| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:26
- Nahlásit
Mathea
Fifi
Vubec sme si to nemysleli fsichni
Tfůj tfuj,vy dvě šťabajzny, udavačky psůch.Je to nakažlivý,jako by nad mým barákem byla ta outulková aura...dneska se mi vohlásil pán co jim šmikám jorka,že vezou děsnýho psa z útulku,esli na něj kouknu...no koukla sem a za týden de pod mašinu,jen co se malinko voklepe...pak dám foto vodkud je atáák
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:30
- Nahlásit
Panebože vy ste snad choromyslný,co tak drásáte??
Erin
fšééécko nej k svátečku ,na voslavu můžem zas někoho pochřbít esi chcete
Kyuna
to bude nějaká mejlka..v zásadě to popsala gerda,za což jí děkuju..Určitě se nebudu navážet do slušnýho chovatele,co pro něj zodpovědnost nekončí předáním štěněte.Bohužel jsou i tací.Tahle čubina měla štěstí v neštěstí a doufám,že si už svůj díl smůly vybrala.Škoda,že nejsou všichni takoví,hned by bylo na světě líp
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:38
- Nahlásit
davidkova renata
PetraK
na voslavu můžem zas někoho pochřbít esi chcete
Děkuji ale asi nechcu,ikdyž možná jóó lidskou blbost,necitelnost k ostatním živáčkům(týý voe,ňák su vyměklá,asi su marod)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:39
- Nahlásit
Erin
týý voe,ňák su vyměklá,asi su marod)
na to bacha! abyste se nakonec eště ze soucitu neujala chvdího!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:48
- Nahlásit
davidkova renata
na to bacha! abyste se nakonec eště ze soucitu neujala chvdího!
ty vado to je hektofór dne
ale Erin
lidskou blbost a necitelnost pohřbim ráda, a popláču si. Radostí. Ale nesmíme to dělat u Pšondů, jak navrhuje Biluška, páč jim nevěřim, že by to zas nevylezlo voni na co šáhnou to je podvod.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:51
- Nahlásit
davidkova renata
právě volala maixnerová! Zavolám ti, až pudu z kolbeny.
Erin
Pani, sem vám chtěla vyprávět, jak ta naše kámoška IW začala hárat - já myslela, že si rozřízla celou nohu vo nějakej drát, a vona byla chuděra celá poháraná! Hrůůůza když IW hárá!
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:53
- Nahlásit
Erin
lidskou blbost,necitelnost k ostatním živáčkům
Ziiis, ja chci pozvanku na tendle pohrep! To kvuliva tomu bych i do kostela sla, jak to tam nesnasim.
A to este bude brzo brzicko aktualizace Skrivan
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:55
- Nahlásit
Mathea
A to este bude brzo brzicko aktualizace Skrivan
Jereš!Jereš potforo jedna
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 18:58
- Nahlásit
davidkova renata
a ty mi pak prosím pošli meila,děkuji
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
eště ze soucitu neujala chvdího!
Ale zas tak blbje na tom nésu,ujímat se jakési choroby.
PetraK
voni na co šáhnou to je podvod.
Zas tak černě bych to neviděla,zvláště dyš můj rodokmen sahá do těchto krajin,můj děd byl ze slavnýho Hnojníka
Gerda
Hrůůůza když IW hárá!
Ale ani ne,si zvykneš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:05
- Nahlásit
Erin
Hnojníka
lidi vod Hnojnika se tam nezapočítávaj. Ty sou ekstra. Musim vo tom něco vědět, dyš mi máma dycky po vstupu do pokoje řikala: Panebože ty tady máš hnojnik!. Takže vod Hnojnika do toho lidi nepočítejte.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:05
- Nahlásit
Erin
Ale ani ne,si zvykneš
Ja zkoumala vcera, ktera z cubek zacala harat, bo krvavy fleky na podlaze.. a pipky v cajku. Tak ktera si co rizla - krom rozmblemcanyho polstarku Kremyla (z ceho ji nic netece) taky nic. A FUUUUJ - byla to rozslapla samyce klistice!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:06
- Nahlásit
PetraK
le nesmíme to dělat u Pšondů, jak navrhuje Biluška, páč jim nevěřim, že by to zas nevylezlo voni na co šáhnou to je podvod
Paní, zajímavé je, že oni totéž tvrdí o nás. Mezi námi, celý život bydlím v u nich vyrobeném nábytku (a ty nejspíš taky, jenom o tom nevíš), používám u nich vyrobenou elektroniku, jejich součástky do auta, jejich dělníci nám rekonstruovali půlku baráku..... a nemůžu si stěžovat. Jo, rozbíjí se to, ale určitě ne častěji než věci made in Czech.
Na pohřep jedu taky, eště tady mám černý silonky od minula, tak ušetřím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:11
- Nahlásit
Biluška
ty jo ale kdykoliv se cokoliv začlo vyrábět u nich, tak to šlo rapidně s kvalitou, která předtím byla dobrá dost dolů. A to nemluvim vo tom, že když jsem si kdysi v Polsku vyměňovala prachy, tak mě dost solidně vobrali vo prachy a bylo jim fučik, že to udělali malý holce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:14
- Nahlásit
Fifi
A FUUUUJ - byla to rozslapla samyce klistice!
fůůůůůůůůj, to je horší než odsávačka do nosůůůůůůůůůůůůůů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:22
- Nahlásit
Gerda
právě volala maixnerová! Zavolám ti, až pudu z kolbeny
mě taky,já du volat dežaví ted,taxe spojíme výhledově.
Mýdlo končí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:25
- Nahlásit
odjíždím s pocitem smutku v dál
až k oku můj smutek nikdy nesahal
odjíždím se slzou na bulvě oční
dnes nedám tu s vámi směnu si noční
odjíždím v les tmavý maryji vyvléci
kol ohně s trempy buřty si opéci
a nasáti ten vlahý lesní vzduch
co protkán jest houbovím a z bobku puch
přiláká mušky, okaté breberky,
jak po nich plácnu, zasviním utěrky.
Přiláká veverky, opičky našich lesů
óóó má drahá přírodo, už jdu a zdě su!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:42
- Nahlásit
Gerda
Hmm, na čisťounkého psáka na cvičáku bychom nesměli dělat treky. Mrkni někdy na fotky, s jakou se z longů vrací
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:42
- Nahlásit
PetraK
A to nemluvim vo tom, že když jsem si kdysi v Polsku vyměňovala prachy, tak mě dost solidně vobrali vo prachy a bylo jim fučik, že to udělali malý holce.
Ne, že by tohle nebyla i typicky česká vlastnost, že?
kdykoliv se cokoliv začlo vyrábět u nich, tak to šlo rapidně s kvalitou, která předtím byla dobrá dost dolů
Prosím tě a tohle máš podložené čím?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
Chystej si ruce, bo budu potřebovat vrátit službu.Nemůžu čubě vysvětlit, že revír neznamená napálit plnou parou do rukávu A to máme z rukávu normoš i pouštěčku na dálku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:46
- Nahlásit
Hyena
Nemůžu čubě vysvětlit, že revír neznamená napálit plnou parou do rukávu
tak to ses vobrátila na tu pravou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Biluška
Prosím tě a tohle máš podložené čím
tak třeba grancle eukanubí, jak přešly ze své domoviny tam, tak hopla, nebo třeba moje stajlový DM botky, jak je začli dělat tam......, kamarádce odcházela lednice, bylo jí doporučeno, ať nejde do stejný značky, že už se nevyrábí ve svý domovině, ale v Polsku a není to už to co to bývalo. Takhle třeba. Ale šak je to jedno, ve svý podstatě je dneska málo co kvalitní, tak je to fučik.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:55
- Nahlásit
davidkova renata
tak to ses vobrátila na tu pravou
No šak pani, no šak
|
Kyuna
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:55
- Nahlásit
Pro Renatu Davídkovou, když teda za Vás odpovídá kamarádka, tak vám jen chci říct, že stačí do vyhledávače google zadat Arga-star a paní Davídková by mě našla dřív než celý útulek, když má takovou starost o belgické ovčáky - Malinois což je Gira Arga-Star. Nehledě na to že všechny belgické ovčáky naleznete i s adresou chovatele na www.kchbo.com/geneologie kde jsou jedinci i s tetovacím číslem a je tam i Gira Arga-Star. Chápu, že jste ji chtěli pomoc, ale zas tak dlouho v útulku nebyla hned jak mi zavolali tak jsem pro ni jela. Přece ji tam nenechám. Je to můj odchov a zároveň moje dítě. Chovatelka Arga-Star.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:00
- Nahlásit
Kyuna
fakt jde o nějaký nedorozumění. Neznám sice pozadí celého případu, ale co já vím, tak Renata, často dovyhledává nějaké ty pesany z útulku - ono tady vůbec se často lidi zapojí - a určitě neměla na mysli někoho poškodit, ale hafanovi pomoci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:09
- Nahlásit
Kyuna
když teda za Vás odpovídá kamarádka, tak vám jen chci říct, že stačí do vyhledávače google zadat Arga-star a paní Davídková by mě našla dřív než celý útulek
Odpověděla jsem vám na předešlé stránce.
Nehledě na to že všechny belgické ovčáky naleznete i s adresou chovatele na www.kchbo.com/geneologie kde jsou jedinci i s tetovacím číslem a je tam i Gira Arga-Star
no a tohle já právě nevěděla,tak jsem se optala někoho jinýho.
Já jí v útulku objevila tuším 3. den po přijetí,aspon to tam uváděli,mysleli jsme,že se o ní třeba ještě nikde neví,to se může stát...měli tam uvedeno že je s PP a bylo tam datum narození,podle toho ta známá vyhledala její totožnost,páč já to neumim.. Pak jsem tam ještě volala a někdo mi řekl,že chovatel už o tom ví.to je celý,nic víc v tom nejhledejte,akorát jsem se to snažila urychlit aby tam netvrdla zbytečně.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:12
- Nahlásit
Kyuna
Teda nějak nerozumím, o co Vám v tomto vláknu jde. Renata se Vám vyjádřila zde:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_3318.html
Nechápu, proč je problémem aktivita zaměřená na záchranu psa. Myslím, že kritiku by spíše zasloužil ten, komu jste kdysi fenu prodala a kdo se o ní takto postaral. Nikdo tady nekritizuje Vás, naopak, byla oceněna vaše zodpovědnost. Tak že navrhuji neplýtvat síly na lidi, kteří se snaží o to samé co vy, ale spíš je napřít na ty, co nevnímají zodpovědnost kživému tvorovi.
|
Kyuna
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:17
- Nahlásit
Jo. Asi jo. Asi je to nedorozumění. Gira je u své majitelky a já doufám, že se už do útulku nikdy nedostane. Přeji Vám všem mnoho úspěchu a s chovatelským pozdravem Najmanová Kamila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:25
- Nahlásit
Kyuna
Gira je u své majitelky a já doufám, že se už do útulku nikdy nedostane.
Určitě ne a my přejem už žádné podobné majitele jako byl ten předchozí.
|
Kyuna
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:25
- Nahlásit
Mějte se a zabývejte se jak naučit psa revír. Já jdu teď na cvičák se psema, tak nemám moc času. Jenom Vám chci říct, že na chovatele kteří se starají špatně o své psí svěřence nikdo stejně nemůže, já sama jsem loni zachránila dva belgické ovčáky Malinoise od jednoho překupníka který sám má chovatelskou stanici a říká si chovatel. Chová dál a psi u něj zrovna neoplývají blahem. Co stím?
|