| Autor |
Zpráva |
Pentas
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:43
- Nahlásit
jablunka
u nás je kousek od Pradědu a Bilušky
Jinak kupujte pilně chaloupky s velkou zahradou a pak tvořte živé ploty a podobné nesmysle ať se těch křáků zbavím.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:44
- Nahlásit
jablunka
ZÁKONY PSÍHO VLASTNICTVÍ
Jestli se mi to líbí, je to moje.
Pokud to mám v tlamě, je to moje.
Pokud ti to můžu sebrat, je to moje.
Pokud si s něčím hraješ a položíš to, je to moje.
Pokud jsem to měl před chvíli, je to moje.
Pokud to jen vypadá jako moje, je to moje.
Pokud je to moje, nesmí se to podobat ničemu z tvých věcí.
Pokud to rozkoušu na kousky, všechny kousky jsou moje.
hele zapomněla jsi na ten nejdůležitější
Pokud vidím tachyon, nic z toho neplatí, bo jsem kapr a chci do vody!!!
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 11:59
- Nahlásit
Biluška
paní nebojte příde to babský léto a vosázíte celou záhumenku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:13
- Nahlásit
overgod
hele zapomněla jsi na ten nejdůležitější
Pokud vidím tachyon, nic z toho neplatí, bo jsem kapr a chci do vody!!!
Ty si vymyšlenej!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:45
- Nahlásit
Pentas
paní nebojte příde to babský léto a vosázíte celou záhumenku
Pane, víte určitě, že přijde i sem pod Praděd? Já bych to fakt nerada sázela do sněhu
overgod
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:52
- Nahlásit
Joker
Já nemám odvahu cvičit na cokoliv žracího
Páč si měkká ,jednak jí vysvětli povel "jestli mě zas rafneš,ty svině,tak si mě už ale nepřej" a dvanak .i když Nyný ho samosebou umí,jí tam pro sichr vrazim celou ruku a to tě rafnout nemůže
Biluška
ale ne, že jí ho dáš sežrat !!! Ať se jenom kouká, na závěr výcviku ho musíš sníst TY, aby bylo jasno, kdo je tady alfa
Ty voe,průůůůůser!!! A je to tady !No nečtu já tu furt vo sobě ,že ničemu nerozumim??Dyk vona je to pravda! Já nána jí ho dala.. Biluško,myslíš,že to pude nějak spravit?? .Bože to sem ale jelito...stačí minuta a můžu začít celej výcvik znova,pes totálně v háji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:02
- Nahlásit
isdpch
že Nyný žrala minutu buřta, jo
To byl jen takovej řečnickej blábol,sem rozrušená bo pes na na vodpis.Nebo do lepčích rukou..
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:07
- Nahlásit
davidkova renata
Nebo do lepčích rukou..
hned si pro ní jedu když jí nechceš,u mě se bude mít jak v ráji
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:13
- Nahlásit
isdpch
přesně tak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:13
- Nahlásit
isdpch
mám známý v drůbežárně, tak se ti poptám
To budeš hodnej,dííík.To je známost přes Čerta,že?
dneska jdu zas do putyky
A kdes byl fčera a f pondělí?
je fakt a vzhledem ke žravosti Nyný i něco zhubneš
Vzhledem k žravosti Želvy bude Nyný líp u mě bo my s Biluší krmíme aspon toho 15. !!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:16
- Nahlásit
davidkova renata
bo my s Biluší krmíme aspon toho 15. !!!
no vidíš a já krmím každej den ,takže jde ke mě,a nebudu se vo tom dál bavit,za kolik jí prodáš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
No to je úplně v prdeli To už nespravíš Dej ji do té drůbežárny a pořiď si nový štěně . Poněvadž jak pes jednou pozná, že má navrch tak už mu nikdy nemůžeš věřit. Takovej pes bude zlej a bojovej, to je hotovka
želva
no vidíš a já krmím každej den ,takže jde ke mě,a nebudu se vo tom dál bavit,za kolik jí prodáš?
Si blbá?? !!! Chceš ty psy úplně zkazit? Krmí se prvního a patnáctýho, nic víc. Říkal to odborník na výživu topným olejem, tak to musí být pravda! Ježíši kriste, krmit každý den. No mě snad vomejou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:23
- Nahlásit
Biluška
No to je úplně v prdeli To už nespravíš
Fakt myslíte ,pani ? .Do háje,takovejch prachů mě ta mrcha už staála!!!!helejte,zkuste něco vymyslet,třýá se poptejte toho vodborníka na topný voleje...
Takovej pes bude zlej a bojovej, to je hotovka
No ale dyby bylo nejhůř,můžu jí prodat vedle f tématu Bojovej pes k vostraze za dooost dlouhý prachy
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:26
- Nahlásit
Biluška
Chceš ty psy úplně zkazit? Krmí se prvního a patnáctýho, nic víc. Říkal to odborník na výživu topným olejem, tak to musí být pravda! Ježíši kriste, krmit každý den. No mě snad vomejou
tak bezva,včera dostali nažrat tak až toho 15 a 1,dobrá,zas jsem chytřejší, jo a mužou si něco nachytat v parku,jako např,holuba,myš?
isdpch
tak já dám za ní maximálně 500,víc ted u sebe nemám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:27
- Nahlásit
davidkova renata
helejte,zkuste něco vymyslet,třýá se poptejte toho vodborníka na topný voleje...
No, něco mě napadá. Káj o stránku zpátky psal, že když dáš psovi tachyon tak si pak myslí, že je kapr. To by mohlo zabrat . Otázka je, k čemu ti Nýný jako kapr bude, poněvadž ji budeš muset chovat ve vaně. Na druhou stranu, nemusíte měnit oblíbené vycházky k rybníčku Akorát ji k tomu rybníčku budeš muset donést v igelitce
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:27
- Nahlásit
isdpch
f pondělí f putyce, fčera jsem chrápal, dneska f putyce, zejtra ......
sakra ....ty víš jak žít
želva
tak já dám za ní maximálně 500,víc ted u sebe nemám
nesmlouvej isdpch není dojná ani kojná
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:28
- Nahlásit
Biluška
ty v.. ty jsi ípák? že tak rozumíš co píšeš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:35
- Nahlásit
želva
ty v.. ty jsi ípák? že tak rozumíš co píšeš
Já vám nerozumím paní Nejsu ípák, bo jsem agiliťák, to nejde dohromady . Ale moje maminka je pípák, jestli vám to v něčem pomůže . Poněvadž ona chová slepice a vždycky když je volá domů tak si stoupne k brance a až do sousední vesnice huláká " Pipi, Pipi, Pípáciiiiiiiiiii"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:35
- Nahlásit
Biluška
Otázka je, k čemu ti Nýný jako kapr bude
K ničemu,pani Už ste viděla někoho stát na bedně s kaprem??? .A jak bude dělat vobrany???A vo ty mě hlavně de,potřebuju vědět co to udělá,chápete ne?A co v zimě??To k rybníku nechodim bo je zima!Hele nenašlo by se nějaký řešení v Řempu??
benda2
čus,voni tě nechytli jo?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:37
- Nahlásit
Biluška
moje maminka je pípák, jestli vám to v něčem pomůže . Poněvadž ona chová slepice a vždycky když je volá domů tak si stoupne k brance a až do sousední vesnice huláká " Pipi, Pipi, Pípáciiiiiiiiiii
Ste blbka,pani .Hlejte a gdo fšecko přiběhne ?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:38
- Nahlásit
isdpch
už mu byly tři ?
až v prosinci ................... tak ať umrzně hajzl
davidkova renata
čéče víš že ne, se taky divím asi ten charismatickej ksicht
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:40
- Nahlásit
davidkova renata
A jak bude dělat vobrany???A vo ty mě hlavně de,potřebuju vědět co to udělá,chápete ne?
No musela by místo kousání žužlat A kdyby Jardu žužlala na správných místech, tak by ho dozajista úplně odzbrojila, jestli chápete paní Víc už vám napovědět nemůžu, páč není po dvaadvacáté hodině
Hele nenašlo by se nějaký řešení v Řempu??
Jelikož jsi zkušený velkokynológ tak by se to snad zkusit dalo. Pro jistotu ji třikrát denně strašně zmlať, ale strašně, aby fakt jako věděla, že velíš ty, jasný? Musíš ji mlátit nejmíň dva týdny, páč je to jenom pes a co do něho pořádně nevtlučeš, to hned zapomene. No, radši tři, dva by mohly být málo. Ta fáze vtiskávání musí být kvalitně provedená. Kdyby to nezabralo tak ti nezbyde než ten tachyón a udělat z ní kapra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:41
- Nahlásit
benda2
asi ten charismatickej ksicht
no to ale nemyslíš ten tvůj,že ne???? Spíš to ukazuje na úroveň našich bezpečnostních složek
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:42 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit
davidkova renata
no to ale nemyslíš ten tvůj,že ne????
a čí bych asi myslel ............ těch harantů snad
Hele tak jsme s Bendou začali cvičit teda výcvik. Okusování kuřecího stehna ty voe Davídková to je bomba....... já mu ho držím a on ho okusuje jemně předníma zoubkama
|
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:43
- Nahlásit
Biluška
né to bylo myšlené z legrace,jako že máš tolik zážitku,asi budu muset si pořídit dalšího hafana,abych tě dotáhla a třebas nějakého chrta si pořídím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:44
- Nahlásit
Biluška
A kdyby Jardu žužlala na správných místech, tak by ho dozajista úplně odzbrojila, jestli chápete paní
Chápu,pani .V nejhorším jí s tím píchnu,dyš je to pro ní nový,že jo..
udělat z ní kapra
Kapra nechcu,du na tu traverzu.Jo a u nás f práci dělaj rekonstrukcííí a maj tam sundaný ústřední topení.Litinový.Děěěsně těžký .Vono to nakonec pude
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:46
- Nahlásit
benda2
já mu ho držím a on ho okusuje jemně předníma zoubkama
Tsss,tak přijeďte,předvedem vám s Nyný Čelisti .Špílberk by zaplakal
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:48
- Nahlásit
davidkova renata
Tsss,tak přijeďte,předvedem vám s Nyný Čelisti
kašlu na čelisti, kdyby si viděla ten jeho něžný výraz......... konečně miluje mě místo háravek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:50
- Nahlásit
benda2
konečně miluje mě místo háravek
Ti řikám podruhý..přijedte,Nyný to má na spadnutí,ukázaná platí
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:53