Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 19:31
- Nahlásit

Erin
Žanek z ní začíná být charbenes na nerf...jj čauinka to nejni.Je to vychcanej malej vižboun.

U nas bezna nedele na vesnici, vypadila sem cupky u kola a prolozila jim to plovanim, bylo dusno k zalknuti. Ted pro zmenu co??! Prsi!

Benda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 19:47
- Nahlásit

davidkova renata
dneska sme udělaly s gerdíí lepčí
a jéjé to zas bude někde horko hod mi potom linka prosím zítra nebudu na netu nestíhám
čus

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 19:52
- Nahlásit

Benda
a jéjé to zas bude někde horko
neboj se nic
Lola1
krásný kozi kozi kozi
počki až co na ně argošek

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 19:52
- Nahlásit

Lola1
žš, ty už to máš zase v plánu? o: Ještě chvíli vydrž.
No to nemám, ale co já vím co mi osud zase nachystal?

Fifi
bylo dusno k zalknuti. Ted pro zmenu co??! Prsi!
Tady prší skoro furt
Už druhý týden mám na šňůře vyprané prádlo Asi bych se měla jít podívat jestli mi na něm nezačínají růst houby

davidkova renata
Nána se z toho po..re a budeš celou noc chodit po parku

Erin
Dík

Pozor pozor, achtung fšem z Práglu a okolí.
Pokud chcete rybíz (červený), rebarboru, libeček a ještě jsou tu nějaké ořechy (lískáče i normální) tak můžu poslat kamijounem na Prahu. Ne teda, že by toho byl plný kamijoun, ale vím o jednom co v úterý vyjíždí do Německa a mohl by pár kilíček bobulí přibrat. Byl by v Praze buď v úterý večer, nebo ve středu ráno, přesněji se to bohužel neví, páč někde cestou bude něco dokládat. Potřebuju ale někoho, kdo mu může jet naproti k dálnici, logicky s tím kamijounem nemůže courat někde po Praze. Po Práglu už si to pak rozvezte jak bude libo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 19:55
- Nahlásit

Biluška
Nána se z toho po..re a budeš celou noc chodit po parku
tssss,víš co se jich už nažrala,sežere na posezení dycky snad kilo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 19:57
- Nahlásit

Biluška
Byl by v Praze buď v úterý večer, nebo ve středu ráno, přesněji se to bohužel neví,
už sme vo tom s gerdou mluvily,f úterý večer by to bylo lepčí,jenže to je širokej rozptyl vod uterý do středy

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 20:00
- Nahlásit

davidkova renata
f úterý večer by to bylo lepčí,jenže to je širokej rozptyl vod uterý do středy
No jo. Jenže mi právě nevíme ani v kolik vyjede odsud. Ví se, že v úterý dopoledne - v devět, nebo ve dvanáct..... ??? No a cestou má ještě cosi dokládat - zase se neví jestli se tam zdrží dvacet minut, nebo den
Je to bordel s těma kamijounama

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 20:02
- Nahlásit

Biluška
tak jedině sehnat někoho,kdo by eventuálně jel a operatývně se s ním pak spojit,bud to vyjde nebo ne..

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
Jenomže on není ochotný si naložit do auta bůhvíkoliv kilo bobulí gdyž by si to pak nikdo nevyzvedl. Igelitku rybízu sám nesní (a jestli jo tak bude mít dost problém, v Německu jsou drahé pemrzy )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 20:09
- Nahlásit

Biluška
Jenomže on není ochotný si naložit do auta bůhvíkoliv kilo bobulí gdyž by si to pak nikdo nevyzvedl
šiš furt nějaké formality!
tak počki do zejtra až sem nalezou lidijové a třá něgdo by moch aji f úterý večír aji ve středu dopol..jináč mě nic nenapadá..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 20:10
- Nahlásit

mějte krásnou noc,já si užila nádhernou neděli na flajbolu a jdu koukat z postýlky na chalupáře a pokud usnu tak usnu navěky

leila
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 20:31
- Nahlásit

Biluška
paní gratulujeme k novému přírustku i když neštěká... huž víte kdy na nás budete mít čas?

Mimochodem vysledky z brna sobota:

Aurelius - CAJC,BOB

Annabel - CAJC

Jass - CAC.CACIB - nemusim predstavovat pac ji znas

Nedele
Aurelius - CAJC
Clark - Nelepsi veteran, BOB (toho taky znas...)
Niki - CAJC

Annabel - V2
Jess - CAC
toď vše
a my jedeme odpočívat páč víkend byl krušný

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 20:47
- Nahlásit

leila

Není ten na první a poslední fotce blbě vystříhanej?Není to sice moje doména,ale na lebce je srsti málo ,uši zase moc nasrstěný...

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 20:47
- Nahlásit

leila
Dík za info. Alfonz se nevystavoval?
Anabell se mi líbí mnohem víc než Aurelius, ale Aurelius je líp upravený. Mnohem líp.
Niki s tím ocasem vypadá děsně, ať jí ho proboha ostříhají, nebo to alespoň přestanou rozčesávat I když je úspěch, že z ní alespoň sundali ty rifličky co měla na poslední fotce

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 20:53
- Nahlásit

leila
Jo a čas mám tento týden skoro pořád. V neděli budu v Ostravě, máme tam ty CT zkoušky. Ve středu +- budu asi taky projíždět Ostravou na F-M. Kdyby ne, tak budu v Opavě.

leila
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 21:01
- Nahlásit

Erin
Není ten na první a poslední fotce blbě vystříhanej?
Jj presne tak blbje vostrihanej... udelala se mu dira tak sel dohola ale tedka nevystavujeme takze nam to nevadi ale hlavu dosrstujeme, byla jeste horsi... no a usiska se mi takhle libi ty strihat asi nebudu mozna jen spicky na odlehceni
Ale mas dobry postreh

Biluška
No na to ze jsou z jedenoho vrhu kazdy pes jina ves... Aurelius bude mit kolem 47cm zato annabel ma 37 v kohoutku... jinak upraveni jsou od jednoho a toho sameho cloveka tak nevim...
Alfonz se nevystavoval pac je to anorektik, ma problem se strasne bolavou pacickou a navic je blbje strihlej - ale to je to nejmensi a prislo to az po tech dvou predchozich vecech

V neděli budu v Ostravě, máme tam ty CT zkoušky.
No výborne, zkusim ten cvicak nalezt a dothla bych ti tam tu klec a potom na tom navrhu bychom se domluvili bud bych nekdy tra o tyden pozdejc dojela nebo nejak tak...

leila
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 21:04
- Nahlásit

Biluška
ať jí ho proboha ostříhají, nebo to alespoň přestanou rozčesávat
Voni jsou na nej pysni a navic ji cesou kazdou chvili je to prece pumicka ne?
že z ní alespoň sundali ty rifličky co měla na poslední fotce
Asi se radujes predcasne ma na sobe obojek s drahokamy vod nekoho na S - je strasne moc znamej... a planujou jeste neco do satniku dokoupit - chvili mela slusivou cepicku, ale ma i ksilofku ...

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 21:17
- Nahlásit

leila
no a usiska se mi takhle libi ty strihat asi nebudu mozna jen spicky na odlehceni

Jo uši jsou u toho plemene docela výrazný,ale bacha aby nezkazily vyváženost a celistvost střihu.

leila
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 21:22
- Nahlásit

Erin
nezkazily vyváženost a celistvost střihu.
Jj to urcite, ale srst na usiskach blbe roste, tedy alespon u nas tak nechavame dorust hlavicku a pred vystavou si s tim pohrajeme, nez abychom zkazili usiska predem

Mathea
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 21:32
- Nahlásit

davidkova renata
Kujeem
nemam cas vas cist, jdu spat, jsem utahana, stavime kotec a este ke fsemu ne pro moje zvirata a uz vubec ne na mym pozemku!

Tak jen zdravim a tra vas doctu, nebo se to dozvim pozdejc

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 21:49 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

leila
No výborne, zkusim ten cvicak nalezt a dothla bych ti tam tu klec
To bych byla moc ráda, páč nutně potřebuju náhradu za tu co Orina zničila. Mášenek by teda nejradši 9 klecí a zavřít to všechno na furt . Akorát Hesinka prý může být venku, tu má rád

Teda je fakt, že dneska mě Belina taky děsně vytočila. Jsme přijeli domů, zaparkovali Miňonku a začali jsme řešit jak se zapíná klíma. Pumice byla nervní, páč když sedíme v autě tak určitě někam chceme jet a BEZ NÍ. Tak začala škrábat na dveře ať jí otevřem. Tomáš strašlivě zařval ať vypadne, ale radši otevřel . Bibinka okamžitě nastoupila a lehla si pod sedadlo spolujezce, tam je její místo. Předtím stála v kaluži bahna - takové to správně rozšlapané bahno na nejfrektovanějším místě trávníku kde stokrát za den prolezou všichni psi a ještě v tom hrabou díry Byla jak prase. Jak vlítla do toho auta tak Tomáš zařval podruhé. Bibi prohlásila "tak s tebou tady nebudu, jsi dávno zlej a brzo humžeš", skočila na sedadlo spolujezdce (a zahnojila ho),letmým džampem to vzala na zadní sedadlo (a zahnojila ho). Než si tam stačila lehnout tak jsem zaječela já a Bibi stejnou cestou opustila auto. Celé to stihla asi tak za tisícinu vteřiny. Jednou toho čokla prostě zabiju, fakt že jo

a potom na tom navrhu bychom se domluvili bud bych nekdy tra o tyden pozdejc dojela nebo nejak tak...
No ten pavouk bude asi tak jak jsem ti mailovala. Texty dodám co nejdřív. Jestli chceš tak můžem začít těma domácíma stránkama, tam ty texty jakž takž jsou - přeberem to ze starých. Na firemní musím něco vymyslet. Ale poslední půlrok trpím nespavostí, takže dneska zase ve tři ráno vstanu a půjdu to napsat

Aurelius bude mit kolem 47cm zato annabel ma 37 v kohoutku...
Fakt jo? Na fotkách to není tak nějak poznat. No tak za vyrovnaný vrh se to teda považovat nedá . Proč má Aurelius uši dozadu? Lekl se v tu chvíli něčeho, nebo je tak nosí furt?

Se mi normálně dneska v noci zdálo, že má Belina štěńata. S Alfem. Ani jedno jsme neprodali a všechno mi to zůstalo doma Fuj, už dlouho jsem neměla tak hnusnou noční můru

Asi se radujes predcasne ma na sobe obojek s drahokamy vod nekoho na S
Kurňa, sme zase sto let za opicema Okamžitě celé sani taky koupím drahokamy . Dneska na vycházce našli korunu. Třá když budou prachy nacházet častěji tak si na ně vydělají

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 21:59
- Nahlásit

Biluška
Jednou toho čokla prostě zabiju, fakt že jo
to nestihneš
du spát,čuus buus

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 22:04 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

takže já jdu spát taky,ale se psema
jo ale musím říct,že eliška dnes spala,zavřela jsem je do kotce a chvíli řvali jak na lesy,ale pak jsem na ně chodila koukat a eliška to zabalila na dece co jsem jim vzala sebou a spala a spala ,jenom sindy furt řvala

leila
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 22:23
- Nahlásit

Biluška
Mášenek by teda nejradši 9 klecí a zavřít to všechno na furt
Tak to nabídnout nemohu, ale tu jednu dovezu

Teda je fakt, že dneska mě Belina taky děsně vytočila.
No je to hodný pejsek, co po ní chceš. Cos chtěla to máš To Alfonz je zase vychcanej az mraky... jsme byli u dedy - pomoc vyklizet po zaplavach. Deda mel strycovu fenu doma tak byli s Alfem na chodbe dole kazdy jeden pelech a ta fena lezela na kresle, Alf chvili stal cucel na ni pak si sel lehnout do sveho pelechu, fenecka usoudila, ze kdyz budou lezet vedle sebe tra jim bude teplo a seskocila dolu behem setiny sekundy lezel Alf na tom kresle a desne se tlemil

No ten pavouk bude asi tak jak jsem ti mailovala.
Pavouk i texty sou mi jasne, ale potrebuji tu tvoji predstavu hodit na papir at vim jakeho vzhledu se mam drzet, a navic nemam fotku na logo

Proč má Aurelius uši dozadu?
Na výstavě je tak nosil furt, občas je teda zvedl, když ho něco zarazilo...

Ani jedno jsme neprodali a všechno mi to zůstalo doma
No pani vy teda mate depresivni sny... fuj toho se taky nejvice bojim kdyz zacnu chovat, ale tak jedno jde uz k tobe tak nezustanou vsechny

Kurňa, sme zase sto let za opicema
to sme, nevime co je pro nase psy nejlepsi A ja se tak radovala, kdyz jsem nasla fakt kvalitni set obojku a voditka za 160káčé páč jsem ho v brne zase ztratila, jako na kazde velke akci... hold nemuzu alfa z toho voditka poustet

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 22:38
- Nahlásit

leila
ale potrebuji tu tvoji predstavu hodit na papir at vim jakeho vzhledu se mam drzet,
Ideální by byl vzhled těch stránek jak jsem ti ukazovala. Ty z těch lázní.

a navic nemam fotku na logo
Jo tak to bude problém, páč já taky ne

jedno jde uz k tobe
NIKDY, NIKDY, NIKDY. Už nikdy nechci žádnou Pumu Jedna za život mi bohatě stačí. Co za život, na několik životů s tím vystačím

hold nemuzu alfa z toho voditka poustet
Já už ani žádný nemám. Mám jednu sadu, se kterou jezdím na kanysku a tu hlídám jak oko v hlavě . Až ztratím i tuhle tak budu jak Aren a bude se mi to prostě hemžit na volno
Oznámila jsem Mášenkovi, že musíme koupit deset obojků s diamantama. Spí, takže neprotestuje Hned toho využiju a jdu nějaké objednat

leila
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2009 22:48
- Nahlásit

Biluška
Ideální by byl vzhled těch stránek jak jsem ti ukazovala. Ty z těch lázní.
Jj to vim ,ale nemuzeme jen tak sporste krast nekomu vzhled navic nemam podkladove fotky
Jo tak to bude problém, páč já taky ne
no toto ok dam tam "neco" a to pak nahradime tou fotkou

NIKDY, NIKDY, NIKDY. Už nikdy nechci žádnou Pumu
No pockej pockej vzdyt pumicky jsou zlaticka uvidis jak ti bude bibi chybet a jak si rada vezmes zase to nejaktivnejsi stene Chovatelce sem napsala, ze jak si budu brat mimi ze chcu to nejaktivnejsi - tak se me zaptala jestli nejsem tak trochu silena , ale prej mam prvni vyber takze poletim na tyden do svedska a budu vybirat a kdo vi co se za ty dlouhe dva tri roky narodi

Mám jednu sadu, se kterou jezdím na kanysku a tu hlídám jak oko v hlavě
To ja mela taky, ale nekam sem to hodila jak jsme sli kouknout na agi a na stanky a proste pak sem ho uz nenasla, tak jsme koupili nove, rozmyslela jsem jestli nevzit rovnou vice, pac nejsou tak drahe a nebude jich takova skoda... ale pak sem se rozhodla ze bude degen chodit bez voditka...

Hned toho využiju a jdu nějaké objednat
Tak honem a ty nejvetsi drahokamy, ted je doba krize tak jsou ceny nizsi : D

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 06:43
- Nahlásit

leila
Jj to vim ,ale nemuzeme jen tak sporste krast nekomu vzhled
Šiš dyk neříkám, že to má být ÚPLNĚ stejný. Třá ten název "Lázně" bysem tam určitě vynechala

Chovatelce sem napsala, ze jak si budu brat mimi ze chcu to nejaktivnejsi - tak se me zaptala jestli nejsem tak trochu silena
Přesně si vzpomínám na můj rozhovor s panem Domenym:
- chci tu nejaktivnější fenečku co tam máte, neunavitelnou, temperamentní, hravou, hlavně ať je moc temperamentní.
- ale také su všetky pumi mladá pani
- no jasně, já vím, ale já chci z toho vrhu tu nejaktivnější
- tož hej (a v hlase jasné "bláznům se nemá odporovat")

Tak honem a ty nejvetsi drahokamy, ted je doba krize tak jsou ceny nizsi
To už není, už jsme to prošvihli nejmíň o tři měsíce Mám strašnou smůlu, fňuk fňuk

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 07:38
- Nahlásit

dobré ráno všem
všem co neměli přes noc 4x křeče do obou noh,co jim lidi házej přes noc cizí odpadky před byt a co by ještě spali a co jdou a nejdou do práce a co chtěj aby bylo konečně horko a mohli chodit plavat

Baico
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 07:51
- Nahlásit

Dobré ráno žumpo!
Objevila jsem nový adrenalinový sport, cestování pražskou MHD s kamarádkou na vozíku. Kam se na to hrabe všechno ostatní. Ale zvládli jsem to a užili si krásné odpoledne v zoo.
Včera jsem byla ípit a nějak se nám nechtělo dom, tak jsem z ranního cvičení přijela až v pět odpoledne .
Takže krásnej víkend!
Biluška
Gratuluju k autí!! Taky se mi moc líbí!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2009 08:44
- Nahlásit

Dobrý ráno na pijáno!

Přišla sem vo něco jinýho než vo kozi, kozi, kozi, Miňonku a NECHUTNĚ obří hřiby vod Neessi??

Lidi poprvní v životě sem naznala, že neni tak špatný, že uš mi neni dvacet. Byli jsme u ségry, prostřední synovec má novou lásku - sympatická baba (aby ne, když chodí f černym, černý háro.... - po kom ten kluk chytil tendle fkus, když byl ty čtyři roky u nás, to nevim ) no a byli spolu na nějaký oslavě narozenin.......... ve dvě v noci budil Brtnika, aby mu pomohl s transportem, páč slečna se setla tak, že pytel písku byl proti ní pohyblivej , tak Brtnik napumpoval svaly, drapnul milou sležnu a vyvlíknu jí do patra. Ráno chudák odmítala opustit synofcův pokoj a sejít dolů. Nedivím se jí. Orosilo se mi čelo při vzpomínce na mejch dvacet let

<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání