| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:30
- Nahlásit
StaHi
seksy pradylko pochopitelne nachystany mam
to by mohlo zabrat, todle. Při nejhorším s tim může vytřít, dyby ta voda praskla třebas.
ešče potprdu slušivou nějakou a máte to v cajku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:38
- Nahlásit
tak dastymu jsem přitáhla obří tašku kuřecíchkůží,skelet,kostí a chrupek a hlav
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:41
- Nahlásit
PetraK
potprdy netreba, esi mi rozumite (jednak nemam co potkladat a dvanak, s temadle spodarkama nebudu pri my velikosti potrebovat ani rolak)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:47
- Nahlásit
janika
cekam instalatera
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 12:57
- Nahlásit
janika
kromě zkrmení??
hele já bych to nezavrhovala - Hyena říkala, že by si něco vzala, tak proč to hrotit a hledat jinou variantu
StaHi
s temadle spodarkama nebudu pri my velikosti potrebovat ani rolak)
aha takže ty bombardóny f podstatě budou takovej seksi voverálek asi, že jo?
janika
pěkný, moc pěkný...a ty máš na středeční návštěvu divadla v minisukni
příde jí večír dárling, tak dáváme dohromady garderóbu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:05
- Nahlásit
PetraK
zab ho. Zab ho
takový idioty tu máme dva.... jeden řeže přes tejden, druhej o víkendu ..... fakt si kolikrát říkám, kde to bydlím
ale proč by měl někdo někomu něco nařizovat a zakazovat??
problém je, že coursing a vydávání licencí spadá pod ČMKU, kde v příslušné komisi sedí chrtaři a ti se brání představě masových běhů jiných plemen. Proč to tak je, netuším, když chrtaři ( myslím tím normální majitele) s během jiný plemen problém nemají.... ba naopak je vítají
Gerda
No naučit se daj, jen si myslim je to děsná práce s nima, celkově na výchovu budou asi hodně obtížní
myslím, že tohle můžeš aplikovat na dalších 100 plemen nebo voříšků .... znám několik chrtařů, kteří to přivolání mají, stojí za tím stejná práce jako za bíglama atd. Občas mi to přijde jako dopředu vykřikovaná "omluva" a výmluva
jablunka
jenže ten střapec byl jen jako ukázka.... oni mluvili i o volné přírodě, že jim chrti chodí jen na vodítkách, protože se je bojí pustit, že se nedají naučit atd.
Ty máš maličko něco jiného.... Teda nemáš od štěněte a v dospělém psu je ta návnada prostě zafixovaná...... myslíš, že by se štěně přivolání nenaučilo,stejně jako třeba bígl nebo jiní zdrhači? Podle mého názoru jde o čistý alibismus.....a fakt je mi líto těch psů, co musí chodit neustále na vodítku a proběhnou se jen na dráze nebo trávě při "lovení" kůžičky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:11
- Nahlásit
brut
Občas mi to přijde jako dopředu vykřikovaná "omluva" a výmluva
No to jo, anebo špatnej výběr. Když chci psa, se kterym to půjde snadněji, nevyberu si chrtisko. A když už si vyberu chrtisko, musim se smířit s tim, že to bude makajda. A k tomu čistýmu alibismu - zkušenosti s chrtama ani bíglama nemám, ale jejich výcvik, nebo to přivolání ze svýho pohledu vidim fakt jako hoooodně těžkou věc. A sama bych do toho nikdy nešla.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:16
- Nahlásit
tak jdu přebrat maso a pak vééééééééééééén,mezi důchodci ,doufám že si budu moc číst a vopalovat
psy maj na balkoně na sluníčku pelechy aby se jim provzdušnili a pak spali jak nevinátka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:18
- Nahlásit
brezen2008
pak vééééééééééééén,mezi důchodci
tak pozdravuj Davídkojc, určo se tam bude taky někde hemžit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:19
- Nahlásit
Gerda
A k tomu čistýmu alibismu - zkušenosti s chrtama ani bíglama nemám, ale jejich výcvik, nebo to přivolání ze svýho pohledu vidim fakt jako hoooodně těžkou věc. A sama bych do toho nikdy nešla.
já bych je taky nechtěla, ale dle mého se pes dá naučit i to přivolání, pokud se na tom opravdu pracuje..... mojí spolužačky teta měla 4 chrty, chodili bez vodítka, přivolání na první písknutí a nikdy nebyl žádnej problém.... jenže je učila od štěněte a opravdu důsledně ( pravda neuměli skoro nic jinýho, ale to nejdůležitější ve městě zvládali na jedničku z hvězdičkou)
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:21
- Nahlásit
Ahoj lidijové že jste toho ale nadramcaly, vůbec jsem se sem nedostala trápí nás řitní problémy, takový fakt nepříjemný, další čuba má srajdu, ještě že je hesky a svítí slunko.
Gerda
Odběhla tak daleko, jak ještě nigdy. Sviňa jedna.
mě mrchy namíchly minulý týden, měly jsme blbej nápat zkrátit si cestu přes pole, vylítlo asi pjet zajochů, zdrhly všecky tři
Nigdy takhle daleko nebyly chvílema ani nebyly vidět. Nejdříf přišla nejstarší bo už zná svý možnosti a za ně nejde, pak prostřední, to měla eště zdravou pacinu, tak se moc hesky probjehla a nejmladčí se rozhodla že uš nigdy nepříde a bude sedět na poli u zajocha a hlídat aby neutek, pro tu jsme musely dojít, všecky dostaly čočku jako nigdy, nemluvila jsem s nima dva dny
Nevím jestli jsi posílala botičku, zatím nic nedošlo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:22
- Nahlásit
Gerda
promin a proč nechceš psa z utulku? jako nic proti s PP
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:24
- Nahlásit
AlenaD
, další čuba má srajdu
ste to tam zanesla, to je jasný. Příště jak budete nemocná, psy nevocamrávat a Dejte si pohlavek, ať si to zapamatujete
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:28
- Nahlásit
AlenaD
Nevím jestli jsi posílala botičku, zatím nic nedošlo
já sem blbec!!!!!!!!! Zapomněla sem na to!!!!!!!!!!!!! Ale dnes už nezapomenu, dávám si to do telefénu. No to sem jeliman.
No s tim lovenim - už sem si myslela, že sme na tom celkem slušně, ale strašně sem se spletla.
brezen2008
já zatim hlavně nechci eště žádnýho psa, o víkendu sem zjistila, že mít dva psy fakt nechci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:28
- Nahlásit
brezen2008
proč nechceš psa z utulku?
Protože chce dělat mondénní ring, to je jasný
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:30
- Nahlásit
Gerda
mít dva psy fakt nechci
víc?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:31
- Nahlásit
kachna_
víc?
jeden je až až ))
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:33
- Nahlásit
Gerda
jeden je až až
Tak pevně doufám, že tohle Michal nebude číst, von pak poukazuje na to, že jsem magor
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:33
- Nahlásit
PetraK
Vypadá to že to fakt chytly ode mě, teď budou srajdit jedna po druhý.
janika
no vidíš, od tý doby, co mám elektriku, mám klid
No já jsem byla na ty naše čůzy tak na*raná že gdyby to na tři čokly nestálo 10tis. tak bych se asi moc nerozmýšlela. Je fakt že takhle hodně zdrhly poprvé, ale gdyby si to zajíci namířili na dálnici která je hned vedle tam máme po psech
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:36
- Nahlásit
AlenaD
Přesně, já jen viděla Mařenu pádící do kopce!!!! Aniž by zpomalila, nebo se zastavila...nebo normálně poslechla na zavolání....no dostala děsnou čoudovou, pak se teda už nevzdálila z cestičky, ale musim jí mít furt v merku a ihned zastavovat. Dostane šňůrku a kšírky a pude s hyjenou na kolo, aby viděla, jak pejska bolej nožičky, dyš mocinky běhá!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:37
- Nahlásit
janika
ta zelená jí docela sekne, viď?
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:38
- Nahlásit
Gerda
No s tim lovenim - už sem si myslela, že sme na tom celkem slušně,
No já právě taky, vždycky za zajochem jenom vyběhly a vrátili se na přivolání, ale tady jich bylo plný pole a čuby byly jako smyslů zbavený, vůbec nereagovaly, zklamaly mě moc.....
Tak prosím nezapomeň, u nás to ve zverákách ani u veta nigde nemají, jedině v eshopu, ale nechtělo se mi dávat tolik za poštovný když to stojí pár korun....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:39
- Nahlásit
Gerda
zlatíčko prosímtě jakej máš email?
já až se vrátím z vycházky budu posílat lidem co poslali věci a peníze na utulek ,tak potřebuji i tvůj meil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:40
- Nahlásit
AlenaD
Vypadá to že to fakt chytly ode mě, teď budou srajdit jedna po druhý
no jo, no, tak tetkon běhat a dijétku a ten pohlavek, ať to do příště nezapomenete
ale gdyby si to zajíci namířili na dálnici která je hned vedle tam máme po psech
šmejdi chlupatý měla ste na ně tu srajdu teda plivnout dvakrát, aby věděli, zač je toho loket. Fuj nervy to sou jen si to představim.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:42
- Nahlásit
brut
Teda nemáš od štěněte a v dospělém psu je ta návnada prostě zafixovaná...... myslíš, že by se štěně přivolání nenaučilo,stejně jako třeba bígl nebo jiní zdrhači?
No to je jasný,taky nebudu nigde tvrdit,že mám 100% přivolání,ale eliminuju ty situace,gde by byl určo průser.
S "od štěněte" je to jiný,spíš bych si řekla že sem kripl,gdyš to toho psa nenaučím,ale jasně,že můžou bejt vyjímky,jako u každýho pemene.Třá u Buffy nefungá nic,gdyš se jí zatmí tak de.A nemyslím si,že bych na ní aplikovala něco jinýho neš na vostatní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:43
- Nahlásit
AlenaD
už to mam v telefonu, pošlu zítra, jelikoš poštovný platim furt s tim posílánim, mám u vás pani čekulátku Milka s jogurtem, jo?
brezen2008
posílám sms
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:46
- Nahlásit
janika
já vím, že fungujete a bez problémů , jenže vy se snažíte vše řešit... na roźdíl od jistých lidí, kteří jen melou pantem a nic neudělaj pro lepší ovladatelnost. Holt je to nevycvičitelné plemeno
Já taky řeším lovení ( a to od malička), zatím do elektriky nejdu, protože Brut se mi začal na ostré písknutí stavět a pomalu vracet zpět.... piraňa je ještě malá, ale kalkuluju s tím, že je závislačka a tak se brzy naučí to samé, co Brut. Učíme přivolání na masové dobrůtky, které za nic jiného nedostávají.... naštěstí jsou oba pažravci a tak pro kus flákoty dělají zázraky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:47
- Nahlásit
janika
myslíš takhle?
kerá su??
Gerda
už sem si myslela, že sme na tom celkem slušně, ale strašně sem se spletla.
ti řeknu co vidím já,se zase nasereš ale..
tvoje chyba..mi stačilo dyš sme byly f tý Chotouni třá..Jak Mařka neběhá(údajně teda podle tebe ),tak pokud se náhodou rozběhne,ty si medíš,že vůbec běhá.Jenže ona běhala po lese,ani jsi neviděla kde je,je to pouze o náhodě,zda chytne stopu nebo přímo na něco narazí.To bych já v životě nedopustila,taky nána musela jít po cestičce esi si pamatuješ.Nemám problém jí mít neustále !! v merku,neexistuje,že nevim kde je nebo kam šla pokud jsme třá v tom lese..základ je to zarazit eště než vůbec vyrazí a nenechat jí čuchat stopy a rejdit jak motorová myš.Uznávám,že je to na postřeh,ale mě to ani nějak nepřijde,nemám s tím problémy i když někomu to může přijít vysilující.Od vraždy veverky má nána pecháček i v Oboře,jakmile by jevila snahu vybíhat,zamezim tomu.Samo že čumí jak magor,ale zastavim jí ,jenže musíš na ní furt vidět a kontrolovat to.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:48
- Nahlásit
jablunka
ale jasně,že můžou bejt vyjímky,jako u každýho pemene.Třá u Buffy nefungá nic,gdyš se jí zatmí tak de.A nemyslím si,že bych na ní aplikovala něco jinýho neš na vostatní.
jasně, vyjímka potvrzuje pravidlo ... to beru, ale že by to byl každý druhý chrt? Se mi nezdá ..... prostě ti lidi kalkulují už předem s tím, že chrti jsou zdrhači a tak je vlastně zbytečné se moc snažit....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
Na cestičce se nedrží, vždycky běhá okolo a hledá stopu, to je pravda. Teď, co má tu lepší kondici, s ní musim něco udělat, jinak už nebude moct do lesa navolno ani náhodou. Dostane znova šňůru.
|