Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:22
- Nahlásit

želva
idi existuje nějakej lék na lenost?
Čtyry děti a čtryři psi!Nemám čas bej líná!

Tak za dvě a půl hodiny odjíždějí BSP domů.Mě se asi bude stejskat.

benda2
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:23
- Nahlásit

TAK to už prdel nebyla.
zdravím a musím se s Vámi podělit o hrozný zážitek, kdy už i sranda šla stranou
Potkal jsem nějakého pána Otakárka s drajvovou malinou, nutno podotknout, že malina byla dosti vytočená a to asi proto že měla v sobě zabodnutou vidličku. Pan Otakárek chvilku váhal ale potom udělal to drastické rozhodnutí a milou malinu sroloval viz. foto 1

a 2

potom se ale ukázalo že to není tak jednoduché viz

chtěl jsem tedy pomoci ale potom jsem to neudělal, což bylo dobře protože nikdy není tak zle aby nemohlo být hůř

Závěrem: zlatej bígl

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:25
- Nahlásit

želva
Existuje, traverza

jablunka
Paní to je fantastický nápad. Když koupíme kvalitní obojek, tak jim vydrží doživotně, nebo alespoň než vypadnou z baráku , kdežto bundu mají s bídou na rok

All
Studna už je vylitá a momentálně dosahujeme zhruba půl metru vody. To už by mohlo stačit ne? Piraňky vesele vyskakují a pumice na ně ječí ze schodů. Je vzteklá, protože jsem včas odstěhovala brambory a ona je nemůže lovit jako posledně

maixnerova
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:27
- Nahlásit

benda2

to se jednou dostane do učebnic....

Tinta76
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:29
- Nahlásit

benda2

tak to je naprosto neuvěřitelná story máš můj obdiv za to, žes navzdory velice nebezpčené situaci pohotově tasil foťák

benda2
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:37
- Nahlásit

isdpch
no to je masakr, čéče ta vidlička toho otakárka i nakrejvá nebo co
otakárka potom nakrejval Benda ale jak pracujou řekl bych smečkově, nikde nikdo a najednou jich tam bylo. Ty voe draku nebejt velkej kynolog tak by se i bál

Pentas
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:45
- Nahlásit

Brého studeného dne přeju
davidkova renata
madam to já sice mám kotel na uhlí,ale už se s ním 2 dny nemůžu domluvit a tak klepu kosu taky.Von si potvora říká,že eště nemá tu sezónu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:58
- Nahlásit

jablunka
Tak za dvě a půl hodiny odjíždějí BSP domů.Mě se asi bude stejskat.
A co teda nějakej ten chrtík,dyš tam bude tak prázdno..
benda2

No tak je mi jasný,cos dělal doted celou dobu.Ti řikám,bacha na služebáky,seš v maléru raz dva.
Pentas
tak klepu kosu taky
No tak z toho bude mít radost aspon Biluška,furt někde něco seká,tak jí s tim píchnete,ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:02
- Nahlásit

davidkova renata
A co teda nějakej ten chrtík,dyš tam bude tak prázdno..
Asi na něj dojde.Manžel požádá o rozvod,syn zažádá o mé umístění na psychiatrickou kliniku,dcera mě bude bezmezně zbožňovat a ty dva malí budou mít radost.A psi mě pak sežerou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:30
- Nahlásit

Hladina stoupá, čerpadlo jede naplno, ale vůbec nestíhá. Autobus s menšinou očekávám každou chvíli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:31
- Nahlásit

jablunka
Manžel požádá o rozvod,syn zažádá o mé umístění na psychiatrickou kliniku,dcera mě bude bezmezně zbožňovat a ty dva malí budou mít radost.A psi mě pak sežerou.
Ale co už,manžela seženem jinýho na Moravě,synka budem pravidelně navštěvovat,céru máme zmáklou a malí budou mít výchovnej příklad,jak dopadnou,esi nebudou pořádně papat
A psííí si rozšířej vobzory z placatek na žiletky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:32
- Nahlásit

Biluška
Autobus s menšinou očekávám každou chvíli
Mě to ujelo,přijedu dalšim.
P.S.snad nejede až f červnu

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:49
- Nahlásit

davidkova renataAle co už,manžela seženem jinýho na Moravě,synka budem pravidelně navštěvovat,céru máme zmáklou a malí budou mít výchovnej příklad,jak dopadnou,esi nebudou pořádně papat
A psííí si rozšířej vobzory z placatek na žiletky

Tomu říkám pozitivní myšlení.

želva
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 14:34
- Nahlásit

no lidičky,jsem si šla lehnout a vstanu a ono pořád tady leje ,psy chrápou se mnou v posteli a ani se jim nechtělo ven se vyčurkat

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:18
- Nahlásit

davidkova renata
Tak už jsou pryč.A já to samo ořvala.

želva
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:20
- Nahlásit

jablunka
se ti nedivím

Pentas
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:44
- Nahlásit

Nevíte někdo,kolik hodin denně má prospat 3,5 měsíční štěně?Mně to nějak nevychází.Konečně mám doma teplo tak jsem vzal domů i smečku
Holky okamžitě lehly do křesel a snažily se chrnět já taky jenže ten prcek na nich začal drsně nacvičovat obranu - vždy se k jedné přiblížil a začal jí tahat za ocásek,jako když trénuje obranu na hadr,no kam se na bělouše hrabou drajvový maliny.A oni holky hloupé si vod ní nechaj všechno líbit

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 15:59
- Nahlásit

Pentas
Nevím kolik má spát takové štěně, protože já spím víc jak oni . Lilátko, Wiňous a Bonyšmyš takhle bojují taky. Navzájem se zakousnou jedna do druhé a rvou se o stošest, je u toho hrozného vrčení a rámusení, ale nic si neudělají . Teda krom toho, že má Winky prokouslé ucho a to tak, že hodně. Ale nevím, jestli to má z nějakého boje, nebo jestli se přiblížila k pumici. PUmice má totiž kašlíček a plíseň na prdeli a tudíž je protivná jak noc. Nesmí běhat, nesmí plavat, nesmí se courat venku v dešti..... a to se pak s pumicí nedá vydržet

želva
Si stěžuj, tady je vyhlášený třetí povodňový stupeň, všichni se motají kolem rybníků a potoka. Hladina ve sklepě povážlivě stoupá, asi tak 2 cm za hodinu. Ještě chvíli a budu volat hasiče.

All
Chytré knížky tvrdí, že šarpej nenávidí vodu a zejména déšť. Lilátko doteď nevědělo, že je šarpej, protože v dešti ven chodila a v rybníku plavala. Dneska ráno Lilátko netrpělivě přešlapovala za dveřma a říkalo : "dělej, musím čůůůráááááát" . Otevřela jsem, šeltie a pumice prolítli dveřma, Lilátko doběhlo na první schod, nevěřícně se podívalo co to jako je a bleskově nacouvalo zpátky pod střechu. Zhnuseně prohlásilo : "mě už se nechce, jdu spát" a zmizelo v peřinách. Volání ignorovalo a říkalo :"tady žádná Lilly není, jdi pryč" . Tak jsem šla do školky bez ní. Po mém návratu Lilátko řeklo :"Fakt musím čůrat, pocem a drž nade mnou deštník" . Tak rychle jsem ještě žádného psa čůrat neviděla Pak fofrem zaplula domů. Občas vyleze na okno, zkonstatuje, že pořád leje a jde si zase lehnout. Myslím, že si radši nechá prasknout střeva než by vylezla ven

želva
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:08
- Nahlásit

Biluška
Fakt musím čůrat, pocem a drž nade mnou deštník" .
heled tohle je fakt dobrý
no ti 2 moji,jdou ven,ale jenom podél baráků

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:18
- Nahlásit

Biluška
PUmice má totiž kašlíček a plíseň na prdeli a tudíž je protivná jak noc.
tak to musí být asi fakt k nevydržení!!! Tak to o papillonech se říká, že nemají rádi déšť, ale asi z jedinýho důvodu! Protože je všichni cpou do těch hnusných oblečků a pláštěnek! No kdo to má přežít!!!!! Mimochodem, dneska jsem do něj bowiena taky narvala.....vylítl ven celaj otrávenej a nakonec za pamlsek ušel pár kroků....Tak po 10 minutách líně zvedl nohu a konečně se povedlo!! Pak mě ale docela naštval! Místo toho, aby šes do schodů si sedl a čuměl.....To se fakt nedalo vydržet! Pláštěnkdu jsem rychle sundala a Bow se dožadoval, že chce jít ještě ven, protože na sobě už nemá ten humus!! Takže jsme tam strávili asi další půlhodinu, protože teď pro změnu lítal jak blázen a čuchal na každým rohu!! Však to všichni znáte.....

želva
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:23
- Nahlásit

papillon_girl
je vidět že je chytrej

maixnerova
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:39
- Nahlásit

Biluška
Chytré knížky tvrdí, že šarpej nenávidí vodu a zejména déšť

tak to je jasný , Lillátko určitě umí číst, zamykej knihovnu, kdoví co by tam jěště mohla pochytit...

želva
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:44 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

maixnerova
ahoj,tak jak to vipadá o víkendu,já mohu kdykoliv o víkendu
a co šmudla?

želva
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:48
- Nahlásit

jo a už topíme

maixnerova
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 16:53 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

želva

ahoj , Piškot dělá, že je šarpej . Von, kterej si v únoru rozdupe led na louži, aby si v ní mohl vyráchat břicho a snaží se vrhat do řek a rybníků, tak prosím velmi trpí, když ho jen trošku zmáčí nepatrná sprška...

Přes víkend ještě na 100% nevím, napíšu zítra mailík, jo?

želva
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:00
- Nahlásit

maixnerova
no já raději s Dastym k vodě nechodím,páč vím na 100= že by tam vlez
a klidně email pošli,budu jenom ráda

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:08
- Nahlásit

isdpch
jeden hypochondrickej dotaz stran Čerta, minulej pátek mu čistili to auvísko na zádech a od tý doby ten čokl smrdí dezinfekcí, ta rána se mu už zatáhla, ale smrdí jak lékárna, není to ňáká nemoc
Neni,asi mu tam dal vet "višňák" a ten smrdí 14 dní.

bože kde je ta můůůůdr, z těch starostí v práci ani oka nezamhouřím

A ty se zklidni,bo když léčím,tak nejsem u PC,bo bych si zmatlala klávesnici desinfekcí a bůh ví čím ještě.Stačí,když na ní mám doma kafe,brambůrky,popel z cigaret...............

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:11
- Nahlásit

Biluška

Žádnej mail nedorazil,ale podle meteorologické předpovědi asi nedorazí-to dřív připluješ na voru,co? Jak to tam vypadá u vás?Asi hrůza-teď jsem viděla zprávy.

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:17
- Nahlásit

maixnerova

Ten vítr mne pěkně se.re-v lese čekaj houbičky-veliký,ale nám tu hlásili rozhlasem,že tam nedoporučujou chodit,bo padaj stromy.Jen jestli to není nějaká všivárna místních papalášů-nám zakážou jít do lesa a sami si tam nasbíraj ty obrovský křemenáče-ach jo,čék neví,čemu má věřit

Tinta76
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:25
- Nahlásit

Neessi

si měla jít včéra, jako já ... to je strašný - mám plnou lednici hub a došla cibule

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání