Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3249 . 3250 . 3251 . 3252 . 3253 . 3254 . 3255 . 3256 . 3257 . 3258 . 3259 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 20:32
- Nahlásit

Fifi
Cca od jedné do dvou.

Sere me, ze budu v praci, jinak bych prijela s magorkou rtw konkurovat.
Děláš i odpoledne? Páč závodit se začíná až ve dvě,třá bys to stihla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 20:45
- Nahlásit

Biluška
Děláš i odpoledne? Páč závodit se začíná až ve dvě,třá bys to stihla.
Durch vikend.
Ale tys patrila zrejme do kolonky : jestli po me nekdo neco chtel, tak na to uz zapomel,

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 21:12
- Nahlásit

Fifi
Ale tys patrila zrejme do kolonky : jestli po me nekdo neco chtel, tak na to uz zapomel,
To se teda mám

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 21:19
- Nahlásit

Aren
Prosím tě, mě se nedaří přihlásit se na Psí duši. Vždycky mě to přihlásí a za vteřinu odhlásí. Nevím jestli to blbne na serveru, nebo u mě. Buď tak hodná a zkopíruj tam holkám co jsem psala o Bagetce tady ať nečekají na zprávy tak dlouho .Kuji.

aren
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 21:23
- Nahlásit

Biluška
OK, provedu.

aren
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 21:27
- Nahlásit

Biluška
No moc jsi sem toho teda nedala, fotky žádný...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 21:36
- Nahlásit

aren
Ne, fotky pořád nejsou. Tomáš přišel domů až potmě, snažili jsme se ji nafotit, ale vypadá to hrozně. Prostě jako focené mobilem pod umělým osvětlením, to se fakt nedá. Tak snad to vyjde zítra, pokud se stihne domů vrátit včas

aren
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 21:40
- Nahlásit

Biluška
Jako že ty fotky vůbec nejdou použít a budete fotit zítra znovu? Tak to tam taky napíšu, ať můžou jít Slováci spát.
Fakt ani jedna fotka? Třeba tma u vás na zahradě?

aren
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 21:41
- Nahlásit

A co říkal vet ještě, teda kromě toho estetického dojmu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 22:03
- Nahlásit

aren
Jako že ty fotky vůbec nejdou použít a budete fotit zítra znovu? Tak to tam taky napíšu, ať můžou jít Slováci spát.
jj
Fakt ani jedna fotka? Třeba tma u vás na zahradě?
Jo tak tmu u nás na zahradě asi dodat můžem, ale ze psa je tam vidět maximálně tak obrys

A co říkal vet ještě, teda kromě toho estetického dojmu?
Že žádné parazity v seškrabu nenašel, takže to pravděpodobně bude buď nějaká hodně rozjetá alergie, nebo ekzém. Osobně si myslím, že tam hodně velkou roli hrál stres, páč Bagiška je evidentně z bytu a hodně rozmazlovaná. Je na ní vidět, že byla dost při těle a pak prudce zhubla (má volnou kůži, takovou dost typickou pro tohle). Doma se mi s klidem angličana nasáčkovala do postele, je na ní poznat, že to považuje za samozřejmost....
tipla bych, že se původnímu majiteli buď ztratila, nebo zemřel.
Podle pana S. co jí chodil krmit na tu skládku to vypadalo, že ji tam někdo vyhodil a ona na toho majitele čeká. Ale nezdá se mi, že by ji vyhodil člověk, který ji vykrmil do baculata a se kterým spávala v posteli.
Na druhou stranu - ve vaně byla nejspíš poprvé v životě podle toho jak se bála. Tak kdoví jak to vlastně bylo.
Úplně klidně se mnou prošla po ulici kde se staví (přímo nám před barákem), těsně kolem rámusících bagrů a nebála se. Má tendence hlídat, začíná se smečkou štěkat kolem plotu když někdo jde. Když zvýším hlas tak se bojí a se strachem se ohlíží jestli křičím na ni, ale není to nijak extrémní (už jsem tu měla mnohem horší). Je žravá jak kyselina, pro žrádlo udělá cokoliv. Aut se bojí a nechce do nich nastupovat.
S jinýma psama vychází naprosto bez problémů, kozy si nevšímá, koček taky. Na vodítku netahá (nebo jí to fyzické síly nedovolí), ale žádnou poslušnost (sedni, lehni a tak ) nemá, to s ní evidentně nikdo nikdy necvičil. Jsou jí tak tři - čtyři roky, víc určitě ne.

aren
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 22:12
- Nahlásit

Díky, hotovo.
Vet ve SZ prý říkal, že má alergii na blechy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 22:14
- Nahlásit

aren
Vet ve SZ prý říkal, že má alergii na blechy.
Jj, to mi říkali, ale radši jsem nechala udělat seškrab ještě jednou než bych si do smečky zatáhla nějaký svrab. Představa, že celou saň mám léčit ze svrabu je dost otřesná Bohatě mi stačily blechy a boj s nima

Mathea
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 22:27
- Nahlásit

Fifinaaaaaaaaaa
Bublina - já a Mathea), 1x superhyper ZOP ( Balon s Matheou - meli u nekterych cviku dokonce napsano u hodnoceni +1 !! - bo nejen rozhodci mela ten den svuj kynologicky orgasmus )

No tetka, hlavne si ale zapomnela uvest, ze hlavni zasluhu na tom ma tvoje dokonala teoreticka a z casti i prakticka pruprava, bez ktery bych byla v perdeli jak erdel bez chlupu za deste

Jinak fsem cau, cist vas nebudu, pac to by mi praskla rohovka.

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 02:13
- Nahlásit

zdar, nazdar.. jsem chtela rict.. jo.. a este... gratulace obrovska vsem zaslouzilejm .. potkaly me zas 2 dny -jako skorem 48h- za barem a su humrita....
...jo a este este jsem chtela rict Bilušce, ze JASNE vede, at si kdo chce co chce rika (napr. tusim Ebony nema haranty )! bo vycet vasi zvireny je naprosto priiisernej!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 07:12
- Nahlásit

StaHi
bo vycet vasi zvireny je naprosto priiisernej!
Že jo pani, taky si to uvědomuju. Hlavně večer gdyž roznáším misky se žrádlem. Už mi to dá čím dál víc práce Skoro brečím při vzpomínce na doby kdy jsem krmila jenom Hesinku a Belinku, na zem jsem hodila dvě misky a fertik

All
Fstávejte a děte dřít, je pracovní den tak co se flákáte???

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 08:57
- Nahlásit

dobré ráno
tak mi byli na kopečku bez holek,a tak jsem dastíkovy protáhla hlavičku na míček ,zase to bylo gůůůůt

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 09:07
- Nahlásit

davidkova renata
dyk sme byly domluvený,že dyš bé hyc,nikam se nejde a hyc teda byl!!!
Sme by\ly domluvený, že mi písnete, esli je pro vás hic, bo ne
Ináč jsem si na vás vzpomněla taky, bo teď tu máme na týden na statku 6 letého chlapečka, který má neodolatelnou a nekorigovatelnou touhu vyjadřovat Hyence svojí přízeň a to v podobě průběžného hlasitého bafání ze všech možných koutů, samozřejmě tak, aby ho pes neviděl. Čubu obdivuju, bo při některém baf jsem nadskakovala i já. na kluka by zabrala jenom traverza, kterou bohužel použít nejde.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 09:57
- Nahlásit

isdpch
ááááá dědek přišel, no šak už bylo na čase . Helej, dědulo, v pátek čekej návštěvu z Orijentu, jedem do Práglu

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 10:08
- Nahlásit

Nazdar fšem lidem dobré vůle, i nevolníkům!
Dnes má svátek StaHi jako ten bonusovej, tak jí přejeme fšééécko nejléééépči! A dáme jí něco dobrýho, třá dort!

Lucynka
Promiň, tvůj nyk se nedá napsat )))) Kočky jsou v parku, v Riegrových sadech na Vinohradech, bydlej pod podlahou zahradní hospody, teď už jsou tu tři. Vypadá to, že velká je mamka, dvě malý koťata. Koťata sou kontaktní, zejména to jedno, to druhý furt mlátěj, je to plašan, asi ho škrábli do oka, bojí se a furt na mě syčí, abych se nepřibližovala. Velká koulí vočima z podpodlahy.

Fyfyjová
Sem to s těma brzdama řikala, že nejedu, nebyla ani vejplata, nedávej puntiky, dyš neprobjěch žádnej slip, že přijedem. To si jako vyprošuju, jo? A samozřejmě vám šem úspjěšnejm mocinky gratuluju - jo ale nevim, jestli z tý zkoušky máš mít radost, dyš si psa nezmlátila, ani ti nebrečel bolestí....ale třá maj brečet jen vlčáci a rotvíci nemusej, no.

isdpch
Dědečku hříbečku, neser mě, taková provokativní píseň! Jesi pojedeš na plavání, pomsta v podobě chleba tě nemine!!!!!!!

Fčéra sem večer vařila, asi dvě hodiny, mařeně krabičky s jídlem. Dnes měla k snídani tvaroch s česnekem a půl žičkou medu. Sem si dala taky a teď smrdim jako česnekáč!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 10:46
- Nahlásit

Gerda
Paní, já chci být u vás psem a chci aby mi taky někdo dvě hodiny chystal krabičky s jídlem . Asi k vám přijedu místo Lilátka

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 11:06
- Nahlásit

Biluška
Asi k vám přijedu místo Lilátka
No já nevim, možná pak budem na procházce vypadat ještě divněji....holka s holkou na vodítku....pošli rači Lilátko Hnusátko ))))

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 11:31
- Nahlásit

Gerda

Promiň, tvůj nyk se nedá napsat
v pohode voni vsechny nicky co me napadaly byly vobsazene, kdyz jsem si delala ucet a tak jsem si rekla, ze tam dam cokoliv dyt chci napsat jen jeden prispevek.

Jak jsou asi kotata stare? Nejednodusejc se to pozna podle voci, kotata maj zhruba do jednoho mesice modre oka a pak se jim prebarvuji. Co dela mati, kdyz na ni sahnes? Zdrhne ci to strpi? Jde vo to jestli je potreba brat sklopec.

Zjistuju jestli v nakem depozitu neni misto. Jestli by je nekdo nevzal. Ja bohuzel nemuzu, nemam karantenu a mam tu jednoho pubertaka, co jeste neni ockovanej bo byl dlouho na atb a nemoh se jeste vockovat.

to je von jak spi v bote

atady mi vrazdi meho kocoura Samika

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:18
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jak jsou asi kotata stare? Nejednodusejc se to pozna podle voci, kotata maj zhruba do jednoho mesice modre oka a pak se jim prebarvuji. Co dela mati, kdyz na ni sahnes? Zdrhne ci to strpi? Jde vo to jestli je potreba brat sklopec.
No nepoznám, ani podle očí, už ale nemaj ty kulatý ksichty, co koťátka mívaj, jsou to menší verze dospělých koček, už na nich kromě velikosti nic koťátkovýho neni. Oči maj furt přivřený, nepoznám barvu, ale ještě je nemaj jak ta největší kočka. Tan a sebe šáhnout nenechá, ta ani nevyleze, dokud jsem na zahradě. vylejzá, až když sem pryč a šmíruju je z okna. Jeden z těch malejch sráčů si přišel vzít snídani z ruky. Druhej malej furt děsně syčí, nepřiblíží se. Když mňoukam, mňoukaj taky )))) myslim že k nachočení bude jen jeden. Ten se asi za chvíli bude nechat vzít do ruky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:18
- Nahlásit

Biluška
čus,ale mám pocit,že nás bude málo na plavání
aspon to dastík vyhraje

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:30
- Nahlásit

nazdar lidousky a lidousi

Gerda
Dnes má svátek StaHi
no tak to je skvele
nachystala jsem naky koktejly, ale jenom tri, bo je s tim desnyho sraniho.. tze, kdo driv prijde, ten driv mele

lucYnka XIII
to je von jak spi v bote
pani, letmo jsem zahlidla neco o kastracnim programu/grantu/fondu??? pro ciciny.. vubec nevim vo co de.. nemate nakyho linka, kde je mozno docist se vic? bydlim na vsi a zatim jen upa marne agituju, ale prislib zlataku by s mistnima 'kockarema' (vesmes lidijove, co se ujali toulavejch kocek ve vetsim nez malym mnozstvi a ruinuje je uz krmeni) mozna moh pohnout

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:32
- Nahlásit

StaHi
kdo driv prijde, ten driv mele
sem tu a koukám, jesi je tu něgde gabifi....snad neni nemocná, dyš neni první u koktejlu...honem honem pijeme rychleeeeeee.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:37
- Nahlásit

lucYnka XIII
dyt chci napsat jen jeden prispevek

že ti to rozhodnutí ale nevdrželo,co?
to je von jak spi v bote

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:40
- Nahlásit

Gerda
No já nevim, možná pak budem na procházce vypadat ještě divněji....holka s holkou na vodítku...
Ale tak já tě na vodítku moc vodit nebudu, budu tě pouštět na volno

brezen2008
čus,ale mám pocit,že nás bude málo na plavání
No přihlášených je asi osm, doufám, že se dohlásí mooooc lidí na místě. Můžeš si vytisknout a roznést plakáty? Ale chtělo by to rychle, už není moc času.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:41
- Nahlásit

lucYnka XIII
to je von jak spi v bote
to je táááá...inhalační narkóza f praksi.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 12:43
- Nahlásit

Biluška
No přihlášených je asi osm
a davítková uš se nahlásila? A možná aji Jiřík s Buřtíkem pojede...Jak jako jenom vosum? Děda nezávodí? A Janika? Dyť Decibel plave, ne? Saraksová mi nechce pučit Trini, bo ta plave jak blázen, s tou bych vyhrála všechny kategoryje!

<< 1 ... 3249 . 3250 . 3251 . 3252 . 3253 . 3254 . 3255 . 3256 . 3257 . 3258 . 3259 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání