Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:04
- Nahlásit

davidkova renata
já bílý džíny moc ráda nemám ,dělaj mi tlustčí eště víc a sem celkem ihnet jako prase
nikdy sem bílý džíny neměla, ani plísňáky, takže mě zmínky vo džínách dycky rozesmutněj. Stejně jako vo bárbí, bo sem neměla nigdy ani bárbínu, což své matce vyčítám dodnes, že mi vlastně zničila celý děctví! To byly furt lyže, bjěšky, pohorky, kolo, kytára, morčata, křečci, myšci, rypky, čokle...ale barbína ani jedna! Máma řikala, že jí to ani nenapadlo, že bysem si přála panenku. A co, stejnak se s ní nedalo hrát.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:05
- Nahlásit

Tinta76
tak Bilu prostě nemá ráda džeksna a tudíš jí vobsah nějakýho jeho songu nezajímá, ne?
počki,vona to promyslí eště
Nutradyl je vopravdu takovej zázrak
čéče ted zrovna sem se vo něm bavila s maixnerovou..možný by to bylo.Má dva geronty,tak to má načtený.akorát přišla na levnější variantu stejnýho složení bo je koumavá,esi chceš,písni jí a voptej se

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:07
- Nahlásit

Gerda
bárbí, bo sem neměla nigdy ani bárbínu
to mě ale vůbec nemrzí,že sem jí taky neměla,jednak mě to nezajímalo a dvanak by mi to nějakej čokl stejnak hnet rozerval
plínáky a džíny sem ale měla

Tinta76
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:13
- Nahlásit

davidkova renata
Jako povim vám, že Rexouš je úplně v pohodě, s těma hlavně zádama teda, ale i zadní nohy má lepčí a to jako viditelně ... nic jinýho shánět nebudu, von ten Nutradyl nejni tak ruinovací jako Rimadyl (a u toho taky zustanem). Ale evidentně je to díky tomu přípravku, tak mě zajímalo, jestli má někdo podobnou zkušenost ... a ejhle ... má

Gerda
Já taky bárbínu nikdy neměla, ale plísňáče - ty jo! Loni slavily velkej kombek (ty moje první), dyš je ségra vytáhla na vosumdesátkovou párty

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:14
- Nahlásit

davidkova renata
.co třá Gott? kolik vod něj znáte písniček s toudle tématikou?Slavnej je dost a prt
Je málo slavnej. Zná v Emerice něgdo Gota? No asi zná, ale určitě ne tolik lidí jako tady Džeksna. Gdyby zpíval o zdechlých slonech místo o žrádle s ňákou babou tak by byl eště slavnější. Spojím se s jeho manažerem a řeknu mu to (pochopitelně ne zadarmo )

A co vostaní..mi nějaký menujte co takový věci zpívaj,mě ted fakt nigdo nenapadá..
No mě taky ne, hlavně proto, že těm cizím textům nerozumím. Českým jo, pro ty platí to samý co pro Gotta.

třá se pletu,ale přišel mi jako věčný dítě co se do tohodle světa moc nehodí a hledá nějakej svůj vysněnej svět,kde je všecko ¨
hlavně malí chlapečci..... Mě teda přišel akorát hodně jeblej a celkově vadnej.

Gerda
.ale barbína ani jedna! Máma řikala, že jí to ani nenapadlo, že bysem si přála panenku
Ti nějakou pošlu chceš? Holky jich mají snad milion, jeden čas byli děsně v kurzu Včil už jsou nežádoucí a preferují se plyšoví, umělohmotní, kovoví, dřevění a vůbec jakýkoliv koně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:20
- Nahlásit

Tinta76
von ten Nutradyl nejni tak ruinovací jako Rimadyl
aha,tak já myslela,že je to nějako drahý,tak hlavně že to zabírá.a maixnerkou ale můžete cokolif konzultovat bo je čikovná a taky má starý psiska.Kousíkovi je 15 a v neděli jsem měla problém ho vůbec zachytit v tom cvalu jak celou procházku lítal jak blbejTonička byla sice vo něco klidovější,ale zas je dost samostatnáVypadaj naprosto výborně,voba
Biluška
Gdyby zpíval o zdechlých slonech místo o žrádle s ňákou babou tak by byl eště slavnější. Spojím se s jeho manažerem a řeknu mu to (pochopitelně ne zadarmo )
no a máte to f suchu,prachy budooooou!
No mě taky ne, hlavně proto, že těm cizím textům nerozumím
tak nám třá něgdo pomůže,třá tintička nebo gerda

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:24
- Nahlásit

davidkova renata
tak nám třá něgdo pomůže,třá tintička nebo gerda
Jo, to by se mělo zavíst povinně, že by ty jazykově zdatnější pomáhali nám analfabetům .

Nigdo nic nepište, du sklízet bobule. Už jich mám plné zuby a to sotva začly

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:25
- Nahlásit

Hele děcka, chodíme teťkonc venčit s kámoškou s berňákem, normálně von si fakt nechá v pohodě zakázat ojíždění mařeny, jí sem musela několikrát plácnout přes ocas, aby ho neprovokovala, ale fakt normálně pěkně na volno spolu choděj po lese, on jí hlídá, aby k ní nikdo nemohl, pouští k ní jen feny, samce žádnýho. A fakt nenaskočí. Tak sme včera s kámoškou zalezly do zahradní hospůdky, daly si kofolu, vrazily děckám čokly a pytlik odměn a poslaly je unavit psy. Paráda, vše OK, tereza to s mařenou umí, hezky jí udrží i na vodítku, řekla sem, jí, že když mařena zvedne ocas, ať jí přes něj plácne - to děcko se mi bude hodit jako venčitel!
Jo a mamko požóóóóór, daňcííí mají nový miminko, úplně maličký, eště ho ani nepustěj k plotu, aby si nás čuchlo. A ta mamka daňková má vopravdicky ráda gerryho, chodí ho pusinkovat přes plot a pak se spolu kolem toho plotu procházej. Mařena se jich zase nějak bojí, tak si ani moc nečuchla. Spíš chvíli přemejšlela, jestli by nemohla mít štěňata s těmi daňky. Se všemi najednou!!!!!!! Štětka!

Tinta76
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:27
- Nahlásit

davidkova renata
No von ten truhlík stejně moc běhat nechce, jenom vobčas letí k plotu, dyš se něco šustne, ale zato díry, ty kope ultramegaparádní Ale stejně ho musim krotit, páč prt vidí a než doběhne k tomu plotu, tak zporáží x věcí včetně mojí mamky

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:28
- Nahlásit

Biluška
Se vomlouvám, že vám lezu do diskuze.

Jen jsem se chtěla zeptat - ty jezdíš na ty besedy i tak daleko?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:32
- Nahlásit

Gerda
požóóóóór, daňcííí mají nový miminko
a jóóó,dyk my chtěly na daňcííí přeciž! co ta Alena,psala? dyby jako né,můžem třá na daňcííí ne?
jestli by nemohla mít štěňata s těmi daňky

Tinta76
zporáží x věcí včetně mojí mamky

tak se s ní porad ohledně preparátů na reparaci pohybovýho aparátu mamky

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:33
- Nahlásit

davidkova renata
co ta Alena,psala? dyby jako né,můžem třá na daňcííí ne?
nepsala, tak pojedem na daňcíííííí

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:36
- Nahlásit

DOBRÝ DEPEŠÁCKÝ POLEDNEEEE

LIDI SEM ŠČASTNÉÉÉÉÉ, ŠČASTNÉÉÉÉÉ. Nechodící, nemluvící, neslyšící ale ščastnéééé To se nedá popsat, ta atmosféra je prostě jedinečná

Erin
Zatím naše soustřeďování nese ovoce,ale ty si to přečteš až zítra kolem poledne

JÁ moc díkuju, klaplo to, přestalo pršet hned jak dorazili hošíčci moji černý :up A tak vono stejně byl člověk durch, jak sme magořili , huž sem ale stará - řikala sem si, když hrála předkapela (nějak nevim, jak ten autor článku mohl napsat, že tam předkapela nebyla?? Šak tam ty kluci hráli ) že klidně vyměnim déšť na koncertě za to, aby ta voda dala pokoj lidem venku. ani nevím, jestli se mi to splnilo, musím se jít podívat na noviny

Mathea
Erin
zítra kolem poledne
To pridej

náhodou to trefila
Mucholabka
V klidu, psi evakuovaní, ale všude sucho
Biluška
U nás f poho,
uf

Baico

Majkla asik fčera porazilo, že se nedostal na koncert DM

D ste bubá pani, naprosto bubá

Hyena

eště lepší než ta verbež depešácká

nésu verbež, nésu

davidkova renata
á bílý džíny moc ráda nemám ,dělaj mi tlustčí eště víc a sem celkem ihnet jako prase

pani - vy ste celej já!!!!

Tinta76
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:37
- Nahlásit

davidkova renata

no a taky si můžu u Bilu sjednat nějakou vhodnou pojistku, což

To all:
A ještě - když už tady dneska vopruzuju - jak jste na tom s klíšťatama? Taky u vás úplně zmizly?

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:44
- Nahlásit

PetraK
LIDI SEM ŠČASTNÉÉÉÉÉ, ŠČASTNÉÉÉÉÉ. Nechodící, nemluvící, neslyšící ale ščastnéééé
Tak to by pani chtělo psa asistenta ste bubá pani, naprosto bubá
To mi neříkáte nic novýho. Maminka mi už odmalička říká blbče

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:46
- Nahlásit

Tinta76

dobrý den celý den, Tinta leze komínem
(může bejt tagle?, ste řikala, ať si tam dám koho libo

Jako povim vám, že Rexouš je úplně v pohodě,

to furt to řikám, že je čičkovnej hošík

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:46
- Nahlásit

PetraK
nésu verbež, nésu
Tož pani, ty v tem vlaku, co měli tak 3 promilé v krvi, ty byli, ty byli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:48
- Nahlásit

Tinta76
jak jste na tom s klíšťatama? Taky u vás úplně zmizly?
trochu sou mín,ale borůfky z ní padaj pravidelně
chci zkusit todle,tady k tomu diskuze
http://www.dogforum.sk/viewtopic.php?f=14&t=1957
a tady to maj na baronu
http://www.baron.cz/pes/levandulovy-odpuzovac-klis tat-jemny-ml-3242-k-KP000012-X000705-X000706.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:48
- Nahlásit

pawLINka
ty jezdíš na ty besedy i tak daleko?
Normálně ne, jenom když je nějaký průšvih. Když někdo vypadne, nebo tak něco.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:49
- Nahlásit

Baico

Tak to by pani chtělo psa asistenta

pracujem na tom. zatim nám šlo vodění slepý paničky a dohledávka ztracených věcí. Tetkon už jen ten zbytek
dyš nám to nepude, pučim si Nuný a budu mít dvojspřeží

Maminka mi už odmalička říká blbče

enemže já neřikám, že ste blbá, alébrž bubááá, bubá naprosto

Tinta76
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:51
- Nahlásit

PetraK
dobrý den celý den, leze PetraK omínem tagle je to možná lepčí

Paníí, tak vy ste byla na depešákách jo? Super, že se vám to vyvedlo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:51
- Nahlásit

Biluška
Ahá, akurát, žes to huž domluvila se mnou
Hlavně, že to dobře dopadlo a byl hepijent.

Tinta76
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
My máme právě Scalibory a klíště jsem viděla naposled, co jsem byla u našich a mamka zrovna jedno tahala z ucha Žeryčkovi. Normálně mi přijde, že úplně zmizely a to jsme v trávě imrvére ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:56
- Nahlásit

Tinta76
My máme právě Scalibory
já mám kyltyks a nefachčil letos téměř vůbec

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:08
- Nahlásit

Tinta76

dobrý den celý den, leze PetraK omínem

až vyleze z komína
poleze tam Tintina

to taky neni špatný jako pokračování, ne?

Paníí, tak vy ste byla na depešákách jo? Super, že se vám to vyvedlo

ty vado, neskutečně!! Mnichov dobrej, ale tohle je prostě - no Praha je Praha dycky, to je prostě depešáckej majstrštyk. Šak nás taky hošíčci maji hodně rádi.

taky máme Scalibor - třetí rok?? nebo druhej? To je fučik, a fachčí gůtově.

Tinta76
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:12
- Nahlásit

PetraK
až vyleze z komína
poleze tam Tintina

no jo, máte dneska navrch

Jako já nemám tyhle megakoncerty ráda, depešáky si ráda poslechnu, ale prostě klubovej koncík je klubovej koncík. A tydle kapelky oblibujou stadijóny Ale jako úplně rozumim tý vaší eufórce, to jako jo

Tinta76
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:15
- Nahlásit

PetraK
taky máme Scalibor - třetí rok?? nebo druhej? To je fučik, a fachčí gůtově.
my letos koupili vobojky poprvý (nepočítám ten příšernej jedovatej hajzl, co jsme koupili onehdá u veta) a jsem ráda, že jsme se nenachytali, že to vopravdu fachčí

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:42
- Nahlásit

Tinta76

Jako já nemám tyhle megakoncerty ráda

já taky ne,DM jsou JEDINEJ koncert na kterejch chodim, to vydržim šécko. I to že se musim občas kapek poprat o svý práva jako třeba v teď v tom Mnichově, kde jsem pěstně (a to doslova uklidnila jednoho Puhdysáka, co tam přišel dělat tak akorát bordel (Germáni pitomý :mad a tetkon že sem musela vymezit prostor ňákejm třem utečence z lochu, co tam taky přišli dělat akorát bordel, ty měli s DM společný akorát tak to, že si koupili lístky . Ale to byly výjimky, jinak za celý ty roky co na DM koncerty chodíme- a že jich není vůbec málo ,tak vždycky lidi v pohodce. A tady už to pak taky bylo f klídku. Ešče, že je Jůtrubka a můžu si to zas pouštět znováááááváváváváváváááá.
Se vám fšem omlouvám, že sem taková rozjetá
Tady kolegyně už mě posílá radši domů páč to došlo tak daleko, že už porážim nábytek

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:48
- Nahlásit

Tinta76

že jsme se nenachytali, že to vopravdu fachčí

některejm hafanům to prej nesedne - halt je to kus vod kusu , no. Ale u nás fakt dobrý a to je Ešus vod rána do večera venku , ve vodě, furt někde lozí- na chalupě ve vysoký vojtěšce a maximálně po něm leze, zakouslý žádný.

až vyleze z komína
poleze tam Tintina
no jo, máte dneska navrch

to ty moji hošíčci černý, to voni za to můžou.

Můžu ešče přidat, ze starejch zásob, páč máme náhradnici přece.
dobrý den celý den, leze PetraK omínem
až vyleze z komína
poleze tam Tintina
Až se Tinta unaví,
Davídkojc jí nahradí

mimochodem ta PetraK spojená s komínem to se vám moc povidlo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:50
- Nahlásit

Biluška
Tak jsem na nádru paní řekla, že chcu koupit ještě jednu jízdenku pro psa, kroutila hlavou ale prodala, říkal aže když budu mít jízdenky a koše, tak mě nevyhodí ani s deseti psema.
A zdrhl mi Hektor. Protože tam nebyl Fero, ale jen Buca a Hektor (ostatní evakuovaní teprv dorazí odjinud), pustila jsem ho jenom tak běhat-s tím že se nemá s kým povat. A ten ichtyl slyšel někde půl kilometru daleko štěkat psa, tak proběhl skrz plot. Naštěstí neumí utíkat, tak jsem ho dohnala, chytla za ocas a přitáhla zpátky, ale teda prekérka, ten čokl totiž nemá žádné přivolání a ze strachu by byl schopný udělat cokoli. Už aby byl pryč!!! Zapotila jsem se pěkně.

<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání