| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 17:20
- Nahlásit
Biluška
za kolik prodáváš?
abych věděla jestli si mám vzít něco
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 17:22
- Nahlásit
Biluška
přivez všechno, cibul chci samo taky ))))))
brezen2008
mařenka by nestrávila syrový maso,jako hrubomleté?
radši to zatim vařim, zatim vše klape, syrový přijde později, teď pojedem na vařenym.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 17:26
- Nahlásit
Gerda
a dobrý?
a kolik je to asi denně váhy?
sindy má kolem 500 g denně,elis okolo 300g a dasty přes 1,200g
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 17:34
- Nahlásit
brezen2008
Si blbá, co bych prodávala. Daruju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 17:44
- Nahlásit
brezen2008
Zatim dobrý, dávám fakt hodně mrkve, rozvařený, ta jí chutná, sračku nemá, blila jen jednou. No vypadá to, že kilovku dělim na 4 kusy, aby to měla na 4 dny a tu jednu denní dávku dělim do tří porcí, takže v jedný porci má jen maličko masa a hromadu zeleniny, hlavně tý mrkve a celeru...i špenát tam je...taky česnek, ten dávám do tvarohu k snídani. Takže žere 3x-4x denně, kolik sní zeleniny, to nevim, ale masa denně 250g + půlku tvarohu, jen ráno.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 17:57
- Nahlásit
Biluška
nejsem
no a jak chceš uživit tolik psů, tak prodávajej Gerda
ovoce
Gerda
dobrý
heled a kolik vona má zhubnout?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 17:57
- Nahlásit
Cus trupky.
Gerda
A tak jako cernej punt sem ti nedala, jen cernej banan, a ten se hodi na bananovou buchtu, precik.
jo ale nevim, jestli z tý zkoušky máš mít radost, dyš si psa nezmlátila, ani ti nebrečel bolestí....ale třá maj brečet jen vlčáci a rotvíci nemusej, no.
Hele, z ty zkousky radost nemam, bo se projevilo, jakej sem dement panicka a netrenuju vsecky mozny varijanty. (a cokle mlatim jen obcas, aby to nemoh nikdo natacet ci fotit ) Neb jsme sly nejdriv na odlozeni!!!! - nocni mura, u skakaciho tupika, po odlozeni naznala, ze je KONEC poslusnosti a budeme si hrat. Takze byla velice vesela a hrava, hopsava, cekala, kdy bude konecne teda ten balonek, do toho sem zmatla par povelu (misto vpred Hop, jak sem zvykla - a bodiky se ztracely....) . Nejlepsi je, kdyz vis, ze pes vse umi a krasne cvici, a pak to na zkousce elegantne s tvym prispenim poserete vobe.
Na stope sme potrebovaly k prulezu prvni casti 14 bodu. No, bylo to o nervy, bodu uhrala z 20 18, rypak ma dobrej a pak na skupinovce ztratila jen bodika, to uz slapala. Zkratka a dobre, ani na IIPO zkouskach sem takovydle nervy nemela.
+ půlku tvarohu, jen ráno.
A pani, davate ji ten tvaroh aspon nizkotucnej? Jinac vam nezhubne. Vybornej je i cottage syr, kefir, to by ji taky mohlo smakovat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 18:02
- Nahlásit
Fifi
Nejlepsi je, kdyz vis, ze pes vse umi a krasne cvici, a pak to na zkousce elegantne s tvym prispenim poserete vobe
Ano, to je velice známá věc )))
No jinak s tim příjezdem - v září stejnak musim mít auto v cajku, jdu na technickou, takže na září se můžem domluvit na nějaký seanci Vyber si víkend - ale musí bejt už po vejplatě, jinak je to pasééééé.
A pani, davate ji ten tvaroh aspon nizkotucnej?
No kupuju ten lídlovej nískotučnej....hele jestli je tvaroh blbě, nebudu jí ho dávat, vona ho má děsně ráda, dávám půlku kalíšku + jí kousek vždycky ujim....kefír samo taky miluje, jen když to dávám ráno na snídošku, tak aby se neprojmula, než dorazí máma z práce a vyvenčí, víš? Tak sem právě si řekla, že ten tvaroch je jako dobrá věc....
brezen2008
heled a kolik vona má zhubnout?
to nevim....tak , aby byla hezká....asi tři kila....asi by měla mít 15...nevim...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 18:10
- Nahlásit
Gerda
Vyber si víkend - ale musí bejt už po vejplatě, jinak je to pasééééé.
Co ja vim, kdy mas vejplatu?? A nechcete seanci spojit pripadne s navstevou MS rtw v HK? To je 11.-13.zari, aspon byste okoukly tupiky z celeho sveta a taaak. Na ten vikend chci mit volno, takze budu tam.
hele jestli je tvaroh blbě, nebudu jí ho dávat,
Toz ja nevim, zda je tvaroh blbe, pro tvoji cubu, kdyz ji neznam. Pokud davas ten malovoltovej, tak snad neni, to jen jsem sondila, jestli ji necpes plnotucnym v ramci hubnuti A jeste, co bych doporucila cubis k hubnuti, cpi ji do zradla hodne listovy zeleniny - salat, cinsky zeli, ledovej salat, najemnoucko pokrajeny.. Zaplacne ji to a udela dobre v brisku. Ostatne si procti zdejsi poradnu na krmeni klasickou stravou, tam je navodu spousta. A at je lip, co to srdicko, uz vis neco vic?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 18:19
- Nahlásit
Fifi
HK je hradec královýho? Víš, jaká je to dálka?????? Tam v životě nedojedu - střílej tam?
Ale termín by šel.
Salát jí namrskat můžu, to zas jo, koupim ho zejtra. Zejtra jdem zasejc k vetoj, uvidíme. Mám totiž do konce tejdna volnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 18:26
- Nahlásit
brezen2008
no a jak chceš uživit tolik psů
No blbje, gdyby žraly bobule bylo by to jednodušší
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 18:27
- Nahlásit
Gerda
Víš, jaká je to dálka??????
Jaka dalka pani? jela ste nekdy na jeden zatah z Ovy do ceskyho Krumlova s vozejkem a dvouma psima?? pak byste teprvaa vedela, co to je ta "dalka"!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 18:27
- Nahlásit
Biluška
Ideálně by se mohli začít požírat mezi sebou, tim by ti ušetřili práci s umisťováním k jiným lidem....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 18:28
- Nahlásit
Mathea
jela ste nekdy na jeden zatah z Ovy do ceskyho Krumlova s vozejkem a dvouma psima??
Jela sem na jeden zátah s třema psima do Lezsna.....a řikám ti, že HK je dálka. Proč nemůžem jet do toho CHlumce?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 18:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Gerda
a řikám ti, že HK je dálka. Proč nemůžem jet do toho CHlumce?
Boha, dalka, necelych sto km. A do Chlumce jet muzete, klido pido, jen nevim tejkonc z fleku, kterej vikend budu mit krom na to MS rtw volno.
edit
Tam v životě nedojedu - střílej tam?
Samo, ze IIIPO MS se strili. A kdyz nedojedete, dorazte vlakem, to ste tam za chvili a bez nervuch.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 18:51
- Nahlásit
Fifi
Boha, dalka, necelych sto km
a sto zpět, víš, kolik knedlik žere? je jak tank, hrůůůza!
Jdu na dovolenou, nazdar, zítra budu vědět, jestli v sobotu přijedu na to plavání.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 19:20
- Nahlásit
Ahoj lidi,
kdo z vás umí dělat webové stránky ? potřebuju poradit nějaký free program na tvorbu webu pro blbce a pak si s tím třeba i poradím.
Jo a slyšel jsem, že paní domácí RD má po pohřbu tak mě napadá jestli by se tohle vlákno nemělo jmenovat místo pro davídkovou renatu třá banánová republika nebo alcatraz pro vyhostěnce z psychologpsu republic
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 19:22
- Nahlásit
Pěkný zbytek úterý
Všechny zdravím,zaujaly mě fotky Jablunky..to je bájo,hlavně Štěpulda s barzóji a holou sedýnkou.Škoda,že su huž na fagánka přestárlá,docela sem vyměkla.
Pak mě zaujala mamka ,jak radila Bilušce ať si mě řekne vo pár drobnejch.
Mamka dostane do úsměvu a Biluše velký ho**o,bo sama mám málo a vodnesli by to naši psi.
Mladí jeli na vodu a musím hlídat Agátku.Už vím jakej je rozdíl hlídat svý děcko a vnouče.Stačí mi hlídat mladým toho děsnýho karpíška,vnouče je snad do mý smrti nenapadne.
Pa a zas něgdy....přeji divokýho Mikuláše a bohatýho Ježicha
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 19:44
- Nahlásit
kdyz pujdes po ceste,
kde ruze vadnou,
kde rostou stromy
bez listi,
tak dojdes na misto,
kde tvy slzy spadnou
na hrob - co nikdo necisti
jen starej rozbitej nahrobni kamen
rekne ti, kdo nemoh uz dal,
tak sepni ruce svy a zaseptej "amen",
at jsi tulak nebo kral..
vsem lidem davala
naruci plnou,
sazela kytky podel cest
jednou vsak zmizela
a jako kdyz utne,
prestay ruze nahle kvest..
pak jsem ji uvidel ubohou vilu
na zvadlych kvetech vecne snit
vsem lidem rozdala svou lasku a silu
ze sama dal
nemohla uz zit
tak jsem ji postavil
nahrobni kamen
a cerstve ruze jsem tam dal
pak jsem se pomodlil a zaseptal amen
a svoji pisen jsem ji hral
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 19:48
- Nahlásit
Benda
Ahoj.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 19:56
- Nahlásit
Gerda
Fifi
no nefim bo 12.září je jednak Sen zvířat a dvanak pochot PP a už ted se nemůžem rozhodnout kam pudem,tagže to máme vo něco těšší eště
Erin
Pak mě zaujala mamka
čéče tak todle se mi stává každou chvíli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 19:57
- Nahlásit
argosek
kozi kozi kozi
co kulhave,dobrý??
Benda
na tvorbu webu pro blbce
je heský dyš je jeden sebekritickej ,ale sem f tom s tebou..bud f klidu
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 19:59
- Nahlásit
Biluška
paní až tu budete, tož mi písněte co chcete dát na úvod jestli to co bylo na šňapích stránkách nebo? A taky něco o Bagetce páč vo té nic nemám a mám ji tam napsat tím složitým názvem nebo stačí Bageta?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 20:01
- Nahlásit
Benda
Bych řekla, že program pro blbce je Fornt page, ale dává hodně chyb ač pro lidi co se nehrabou v kódech stránek to není viditelné...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 20:13
- Nahlásit
leila
Dej ji tam hezky celým názvem Baquette. Přece nebude u fšech těch "vonů" a "ausů" jako chudá příbuzná
Kdyby ses moc nudila, nebo moc potřebovala zaměstnat tak bych potřebovala od holanďáků přeložit ten zkušební řád na dock diving
Erin
a Biluše velký ho**o
Krkno
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 20:27
- Nahlásit
Probůch,je toto možné????????????????????????????
http://www.novinky.cz/krimi/176096-muz-nasel-v-pop elnici-50-tisic-korun-sel-je-vratit.html
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 20:34
- Nahlásit
Biluška
Pokud je to v AJ tak mohu... tedka makam na tech tvojich psech sem dodelala kseftovej web tak zase mam jen tebe :-D
jinac tedka mi psala chovatelka ze mi vrati polovinu ceny...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 20:40
- Nahlásit
davidkova renata
Cernej, ale poctivej. Blb.
Hle, zde ochutnavka foteek z tabora.
Idylka po ranu - ihaha na nas kukali hned po vylezu ze stanu. A evakuace, co sme spolu mluvily, ty kroupy a sileny bourky. vobeslo nas to, ale kvokaly sme s Matheou do rana.
A utaveny nesportaciii na retezech.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 20:42
- Nahlásit
davidkova renata
von si teď poctivej nálesce může za nálezný zaplatit jednu hodinu u ňákýho vjelehlasnýho psýchujatra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 20:42
- Nahlásit
Fifi
ty vogo,to vypadá dobře
a navíc vám tam pozdechali psi a to se ,Bobe, vyplatí
|