Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 08:34
- Nahlásit

brezen2008
Uš si něgdy viděla milionovou bankovku? Dyť by každé prodavačce bylo hned jasný, že je falešná Tenhle bude rodit tisícikoruny, když to klapne tak příští rok třebas zasadím pětitisícovník

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 08:37
- Nahlásit

Biluška
no to neva,hlavně že bude uroda )

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 08:37
- Nahlásit

biluško, kde se dá sehnat dobrej šeltičák....? nevíš vo nějakým chovateli?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 08:39
- Nahlásit

Biluška
páč jsem na podzim zasadila tisícovník a ten by měl rodit samé tisícikoruny
dobrej nápat,pani,akorát mám vobavu,aby to nebyly třá italský liry nebo tak,při naší smůle..

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 08:55
- Nahlásit

jbat
Vím o několika dobrých chovatelích, záleží na tom v jakém směru by měl být dobrý. Na sport? Na výstavy? Barva? Odběr hned, nebo někdy..?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 08:57
- Nahlásit

davidkova renata
,akorát mám vobavu,aby to nebyly třá italský liry nebo tak,při naší smůle..
No tak i ty liry jsou peníze, že jo.... bysme je holt jeli utratit do Itošky místo na Bahamy. Spíš mám strach, že to pomrzne a chcípne gdyž si z nás jaro dělá blázny Estli mi tak vzácná úroda pozdechá tak ať si mě ta příroda nepřeje Se fakt naseru a uvidí

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:00
- Nahlásit

Brejtro fšem a prosím politovat - do půl třetí do rána jsem vykošťovala a porcovala maso nechci ani slyšet jak někdo řekne slovo maso, natož maso vidět, asi se stanu vegetarijánem

Biluška
Von chtěl být ingogníto

taky chce mít každou nemoc jako ispidich? To je hrozný, jak se ta hypochondryje šíří

páč jsem na podzim zasadila tisícovník a ten by měl rodit samé tisícikoruny

pani pošlete mi prosim odkopek nějakej, dík.

jdu humřít.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:01
- Nahlásit

Biluška
Estli mi tak vzácná úroda pozdechá tak ať si mě ta příroda nepřeje

nestraš. Fčéra krom masa dorazila i bedna s kytkama za šílený prachy. Musí bejt teplo abych to mohla vo víkendu fšecko zasadit a aby to následně nepomrzlo, jako když jsem s vypětím všech sil sehnala javor pensylvánský a von umrz

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:03
- Nahlásit

Biluška
No tak i ty liry jsou peníze, že jo.... bysme je holt jeli utratit do Itošky místo na Bahamy
Nechci vám kazit radost, ale v Itálii je ojro!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:06
- Nahlásit

kachna_
ale v Itálii je ojro!!!
uš?? no tak zas pojedem do prdele jako dycky

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:07
- Nahlásit

davidkova renata
no tak zas pojedem do prdele jako dycky
Tam ale ojro taky neberou

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:08
- Nahlásit

davidkova renata

š?? no tak zas pojedem do prdele jako dycky
Nebul, když je v Itáliji ojro tak je jasný, že ten strom bude rodit ojra, to zase tak špatný nebude... spíš mám strach, aby nerodil rubly

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:13
- Nahlásit

Biluška
tož na blbnutí s blbís, agi, koně, vycházky, výlety...
barva je mi u prd... , odběr po výplatě.

Darina1
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:15
- Nahlásit

Co dělat, chcete-li pobavit stopaře.....
* Zastavte, zeptejte se kolik je hodin a poté rychle odjeďte.
* Zeptejte se: Máš strach ???
* Při rychlosti nad 130 km/h simulujte epileptický záchvat.
* Vypijte za jízdy 1 litr 40% vodky.
* Při rychlosti nad 180 km/h pusťte volant a začněte strašně ječet.
* Po nastoupení stopaře se zadumaně dívejte na volant a poté vyřkněte zaklínadlo: Abraka dabra, čárymáry fuk !!! poté vyčkejte pět minut, než se rozjedete se slovy: Umřeme.
* Nedržte volant a tvrďte, že až vjedete do zatáčky, zhypnotizujete volant, aby se sám otočil.
* Dělejte mrtvého.
* Vydávejte zvuky typu: Hulááááhhhh, muheháááá, uruguááááá, muuuummmuuu ugrrrrr
* Opakujte: Vždycky jsem chtěl spáchat sebevraždu.
* Poté co stopař nastoupí zakřičte: Ty vrahu !!!
* Zastavte, otevřete kufr, vystupte a mluvte do kufru: Jestli nebudeš hodnej, tak tě stáhnu z kůže !
* Nepřetržitě se smějte, pokud možno nahlas.
* Přilepte se co nejblíž k volantu a broukejte si: Všechny je zabiju, všechny je zabiju.
* Nařiďte stopařovi, aby řadil kdykoliv mu to řeknete.
* Přezujte se za jízdy.
* Převlékněte se za jízdy.
* Při zpozorování policejního vozu začněte ječet: Sakra, našli nás ! a snažte se nenápadně ujet.
* Zpívejte si nahlas: Jsi moje máááma, moje máááma !
* Zdřímněte si.
* Nasaďte si hokejovou přilbu.
* Jeďte s vykloněnou hlavou.
* Za jízdy se upřeně dívejte před sebe a zeptejte se: Taky nevidíte vůbec nic ?
* Na semaforu začněte strašně vulgárně nadávat.
* Sledujte upřeně tachometr a ustrašeně naříkejte: Ne, ne, ne nééééééééééé !
* Zastavte na vlakovém přejezdu a začněte hrát Game-boy.
* Před prudkou zatáčkou začněte brečet se slovy: Já to nedokážu...
* Vytáhněte mobil, vytočte jakékoliv číslo a mluvte do telefonu: Haló, Zede, chytil jsem jednu mouchu.
________

Darina1
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:17
- Nahlásit

1) Dny nemoci.
Už nejsme ochotni déle akceptovat potvrzení od lékaře,že jste práce neschopni, protože když jste schopni zajít k lékaři ,jste schopní dojít i do práce.
2) Chirurgické zákroky.
Veškeré operace jsou v době, kdy jste zaměstnaní u naší firmy zakázané! Přijali jsme Vás jako celého (neporušeného) člověka. Nechat si něco odstranit je bráno jako hrubé porušení pracovní disciplíny.
3) Volné dny.
Každý zaměstnanec má nárok na 104 volných dnů za rok. Tyto se budou nazývat soboty a neděle.
4) Absence z důvodu vlastního úmrtí.
Tato absence Vám bude omluvena pouze za předpokladu, že naší firmu uvědomíte nejméně 14 dnů předem, jelikož jste povinni zaškolit svého následníka.
5) Návštěva toalety.
Návštěvu na toaletách je třeba řídit dle abecedního pořádku. Např. všichni zaměstnanci začínající na písmeno „A“ půjdou na toaletu mezi 8:00 až 8:20, písmeno „B“ 8:20 až 8:40 atd. Pokud to nestihnete v uvedeném čase, musíte počkat do druhého dne,nebo si vyměnit „časenku“ s jiným zaměstnancem.Toto musí být písemně poveleno od vedoucích obou zaměstnanců.
Kromě toho jsou stanoveny pouze 3 minuty na použití toalety. Po uplynutí tohoto limitu se ozve alarm, toaletní papír se ukryje a otevřou se dveře.
6) Přestávka na oběd.
Hubení zaměstnanci dostanou na oběd 1 hodinu, protože se potřebují více najíst, aby lépe vypadali.
Zaměstnanci s přiměřenou váhou dostanou na běd 30 minut, to stačí aby si váhu udrželi.
Tlustí zaměstnanci dostanou na oběd 5 minut, to jim úplně stačí na vypití odtučňovacího koktejlu a spolknutí tablety se stejným účinkem.
7) Kodex oblékání.
Doporučujeme, aby zaměstnanci chodili oblečeni přiměřeně svému platu. Pokud u Vás uvidíme značkové oblečení usoudíme, že jste na tom finančně dobře a nepotřebujete zvýšit plat.
Děkujeme Vám za loajalitu vůči naší firmě.
________
Si spravte NÁLADIČKU.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Darina1
Co dělat, chcete-li pobavit stopaře.....
Taky funguje, když v jedenáct večer ve škodovce narvaný po okraj králíkama v přepravce zastavíte kousek od Prahy stopařovi s tím, že jste ho málem přejeli a když už jste brzdili...
Poté, co zezelenal, jsem to dorazila větou: "jedu z Přerova a mám řidičák dva měsíce"
Edit: pravda byla obojo

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:35
- Nahlásit

jbat
Jako přímo pro tebe jo? Tak počkej, musím valit do práce, ale hned jak se vrátím tak něco najdu

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:39
- Nahlásit

Lidi, vemte si ho někdo, nebo si ho budu muset vzít já
Byl odchycený s dalšíma dvěma (kříženec jorka a čivavák) u jednoho chlápka tady kousíček od nás. Ten chlap umřel a našli ho až když byl hodně tekutej... ti psi s ním byli zavření v baráku. Všichni jsou dost plašší a bázliví, tenhle je ze strachu agresivní. Těžko říct jestli byli v minulosti týraní, nebo nesocializovaní, nebo jestli na nich nechala tak velké stopy smrt majitele....

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:54
- Nahlásit

Biluška
jo, pro mně, tak pak napiš radši na mail, nestíhám sem koukat...
už jsem ho sem někam psala, ale rači... jbatouskova@csas.cz
díky moc

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:56
- Nahlásit

Dobré rááááno...

Lidi, vemte si ho někdo, nebo si ho budu muset vzít já
Dobře, ale vem si Hektora, nebo ho zabiju, ten pes smrdí, furt chčije a je naprosto neovladatelný a rve se, vedla jsem ho kolem kotců a jak mám tu zlomenou nohu, tak jsem ho neudržela a málem se porval s Ferunem blbem.
A jak si hrál s Agi, tak docela zfialověl, mám pomalu ho strach pouštět i proběhnout, aby neexnul.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 09:58
- Nahlásit

AlenaD
pošli to klidně na dobírku za poštovné, čokotku máš u mě stejně
Ale prt, dnes mám botku u sebe, pošlu jí dnes, byla to jen pokus, jak vysomrovat čekulátku, no )))))

Dobré ráno fšem lidem, co mají stres, fšem lidem s bouličkou, fšem lidem, co mají bouličku na pejskovi a teťkonc sou s toho ve stresu!
Dnes má svátek Jimmi/Jablunka! Děěěěěfčatáááááá nedejte sééééé, šééééécko nejléépči a tady máte dort:

Lidi musim vám říct, že malinko propadám panice, bo mám pms, takže to je normálka - ale našla sem mařce na zádech bouličku. Má ji z boku za posledním žebrem, já nejdřív myslela, že je to právě žebro, ale přišlo mi divně hmatatelný, takže sem to začala koumat a má tam prostě útvarek. Útvarek se hejbe, neni teda v kůži, je to pod kůží. Nejspíš je to jen tuková boulička, ale prostě jak sem blázen, tak vot fčera panikařim a zvet se mi tlak, takže průběžně fibriluju. A musí to bejt nějký nový, protože jí muchlam furt a tohohle sem si eště nefšimla. Přijde mi, že se jí to muselo udělat po tý příhodě se zády, má to na levé straně, ke které se kroutila, když jí zádíčko bolelo. Boulička je jí nepříjemná, kroutila se, když sem jí to prošmatávala. Od tý zádový příhody se protahuje normálně předníma dolu, ale už nedělá to, že by tahala zadní za sebou. Někdy se jí to chce udělat, ale je to takový votfláknutý, prostě ty zadní si nepotahá za sebou. Mohli byste mi normálně sem napsat, že sem fakt blázen a tukový bouličky sou dost normální?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 10:02
- Nahlásit

Kde zas je ta pošťačka?

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 10:18
- Nahlásit

Gerda
to má blbís takyyyyyy!!!!!!!!!
fakt!!|!!!
už jsem to tady řešila, dr. řek, že "to nic není", takl nevim, ale fakt to nic není asi...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 10:19
- Nahlásit

Gerdajbat
Má to i Fifinka a má to už leta, doporučili nám jí to nechat.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 10:19
- Nahlásit

Gerda
a taky nebyl natčenej, když jsem mu s tím hejbala, ale von je lechtivej pod pažičkama a všude, tak to bude spíš tím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 10:20
- Nahlásit

Gerda
Přijde mi, že se jí to muselo udělat po tý příhodě se zády
tak to je po injekci,sem ti to psala už vedle

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 10:21
- Nahlásit

Mucholabka
a řekli ti vo co go?! mně totiž ne e.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 10:22
- Nahlásit

jbat
Mucholabka
díky díky, přesně to sem chtěla číst, jako zaběhnu tam, to jo, ale jen teď aby se mi snížil tlak...představa, že je to nějakej nádor mě trošku vykolejuje....jako sama tukofky mám, ale nikdy by mě nenapadlo to nějak dramatizovat, holt ten pejsek ve mě vyvolává stavy hysterie. Máma už mi fčera řekla, že sem fakt pošahaná, že mám bejt ráda, že nemám haranta, bo bych byla v laufu furt.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 10:22
- Nahlásit

davidkova renata
to neni vono, pani, fakt ne, to by to měl blbís už půl roku a na vobou stranách...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2009 10:23
- Nahlásit

jbat
a řekli ti vo co go?! mně totiž ne e.
My jsme to víc neřešili.

<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání