Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:56
- Nahlásit

Gerda
Dostane znova šňůru.
nepotřebuje snad ani šnůru..jen to musíš hlídat furt.To můžem zkusit v sobotu..
Nebo jí dej kilo masa denně a bé klit

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:59
- Nahlásit

davidkova renata
V sobotu těžko, budu celej víkend na semináři, právě psala mistrová, že nám to začíná už teď. A šňůra bude, bestak jí tahám v batohu pořád s sebou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:02
- Nahlásit

janika
no a to je přesně to, co mne dovedlo pěkně votrávit procházku, byla sem furt jak struna na kytáře...
Tak to mě znova čeká, ale já do eletriky nejdu, bude provázek a opět tuny hoven na něm.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:03
- Nahlásit

Gerda
V sobotu těžko, budu celej víkend na semináři, právě psala mistrová, že nám to začíná už teď
jo takže na okoř nejdem jo?? Sem to zrovna vyhlásila všude
no a to je přesně to, co mne dovedlo pěkně votrávit procházku, byla sem furt jak struna na kytáře
mě to vůbec neva,fakt.Pro mě je to automatický,ale uznávám,že to může bejt tim,že jsem si jistá,že nánu přivolám.Bejt to pade na pade..nevim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:17
- Nahlásit

janika
No ke koníkoj možná šla,ale to mě moc netankuje bo vim,že by ho ani nenapadla,ani nerdousila,zná to z Ovčár a z Obory,kde choděj každý pondělí a schválně je potkáváme A není mimo dohled,prostě v čudu,vidělo na ní 10 dalších vepředu,mluvíme každá o jiný situaci.A navíc přijde když jí zavolám.Třá ale v lese bysem byla vostražitější bo je jasný,že tam bé nějaká zajímavá zvjeř a furt je to pes...a taky proto,že ve dvou a více čoklech je to daleko horší.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:19
- Nahlásit

janika
dokud si jsem něčím jistá...a je úpa jedno, esli jde o psa nebo cokoliv jinýho, pak je to prostě jasný.
no jistě bo to má zpětnou vazbu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:23
- Nahlásit

janika
hele je děda u netu??

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:28
- Nahlásit

Čau žumpule, co řešíte?
Gdo má dneska tak úžasný den jako já? Ráno jsem zjistila, že menší děcko má fši Pečlivým výslechem kde, kdy a s kým se flákala jsem zjistila, že mají ve škole novýho romulusa, kterého paní čélka posadila vedle ní. Šla jsem do školy a žádala odblešení, odvšivení a celkovou derazitaci romulusa a jeho přesazení jinam, pokud možno co nejdál od Ivany. Pak jsem podrobila deratizaci půlku baráku Ještě musím stihnout tu druhou půlku Ani ne před dvouma měsícema jsem tohle absolvovala kvůli blechám Výhodou je, že už v tom získávám rutinu a jde mi to rychleji
Další jobovka přišla když mi haranti cestou do školy oznámili, že mají dneska koncert. Prý mi to říkali...no možný to je, ale nejspíš mi to určitě neřekli Takže musím zrušit půlku odpoledních klientů a jít na klavírní koncert, bože to zase bude nuda
Taky mi přebublal kotel a prsknul vodu po celé zdi a půlce obýváku. Naštěstí ještě nederatizovaného, takže je mi to celkem jedno, stejně se tu bude fšechno savit a arpalitovat
Mášenek se pokusil trapně vyvlíknout z koncertu s tím, že musí služebně do Opavy. No to víš, že jo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:31
- Nahlásit

anebo svjetelnej rok

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:33
- Nahlásit

helejte, mam OT
jak sundat z obleceni stromovou smulu, pokud mozno bes nasletku?

jinac tu po vsi jezdi ukecany auto s amplionem... prejou nam 'peknou zabavu'

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:35
- Nahlásit

StaHi
... prejou nam 'peknou zabavu'
už se domákli,že vám přijel kryč jo??
bes nasletku
to nefim..ale nějakej fígl tuty někdo ví

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:37
- Nahlásit

davidkova renatapani,mam velky splin,je to spatne,ted jsem prisla z veteriny,hajan ma desny vyrustky na pateri,byla tam doktorka i s doktorem a jeste tam meli nakyho ortopeda,mam se vykaslat na cely zavody,pry jak mu rupne v pateri,uz ho nikdo dohromady neda,tak jsem z toho cela spatna,ale dost spatna,jeste jedna vec,hajan zas nabral,misto 55kg uz ma 57 a to vubec,ale skoro vubec nezere,jen minimum!bylo mi receno,ze mam zpatky prejit na ten TROVET,kdy 12kg stoji 1500kc.!!!!!tak mam zas po desny nalade,nikdy nemuzu byt asi spokojena,nebo nevim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:44
- Nahlásit

nemethova5
ajajajaj, chudák pan hajan! No, tak to na závody v klidu zapomeňte pani.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:50
- Nahlásit

nemethova5
ted jsem prisla z veteriny,hajan ma desny vyrustky na pateri,
no to je radost a proč ste tam šla,je mu něco ted?? šiš to je furt něco

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:52 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

davidkova renata
nejspis.. taky slibujou 'bohatej program' (ze mi ta voda neexla driv! )
kryc ma ovsem dorazit az zejtra vecir. hlasej to v predstihu, by se na tu udalost stihla nalezite pripravit cela vesnice (vitaci transparenty a tak)

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:53
- Nahlásit

nemethova5
ted jsem prisla z veteriny,hajan ma desny vyrustky

davidkova renata
StaHi
... prejou nam 'peknou zabavu'
už se domákli,že vám přijel kryč jo??

no esli vyrazila na vopalovačku f tom bombarďákovým seksi voveralu tak má okolí vo zábavu postaráno i bez kryče

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:54
- Nahlásit

davidkova renatapani,protoze ze ma hajan ten zanet v tom uchu,nastesti slabej,dostal do ucha ATB a cumak ma jen vodrenej,jo a ted mi reknete,cim mu mam tu vahu srazit,kdyz zere jen ctvrtinu ze sve davky!!!!!!!takze mi nic nezbyva,nez davat ten trovet!ja bych tam nesla pro nic za nic,stejne bych tam musela tyden pred zavodama jit pro potvrzeni a stejne bych se ho zeptala na nazor!a to chces abych hajana nesla ze zavodu po kouskach,ja potrebuju psa na praci a jineho fakt nemam!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

StaHi
'bohatej program'
jejda tak připrafte asi poset,ne? to se jim bude líbit,těm Italům
by se na tu udalost stihla nalezite pripravit cela vesnice (vitaci transparenty a tak)
no to se nedifte,dyk to je lepčí než stavjení májky

Hyena
Člen
- Nahlásit

PetraK
no esli vyrazila na vopalovačku f tom bombarďákovým seksi voveralu
Kryči budou stát frontu jako vořeši na hárafku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:56
- Nahlásit

Gerdajo pani,na zavody pry muzu jen myslet rekl veterinar,to si muzu pry jen prat,tak asi neco,ja tusila,ze to je spatny,ale az tak??????ku.va se na to fakt vyseru,pes,co trochu stoji za to je v hajzlu a jeste ta jeho vaha a celkove desne spatny metabolismus!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 14:59
- Nahlásit

nemethova5
ted mi reknete,cim mu mam tu vahu srazit
no to nevim,asi na tom má podíl i ta kastrace bo co..ste řikala,že lajtku nesnese,nána docela zhubla,ale vy asi budete muset dát to co vám raděj
Se na závody samo vyflákněte,dyk já nic neřikám!

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:04
- Nahlásit

davidkova renata
Italum?
no to se nedifte
a tak vona je to docela heska tradice, tudlencty ritualy plodnosti..

nemethova5
Člen
- Nahlásit

davidkova renatamam spatnej pocit z toho,ze jsem neco zanedbala,takze pojedu asi na tu canisku,bo nic jineho mi pani vubec nezbyva,je to tou kastraci,ale ze prave vubec nic nezere!vsak pani,ja vim,ze nic nerikate,ja jsem vztekla na sebe,protoze fakt uz nic horsiho se mi stat nemuze,opravdu to ne,nevim,za co me ten zivot tresta,fakt nevim!!!!!

Gerda
Člen
- Nahlásit

janika
děda je teda asi muš, dyš umí vypnout jednu funkci....anebo - aby mohl koukat, musí přestat slyšet. Anebo jen potají kuje nějakou strašlivou ričinčí pomstu, kerou uskuteční na den nezávislosti....

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:08
- Nahlásit

Hyena
Kryči budou stát frontu jako vořeši na hárafku

myslim, že hrozí, že se srotí celej daf! Aby se to nemuselo rozhánět jak slepý střevo???

janika
Tomu to vůůůůbec nevadilo. On to normálně nevnímal, vytěsnil.

pani na tom ale neni nic divnýho. Hošíčci se s tímdle uš roděj a léty praxe to vycizelují k dokonalosti. Copak ste si nikdá nevšimla, že to není vo tom, že chlap vás neposlouchá?? Voni nás totiž VŮBEC NEVNÍMAJ! Takže z tohodle umění vychází dědeček i f tomto případku.

ale myslim, že vim jak na něj- pučim vám Kosťu, toho rozhodně nevnímat nebude

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:09
- Nahlásit

StaHi
Do mrazáku a pak vodrolit.......tu smůlu.

StaHi
Člen
- Nahlásit

nemethova5
achjo pani, nevim co rict

PetraK
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
KAŽDEJ ví jak řve!

já ne. Ale asi teda že sem taky stará a neslyšim tak dobře.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:10
- Nahlásit

janika
apartní špunty na tý keramice...
z keramiky?? Ty budou asi festovní..
StaHi
Italum?
ste neviděla Slunce ,seno,erotyka bo co??
nemethova5
mam spatnej pocit z toho,ze jsem neco zanedbala
a co jako?? víte kolik psů tim trpí?
Gerda
na den nezávislosti
pomsta jménem Armagedon??

du dřít, a paxe du eště guljáť uš nepište!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:15
- Nahlásit

janika
no a pak ty, co vnímaj, aspoň trochu.

neznám chlapa co vnímá aspoň trochu. Dyš se jim to nenapíše velikýmu písmeny, tak smolikof. Brtnik je hodnej , je svatej, ale je taky nevnímavej. Narodil se s tim a jak se voženil, tak to vypuklo

<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání