| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:19
- Nahlásit
PetraK
já taky né ))))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:34
- Nahlásit
můžete mi někdo vysvětlit: člověk tu není 8 hodin a je tu bordel jak v tanku
co budu dělat po víkendu,to bude bordel všude,bo oba 2 dny jsem se psema na flybalu
bordel myslím tím,na zemi hračky vod dastíka,nevyklepaný deky od psů,věci na zemi,kuchyn neumytá ......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:36
- Nahlásit
Gerda
A myslíš že hromadnou sbírkou, kterou dovalíš na účet nebo v obálce do nadace, tak ne?
Tou pochopitelně taky.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:39
- Nahlásit
Biluška
Tak psi už se přemísťujou, pro jistotu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:46
- Nahlásit
Mucholabka
na vás sem si taky spomněla pani , ach jo, fakt si člověk připadá blbě, když u vás je bordel a tady relativně klid- i když už se připravujou i tu. Ale nemyslím, že to bude tak jak na Moravě.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:48 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
PetraK
Taky přeju krásnej zážitek.Mám DM ráda,asi f 16 sem si kvůli nim voholila hlavu vokolo a chodila sem jen f černým.
Mathea
Štěká a nahlas,ale po dvou minutách sem si myslela že se dusí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:54
- Nahlásit
PetraK
Jé, děkuju, a taky Libušce, která si vzpomněla, problém je že jsme kousek od Odry a kousek za soutokem s Opavou, která má 3. stupeň, problém druhotný že jsem v práci, ale snad tam nic nebude. Kdysi už tady voda byla až po patro.
Už abychom byli přestěhovaní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 16:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jablunka
asi f 16 sem si kvůli nim voholila hlavu vokolo a chodila sem jen f černým.
juhůůů!! tak hlavu tetkon voholenou nemám, ale f černym sem. Komplet, dyby mě porazilo auto, sem připravená na pohřep rovnou
ale po dvou minutách sem si myslela že se dusí
Mííílooouš je vůůůl
Mucholabka
držte se.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:07
- Nahlásit
PetraK
jestli chceš pomáhat, tak konkrétním lidem ( třeba po domluvě se starostou obce nebo s hasičema či někým jiným), nadace si část peněz nechávají na pro své potřeby ( placení koordinátorů, nájmu atd.)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:08
- Nahlásit
Jinak všechny samozřejmě zdravím a hlásím, že ještě přežívám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:08
- Nahlásit
brut
tak konkrétním lidem
no bať, jen jde vo to jak na to tady číhnou v práci. Se uvidí zejtra u námestníčky, jestli na mě bude mít čas.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:09
- Nahlásit
Mucholabka
Držím palečky,já si to užila před čtyřma rokama a vím co je to za bezmoc. nám to tenkrát zrušilo kotel a vzalo střechu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:12
- Nahlásit
jablunka
já tohle bez přehánění fakt prožívám. Je mi hrozně, když si představím, že ten člověk přijde o všechno O VŠECHNO, teď navíc když není sám, ale má na sebe navázaný děti, zvířata - tam je to ještě hůř- kam s nima asi tak ten člověk půjde? /to nemluvím o situaci, kdy už se k nim nemůže dostat, dostat je pryč- DO HAJZLU!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:12
- Nahlásit
PetraK
Se uvidí zejtra u námestníčky, jestli na mě bude mít čas.
snad jo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:22
- Nahlásit
Jedeme mladýmu pro kolo za výzo,taxem zvědavá,co na něj f úterý řekne.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 17:40
- Nahlásit
jablunka
baráku nehrozí nic, to je v poho, tam možná tak voda ve sklepě. Já teď sedím v práci a budu tady až do noci, psy stěhuje brácha-týjo, to je něco, jemu dát do ruky pitbully, už se mu to tam zhryzlo, Buca s Ferdou.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:35
- Nahlásit
ááááá tak na Prágl se žene bouřka a to tady zatím svítííí sluníííčko
du přivřít vokno
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:48
- Nahlásit
Jimmi
tady už leje a svítí slunko a je duha
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 19:36
- Nahlásit
Lidičky, jsem na prášky. Cesta z Olmiku do Prahy 4 hodiny v dusnu s již napůl olitými příznivci DM , faakt lábuš, Kašlu na veškeré obdobné akce.
Jbat
Jak je Blbís? Už přestal zvracet?
[b]Hally[b]
Bohužel nikdy nevíš, komu kde "šlápneš" na jeho podraženou sebeúctu. Akorát od bližších lidí to vždycky více zraní.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 19:59
- Nahlásit
Hyena
Jak je Blbís? Už přestal zvracet
copa?pařil s váma nějak to přehnal??
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 20:05
- Nahlásit
davidkova renata
Právě že ne, Jbat mi psala, že je mu blbě, a proto jsem se nesešly.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 20:06
- Nahlásit
Hyena
a proto jsem se nesešly.
jo ták,to je blbý teda..jébat je skandální totiš
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
Mrkni na holandský vlákno rendík tam dala odkaz na jednu francouzskou fotku a jsou tam docela fajný fotky z tréninků, včetně ringu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 20:15
- Nahlásit
Hyena
už sem to číhala
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 20:19
- Nahlásit
davidkova renata
A pěkný, pěkný, co
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 20:54
- Nahlásit
dobrej vecir deti je vas tady jako smeti a vsici ste megapisatele
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 21:29 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
PetraK
Zatím naše soustřeďování nese ovoce,ale ty si to přečteš až zítra kolem poledne http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/fotky-depeche-mode -radi-v-edenu-bez-predkapely.html
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2009 22:58
- Nahlásit
Erin
zítra kolem poledne
To pridej
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 05:44
- Nahlásit
dobré ráno všem
vypadá to,že už bude po dešti,venku je dusno a už prosvítá obloha
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 06:54
- Nahlásit
Čau žumponoři, už vstáváte a dřete?
Helejte, ta šílená bordera zase dneska v noci srala zrní. Tentokrát už se rozhodla vynechat tu hnědou hmotu co obvykle tvoří lejno a sypala jenom zrní. Pouze lehce znečistěné. Sice jsem to nevážila, ale odhaduju to tak na dvě kila . Přidám-li k tomu i to včerejší tak se mohla zbavit cca dvou a půl až tří kilo pšenice . U nás to opravdu nikde sežrat nemohla, teď v těch deštích jsem s nima ani nikde moc necourala. Na procházky jsme chodili pouze do lesa (pšenice tam určitě nikde není), na pole (s pohankou) a k rybníku (v lese) .Pšenici nemohla ani potkat.
Dost často mi žerou kravské lejna sousedovic krávy. Včera jsem mluvila se sousedem, říkala jsem mu to a přísahá, že krávě vůbec žádnou pšenici nedává. Takže tahle cesta je taky vyloučená. Čili to zrní v sobě musí fakt mít ještě od minulého majitele. Což už je měsíc. Je extrémně vychrtlá a strašně špatně žere. První týden u nás nežrala prakticky vůbec. Granule jsem jí vnucovala po jedné z ruky, maso odmítala úplně. Jediné co je ochotná žrát jsou zbytky po lidech - ty aktivně krade. Takže už nám sežrala bramboráky, čočku na kyselo a rybízovou bublaninu. Pak jsme našli klíče od kuchyně, už nekrade nic. Hlad ji donutil žrát granule, ale rozhodně se nedá mluvit o žraní jako u ostatních psů. Tahle hodinu stojí nad miskou, čumí do ní, pak laskavě užere granulku... zase tam stojí.... Sežere tak polovinu až dvě třetiny dávky, co by měla sežrat + něco jako pamlsky při výcviku, ale taky nic moc. Leda když cvičím na starou zasmrádlou makrelu, to dámě chutná
Dosud jsem myslela, že je prostě nežravá, ale pokud si ve střevech nosí několik kilo zrní tak je to asi tím.
Otázka zní - co teď s tím. Jak dostat zrní ze střev? Pokud možno nějakou normální cestou, klistýr si nechám až jako poslední možnost.
Jinak je úplně normální - aktivní, temperamentní, ne příliš inteligentní , prostě borderka
|