| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:34
- Nahlásit
davidkova renata
jablunka
Já si topím už tři dny.
Já taky Normálně zajdu do chlíva, naberu bedýnku dřeva, nahážu to do kamen a je teploučko. Paní kolegyně, proč to taky tak neuděláte?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:38
- Nahlásit
Biluška
Normálně zajdu do chlíva, naberu bedýnku dřeva, nahážu to do kamen a je teploučko.
Já jen otočím kolečkem a topím.Máme plyn.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:43
- Nahlásit
jablunka
my též máme plyn, ale!!! žádným kolečkem votáčet nebudu, já proti tý zimě protestuju!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:50
- Nahlásit
jablunka
Ste pani,vodvzdušněná
Já jo,ale nevim jak to souvisí s topením..
Jinak ale nehřejou ani stoupačky,tagže pes bude někde inde.
Biluška
proč to taky tak neuděláte?
Páč jediný co mám z těch váma jmenovanejch věcí je ten chlíf doma
Tinta76
já proti tý zimě protestuju
No tak já vlastně taky ,jenže se mě nikdo neptal,esi protestovat chci!!!! A říkám rovnou,že nechci!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 08:59
- Nahlásit
Tinta76
ale!!! žádným kolečkem votáčet nebudu, já proti tý zimě protestuju!!!
A nebude se líp protestovat f teploučku???
davidkova renata
No tak já vlastně taky ,jenže se mě nikdo neptal,esi protestovat chci!!!!
To je,pani,ale demográcije na houno!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:00
- Nahlásit
Ve sklepě velmi příjemně stoupá hladina studny, zvu veškerou národnostní menšinu zdarma na návštěvu zámeckého bazénu Piraňky mají hladeček a už se moc těší
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:04
- Nahlásit
Abych nezapomněla, taky zvu náš odborný dozor a vedení. Ty co mají službu i ty, co nemají Přece jenom by během toho koupání měl někdo dohlížet na národnostní menšiny
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:06
- Nahlásit
dobré ráno všem
tady na Praze 3 - lije a lije
davidkova renata
neboj,nám pan domácí taky topit nehodlá,když se ho sousedka zeptala na důvod,tak jí odpověděl že taková zima ještě není
no co se týče mě,já musím se pomalu začít zvykat,až budem na venkově
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:06
- Nahlásit
Biluška
Přece jenom by během toho koupání měl někdo dohlížet na národnostní menšiny
Můžu já,pani??!! Mám fungl novou traverzu a sem po ránu pěkně nasr..á!
Ve sklepě velmi příjemně stoupá hladina studny
Až se vyleje,písněte
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:10
- Nahlásit
želva
,já musím se pomalu začít zvykat,až budem na venkově
Čti pořádně,my na venkově máme teplíčto.
Biluška
Tak založíme ňákou pobočku u nás,ve sklepě příjemných 50cm vody.Huž sem zapla čerpadlo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:18
- Nahlásit
isdpch
proč si dáváte vodu do sklepa, to jako zásoby na zimu, tomu nerozumím, já mám ve sklepě chlast a brambory
Tak nějak. Chlast mám v baru a lednici,brambory f kotelně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:19
- Nahlásit
isdpch
já mám ve sklepě chlast a brambory
Na co proboha brambory????
od tý doby ten čokl smrdí dezinfekcí
To má vod tebe,už čapnul tu tvojí hypochondrii
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:23
- Nahlásit
lidičky vám muším napsat co se včera odehrávalo v Pet centru Flora mě:
já tam chodím prostě krafat,znám tam lidičky co tam pracujou,kecáme vo všem možným,od chlapů až po barák a phlavně přes psy,jeden kluk tam má psy nějaký Tuleráliky a 2 boxery.
No a včera takle zas stojím u kasy a nějaká paní(znám jí tady vod vidění) že by chtěla psovi koupit obojek a HLAVNĚ řetěz,tak jsem zaregistrovala a dala se sní do hovoru,vím že maj jenom asi 15 koček a tak mě to udivilo že chce obojek a ten řetěz a ona mi povídá že maj na baráku NO a že jim pořád zdrhá a že potřebuje ten řetěz aby nezdrhal a hlídal barák.
No dopadlo to tak ,že já jsem děsná kráva když mám křížence NO a BO a chodím sním děnně někam na Parukářku nebo lítám do šárky a chci po něm aby mi chodil u nohy,když se blížíme k přechodu,už mě viděla jak když mi Dasty nešel u nohy ,tak ho donutím aby mi u tý nohy byl( no mě na tom nic nenormálního nepříjde)
no zkrátka já jsem ta špatná když chci aby moji psy poslouchali a by si chodili hrát s ostastními psy,jelikož jejich pes je už asi 3 roky jenom na řetezu a at je rád že má i boudu
lidičky co byste takévé paní poradili? já neměla slov
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:31
- Nahlásit
želva
Ať si vezme ten řetěz,navštíví nejbližší kravín a uváže se vedle kamarádky,bo je to ta největší kráfa na svjetě!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:56 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
želva
kopla bych jí do prd..e .chudák pes,ale těmhle dementům těžko něco vysvětlíš,bohužel..
isdpch
z čeho se asi dělá rum,
z brambor jo??? Sem myslela,že se z nich dělá třá salát,nebo brkaše,ale rum...to sou věci...
a proč u toho tak smrdí desinfekcí, dezincekcí a deratizací
Aby se ti zavděčil
jablunka
Ať si vezme ten řetěz,navštíví nejbližší kravín a uváže se vedle kamarádky
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 09:57
- Nahlásit
Lola1
Čus baby, kolik jste od včerejška zhubly?
Já 21 gramů, jsem v práci vypustila duši . Ta prej váží právě tolik.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:00
- Nahlásit
rosnička
za chvíli jsem u tebe,pa
jinak všem,taky si myslím že jim to vysvětlovat nemá cenu
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:01
- Nahlásit
isdpch
minulej pátek mu čistili to auvísko na zádech a od tý doby ten čokl smrdí dezinfekcí, ta rána se mu už zatáhla, ale smrdí jak lékárna, není to ňáká nemoc
Je, ale léčitelná. Zkus kolíček na prádlo. Sobě na nos ,né nastrouhat Čertovi do žrádla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:05
- Nahlásit
isdpch
davidkova renata
NOrmální lidi odsud všichni přijedou a budou dělat dozor ze břehu. Národnostní menšina a zdejší odbory se budou koupat, piraňky budou papat a my budeme dohlížet, aby neutíkali z vody. Jo a taky, aby nečůrali do vody, poněvadž u národnostní menšiny jeden nikdy neví . Kdyby náhodou někdo utekl okýnkem tak se napapá i puma, ta má taky pořád hlad
isdpch
proč si dáváte vodu do sklepa, to jako zásoby na zimu, tomu nerozumím, já mám ve sklepě chlast a brambory
Chlast a potraviny máme v pokojíku pro služku přestavěném na spižírnu ( to víš, statek je velký, ty místnosti se musí nějak využít ), ve sklepě máme zámecký bazén. Ve vedlejší místnosti uvažuju vybudovat zámecké skleníky, nebo spíš sklepníky. Budu v nich pěstovat plíseň
jablunka
Tak založíme ňákou pobočku u nás,ve sklepě příjemných 50cm vody.Huž sem zapla čerpadlo.
Tak jo, národnostní menšina z Čech pojede k vám, z Moravy k nám. Alespoň tu nebude takový nával
želva
Vyřiď paní, že už jsem volala švagrovi a Vítkovické železárny jí okamžitě posílají extra velkou traverzu.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:06
- Nahlásit
isdpch
si děláš srandu a třá se mu tam zanítila ta desinfece, co já vím, bože kde je ta můůůůdr, z těch starostí v práci ani oka nezamhouřím
No vidíš, to máš hnedle k tomu výčtu vochoření navíc i nespavost!!!!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:10
- Nahlásit
isdpch
Budu v nich pěstovat plíseň
to je taky ňáká nemoc ?
No, když ji chytneš do nohou.........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:13
- Nahlásit
rosnička
isdpch
Budu v nich pěstovat plíseň
to je taky ňáká nemoc ?
No, když ji chytneš do nohou.........
Jistě, budu ji prodávat hypochondrům. V jiném sklepníku se naopak bude pěstovat ušlechtilá plíseň - penicilin a ta se bude prodávat těm co si napřed koupí tu plíseň na nohy
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:20
- Nahlásit
isdpch
že jo, týýýý vogo, Biluše se má, ona má ve sklepě nemoci, to chu taky se tam budu chodit kochat
Ha, a ty ses před chvílí vychloubal bramborama!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:31
- Nahlásit
isdpch
zrovna tam řešíme novou metodu ohřevu psa
To nejni špatný ,co bysme pro ty zlatíčka neudělali,že jo? Ale nechce se mi za to utrácet ,co dybych jenom natáhla ze zásufky nějakej drát??
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:35
- Nahlásit
all
ahoj všichni
davidkova renata
zkoušela jsi volat na hlášení poruch do Pražský teplárenský? Promiň mi nevyžádanou radu , ale je taková kosa, že jen z představy, že někde sedíš v kulichu u poče mě drkotaj zuby...
http://www.ptas.cz/
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:40
- Nahlásit
isdpch
no to taky , a myslím, že teď Renatě tak vyletěl adrenalín, že jí žádná zima nebude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:42
- Nahlásit
maixnerova
zkoušela jsi volat na hlášení poruch do Pražský teplárenský
Ted sem prudila aneso co nás jako spravuje bo co...Prej děkuju za zavolání ,to mi hodně pomůže
isdpch
mně taky .... smíchy
tys chtěl ten monitůrek,že ?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 10:49
- Nahlásit
isdpch
mrkněte do Anubise, zrovna tam řešíme novou metodu ohřevu psa, by vás to mohlo jako velkokynológy zaujmout
Nakoupím víc vobojků a děti to maj místo zimních bund.Gdyž jim bude malej,tak jen povolím o jednu dírku.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:16
- Nahlásit
lidi existuje nějakej lék na lenost?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 11:22 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
želva
při záchvatu lenosti je nejlepší aplikovat teplej pelíšek, čaj s rumem nebo podle libosti, a tichého a diskrétního pečovatele...
|