Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3114 . 3115 . 3116 . 3117 . 3118 . 3119 . 3120 . 3121 . 3122 . 3123 . 3124 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 09:03
- Nahlásit

PetraK
. TADY BUDEŠ a budeš se soustřeďovat! Stejnak nemáš gumáky.
Neva, našla jsem kanady, půjdu v těch
Psíčové už jsou venku a říkají, že estli nepudu hned tak jdou beze mě. Tím pádem je jasný, že musím okamžitě vyrazit, jinak mi budou běhat bezprizorně po vesnici a někdo by měl zase o čem mluvit

Tutaj máte malou vzpomínku na mládí a já du, tak nigdo nic nepište
http://www.youtube.com/watch?v=CfFg692j__E&NR=1

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 09:16
- Nahlásit

Biluška
Ale na dalším výročním sjezdu si na to vzpomenu a budu je požadovat
No zkuste to. Možná to uhrajete, když budete tvrdit, že za klienty jezdíta na farmy a tudíš jsou gumovky vhodnější obuv neš lodičky s jehlama. Možná to uhrajete alespoň na příspěvek na reprezentativní oblečení
PetraK
pani, nejste můj synovec???
A říká taky vlaku kockodrcák a tramvaji tralalajka? Protože jestli jo, tak jsem určo příbuzný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 09:29
- Nahlásit

ty vogo,už aby přestalo lejt bo drásátte jak fsteklý nemaje nic lepčího na práci
Neessi
,tak před půl nocí mažte sbírat čarodějné kapradí
no jako sem si musela ale natáhnout budíka,páč vo půlnoci mám logicky půlnoc.Vo svitu měsíce sem si mohla nechat leda zdát,bé mu muset stačit,že sem naň šajnila baterkou
Kyuna
Mám odpolední tak chodím na procházky na cvičák večer.
sem myslela,že tam cvičíš..jako ve svitu měsíce nebo tak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 09:32
- Nahlásit

Biluška
Nevíte někdo jak dlouho vydrží v psovi pšenice
dokud nevyklíčí

včéra povidali,že dyš spolknem žuačku a vona se šprajcne někde ve střífku,rozkládá se 7 let!!Řikala to Růžena z Novy,tak to muší bejt pravda

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 09:44
- Nahlásit

Ta šarpejka Darinka co sem ráno dávala PetraK umřela
Na torzi.

Biluška
Tak pozor Libuško já su ještě tady a vše pozorují. Bachor mě jako bolí, ale už neskáču tak tu torzi nevím jak bych chytla.

Erin
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 09:44
- Nahlásit

Čau děckantíí

U nás skončilo irské léto a sfítí fluníčko

davidkova renata
dokud nevyklíčí

PetraK

Sice vás paní neznám ,ale budu se mocinky soustřeďovat ,aby depečmoudi čmoudili bez deště .
Ale dyby nááhodou sprchlo,tak to nic není proti tomu,že se v noci utopilo 6 lidí.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:17
- Nahlásit

A ti šarpíci mají tak blbou pověst, že když se některý ocitne v útulku už z něho nikdy nevyleze

proc maj sarpici blbou povest?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:18
- Nahlásit

Biluška
Té se nic neztrácí, naopak jí na zahradě furt něco přibývá
Zrovna teď mi třeba přibývá voda a budeme se učit plavat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:21
- Nahlásit

Erin
Ale dyby nááhodou sprchlo,tak to nic není proti tomu,že se v noci utopilo 6 lidí

já vim sem to před chvílí zjistila právě. A řikala Brtnikoj, že proti tomu procezenej koncert je prt Snad to tentokrát budou řešit líp a nenechaj ty lidi ve štychu. Už se mají sejít dneska.

tak rači bych navrhovala soustředění na morafský nepršení, to by se šiklo víc.

Biluše!!!! -sundej kanady a poď čarovat. Na sousedy se vykvákni.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:29
- Nahlásit

Dobré ráno čarodějní učňové, kouzelnice a kořenářky, milijounářky a bumbrdlíčci!
Dnes má svátek saraksováááááá - to je ta, milé děti, co chce páchat sebevraždu pořízením štěněte pracovního afghána, místo toho, aby normálka prostě skočila z vokna. Milá saraksová, šééééééécko njléépči a ten dortík rychle sněz, nebo ti ho sežere afghánek a ten bojovej stofárd:
Maryje už je na pohodu, sice je megadajná, dala by každýmu, vona dokonce dává vocásek nastranu i sama sobě, když si umejvá pipku. Je to ňáká nymfoManka nebo co. Fčéra sem zmokla tak, že mi stekla barva z vlasů na mikinu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:34
- Nahlásit

Baico
vlaku kockodrcák a tramvaji tralalajka

tak to nevim. Ale vim, že řikal jórdukt místo jogurt a taky To Azal - což mělo být Tom a Jerry. A to mi fakt jako dalo dost zabrat, celej den sem to luštila, von za mnou furt prtka chodil a tak posmutněle si trval na svým, že : "Ci To Azal!" a já mu trpělivě říkala: "Sádlokartáč, ty vole, dyš já vůbec nevim, co to je ten tvůj Azal! Ukaž mi to! Kde máš Azal?" a von furt jen :"Ci to Azal!"
Tak sem si ho vzala na klín a řikám mu: "Čoveče, já Ti vůbec nerozumim, COOO to je ten Azal?" se vší naléhavostí své dětské duše mi to vysvětlil-rozpřáh ty svý malý ručičky a pravil:" To Azaaaal!" Tak sem mu řekla, že je mi to hned jasnější a začli jsme se tlemit. To mě překvapilo, že to dítě se nevzteklo, že mu to taky přišlo komický, že se nemůžem domluvit , seděl mi na zemi na klíně a řezali jsme se jak dva debilové. Večer jsem mu šla pustit večerníčka a ozval se vítěznej ryk: "TO AZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL, TO AZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!!!!!!!!" Sádlokartáč se dořítil do kůchně, drapnul mě a smykem táhnul k televizi, abych konečně po desítkách hodin pochopila, že To a Zal, je Tom a Jerry .
Jak se s těma dětma rodiče vůbec domluvěj???????
Zajímavý je, že on si to pamatuje (a že byl hodně malinkej) a dodneška se tomu tlemíme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:28
- Nahlásit

PetraK
sundej kanady a poď čarovat. Na sousedy se vykvákni.
Si bubá?? Proč bysem čarovala, dyž je tady povodeň tak to teče Semetrice II přes barák páč bydlí hned vedle potoka. Tím pádem má úpa jiné starosti a nestará se gde mi zase zaštěkal kterej čokl Jen ať hezky prší, eště tak aspoň týden

Mucholabka
Zrovna teď mi třeba přibývá voda a budeme se učit plavat.
Nám taky, už se napouští sklepní bazén. Jak to stoupne nad druhý schod tak musím evakuovat brambory.

lucYnka XIII
proc maj sarpici blbou povest?
Oni jsou šarpíni dost svérázní psi. Těžko vychovatelní (když prošvihneš výcvik ve štěněcím věku tak jsou vůči působení člověka prakticky rezistentní ) a dost často bývají agresivní na jiné psy. TAkže dospěláky s útulkovou minulostí prakticky nikdo nechce Co je tak sleduju tak se málokdy podaří nějakého umístit.
Navíc mají dost zdravotní problémy s kdečím a lidi logicky nechtějí psa, se kterým budou věčně na veterině.

Darina1
Tak pozor Libuško já su ještě tady a vše pozorují. Bachor mě jako bolí, ale už neskáču tak tu torzi nevím jak bych chytla.
No takovou torzi chytíš i když se blbě převalíš v pelechu, na to bacha . Ta paní říkala, že si umřela na torzi tak si umřela na torzi a nedělej tady v tom hokej jo? Bože, další záhrobní duše co si tady volně poletuje V tom záhrobí mají pěknej čurbes když se jim tam courá kdo chce kam chce

davidkova renata
dokud nevyklíčí
Tahle neklíčila . Leda by nějaká zapadla mezi dlaždice a třá mi vyroste v chodbě před koupelnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:31
- Nahlásit

Biluška

Proč bysem čarovala,

páč kvůlivá tomu zbytku Moravy asi ne? To dá rozuma.

Bože, další záhrobní duše co si tady volně poletuje

vidíš, to sou ty tvý polský služby!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:15
- Nahlásit

KAM SE SÉŘOU ÍPO ČOKLI!!!

http://www.youtube.com/watch?v=cnBecmSpSIM

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:20
- Nahlásit

PetraK

akorát bé problém nacpat ho na cvičáku do klasický votkládačky

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:22
- Nahlásit

davidkova renata
akorát bé problém nacpat ho na cvičáku do klasický votkládačk

a tak si sedne na lavičku a bude vostatním hrát na saxík marš, aby se jim dobře pochodovalo.

Von je naprosto bombastickej, jak se tváří, kurva jedna mroží

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:25
- Nahlásit

PetraK
a tak si sedne na lavičku
jí rozvalí..
a dyš ne bé výcvikář,kerej tam dřepí taky , nasranej dyš se lidi budou s dotazama vobracet na mrožíka

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:26
- Nahlásit

PetraK
No to teda jo. Okamžitě si pořizuju nějakýho ploutvonožce, bazén na chov už doma mám. A budu trénovat a pak se taky předvádět.
Jinak mi volal pan fotograf, že se fotky moc povedly a že je fakt z čeho vybírat. Takže nadějě, že budu mít psa z plakátu je o dost větší

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:33
- Nahlásit

Baico

Takže nadějě, že budu mít psa z plakátu je o dost větš

Yodleyyyiiidýýý!! A kde to bé někde k vidění? A bude z něj taky potom večeřníček jako byl z kluka z plagátu?

davidkova renata

dyš se lidi budou s dotazama vobracet na mrožík

to von vypadá, že by i poradil, to je fakt, bože to je xicht

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:35
- Nahlásit

davidkova renata
ty vole, tetkon sem si to pustila znova- v tý placáčce vojenský jak je - dyk von by moch dělat i toho jejich prezidenta, vypadá i igelitnějš než Pupin

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:41
- Nahlásit

Ten je suprovej . Gde se dá sehnat mrož? Budu ho mít ve sklepě v bazénu s bramborama

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:42
- Nahlásit

PetraK
A kde to bé někde k vidění?
Asik všude, kam to Světluška šoupne. Ale po Praze určitě.
A bude z něj taky potom večeřníček jako byl z kluka z plagátu?
No jasně, pan Bajkonůr bude hvězda a bude mě živit, takgže přestanu uplně chodit do práce a budu žít jenom z tantijém.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:50
- Nahlásit

Lidi, normálně, mám tady kupce na Amálku. Chce ji za pět litrů koupit páč z ní potřebuje motor. Ale mě to teda přijde děsně neetický, to je jako kdybych prodávala mrtvolu Chuděrka moje malinká Amálka, ani po smrti nemá klid

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:52
- Nahlásit

Šiš ten mrožík je bombovej! Takhle taky vypadám, dyš tančím tango! Sem si cvrnkla, když udělal ten záklon ))))

Baico
Jinak mi volal pan fotograf, že se fotky moc povedly a že je fakt z čeho vybírat
A proč by se jako nepovedly, dyš fotil krásnýho psa???????? By musel bejt děsnej matla, aby ho dokázal udělat hnusnýho....

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:57
- Nahlásit

Biluška
to teda přijde děsně neetický, to je jako kdybych prodávala mrtvolu
To jsem ráda, že nejsem sama kdo má ke svému vozítku citovej fstach.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 12:59
- Nahlásit

Baico
a bude mě živit

se máte, to já furt živim psa
budu žít jenom z tantijém

neni lepčí žít z masa a normálního jídla?

Ale po Praze určitě.

no tak tetkon, krom plagátůch DM budu muset ešče servat i Bajkonůří vobrásky.
Biluška

Gerda
když udělal ten záklon

viď? ale když si všimneš těch xichtů co dělá třeba na začátku-tak budeš potřebovat dvoje pemprzy

Biluška

Gde se dá sehnat mrož?

třá u nás dole v kantíně - maj ho v mrazáku s vostatní zmrzlinou.
teda přijde děsně neetický,

tomu naprosto rozumim, když sme prodali Pampelišku, tak mi rači ani Brtnik neřek, kdy jí tam veze a dyš sem pak jele ze cvičáku a viděla ji tam stát, bylo mi jí líto , sem si připadala, jako že sem jí zradila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:01
- Nahlásit

Biluška
Budu ho mít ve sklepě v bazénu s bramborama
a co aš skončej povodně a vopadne ti voda?
Baico
pan Bajkonůr bude hvězda a bude mě živit, takgže přestanu uplně chodit do práce a budu žít jenom z tantijém

jááááá takýýýýýýýý cíííííííííí,cííí žít s tantiém a nechodit do práce a eště víc jak puve!!
Biluška
Ale mě to teda přijde děsně neetický, to je jako kdybych prodávala mrtvolu
ti nějak měkne mozek ne?! nejsi marot???

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:02
- Nahlásit

kozi kozi kozi

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:03
- Nahlásit

PetraK
Baico
Doteď mám výčitky, že jsem mrtvého Shakespeara darovala romulusům na náhradní díly
Amálce to udělat nemůžu. Ale nechat si ji na zahradě asi taky nemůžu.
Na druhou stranu - co bych nemohla, nechám otevřený dveře a Arman tam bude mít vysoce luxusní psí boudu. V zimě si může aj zatopit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 13:04
- Nahlásit

argosek
http://www.kozy.cz/

<< 1 ... 3114 . 3115 . 3116 . 3117 . 3118 . 3119 . 3120 . 3121 . 3122 . 3123 . 3124 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání