Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3114 . 3115 . 3116 . 3117 . 3118 . 3119 . 3120 . 3121 . 3122 . 3123 . 3124 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:16
- Nahlásit

Biluška
Ta šarpejka Darinka co sem ráno dávala PetraK umřela
Na torzi.

DO HAJZLU, DO HAJZLU, DO HAJZLU, neměla sem sem chodit měla sem rači píct ten druhej dort
achjo pupík malej , aspoň, že se na chvilku měla relativně dobře.

Nemáte někdo něco veselýho teda?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:17
- Nahlásit

PetraK
Asi pet minut tu ted nechcije, to ti musi stacit!

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:18
- Nahlásit

Kdo zapoměl -připomínám ,že je dnes Svatojánská noc ,tak před půl nocí mažte sbírat čarodějné kapradí a dobře ho ukryjte zase na celý další rok. Loňské suché spalte při děkovacím zaříkání !!!!

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:22
- Nahlásit

PetraK

Veselýho ne,ale Agáta dnes byla vzata na milost vlkoškama.Umí už povel na místo a vydrží na něm kouzelných 5 vtěřin.Taky umí chodit po jídelním stole
Ale zase z druhý strany je 100%čistotná

Jinak to co sem tadyk přelouskala je k bekánku,tak zase du,papa

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:23
- Nahlásit

Erin
Umí už povel na místo a vydrží na něm kouzelných 5 vtěřin.Taky umí chodit po jídelním stole

Kyuna
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:54
- Nahlásit

Jak o půlnoci ze cvičáku? Mám odpolední tak chodím na procházky na cvičák večer.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:57
- Nahlásit

Fifi
Asi pet minut tu ted nechcije, to ti musi stacit

mi to bude stačit, až nebude cedit zejtra vod 18:00 tak noo do 11:30! Pak budu spokojená

Erin
Veselýho ne,ale Agáta dnes byla vzata na milost vlkoškama.Umí už povel na místo a vydrží na něm kouzelných 5 vtěřin.Taky umí chodit po jídelním stole

je, je to veselý. Hlavně todle : Taky umí chodit po jídelním stole

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:10
- Nahlásit

Neessi
Ti Ď teda. Zase promoknu (jako loni), zase se přerazím o překážky (jako loni) a měsíc apsolutně nezasvítí (jako loni) takže tam budu šaškovat jak debil a paprsek ničeho na tu kaprať stejně nezasvítí. A navrch nevím gde mám tu loňskou

davidkova renata
ta vyhublá??
Jo. Pozitivní stránka věci jednoznačně je, že si pro ni nemusím jet a rozšířit saň

PetraK
Mám. Mám dva vořechy na hotelu. Dneska je přivezli. Čuba a pes. Čuba hárá. Paní mě na to upozorňovala hned ve dveřích. TAk říkám, že jako fajn, že je dám odděleně. Prý proč, nechte je spolu, oni jsou spolu zvyklí
Ale jinak jsou to děsně úžasní psi, dneska se mnou šli poprvé v životě na vodítku a děsně se jim to líbilo. Mě už podstatně míň

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:15
- Nahlásit

Neessi
připomínám ,že je dnes Svatojánská noc

děkuju za připomínku, ale je mi to platprtnýýýý tu nic neni

Biluška
. Prý proč, nechte je spolu, oni jsou spolu zvyklí

blbejm ftipům se teda nesměju

že si pro ni nemusím jet

si pro ní chtěla jet? Chjo,

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:20
- Nahlásit

PetraK
si pro ní chtěla jet? Chjo,
Jo, děsně mi připomíná Lilátko. A ti šarpíci mají tak blbou pověst, že když se některý ocitne v útulku už z něho nikdy nevyleze

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:27
- Nahlásit

Biluška
Ti Ď teda. Zase promoknu (jako loni),

No to jo,ale kvůlivá bohatství se muší něco vydržet

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:41
- Nahlásit

Biluška
A ti šarpíci mají tak blbou pověst, že když se některý ocitne v útulku už z něho nikdy nevyleze

jo to jsem si taky říkala

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 21:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Neessi
to jo,ale kvůlivá bohatství se muší něco vydržet

No a sválně co teda poradíš mně, kerá tu nemá ani kaprďovej lístečíček? Tetkon se ukaž, ženo moudrá!

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 22:01
- Nahlásit

Neessi
No to jo,ale kvůlivá bohatství se muší něco vydržet
Bych se na to mohla... Pudu na kapradí zítra dopoledne, až bude světlo a přestane lít

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 22:14
- Nahlásit

Biluška
hehem, s těma šarpíkama jsi mi připomněla, jak jsem na cvičáku těm našim šarpům řekla o tom, že caniszkoušky děláš ty...to byla reakce.

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 22:25
- Nahlásit

PetraK
No a sválně co teda poradíš mně, kerá tu nemá ani kaprďovej lístečíček?
To máš teda blbý -bez zlatýho kaprdí budeš muset dřít,nebo urvat milijounáře

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 22:26
- Nahlásit

Mucholabka
No nekecej, že se chtěli účastnit . V životě jsem neviděla míň kontaktní psy než jsou ti jejich. V celé smečce mají jediného psa co se nechal hladit a ještě vypadal, že se z toho znechucením pobleje
A ti dva majitelé jsou taky šíleně empatičtí a družní Horší dvojici si na CT fakt ani neumím představit. To už má větší šanci Ferdík

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 22:27
- Nahlásit

Biluška
Pudu na kapradí zítra dopoledne, až bude světlo a přestane lít

taxi pak nestěžuj na exekutóry

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 22:40
- Nahlásit

Biluška
Tak nějak, a strašně hezky o tobě vykládali, jak když tě potkají na výstavě se ti snaží vyhnout a že jsi bláznivá ženská co má miijon čoklů a že se určitě ti psi nemají dobře a zacházeli do krajností.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 06:38
- Nahlásit

Neessi
Myslíš, že by exekutoři chtěli kapradí? Toho jim teda můžu poskytnout dostatek, to by nemusel být problém

Mucholabka
No vzhledem k tomu, že oni mají čtyři mi to až tak moc rozdílné nepřipadne .
že se určitě ti psi nemají dobře
No to zaručeně nemají.

Dneska se mi posrala Megane v chodbě. Ty bobky jsou plné pšenice. Ale fakt plné. Nestrávené, nenabobtnalé pšenice. Kdybych ji trošku opláchla tak ji můžu prodat do pekáren Nevíte někdo jak dlouho vydrží v psovi pšenice? Páč tohle si musela přinést od bývalého majitele, my doma vůbec pšenici nemáme a na vycházkách to taky určitě nepotkala. Kravince jo, ty žere furt, ale v těch zase není nestrávená pšenice....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:16
- Nahlásit

dobré ráno všem

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:39
- Nahlásit

Ahojky fšici!
Zdravím předefším DM fans, kteří trnou, jestli bude večer pršet, či nebude večer pršet

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:45
- Nahlásit

Baico
Dle meteorologického systému Aladin dnes večer nad Prahou zaručeně pršet bude - http://pocasi.idnes.cz/ . Leda, že by mamka tu Gerdu konečně zahrabala něgde v lese

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:56
- Nahlásit

Biluška
dnes večer nad Prahou zaručeně pršet bude
Ještěže jsem fanouškem Koláře, ten měl letos turné po divadlech, takže jsem se na koncert mohla těšit, aniž bych se děsila,že přijde plavák . Nehledě na to, že mě to přijde od dost levnějc (většinou mám od něj lístky zadarmo )

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:24
- Nahlásit

Brejtro lidijové zlatí boubelatí

Neessi

To máš teda blbý -bez zlatýho kaprdí budeš muset dřít,nebo urvat milijounáře

no, takže rada na co??? RANA NA PRT!! Milijounáře nechci, mám Brtnika, takže zbejvá makat

Biluška
Neessi
Myslíš, že by exekutoři chtěli kapradí

seš echtgoldblbáááá

Dle meteorologického systému Aladin

okamžitě si zavři toho svýho Aladina do lahve a zmizni Nad Saharu třeba, tam vás voba rádi uviděj

Baico

Zdravím předefším DM fans,

děkuji a též zdravíme, už se těšim na stadion plnej primerosů , kolegyni budu pozdravovati

Ještěže jsem fanouškem Koláře, ten měl letos turné po divadlech,

to se tak někdo má, chodí si za KOlářem do divadel, s Kolářem na boulování a my vostatní abychom mokli!

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:34
- Nahlásit

PetraK
to se tak někdo má, chodí si za KOlářem do divadel, s Kolářem na boulování a my vostatní abychom mokli!
Každej svýho štěstím strůjce
Ale tenkrýt když jsem kvůli němu jela do Vizovic, tak jsme taky pěkně zmokli
Já budu psyýchologicky působit, aby se ten déšť udežel . Budu se pekelně soustředit a ono to určtě vydrží!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:38
- Nahlásit

PetraK
okamžitě si zavři toho svýho Aladina do lahve a zmizni Nad Saharu třeba, tam vás voba rádi uviděj
Nic, nám se líbí tady
Konečně přestalo dešťovat, beru psinec a jdu na houby .
Akorát mě deptá, že nemůžu najít gumáky, mě je snad něgdo šlohnul, nebo co. To je děsné, tady se kradou už aj gumáky z chlíva Kurňa na co já mám toho hlídacího foxla gdyž akorát furt chrápe? Dám ho pryč a pořídím si novýho co bude hlídat lepčejš Třá některýho picbula od Muchoš. Té se nic neztrácí, naopak jí na zahradě furt něco přibývá

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:48
- Nahlásit

Biluška
Akorát mě deptá, že nemůžu najít gumáky
Ty máš jenom jedny? Mě naštěstí výzukný ústav vypavil dvěma páry a v září vyfasuju i tady, abych mohla jezdit kontrolovat naše terénní inspektory do terénu

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:52
- Nahlásit

Baico
No jo, nedělám ve výzkumáku tak mám jenom jedny gumáky a ještě jsou nahoře nakousnutý
Pražská burza, ani žádná z pojišťoven mi gumáky asi nedá
Ale na dalším výročním sjezdu si na to vzpomenu a budu je požadovat S Velkým Nejvyšším se dá po šestém pivu mluvit o čemkoliv, to pak budou v kanclu zírat až místo diplomatek a kravaty vyfásnou gumáky

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:57
- Nahlásit

Baico

aby se ten déšť udežel

pani, nejste můj synovec??? Ten taky říkal udežel!

Budu se pekelně soustředit a ono to určtě vydrží!!

to je dobrej nápad, mohla by se tu fóře udělat seance nějaká se soustředěním na nepršení. Dyš už nikdo z nás neni schopnej tu Gerdu zalígrovat napevno v butce.

Biluška
Konečně přestalo dešťovat, beru psinec a jdu na houb

nic. TADY BUDEŠ a budeš se soustřeďovat! Stejnak nemáš gumáky.

o šestém pivu mluvit o čemkoliv, to pak budou v kanclu zírat až místo diplomatek a kravaty vyfásnou gumák

D: to vyfoť

<< 1 ... 3114 . 3115 . 3116 . 3117 . 3118 . 3119 . 3120 . 3121 . 3122 . 3123 . 3124 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání