| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:05 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
davidkova renata
jááááá takýýýýýýýý cíííííííííí
Vzhledem k tomu pani, že vás mám ráda, tak až bude pan Bajkonůr velká hvězda a bude fotit spoustu fotek a hrát v televízi a ve filmu, tak určitě seženeme něco i pro Nyný. Aby ste se taky měla dobře!
a eště víc jak puve!!
A ceš taky vidět tolečka točit? Ale bacha téček Rudólf je dávno oškyvej a brto humře!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:07
- Nahlásit
A ceš taky vidět tolečka točit? Ale bacha téček Rudólf je dávno oškyvej a brto humře!!
Prosimvás seberte někdo Bajkonurce ten dudlík, já jí vůbec nerozumim )))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:08
- Nahlásit
argosek
kozi kozi kozi
a tak jo no
http://www.youtube.com/watch?v=2Mmuqyq8Gdc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:09
- Nahlásit
Baico
tak určitě seženeme něco i pro Nyný. Aby ste se taky měla dobře
pani,já su úpa dojaté...
Ale bacha téček Rudólf je dávno oškyvej a brto humře
kerýho téčka Rudólfa tetkonc myslíš??
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
kerýho téčka Rudólfa tetkonc myslíš??
Já myslela, že snáš knížku od Frýbový Otcem i matkou proti své vůli To je z ní
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Prosimvás seberte někdo Bajkonurce ten dudlík
a nebo ji nandejte žuby. A ani nemusej bejt žahnutý naholu, stačí dyš budou funkční na mluvení
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
já jí vůbec nerozumim
se nedivim,hele..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
a co aš skončej povodně a vopadne ti voda
Si vleze do studně . A taky s náma může chodit k rybníku, je to hned za barákem, tam se doplazí. Lilátko ho eventuelně může tlačit
ti nějak měkne mozek ne?! nejsi marot???
Víš co havárek a krizových situací sme spolu s Amálkou prožili???
Třá jak nás málem sestřelil ten debilní polák v kamižounu? Nebo jak Akéla blila v každé zatáčce zrovna gdyž jsme jeli jakýmasi serpentýnama někde u Žamberka? A jak se na to Lilátko nemohlo koukat, aby se jí taky neudělalo špatně tak mi vlezlo pod sedačku a poblilo se tam . Anebo jak jsem jela s malokrálíkem z Práglu a v Holomocu sem si nemohla vzpomět kam jsem Amálku zaparkovala. Tak jsem v pět ráno bloudila s králíkem a s kytkama od Hyjeny po městě a přemýšlela gde mám to auto??
To už je ňákej echtgoldfstach, to ji nemůžu jen tak střelit prvnímu gdo si o ni řekne Co gdyž se o ni nebude dobře starat?? Co gdyž ji bude týrat?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Baico
Já myslela, že snáš knížku od Frýbový Otcem i matkou proti své vůli To je z ní
čéče tak jak Frýbovou mylákuju,tak todle sem nedočetla přišlo mi ,že ty její poslední dílka sou už krapet horší kvality
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Baico
seženeme něco i pro Nyný
Mohla by se fotit třá s Krytinářem.....ale takovej plagát by asi málokdo chtěl....i když zase by mohl bejt v životní velikosti a furt by se vešel do časáku..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:14
- Nahlásit
Biluška
Si vleze do studně
tam je uš Samara..
To už je ňákej echtgoldfstach, to ji nemůžu jen tak střelit prvnímu gdo si o ni řekne
no jo,taxte mě ukecala,tak za 5 teda né,ale za vosum uš určitě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:15
- Nahlásit
Gerda
Mohla by se fotit třá s Krytinářem
to von by nechtěl..byl by menčí neš vona a víš jaký sou chlapi ješitný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:15
- Nahlásit
Biluška
A jak se na to Lilátko nemohlo koukat, aby se jí taky neudělalo špatně tak mi vlezlo pod sedačku a poblilo se tam
Gerda
...i když zase by mohl bejt v životní velikosti a furt by se vešel do časáku
Di do kečengy!!!! Mám plnou klábosnici rajčatovýho salátu v majonéze
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:17
- Nahlásit
PetraK
když zase by mohl bejt v životní velikosti a furt by se vešel do časáku
Di do kečengy
no hele anebo by ho mohli rovnou přikládat jako dárek jaxe to dycky dělá aby to lidi koupili
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:19
- Nahlásit
davidkova renata
tam je uš Samara..
Je to velká studna, vlezou se tam voba
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:19
- Nahlásit
davidkova renata
čéče tak jak Frýbovou mylákuju,tak todle sem nedočetla
No tak já když to četla prvně, tak si ve vlaku lidi klepali na čelo, jak jsem se u toho chechtala. Moc ráda se k tý knížce vracím.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:20
- Nahlásit
Biluška
vlezou se tam voba
a co dybysme na nich množily?? dyš stahyjová je k ničemu!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:21
- Nahlásit
Baico
tak si ve vlaku lidi klepali na čelo
sis uš mohla zvyknout né?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:24
- Nahlásit
Biluška
tam je uš Samara..
Je to velká studna, vlezou se tam voba
No tak to uš tum budou tři - samara, sadako a von....neni to mnoho?
davidkova renata
no hele anebo by ho mohli rovnou přikládat jako dárek jaxe to dycky dělá aby to lidi koupili
Uš vidim, jak si kupuješ časák, kde je pot folií přiloženej Krytinář, jen proto, že je tam pot folií přiloženej Krytinář...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:25
- Nahlásit
Gerda
Uš vidim, jak si kupuješ časák, kde je pot folií přiloženej Krytinář, jen proto, že je tam pot folií přiloženej Krytinář
proč já????? Já budu mít přeci tanťyjémy z prodeje!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
proč já?????Já budu mít přeci tanťyjémy z prodeje!
no a kdo jinej? Proč by sis nekoupila Krytináře pot folií? Kor dyby tam byl s tvym psem?....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
sis uš mohla zvyknout né?
Jo, že vzbuzuju pozornost už jsem si oravdu zvykla. Naposledy v úterý, když jsem Favouška parkovala mezi ty audiny, mercédesy a podobnou havěť na tom parkovišti před boulingem.Takovej rozruch by snad vyvolal už jenom, kdyby přijel Obama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:31
- Nahlásit
Gerda
no a kdo jinej
gdokolif
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:33
- Nahlásit
Gerda
Nene Nyný musíme najít nějakýho pjěknýho chlapa na focení. Ab se taky něco vydělalo. nebo by mohla stát modelem nějakým sochaři
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:38
- Nahlásit
Baico
nebo by mohla stát modelem nějakým sochaři
no třá tomu...rúúbencovi, jak dělal ty tlustý žencký....
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:41
- Nahlásit
Lidi zlatý...dnes jsem se dozvěděla na supervizi, jak hrubě porušuji pravidla společnosti a zabraňuji intregraci klientů....jsem z toho tak v prdeli, že jediný co mě drží nad vodou je fakt, že jsem se rozplakala až mimo budovu. Já jsem takové zklamání z lidí, co se ještě nedávno tvářili jako přátelé, dlouho nezažila....dokonce mi je vyhrožováno paragrafem-zanedbání péče-neboť vidím jako druhotné obarvení odrostů na hlavě mé klientky....jsem úplně v hajzlu, presto že jsem si jsem vědoma toho, že jsem celých 16měs odváděla dobrou až nadstandartní práci, neocenění bývalé kolegyně-dnes koordinátorky, která má společnou zálibu ve zvířatech a dokonce pobývala nějaký čas u p. Desenského....měla jsem pocit, že je to přítel...-mě ranilo a ....měla jsem potřebu se s tím svěřit,...nejsem schopna to pojmout a rozchodit.. . Tak jdu po 48hodinové službě do práce a večer se "napojím"..dík za prostor
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:45
- Nahlásit
hally001
večer se "napojím"..
napoj a nic si z toho nedělej,už mockrát sem ti řikala at s tim flákneš!Každou chvíli tu vystříkneš bo to anebo ono...stojí ti to za tu almužnu?
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:54
- Nahlásit
davidkova renata-nestojí, ale já mám každou práci jasko poslání...je to tak 80%mýho života a dozvědět se tuhle špínu po tom, co jsem dělala- v době "krize zaměstnanců" i 260hodin/měs.
je síla...já sice vím, že na těch obviněních není zrnko pravdy, aloe zamrzí to...fakt to zamrzí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 14:01
- Nahlásit
hally001
ale já mám každou práci jasko poslání
tak to zredukuj .Akorát se tim budeš ničit.Dáváš do toho moc,všechno,a to budeš brzo v prdeli.Zdravej díl sobectví a ochrany sama sebe je jedině k užitku.Výsledek bude totiž stejnej,akorát na konci nebudeš ty na sračky,ale odkráčíš v pohodě středem.Není lehký se to naučit,ale je to užitečný..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 14:01
- Nahlásit
davidkova renata
gdokolif
no snad byste nechtěla, aby si ňákej gdokolif prohlížel Nánu?
hally001
.já sice vím, že na těch obviněních není zrnko pravdy, aloe zamrzí to...fakt to zamrzí
pani já vim, že to nejen zamrzí, ale přímo na....e, ale zkuste si říct, že to sou ychtylové dutohlavý. Ale večer se určo napojte, páč todle sou chvíle, který se ve střízlivým stavu blbě přežívaj.
|