted je neni kam davat.
Podle me se vochocej i vostatni, to voni jen venku delaj fory bo nevedej jestli jsi duveryhodna osoba.
Jestli jim jsou tak tri - ctyri mesice tak zhruba za dva mesice uz by mohli vrhnout dalsi kotata, to mate radost, ze jo?
Jak je to tam s bezpecnosti? Jako silnice, psy , lidi a tak? Ma je tam kdo krmit? Jako kdyby se velka vykastrovala jestli tam muze tejoreticky bydlet dal.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:30
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jako kdyby se velka vykastrovala jestli tam muze tejoreticky bydlet dal.
hele todle je asi nejrozumnější nápad než si je brát domů(často to prostě nejde) a složitě zas někam dávat..voni taky kočky odchovaný divoce moc do domácnosti nejdou..pokud si pamatuju,existuje něco jako kastrační program,kdy se kočky odchytaj,vykastrujou a vrátěj na původní místo..teda kdysi něco takovýho bylo..
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:35
- Nahlásit
StaHi
pani, letmo jsem zahlidla neco o kastracnim programu/grantu/fondu??? pro ciciny.. vubec nevim vo co de.. nemate nakyho linka, kde je mozno docist se vic? bydlim na vsi a zatim jen upa marne agituju, ale prislib zlataku by s mistnima 'kockarema' (vesmes lidijove, co se ujali toulavejch kocek ve vetsim nez malym mnozstvi a ruinuje je uz krmeni) mozna moh pohnout
Vono je to tezky. Podlezakonu ci ceho ma o toulavya bezprizorni zvirata povinost se postarat obec, takze by to mela platit obec. Jenze obce jsou desne neochotne, kdyz maj davat penize a ne vzdy se je povede presvedcit, aby to zaplatili.
Potom existuji ruzna OS atd, ktera tuto povinost mesta supluji, ale vse hradi ze sveho, nebo z prispevku hodnejch lidi, takze tam je vecnej problem penize, bo je jich furt malo.
Granty na kastrace davala Nadace na ochranu zvirat, jenze letos maj na strankach napsany, ze z duvodu krizezadne granty nejsou.(nekde tady v diskuzi je co mi napsali ohledne Biluscinych kocek)
http://www.ochranazvirat.cz/30/czech/rubrika/grant ove-programy/
V Praze a okoli pusobi Šanta Kočičí
http://santakocici.unas.cz/o-nas/
ale nemam ted aktualni info jak jsou na tom.
Kastracni program myslim zajistuje i První společnost za práva koček, ale presne kde a jak ted nevim
http://www.kockaapravo.cz/ospolecnosti-clanek.php? id=14
V Brne ma utulek Tibet zajisten grant (jeste z lonskeho roku) na kastrace
http://www.utulektibet.cz/stranka/kontakty
na strankach maj napsane a pokud vim tak to plati
Kastrace koček a kocourů ZDARMA !!!
V rámci grantu od Nadace na ochranu zvířat necháme na VFU Brno vykastrovat vaši nebo opuštěnou kočku/kocourka zdarma. Plaché kočky rádi odchytíme, kontaktujte nás.
Problem je v tom, ze je to konkretni veterinar v Brne, takze pokud je moznost kocky dopravit do Brna na tuto vetosku meli by zdarma vykastrovat vse v jakemkoli mnozsti.
Odkud jsi? Jestli je pobliz nejaka organizace mohla by s kastracema pomoci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:36
- Nahlásit
Biluška
Tak Brejkynu přivez, kdyby něco, prostě jí utopíme
lucYnka XIII
No kočky si nevemu domu ani náhodou, sou divoký a mařena by je asi zakousla, pokud by ony nezmlátily jí. Kdepak, kočky bych doma nikdy nechtěla. No právě problém je to, že za chvíi budou vrhat další koťata a množit se mezi sebou. Je to tu v parku, ten je ohraničenej silnicema, psů je tu hafo,v podstatě jeden z mála parků, kde se psi z centra můžou proběhnout, takže kumulace velká. Bydlej pod hospodou, můžou se krmit odpadkama, já jim dávám každej den čerstvou vodu a jednu konzervu denně. Jako bydlet tu můžou, ale musej bejt opatrný stran psů, potkanů a aut. Kdyby je chtěl někdo na statek, asi by to bylo nejlepší. Vedle nás je řecká restaurace, na její zahradě je volně obrovský množství koček, možná to jsou kočky od nich...fakt nevim, velkou nechytim určitě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:37
- Nahlásit
Gerda
Tak Brejkynu přivez, kdyby něco, prostě jí utopíme
Tak jo, ale budeš s ní plavat. Páč jinak by vřískala a já bysem ji zabila. A Staňka by byla naštvaná, že si musí shánět novýho psa
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:43
- Nahlásit
lucYnka XIII
jsem kousek od prahy, takze Brno bohuzel, ale info predam, dik
(..je mi jasny, ze je kocek 'milion' a vesnic, kde to chodi jako u nas zrovna tak.. coz je dost smutny ..ale hlasim rovnou, ze ja kocku taky neci, ani jednu!)
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
jak pisu vejs, v Praze pusobi Santa kocici atase timto zabyva. Zalezi na tom jak je misto bezpecne. Pokud tam muzou kocky zit a ma je kdo krmit je to nejidealnejsi reseni. Nezaplacavaj se depozita. Von je rozdil mezi divokou kockou a kockou vyrustajici v byte, kterou majitele vyrazili na ulici jakmile zabrezla nebo je prestala bavit. Tyhle vyhozene bych domu brala u tech divokych mas pravdu, tem je nejlip venku. Jenze ne vzdycky to jde, hodne casto tam lidi kocky nechtej a jakej ma smysl je kastrovat a nechavat tam, kdyz je za tyden nekdo otravi nebo umlati? Je to pripad vod pripadu. Takezalezi na zdravotnim stavu kocky.
Napisu te Sante, ze se tam kocky nachazeji a jestli muzou nejak pomoci ok?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:46
- Nahlásit
Gerda
StaHi
ok, zadnou Vam nevnucuju jen se ptam.
Simvas jestli mate jeste nekdo tady nejake bezprizorne kocky tak mi je nahlaste at az budu obepisovat ty organizace at jim to pisu najednou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:54
- Nahlásit
Biluška
Tak jo, ale budeš s ní plavat.
Hele jestli to znamená, že mám vlízt do vody a fakticky plavat, tak to jí vůbec nevoz, já do vody nikdy nevlezu. To by musel ten čokl plavat sám.
lucYnka XIII
Si moc hodná!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:57
- Nahlásit
Gerda
Je to tu v parku, ten je ohraničenej silnicema, psů je tu hafo,v podstatě jeden z mála parků, kde se psi z centra můžou proběhnout, takže kumulace velká. Bydlej pod hospodou, můžou se krmit odpadkama, já jim dávám každej den čerstvou vodu a jednu konzervu denně. Jako bydlet tu můžou, ale musej bejt opatrný stran psů, potkanů a aut. Kdyby je chtěl někdo na statek, asi by to bylo nejlepší. Vedle nás je řecká restaurace, na její zahradě je volně obrovský množství koček, možná to jsou kočky od nich...fakt nevim, velkou nechytim určitě.
To je fakt docela blby misto.
Velka by se chytla do sklopce kdyztak.
Jdu se poptavat co a jak.
Dam do dalsiho tematu vyzvu, ze se hledaj depozita doufam, ze me zdejsi kynologove neukamenujou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
To je fakt docela blby misto.
No jako zas tak blbý neni, jen musej bejt kočky opatrný. V noci už tu moc psů neni, můžou operovat dost velikym prostorem, mylsim, že na pohodu můžou prožít život v parku. Ale jak se někam vydaj, je to samá silnice.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:08
- Nahlásit
Gerda
Hele jestli to znamená, že mám vlízt do vody a fakticky plavat, tak to jí vůbec nevoz, já do vody nikdy nevlezu. To by musel ten čokl plavat sám.
je na tobě jak toho psa přesvědčíš. Neznám žádného, kterému by se řeklo "plav tam kolem té bojky a zase zpátky" takže většinou holt musí do vody i lidi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:18
- Nahlásit
lucYnka XIII
hodne casto tam lidi kocky nechtej a jakej ma smysl je kastrovat a nechavat tam, kdyz je za tyden nekdo otravi nebo umlati
no to já samosebou vim ,ale bohužel jich je moc..určo víc než lidí co sou schopný a ochotný si je nabrat dom
Biluška
takže většinou holt musí do vody i lidi
aha,takže to je zásadní informace..odvolávám co sem slíbil,do vody nemůžu,nemám totiš plafky a kupovat je kuli tomu fakt nebudu,nejsem Ročilt!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:32
- Nahlásit
Biluška
takže většinou holt musí do vody i lidi
tak to jí nevoz, do vody nejdu.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:43
- Nahlásit
davidkova renata
plafky nekupuj, jen patricne navys fstupny.. ..a taky mas ty terapeuticky tangace!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 14:45
- Nahlásit
davidkova renata
nemám totiš plafky a kupovat je kuli tomu fakt nebudu,nejsem Ročilt!!!
So kesáš, že nemáš plofky A f čem se chodíš válet k rybníčku co?? To mi chceš namluvit, že tam chodíš f kožuchu??
No a aj kdybys neměla tak co, se omotáš kandičkou ňákou, řekneš, že sou to bikiny a hotovo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 15:01
- Nahlásit
Biluška
A f čem se chodíš válet k rybníčku co?? To mi chceš namluvit, že tam chodíš f kožuchu??
Nechci ti kazit iluzi, ale jednou sem s ní u vody byla, od tý doby mám fobyji z pláže, bo vona plafky fakt nemá!!!!!!!!!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 15:10 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
dostala sem dobrouci medovy vaflicky z holancka kulaty, ca 10cm prumer, vejska celyho sloupecku ca 7cm, bylo tam 10kousku..... na pohled byste odhadly, ze to nevazi nic.... a melo to 390 gramuch
(ed: Gerdo, to mas za ty sebrany iluze!)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 15:13
- Nahlásit
StaHi
Já sem ti nic nesebrala tak proč mě trestáš? :fňuk:
Gerda
Nechci ti kazit iluzi, ale jednou sem s ní u vody byla, od tý doby mám fobyji z pláže, bo vona plafky fakt nemá!!!!!!!!!!!
A kruciš. Není náhodou naší povinností to někam hlásit? Gdyž ona žádný příbuzný nemá? Richarda nepočítám, ten je ve věku, že vlastně není příbuznej .
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 15:28
- Nahlásit
Biluška
..a taky mas ty terapeuticky tangace!
To mi připomíná, že chci taky terapeutický tangáče, včera Bucka terapeutila nějaké cizí děcka a zadarmo. Když jsem říkala "a maminka vás nechá takhle běhat po venku?", tak říkaly že maminku nemají, protože je bila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 15:35
- Nahlásit
Mucholabka
To mi připomíná, že chci taky terapeutický tangáče
Dneska mi psali z výrobny, že už jsou, takže je brzy dodám
zadarmo
COŽE !!! No to nedovolím, hned jim posílám fakturu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 15:49
- Nahlásit
StaHi
to mas za ty sebrany iluze!)
si mrcha, jáí to věděla hnet! Proč trestáš mě za to, že davítková nemá plafky a příbuzný, kerý by to měli hlásit! To je nespravedlnost!
Biluška
A kruciš
Já zas řikala - madona mía, frančesko zavolej bratryyyy!
Mucholabka
říkaly že maminku nemají, protože je bila.
hele to je strašný, já viděla nějaký video, jak tam matka kope do děcka, a tak jak já děti fakt nemusim, tak z toho se ti mě zved kufr, že si umim představit, jak jí dupu po ksichtě.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 16:07
- Nahlásit
Biluška
davídková plavky má,dole
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 16:43
- Nahlásit
Biluška
Přitáhneš bobule?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 17:17
- Nahlásit
Gerda
Záleží na tom jestli něco dozraje. Vypadá to, že by to měli stihnout špendlíky, tak je určitě vezmu v množství více než malém . Švestky to nejspíš nestihnou. Možná rajčata, u těch se neví. Ořechy jo, ale loňský, letošní ještě nejsou . A cibuli jestli chceš, té jsou mraky.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 17:18
- Nahlásit
Gerda
to je nápad,to by mohla ,šikovná holka jsi
heled,jenom takovej dotaz: mařenka by nestrávila syrový maso,jako hrubomleté?
|