| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 08:58
- Nahlásit
Dobré ráno fšem
Majkla asik fčera porazilo, že se nedostal na koncert DM.
A mě asik porazí, že musim prostudovat 30000 stránek zákonů a evropskejch směrnic. Už aby mě začali živit ty tantiémy.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Čen 2009 08:58
- Nahlásit
Mucholabka
eště mě tak napadlo ... a jezděj vám tam teď vůbec nějaký vlaky?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 08:59
- Nahlásit
Mucholabka
Ty inzeráty existujou
no tak to si snad děláš kozi ,kde to proboha bereš??? a hlavně kde se berou takový hovada??!!
kopírovanou asiatku necííí,možná toho rexe viší postavy bych mohla čenžnout za Nánu
ty voe,tos mě dostala,co to je za živočišnej druch co todle píše?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:00 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Biluška
No já bych se spíš bála, že na nádru zůstane trčet z jiných důvodů. Včera to do Ostravy nejezdilo, snažili se vo nějakou náhradní dopravu, ale průser. mě stačilo, co to udělalo s cestou na druhou nezaplavenou stranu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:01
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe,tos mě dostala,co to je za živočišnej druch co todle píše?
Podle pravopisu asi nějaký šikmooký
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:06
- Nahlásit
Hyena
Jedu na Čadcu, tam by to snad mělo být Oká.
Biluška
V tom případě mi vzteklá paní průvodčí zaplatí za jízdenky. Mrknu do přepravního řádu, jestli mají nějaké omezení. A včera v noci jsem byla na nádru a nepsali nic o výlukách...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:09
- Nahlásit
Mucholabka
V Olomouci, také o výlukách nic nepsali, jen tam prostě ukončovali většinu spojů z Prahy směrem Ostrava a dál na Slovač. Ale na Čadcu to bude už v pohodě. Ten problém byl někde u Hranic na Moravě. A vzhledem, k tomu, že to je hlavní trať, tak snad i české dráhy pochopily, že to se musí řešit urgentně
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:11
- Nahlásit
Mucholabka
Páč nemají výluky, mají jenom zpoždění a o těch nic psát nemusí.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:14
- Nahlásit
Tak jsem na netu našla, že hlavní tráť už opravdu pozdě odpoledne zprovoznili. Zdá se, že jsem vychytala zrovna ten největší chaos.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:23
- Nahlásit
Hyena
Musíš mít pokaždé něco ekstra
Tak už mám sbalenou krosnu, beztak mi polovina věcí bude ještě chybět. Vzala jsem si na ruku i svoje bojové náramky, aby všichni věděli. A na sebe bojové tričko.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:29
- Nahlásit
Mucholabka
Tý woe, tak to bude eště lepší než ta verbež depešácká, co se mnou valila včera do Prahy
Tak cíí bojový náremek, dyž už mám taky tu sfiň žíhanou.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:40
- Nahlásit
Bože, další záhrobní duše co si tady volně poletuje V tom záhrobí mají pěknej čurbes když se jim tam courá kdo chce kam chce
Biluška
Bu, bu a ještě jednou bu. Se divně kymácím. Půjdeme na procházku ? Třeba do lesíčka?
Biluško- Liduško budeš v neděli v Brně? Bych si tě za se našla a objela celou tvou smečku. Pardon já ti je neobjedu to ti objede Biško+ Damišek.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 09:43
- Nahlásit
vidíš, to sou ty tvý polský služby!! PetraK
Tak, přesně tak. Máte recht.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 10:03
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, co držej smutek za májkla, my tu frčíme jeho písně a uš sme drželi minutu ticha, je to veliká rána přátelé, veliká.
Co obyvatelé ohrožených oblastí? Sou tu všichni v pořátku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 10:07
- Nahlásit
Darina1
Nejedu paní, jednak to nestíhám časově, za druhé nemám auto páč Amálka umřela, za třetí nemám s kým závodit - všechno je to tady březí, staré,nebo nedotrénované (nebo pošuklé jako Puma) a za čtvrté šetřím a na Intercanisu pokaždé utratím děsně moc peněz
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 10:11
- Nahlásit
Biluška
Biluško- Liduško tak to jste mě nasrala, já se na Vás těšila a vy+ Mašánek nepřijedete.
Tak to je pravda páč těch penízku se tam opravdu nedostává, ale jsem si už koupila klapky na očí jak mají koně tak to snad pomůže.
Jinak zdravíme nevytopené a posíláme smečce pac a pusu od Biška a Damiška.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 10:54
- Nahlásit
Biluška
http://www.youtube.com/watch?v=f8muMo0fw_M&feature =related
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:10
- Nahlásit
mac1
Proč mi ho posíláš?? To mám za trest?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:15
- Nahlásit
Biluška
za trest ? Pustila sis to ? Poslechla sis to ? Fakt nic ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:22
- Nahlásit
mac1
Jak nic, jasně že něco. Nelibost Možná bych řekla i zhnusení, ale to je moc silné slovo. Tak asi spíš ta nelibost.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:23
- Nahlásit
mac1
Biluška
nechápu, jak může existovat někdo, koho ta píseň neoslovila...
a tahle je moje srdcová
http://www.youtube.com/watch?v=qF0o-W5uu8o
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:24
- Nahlásit
arwen
Já mám nejrači bili džín
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:30
- Nahlásit
Gerda
si myslim, že Májkl konečně odjel domu na Centauri 21, tak jakej smutek, se raduju s nim ne ,
konečně uvidí svý rodný bratří a sestří co věky neviděl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:33
- Nahlásit
Michael Jackson zavezl ženu do porodnice a ta porodila syna. Michael se ptá doktora: “A kdy můžu začít se sexem?” “Proboha, Michaeli, počkej aspoň až bude chodit!”
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:37
- Nahlásit
arwen
No můj šálek kávy to prostě není.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:46
- Nahlásit
Gerda
Já mám nejrači bili džín
já bílý džíny moc ráda nemám ,dělaj mi tlustčí eště víc a sem celkem ihnet jako prase
Proboha, Michaeli, počkej aspoň až bude chodit!”
Biluška
No můj šálek kávy to prostě není
ani jako vopsach tý písně..nic?Nelibost nad těma vjecma tam nebo to ,že to něgdo tak prezentuje?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
ani jako vopsach tý písně..nic?
No tak jako vopsach jako jo, aspoň to málo čemu rozumím, páč z cizích jazyků umím akorát česky
Jenomže za vopsach písní určitě nemůže džeks, stejně jako za ně nemůže praktická většina jiných zpěváků. Oni musej zpívat o takovýtoch věcech, páč když budou zpívat "navalte fšichni prachy a obdivujte mě, chci být bohatej a slavnej" tak jim lidi ty prachy nedaj. Taky přece bábě co mi bude na dvoře slintat nad štěňátkama nebudu říkat "nežvaň kuči babo, koukej navalit prachy a vypadnout, mám v kravíně eště čtyry vrhy a musím to jít nakrmit, páč je patnáctýho" .
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:57
- Nahlásit
davidkova renata
Šiš tak Bilu prostě nemá ráda džeksna a tudíš jí vobsah nějakýho jeho songu nezajímá, ne?
Hele, lidi, myslíte, že Nutradyl je vopravdu takovej zázrak, že jako dokáže vobnovit chrupavku tak, že čokl se narovnal a chodí úplně normálně?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 11:59
- Nahlásit
Tinta76
Ne, chrupavka je neobnovitelná. Dá se pouze zastavit její degenerace, ale nemůže dorůst znova. Alespoň mi to furt dokola tvrdí můj ortoped
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:03
- Nahlásit
Biluška
aspoň to málo čemu rozumím
f klidu,já to vodhadla podle těch vobrásků
Oni musej zpívat o takovýtoch věcech
si jako nemyslim..co třá Gott? kolik vod něj znáte písniček s toudle tématikou?Slavnej je dost a prt.A co vostaní..mi nějaký menujte co takový věci zpívaj,mě ted fakt nigdo nenapadá..
Jako von jeblej bezpochyby byl ,vo tom nediskutuju ani moment,mě se ale jeho písničky docela líbily.Navíc myslim,že jemu takový věci vadily opravdu a nejen jako póza..třá se pletu,ale přišel mi jako věčný dítě co se do tohodle světa moc nehodí a hledá nějakej svůj vysněnej svět,kde je všecko ¨
OK..něco jako aren asi..
|