| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 19:42
- Nahlásit
tak tady bylo hnusně,jako u Jablunky,přesně do tý doby,než jsem skončila v ordinaci a plánovala cestu rovnou do kutlochu.Jenže než jsem dojela domů,tak vylezlo sluníčko,z dálky se pářilo z lesa a bylo po kutlochu.Napytlovala jsem do auta všechny krakeny(včetně muže-gaučáka) a zajeli jsme do lesa.Výsledek:3 obří křemenáče,25 kozáků a 5 hřibů(4 mi Bordžínka rozdupala,když jsem nad nimi jásala radostí,tak se chtěla přidat)
Po cestě zpátky mi gaučák vysvětlil,co z těch hub by mělo být uvařeno .No tak jsem v dobrém rozmaru usmažila houbové řízečky,houbovou tmavou omáčku,hrnec brambor a šla si odpočinout sem-než jsem přečetla vaši celodenní práci,tak to zatím stihnul fšechno sežrat-doufám,že se z toho pěkně po...re ,krkoun jeden,nenažranej.Jdu si utrhnout k večeři jabko na zahradu.Stejně tu fšechny jen hubnou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 19:59
- Nahlásit
Neessi
,z dálky se pářilo z lesa
Tak tadyse maximálně pářilo vod hrnců,páč jak je hnusně tak sem si navařila na tři dny dopředu.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:01 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
želva, renata
teď jsem se vrátila z Hvězdy a bylo tam krásně, mám jen nějaký babky, protože jsem si nevzala brejle na dálku. A ten můj šantala, když jsem konečně zaostřila na něco jedlého, tak se k tomu řítil a rozmatlal houby na kaši... kdy zítra můžete?
Neessie
kdybych si bývala byla přečetla tyhle stránky z doby asi před měsícem a něco, nebyla bych se bývala do tebe vandrovala... uff. Nejspíš bych něco asi podotkla, ale nechala bych si ty jedy... Tak prosím tě, promiň. š.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:10
- Nahlásit
maixnerova
nevím jak renata,ale já mohu kdykoliv,mám volno a klidně to pak vezmu do šárky,ale na houby bych taky ráda vyrazila,beru sebou Dastyho
a ty máš co za hafana?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:12
- Nahlásit
Stejně tu fšechny jen hubnou
Neessi
já nehubnu ,já se pořád držím na tech svých kg
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:17
- Nahlásit
maixnerova
napiš mi prosím na můj mail tvoje tel číslo kdyby něco,mužu poprosit? dík Dárek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:21
- Nahlásit
Joker
Já se z těch doktorů zbláznim
Ti řikám,neber úplatky,neber úplatky nebo se z toho zblázníš .A vy jako nemáte určenýho doktora k vyhodnocení?Já myslela,žes tam právě proto šla,že je to von.
Bude něco o víkendu?Esi f sobotu,tak ale až tak v 6,nejspíš asi určitě půjdu na cvičák.
Gerda
Když s ní nemáš žádnej problém, tak to nemá cenu, taky by se mohlo stát, že by ti vylezli normální psi a to pak nemá smysl krýt
No jistěěěě!!!Eště že to tu hlídáš,ten blázen by jí snad nakryl bo co???
Neessi
3 obří křemenáče,25 kozáků a 5 hřibů
usmažila houbové řízečky,houbovou tmavou omáčku,hrnec brambor
Se pose..e!
maixnerova
mám jen nějaký babky
Jako důchodkyně jo?No těch je tam teda hafo a nezávisle na vlhkosti,akurát nevim co s nima děláš bo na řízky mi přijdou tuhý a suchý...
Hele,já furt nevim,uvidim až ráno co se zas stalo,ale esi jó,tak bych mohla leda tak od čtvrt na 11 do půl 12 .Já vím,že sem děsná,ale je to Sodoma komora
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:21
- Nahlásit
maixnerova
neřeš to a zklidni hormón.V tomhle frmolu člověk musí počítat i s karambolem.Na celém tom "vyznání"bylo stejně pikantní to,že se nikdo nezabýval tou podstatnou věcí a to byl nesrozumitelný obsah,byť psaný "kultivovaně".Proto je mi bližší řeč bodrá,přímá a jasně srozumitelná A že je člověk občas někomu trnem v oku-to je život-tak to neřeš a koukej sbírat pořádný houby a ne nějaký rozmatlaný babky - i když nakonec je to stejně fuk,bo mi všechno ten můj gaučák sežral a to nenašel sám vůbec nic,bo je vysokej 2m a dolů nevidí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:26
- Nahlásit
Ahoj lidi, muším vám povědít jak jsem učila dítě telefonovat
Lála dostala nový telefon, učila jsem ji s ním zacházet a na povel "teď to polož" ho chytla a položila na zem Bože můj, to dítě asi bude blondýna
Pentas
Prosím tě, napřed si o tom chovu něco přečti To nejde, jenom tak fláknout psa k feně. To musíš předem pořádně prostudovat všechny vady, vyloučit nedostatky a naplánovat pozitíva
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:28
- Nahlásit
Biluška
Bože můj, to dítě asi bude blondýna
Pani a po kom asi?
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:33
- Nahlásit
.A vy jako nemáte určenýho doktora k vyhodnocení?Já myslela,žes tam právě proto šla,že je to von
Máme. Je v Hradci. Ten majitel téhle kliniky ale taky vyhodnocuje belgány, ale pro druhý klub. Já to říkala několikrát, že to mají poslat do Hradce a nakonec stejně nic....
Bude něco o víkendu
Nevím, já asi nebudu moct
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:37
- Nahlásit
davidkova renata
Se pose..e!
no tak to na 100%,páč se před chvilkou probral a sežral ještě celej štrůdl(teda celou jednu šišku půl metru dlouhou),bo měl chuť na sladkou tečku. Sice ho nestačím uživit,ale výhodu to má-už mám dole 4 kila,když to tak půjde dál,do vánoc jsem na svým
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:37
- Nahlásit
Neessi
nenašel sám vůbec nic,bo je vysokej
Vomyl,bo je línej!
Biluška
teď to polož" ho chytla a položila na zem
No a kam ho teda měla položit????
napřed si o tom chovu něco přečti
Teda to sou lidi,vite pani?! To je přesně vono...gestí se to do věcí vo kterejch ale vůůbec nic neví!Eště se toho někdo chytne a co my pak?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:40
- Nahlásit
davidkova renata
Vomyl,bo je línej!
no línej to je-myslím,že by podle něj mohla být v SI soustavě nakalibrovaná jednotka lenosti.Ale v lese šel sám,ani jsem ho nemusela tahat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:41
- Nahlásit
Joker
Já to říkala několikrát,
si to tam máš donýst sama A víš něco?
A co zas máš že nemůžeš??Tak si eště písnem.Si chorobná bo jak?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:46
- Nahlásit
davidkova renata
Jako důchodkyně jo?
Víš jaký budou do kulajdy? S koprem?
tak od čtvrt na 11 do půl 12...
tak jo 10.30 u brány z Vypichu?
Želva
poslala jsem mailík
Neessie
, no, šeroslepá v šeru v lese toho holt moc nenajde, ... příště vyrazím obrýlená a za světla, pejsa zabavím mičudou házenou směrem od hub daleko do lesa a počkej jakej bude úlovek... anebo mě může davídková navigovat, no asi to ne, dyť vona je lakomá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:49
- Nahlásit
maixnerova
tak jo 10.30 u brány z Vypichu?
Předběžně jo.dyby byl zas průser,vyšlu ti SMS.Snad na to nedojde..
anebo mě může davídková navigovat, no asi to ne, dyť vona je lakomá
Aha..oprava..takže dojde!!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:51
- Nahlásit
davidkova renata
hlejte, sem tu dlouho nebula, pročeš bysem uvítala, dybyste mě takňák ve skratce uvedla do vobrazu . Šikla by se informace, kolik má Biluš novejch psůch, jak je na tom velkokinolók benda2 s tou velkokinológijí, co má isdpch za nový ourazy, kolik BinLádin pohladil malin, kolik Nyný spotřebovala koberců při tunelových pracech v obejváku, gdo z nás strašilek zase zdech želvě a jesi byste si třá spomněla na ňákej Gerdin novej povel, ať se něco přiučim.
Za kladný vyřízení žádosti předem děkuju !
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:56
- Nahlásit
maixnerova
ok já tam budu i s Dastym
a budem zbírat houbičky?
ty můžeš bejt venku jak dlouho? já abych měla přestavu
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:57
- Nahlásit
davidkova renata
príma, těším, budu ti podsouvat samí hříbky
želva
můžeš taky v 10.30?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:58
- Nahlásit
maixnerova
můžu a budem tam
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:58
- Nahlásit
Želva
já můžu asi tak do 13...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 21:01
- Nahlásit
rosnička
Teda vy to na mě hrnete! Biluš má novou fraktůru tý nový malý šeltie bo na ní duplo Lilátko .modlíme se,každej k tomu svýmu bohu,aby nedošlo na nejhorší.Ale chce lakenoise bo se jí ztrácej na zahradě kolíčky vod tej doby co tam nejni Aki
Čertoj se podebralo to bebí ,byli 2krát na veterině,takže isdpch měl konečně zadostiučinění.
Velkokinolog je na tom bledě ,takže fše při starým
Téma strašilky je zapeklitý...nezdech Benda,ale vy,pani!!!! A já sem se ztratila bo nás želva pustila na procházku a já šla asi na zálety
K malinám se nemůžu vyjadřovat bo vo věcech vůbec nic nevim ,čímž se může stát,že se stane hromadný neštěstí nebo tak něco
Gerda shání ženicha co by jí zaplatil hypotéku(nebo kohokolif),tagže bacha
Nyný nekomentuju!!!!
P.S.poslala sem její životopis Metrostavu,tak uvidíme.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 21:08
- Nahlásit
Neessi
porad:
kterou H20 jako v krámu bych měla pít,piju sice H20 z vodovodu,ale když SI CHCI KOUPIT TAK KTEROU? potřebuji např: Rajec,matonka,akviyla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 21:16
- Nahlásit
Tož brou fšicííí
Du se svalit a Lepčí zůůůůůůstanou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 21:17
- Nahlásit
želva
no nejlepčí je Korunní.Z vodovodu (našeho) je taky dobrá,ale co jsem pila v Nuslích u tchýně to naředěný sávo,tak bych v P-ze asi taky nepila.A na mattoni zapomeň se svou hypertenzí
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 21:18
- Nahlásit
davidkova renata
Du se svalit a Lepčí zůůůůůůstanou
taky bysem šla,ale mám děsnej hlad(teda chuť) na hořkou Lindt
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 21:22
- Nahlásit
maixnerova
šeroslepá v šeru v lese toho holt moc nenajde,
No bez optiky bysem taky nic nenašla-ani cestu z lesa ven
Ale musím konstatovat,že konečně rostou a přestaly držet smutek za Smotlachu.Vem si bramborovej koš a vozejk.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 21:23
- Nahlásit
Neessi
dík moc
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 21:29
- Nahlásit